Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 2 4 5
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: 5 stvari koje pokazuju da su SAD "zemlja trećeg sveta"  (Pročitano 3854 puta)
Legenda foruma

Sertifikovani hejter i negativac

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 27.0
I ja pričam iz iskustva,i eto,i moj komentar je isto na mestu.

P.S. Zasto bi bio glupa ovca-robot kada te ne bi zanimalo nista drugo? Evo, prvi bih ja bio presrecan kada bih mogao da se "prespojim" i da me vise ne zanimaju razne opterecujuce gluposti koje ne mogu da promenim.

Ovca-robot,nego šta. A ja opet ponavljam - ja ne sudim da li je to dobro ili ne. Ako je njima lepo,super.
Ja ti samo kažem da tvoj tvrdnja ''nisu oni glupi i ograničeni'' ne pije vodu.
« Poslednja izmena: 08. Mar 2014, 02:16:13 od hkj »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Americki patriota

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 75692
Zastava
OS
Mac OS X v: 10.9.1
Browser
Safari 537.73.11
mob
I-mate 30 Pro
Cuti raneru...samo se brukas... Smile
IP sačuvana
social share
ni bog ne prasta sve...

celavi oces cokoladicu...
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Бранилац државе

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 9228
OS
Windows
Browser
Mozilla 11.0
У дилеми сам. Ако кажем да је текст тачан опет ћу бити оптужен да браним геноцидну Србију (наравно, то је тачно и то је мој посао који са одушевљењем обављам) али људи су исувише осетљиви па им то тешко пада.
Нисам био у Америци као чика Кулранер и хкј па можда немам директан увид у ситуацију али ипак имам нека искуства. Већ сам овде писао како је једна моја познаница била у Америци једно време и довела је кући у госте другарицу из Америке. Американка је питала колико кошта боравак у кући и колико кошта храна. Мени је то довољно да стекнем утисак о тој особи и њеном окружењу.
IP sačuvana
social share
"Једном су ми пустили Балашевића. Од тада сам у бесповрат изгубио пословну способност."

Неки лик са Твитера  Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Frankly, my dear, I don't give a damn.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 45679
OS
Windows
Browser
Chrome 32.0.1700.107
Sto kaze Raner druga kultura. Radio drug sa nekim njegovim rodjakom tamo i sedeli u restoranu sa nekim bogatasem sa kojim ugovarali posao. I ulazi prosjak i trazi cigaru. I bogatas mu daje. Dok oni razgovarali prosjak ispusi cigaru i dodje da trazi jos jednu. Ovaj bogatas nonsalantno kaze "50 centi". I prosjak izvadi i dade mu. I sad drug u cudu i pita zasto tako a ovaj ce "E, prosjak mozda nema 5$ za paklu ali svakako ima 50 centi za 2 cigare". Jbg, sam nacin razmisljanja je potpuno drugaciji od naseg...
« Poslednja izmena: 08. Mar 2014, 11:32:10 od marko 284 »
IP sačuvana
social share

"Oni koji su vešti u borbi, ne obuzme ih bes. Oni koji su vešti u pobedi, ne obuzme ih strah.
 Zato mudri pobeđuju pre borbe, dok se neznalice bore da bi pobedili"
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supermoderator
Legenda foruma

Always outnumbered, never outgunned.

Zodijak
Pol
Poruke 47481
Zastava
OS
Linux
Browser
Chrome 32.0.1700.99
to je ono vecito -da li je vaznije da budes usko obrazovan i usko profesionalan, ili je vaznije da imas siroku opstu kulturu za bilo koji posao koji obavljas

oni tamo uglavnom imaju jako usko obrazovanje i nezainteresovani su za sirenje svoje neke opste kulture.. rade deset sati dnevno, imaju dobru platu, dodju kuci i posvete se deci, utakmici ili svom nekom hobiju.. nista drugo ih ne zanima.. ali to ne znaci da nisu produktivni na svom poslu, da ne napreduju i ne donose zaradu poslodavcu.. to takodje ne znaci da su nesposobni ili ograniceni, jer ono sta je njima potrebno za zivot oni umeju i znaju.. i tu su dobri

meni se cini da njihova ta neka kultura zivljenja, podrazumeva opstu kulturu kao napor i bacanje vremena koje inace moze da se utrosi na ono sto se u zivotu najvise i pamti i prozivljava - medjuljudski odnosi, vreme sa decom, popravke u kuci, neki hobi, odmor i san..

