Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 23. Jul 2025, 16:52:54
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Glasanje
Pitanje: ko treba da plati abortus ?
on
31.8%  (14)
ona
4.5%  (2)
zajedno
63.6%  (28)
Ukupno glasova: 44
Idi dole
Stranice:
1 ... 5 6 8 9 ... 20
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: abortus!  (Pročitano 29054 puta)
Zvezda u usponu

Zodijak Taurus
Pol Žena
Poruke 2087
Zastava Beograd
OS
Windows 98
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Motorola PEBL
Ti nisi normalan!  Smile
IP sačuvana
social share
Zato cuti, shta ce rechi kada ochi govore...
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak Scorpio
Pol Žena
Poruke 22
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.7
mob
Nokia 
@vaterpolista..

nisam milila na tebe.. vec na stav devojke koja misli da decko mora da joj plati abortus jer je ona zatrudnela.. e, pa ja sam lepo rekla da u tome ucestvuju obe strane.. ako obe strane ucestvuju, zasto jedna mora da izigrava zrtvu, a druga bezdusnu budalu koja to sve placa.. Wink
Zar zaista tako mislis?Ako se interv. odvija u zenskom telu sto ona placa x-struko, ne mislis da on treba da plati racun?Izgleda da ti je zasmetao moj pateticni  post.Ostavljam utisak da na silu izvlacim saosecanje?Priznajem, cilj mi jeste bio da iskamcim malo empatije, i jesam iznenadjena iz vise razloga (cak bi ovde nastavila i prethodnu temu povecane netrepeljivosti i nasilnosti).
 Zar je moguce da sve mi punoletne osobe nismo dovoljno informisane o kontracepciji?Ja sam bila ubedjena da je sterilizacija musk. reverzibilna, dali sam o tome nacula nesto u inostranstvu, nesto procitala...sada stvarno ne znam.Statistika je zvanicna, sa interneta.Ne znam osobu koja ce se setiti redovno da pije hormone (ciji sam veliki protivnik zato sto zaista stete zdravlju, ovi novi mnogo manje od nekadasnjih...parodontoza nema veze sa embolijom i srcanim obol.). Neplanirana trudnoca i abortus se desavaju samo kretenima???
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Aquarius
Pol Žena
Poruke 191
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
SonyEricsson T230
Vidim duduce da si ogorcena,neznam kakva je ta tvoja veza bila,al se jako gadno zavrsila ili ce se zavrsiti.Abortus je nuzno zlo i netreba biti tako iskljuciv,treba posle njega ziveti,sa osecajem krivice i neprestano lupati glavu -sta mi je ovo trebalo.Tako da netreba suditi nikome...............
IP sačuvana
social share
Kad bi samo ljubit znala
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Taurus
Pol Žena
Poruke 2087
Zastava Beograd
OS
Windows 98
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Motorola PEBL
upravo tako!
IP sačuvana
social share
Zato cuti, shta ce rechi kada ochi govore...
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supervizor foruma
Legenda foruma

Violence solves everything

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 33826
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla K-Meleon 0.9
mob
LG Nexus 5
Citat
Sta cemo sa "onanatorima" koji "ubijaju" milione potencijalnih neduznih dusa?

Ti si pravi psyho.... Smile

@Duduk

Citat
Neplanirana trudnoca i abortus se desavaju samo kretenima???

Da, bar u 90% slucajeva......

@Manchy

I mene je onaj post bas pogodio, zato sam i rekao da bi ga trebalo prevesti i uramiti u svim zdravstvenim ustanovama....
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Underpromise; overdeliver.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke Odustao od brojanja
Zastava 44°49′N - 20°29′E
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.50
mob
Apple iPhone 6s
Citat
Mislim da se uopshte na temu abortusa ne moze prichati sa to je ubistvo ili da je najnormalnija stvar! Da, na neki nachin jeste ubistvi jedne neduzne dushe ali ako neko nije spreman ili nije u mogucnosti (iz bilo kog razloga) da tom detetu obezbedi sve shto mu treba onda je to i neka unapred osuda te iste neduzne dushe na, ako nishta drugo, teshko i loshe detinjstvo, shto uglavnom ostavlja posledice za dalji zivot...
Vidis, to su notorne gluposti iz vrlo jednostavnog razloga... da se tako na to gleda verovatno bi broj beba rodjen od 1990te do 2005 u Srbiji / Hrvatskoj / Bosni bio jednocifren.
Porodica se ne zasniva kad se za to stvore idealni uslovi, jer se oni nikada nigde nece stvoriti. Porodica se stvara u podnosljivim uslovima sa pravom osobom. A sa pravom osobom svi uslovi su podnosiljivi.
Gledajuci svet oko sebe, upoznajuci mnogo ljudi dosao sam do zakljucka da su najnormalniji i najbolji ljudi upravo oni koji su rasli uz muku i probleme, dok prakticno nisam upoznao osobu koja je iz blagostanja izasla kao normalna.

