Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 3 4 5
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: 5 stvari koje pokazuju da su SAD "zemlja trećeg sveta"  (Pročitano 3856 puta)
Udaljen sa foruma
Svedok stvaranja istorije

AriA

Zodijak
Pol Žena
Poruke 22537
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 27.0
mob
Samsung Galaxy S4 mini
Ako dobro kapiram temu, ovde se ne pise o bogatsvu i siromastvu  Smile
IP sačuvana
social share
Čoveku je dato da se prilagođava situaciji.
Onog koji čeka da se situacija prilagodi njemu, ubije taština.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Ko tebe kamenom, ti njega hlebom... starim 15 dana

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 36573
Zastava Beograd
OS
Windows 7
Browser
Chrome 33.0.1750.146
mob
HTC One
Sve se slazem. Za obrazovanje i informisanost pogotovo.

Neobrazovani su, lose se hrane, sport gledaju samo na tv i iskompleksirani su do besvesti. Uglavnom zive zivotom srednje organizovane bube (tako izgleda srednji sloj stanovnistva) a za sve to je kriva politicka manipulaija kojom su jadni izlozeni. Nisu oni krivi, potpisujem.  Smile

Nisu Amerika Njujork i Cikago.

Jesu, Amerika u malom. Pomeri se levo ili desno, situaija je jos gora. Nemoj da poredim jos i Floridu, molim te, tek tamo je tuga i zalost. Nasi Crnogorci su za njih izmislili spejs satl  Smile

Niti su Amerika niti Amerika u malom... Njujork cak i nije Amerika, jestesve samo ne Amerika.

Malo se raspitajte koliko gradova ima u USA... zatim broj gradova vecih od BG, iznenadicete se da je broj veoma mali... a zatim koliko ima gradica, po nasim merilima sela ali je infrastruktura rame uz rame sa npr. Novi Sadom.

Htedoh reci da nisu svi ni glupi i debeli, niti im je tv sport, niti se nezdravo hrane. Mesto gde sam bio, od 5000 stanovnika, nema ni jedan jedini fast food... ni Mek, ni Burger King, ni Dominos, ni DOnkin Donuts niti bilo sta slicno. Samo restorane sa pretezno domacom hranom iz domace proizvodnje. Ljudi su veoma aktivni po pitanju rekreacije i sporta... a "neobrazovanost" se svodi ustvari na nezainteresovanost. Vode racuna o svom zivotu, svojoj kuci i okucnici... zabole ih sta se desava u drugoj USA drzavi a kamoli u svetu.

A to je samo jedan u moru takvih gradica.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma

AriA

Zodijak
Pol Žena
Poruke 22537
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 27.0
mob
Samsung Galaxy S4 mini
Dzaba se upinjes. Veoma su neobrazovani i ograniceni  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 36573
Zastava Beograd
OS
Windows 7
Browser
Chrome 33.0.1750.146
mob
HTC One
Dzaba iznosis pausalne i neutemeljene "cinjenice".  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma

AriA

Zodijak
Pol Žena
Poruke 22537
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 27.0
mob
Samsung Galaxy S4 mini
Ne slusam mnogo novinare, vise verujem svojim ocima  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 36573
Zastava Beograd
OS
Windows 7
Browser
Chrome 33.0.1750.146
mob
HTC One
Onda ne gledas dobro, ipak vise verujem svojim ocima nego tvojim.  Smile

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Sertifikovani hejter i negativac

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 27.0
A ti ga Raneru prereruješ. Mislim,to kao ''nisu oni glupi i neobrazovani,samo su nezainteresovani''. Koješta.   Smile Nezainteresovanost u stvari i jeste vid gluposti,posebno u 21. veku i u njihovom standardu. Jer to znači da je tim ljudima lakše da se prave ludi i slušaju šta im servira govnarija na vlasti nego da odu do kompa, izađu na faking net i nauče da ima još nešto na svetu osim SAD, Meksika i Kanade.

Nemam ništa protiv korigovanja netačnih tvrdnji,ali mani me tih izgovora i priča. Nisu oni glupi,samo nezainteresovani... Nisu oni glupi,samo su odlučili da veruju CNNu umesto zdravom razumu i činjenicama. Mislim,daj molim te...

Tvrdnja o broju gradova većih od Beograda takođe nije tačna. Jer se tamo sve drugačije vodi i posmatra,pa tako i veličina gradova.
« Poslednja izmena: 08. Mar 2014, 00:45:39 od hkj »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 36573
Zastava Beograd
OS
Windows 7
Browser
Chrome 33.0.1750.146
mob
HTC One
O cemu ti pricas?  Smile

Njih uglavnom ne zanima to o cemu ti sad govoris. Zabole ih i za CNN i sta radi njihova vlada. Konkretan odgovor koji sam dobio od jednog lika na moje pitanje (ja, srbenda, da pokrenem nase tradicionalne teme) - "sto ne bi pricali o politici malo"... dobio sam odgovor "Mozemo, ali koja je svrha? Kako ce to da popravi moje finansijsko stanje?". U prevodu - zanima me moj dzep i moje okruzenje, zabole me i ko mi je senator, ko je predsednik a kamoli neke tamo zemlje.

Oni su prica za sebe, vode svoje zivote i zabole ih sta se desava negde drugo... mi bi rekli da su sebicni, oni da su prakticni i zive zivot.

Veruj mi, da dobro zivis i tebe ne bi zanimalo sta se desava na nekom drugom kraju sveta koji za tebe ima znacaja kao sto za nas ima Papua Nova Gvineja.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Sertifikovani hejter i negativac

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 27.0
Pričam o tome da je to isto jedna vrsta gluposti i ograničenosti. Ja ne poričem da su oni srećni. Već ispravljam tvoju tvrdnju da nisu ograničeni i glupi,nego samo nezainteresovani. jesu glupi i ograničeni,i to vrlo. Ti sa većinom tamo ne možeš da pričaš ni o čemu drugom osim o njihovom poslu. Velika većina njih pojma nema o drugim stvarima.

Nije istina da ne prate šta im se priča,jer da je tako,ne bi tripovali da je jedino Amerika slobodna, uspešna i lepa zemlja na svetu.

Ja da živim tamo naravno da bih najviše mislio na posao i svoj život (jer ne možeš da preživiš drugačije,poješće te konkurencija),ali ne bih dozvolio sebi da se svedem na glupu ovcu-robota koja jedino zna za svoj posao i kuću i ništa drugo.
« Poslednja izmena: 08. Mar 2014, 01:57:17 od hkj »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 36573
Zastava Beograd
OS
Windows 7
Browser
Chrome 33.0.1750.146
mob
HTC One
Pricam moja iskustva, a kako po prirodi nisam glup i ogranicen, naravno da se druzim sa ljudima koji su isti... i ovde i tamo i bilo gde. Tako da je moj komentar na mestu.  Smile

P.S. Zasto bi bio glupa ovca-robot kada te ne bi zanimalo nista drugo? Evo, prvi bih ja bio presrecan kada bih mogao da se "prespojim" i da me vise ne zanimaju razne opterecujuce gluposti koje ne mogu da promenim.
« Poslednja izmena: 08. Mar 2014, 02:12:00 od Coolrunner »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 3 4 5
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.048 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.