ja njih tako vidim  Smile  i bez obzira sto mozda meni licno smeta sto ne znaju na mapi da nadju Egipat ili Srbiju, ne mislim da su debili, jer su u svom poslu recimo dobri ili su recimo odlicni u nekom sportu.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Svedok stvaranja istorije

AriA

Zodijak
Pol Žena
Poruke 22537
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 27.0
mob
Samsung Galaxy S4 mini
Ako zna da veze pertle, ne zna da veze kravatu... ma daj ....  Smile
IP sačuvana
social share
Čoveku je dato da se prilagođava situaciji.
Onog koji čeka da se situacija prilagodi njemu, ubije taština.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Ko tebe kamenom, ti njega hlebom... starim 15 dana

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 36573
Zastava Beograd
OS
Windows 7
Browser
Chrome 33.0.1750.146
mob
HTC One
Banalizacija.  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 41361
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 19.0
Citat
Skoro 45 odsto Amerikanaca nema pristup javnom transportu

Ovo je najbolja glupost od svih kriterijuma.

Po meni isto, po dosta mesta jedini autobus je onaj za skolarce jer klinci jos ne mogu da voze  Smile

Citat
a mnoga postrojenja za procesuiranje otpadnih voda stara su više od pola veka, dok su u Detroitu pojedina postrojenja podignuta sredinom 19. veka

Kanalizacija u Rimu je jos iz doba antickih vremena, vijadukt isto tako  Smile

Citat
"sto ne bi pricali o politici malo"... dobio sam odgovor "Mozemo, ali koja je svrha? Kako ce to da popravi moje finansijsko stanje?". U prevodu - zanima me moj dzep i moje okruzenje, zabole me i ko mi je senator, ko je predsednik a kamoli neke tamo zemlje.

Nimalo glupo, ima uticaj na njega licno ko i horoskop  Smile

Ako zna da veze pertle, ne zna da veze kravatu... ma daj ....  Smile

Ne, ako je profesor hemije nece se bakcati sa pokvarenim tosterom dva sata  Smile
IP sačuvana
social share
Ako te uhvati bes ako stojis ti sedi,ako sedis ti lezi,ako lezis ti se polij vodom,voda ce da odnese tvoj bes...

Svest nije samo materijalna manifestacija, potrazi na interenetu

Dzoni, ne budi Kristal.

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Sertifikovani hejter i negativac

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 27.0
Ma ja mislim da ovakav tekst može da napiše samo neko ko nije ni video (lično) zemlju trećeg sveta. Što me pomalo čudi, jer je u pitanju Rolling stone, čuveni magazin koji je imao svoje reportere u Iraku još od prvih dana invazije i po čijim je izveštajima i dnevnicima urađena i čuvena serija ''Generation kill''.

Ili su se srozali, ili je ovo pisao neko ko treći svet nije video. Ili je u pitanju tekst političke prirode.
Jer mnogi nabrojani kriterijumi i merila su prosto smešni.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 41361
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 19.0
Citat
čuveni magazin koji je imao svoje reportere u Iraku još od prvih dana invazije i po čijim je izveštajima i dnevnicima urađena i čuvena serija ''Generation kill''.

Dobro, Evan Vrajt je nagovorio urednika da to pokriva, mada nisu to planirali. Mislim, imaju dobre tekstove ali ovo je neki naslov da malo povecaju tiraz.
Inace, zemlje treceg sveta ipak jasu kamile, magarce i to ne svako, ne voze klinci tamo auto od 16 godina i nemaju drive in restorane...
IP sačuvana
social share
Ako te uhvati bes ako stojis ti sedi,ako sedis ti lezi,ako lezis ti se polij vodom,voda ce da odnese tvoj bes...

Svest nije samo materijalna manifestacija, potrazi na interenetu

Dzoni, ne budi Kristal.

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 2 4 5
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.066 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.