Citat
Sta cemo sa "onanatorima" koji "ubijaju" milione potencijalnih neduznih dusa?
A tvoj komentar je u najmanju ruku neprikladan, i apsolutno nevezan za temu.

Citat
Zar zaista tako mislis?Ako se interv. odvija u zenskom telu sto ona placa x-struko, ne mislis da on treba da plati racun?Izgleda da ti je zasmetao moj pateticni  post.Ostavljam utisak da na silu izvlacim saosecanje?Priznajem, cilj mi jeste bio da iskamcim malo empatije, i jesam iznenadjena iz vise razloga (cak bi ovde nastavila i prethodnu temu povecane netrepeljivosti i nasilnosti).
Ako je tebi i pored svega samo u glavi ko ce platiti taj racun... nista iz prethodnog iskustva nisi naucila.
On ako hoce da bude skot ima pravo da bude skot, on nije nikako sem moralno duzan da to plati, a moral je danas ocigledno najmanje bitan.
Dakle, saucesnik u tome ima pravo da bude skot a ti imas pravo da skupis noge ako nisi sigurna kakav je ...
Opet kazem.. ja to verovatno svojoj devojci ne bih dozvolio tj, ne bih je podrzao u tome i ako bi to uradila platio bih ali verovatno nikad vise ne bih zeleo da je vidim... ali to je moja stvar i pitanje mojih principa.
Citat
Zar je moguce da sve mi punoletne osobe nismo dovoljno informisane o kontracepciji?Ja sam bila ubedjena da je sterilizacija musk. reverzibilna, dali sam o tome nacula nesto u inostranstvu, nesto procitala...sada stvarno ne znam.Statistika je zvanicna, sa interneta.Ne znam osobu koja ce se setiti redovno da pije hormone (ciji sam veliki protivnik zato sto zaista stete zdravlju, ovi novi mnogo manje od nekadasnjih...parodontoza nema veze sa embolijom i srcanim obol.). Neplanirana trudnoca i abortus se desavaju samo kretenima?
Naravno da vecina ljudi nije dovoljno informisana o kontracepciji.
Vasektomija jeste u teoriji reverzibilna ali.. :
Citat
Q. Is a vasectomy reversible?

A. Having a vasectomy should always be viewed as a permanent measure, however, around 1 in 40 or 50 men will have their vasectomy reversed in an operation called a vasovastostomy. This operation is more complex than the original vasectomy and takes longer. It may need to be done under general anaesthetic. The surgeon has to find the 2 ends of the severed vas deferens and cut off the ties and any scar tissue. Then the 2 new ends have to be very carefully sewn together in a skilful operation. Various statistics are given for the proportion of reversals that are successful - success is most often achieved within 5 years of the original vasectomy.

Following micro-surgery to reverse a vasectomy, there is gradual recovery of sperm production in most men, but the level of recovery is variable. Factors such as age and time passed since vasectomy are 2 factors that may influence the level of recovery.
Vasektomija moze izazvati muski sterilitet jer znacajno smanjuje lucenje semene tecnosti, sto vremenom moze postati problem.
Pritom.. vasektomija takodje nije 100% efikasna i kod 3-4% ljudi se desava da se 2 kraja kanalica sama spoje... tako da... ne planiram da ugrozavam svoje zdravlje.
Sto se tice osobe koja nije u stanju redovno piti hormone tj pilule.. nazalost pre dobrih 5 godina ljudi su izmislili mobilne telefone sa reminderom, satove sa reminderom, a pre odredjenog broja miliona godina razvio se i jedan organ koji se naziva mozak, koji obicno moze da zapamti tako kompleksne stvari. Ako srcani bolesnici ceo zivot piju 3 puta dnevno lekove koje ne smeju preskakati, ako dijabeticari ceo zivot daju sebi insulin, ne vidim sto bi neko bio toliko smeten ako nije retardiran da ne moze tako nesto zapamtiti ako mu je bitno.. ako nije... nek snosi posledice svoji postupaka.
Neplanirana trudnoca se uglavnom desavaju kretenima, drugi slucajevi su retki ali postoje. Da li ce te osobe kao jedino resenje svog problema videti abortus... well... ako je to nekom zaista resenje neplanirane trudnoce koja je dosla iz neke ljubavi i neke veze.. taj neko treba dobro da se zamisli nad sobom i svojim zivotom.
« Poslednja izmena: 11. Dec 2005, 16:38:02 od SerbianFighter »
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!
Preporuke za clanove: Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Pogledaj profil WWW GTalk Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

The worst vice is advice

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 9076
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.2
...a ti si ocigledno pogresno protumacio.Probaj ponovo.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Windows 98
Browser
Mozilla
mob
Apple 15
Citat
Zar zaista tako mislis?Ako se interv. odvija u zenskom telu sto ona placa x-struko, ne mislis da on treba da plati racun?Izgleda da ti je zasmetao moj pateticni  post.Ostavljam utisak da na silu izvlacim saosecanje?Priznajem, cilj mi jeste bio da iskamcim malo empatije, i jesam iznenadjena iz vise razloga (cak bi ovde nastavila i prethodnu temu povecane netrepeljivosti i nasilnosti).

Svako je odgovoran za svoj zivot. Da sam bila na tvom sigurno ne bih tako razmisljala, jer sve se zene u zivotu bar jednom sretnu sa situacijom da joj menzis kasni, pa da pocne da lupa glavom o zid...
Elem, ja sam takva osoba da ja na drugoga ne prebacujem svoju krivicu... Ja, prvo, nikad ne bih otisla na abortus, jer, iako bas i nemam uslova da imam dete u ovom trenutku, ja to ne bih mogla da ucinim... Na kraju krajeva, vanbracno dete, nije sramota... Kao, drugo, ako bi on odbio bilo kakvu odgovornost, a ja ipak dobro biram svoje partnere, pa znam da to ne bi bio slucaj, ne bih mu vristala nad glavom i trazila krv... bez obzira da li otisla na abortus ili ne.. to je moj zivot, moje telo, i moja odgovornost...
I na kraju.. ne padam na te foru.. ona je zena, moram da je volim i podrzavam... Ne.. muskarci i zene su za mene isti... to da li neko pripada mom polu, nije nikakva olaksavajuca okolnost..

Citat
Zar je moguce da sve mi punoletne osobe nismo dovoljno informisane o kontracepciji?Ja sam bila ubedjena da je sterilizacija musk. reverzibilna, dali sam o tome nacula nesto u inostranstvu, nesto procitala...sada stvarno ne znam.Statistika je zvanicna, sa interneta.Ne znam osobu koja ce se setiti redovno da pije hormone (ciji sam veliki protivnik zato sto zaista stete zdravlju, ovi novi mnogo manje od nekadasnjih...parodontoza nema veze sa embolijom i srcanim obol.). Neplanirana trudnoca i abortus se desavaju samo kretenima???

To je stvar licne kulture i odgovornosti... Ako nisi spreman da se nosis sa svim eventualnim posledicama svog postupka... onda to nemoj da radis...
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Underpromise; overdeliver.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Zastava 44°49′N - 20°29′E
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.50
mob
Apple iPhone 6s
@SweetAngel
Postovi tipa: "slazem se", "upravo tako", "bravo" i sl zaista ne vidim sta imaju da traze na ovakvoj temi. Ako imas nesto reći - reci, takve postove sacuvaj za blablaonicu i sl delove foruma.

@vrcomm
Tebe izgleda hronicno niko ne razume na pravi nacin, i hronicno se raspravljas u sa stvarima u vezi kojih nema mesta raspravi.
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!
Preporuke za clanove: Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Pogledaj profil WWW GTalk Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

The worst vice is advice

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 9076
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.2
...kao sto si rekao,ako imas nesto da kazes-kazi.
Ali,iz postovanja prema forumu i ljudima koji ga cine...what ever you say.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 5 6 8 9 ... 20
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 23. Jul 2025, 16:52:54
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.059 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.