Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 41 42 44 45 ... 47
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: 256986 saveta kako smuvati devojku koja vam se sviđa  (Pročitano 143038 puta)
Superstar foruma

Same rules apply

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 74298
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 13.0.1
klinacke fore  Smile
IP sačuvana
social share
Jeka je moj drug 
And I won't show or feel any pain even though all my armor might rust in the rain!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 16
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 13.0.1
A evo jedne za koju je pozeljno da pada kisa: Bog je Napravio 12 andjela. Malo ljudi zna da je napravio i trinaestu, samo za sebe, za svoju dusu. Sad je tuzan (pokazes na kisu) sto je pobegla za zemlju, i uzela tvoj oblik. . Mora da sam veliki srecnik pa sam te bas ja nasao!

Jednoj devojci sam izmamio osmeh ovim..za pocetak..

klinacke fore  Smile

daj ti nesto sto nije klinacki. prosvetlite malo ovu temu...
« Poslednja izmena: 21. Jun 2012, 18:33:32 od valijant08 »
IP sačuvana
social share
be good to each other!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 481
OS
Windows 7
Browser
Chrome 19.0.1084.56
Citat

Nema shta mushkarac da se umiljava zeni glupim forama, jer ne muva mushkarac zenu niti moze da je ,,smuva''.

Zena muva i manipulishe mushkarcem, a mushkarac zenu jebe i tachka.

Nemoj da mislish da je zena sa nekim mushkarcem samo zato shto joj je on isprichao neku glupu slatku prichicu koju ona do tada nije chula. Drugim rechima ako nece da ti da, nemash shta da sa njom trazish.
IP sačuvana
social share
If you are strong feign weakness. If weak, pretend strength. Whatever your position, conceal it from the enemy, and he will waste his armies fighting his own phantoms.

Warhammer 40k - Tactica Imperium
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 16
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 13.0.1
 Smile
IP sačuvana
social share
be good to each other!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Frankly, my dear, I don't give a damn.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 45679
OS
Windows XP
Browser
Opera 11.64
Citat
Za sve vas koji cete se sarkasticno smejati uz opaske poput: hehe, uspeva li ti ovo nekad i sl..odgovor je da.
Fraze ko fraze, pola od ovih su prenapadne. Mislim...

Citat
* Da li znas da 86% devojaka masturbira dok se tusira, a ostatak peva?  [ona]Ne [on] A da li znas koju pesmu pevaju? [on]Ne [on]Hmm...

...sta, prisao si devojci koju verovatno ne znas i rekao joj da masturbira pod tusem.  Smile
IP sačuvana
social share

"Oni koji su vešti u borbi, ne obuzme ih bes. Oni koji su vešti u pobedi, ne obuzme ih strah.
 Zato mudri pobeđuju pre borbe, dok se neznalice bore da bi pobedili"
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 16
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 13.0.1
sta se cudis? treba biti lud nekad.. da vidis samo kako se smejala...
IP sačuvana
social share
be good to each other!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Same rules apply

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 74298
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 13.0.1
ovo tvoje je vise kao neka vesela pricica,kao vic  Smile
IP sačuvana
social share
Jeka je moj drug 
And I won't show or feel any pain even though all my armor might rust in the rain!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Frankly, my dear, I don't give a damn.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 45679
OS
Windows XP
Browser
Opera 11.64
sta se cudis? treba biti lud nekad.. da vidis samo kako se smejala...
Pa ne sumnjam ja da bi kod neke proslo, ali bi ti se zato neka i naljutila na tako nesto i ne bi uradio ic nista. Jedno je reci joj izokola(ili direktno) kada se upoznajete da je lepa ili ima lepe oci ili sta vec ali sasvim drugo joj reci prilikom upoznavanja da masturbira pod tusem...

Al dobro, sve je to relativno pa u svakom trenutku moze da ode i tamo i ovamo...
IP sačuvana
social share

"Oni koji su vešti u borbi, ne obuzme ih bes. Oni koji su vešti u pobedi, ne obuzme ih strah.
 Zato mudri pobeđuju pre borbe, dok se neznalice bore da bi pobedili"
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 16
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 13.0.1
Bas tako, sve je to relativno i zavisi od devojke. Stidljivi ne prodju najbolje nikad. Evo sta je jedan kolega napisao jednom, a vi razmislite, licno, slazem se sa njegovim stavom:

...."Da li je u vasem prisustvu, neki momak pocrveneo, dali su mu se znojale ruke, da li je zadrhtao prilikom vaseg bliskog susreta, pokazuje li nervozu prilikom razgovora...

Mislim da sam nabrojao glavne pokazatelje zaljubljenosti jednog momka u devojku. I sad kad vam takav momak pridje i pokusa da vas zavede, kako cete odreagovati. Moje procene su da ce 99% zena takvog momka odbaciti u recima vidi ovog "smoklje i smotanca", nesto kao hoce, a ne ume ni da progovori.

E drage moje dame, pa tu je greska, kod takvog momka pojavile su se emocije od kojih on ne ume da se brani i steta je sto bas takav momak nije u stanju da vas zavede, jer on ima iskrena osecanja. Ali ne - zene vole pravog muskarca, koji ima puno iskustva (i puno para, jer bez toga je danas sve teze biti dobar frajer), kome nije problem da laze zeni celu noc, da je zasipa sa raznoraznim komplimentima, da hvali njenu lepotu i inteligenciju...

Ustvari takav muskarac je 90% lazov i sluzi se stecenim iskustvom, a onaj mali stidljivko, koji bi iskreno da voli, on ne ume da zavede zenu i odbacen je u startu. Ovo je napisao David Angel... ja sam samo kopirao! Ali ne mislim kao on....

Zato sve zene treba da stave prst na celo, pre nego li odbace "nekog stidljivka", jer upravo biraju izmedju lazi i iskrenosti.
"..... kraj citata.

« Poslednja izmena: 21. Jun 2012, 22:54:41 od valijant08 »
IP sačuvana
social share
be good to each other!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 481
OS
Windows 7
Browser
Chrome 19.0.1084.56
Bas tako, sve je to relativno i zavisi od devojke. Stidljivi ne prodju najbolje nikad. Evo sta je jedan kolega napisao jednom, a vi razmislite, licno, slazem se sa njegovim stavom:

...."Da li je u vasem prisustvu, neki momak pocrveneo, dali su mu se znojale ruke, da li je zadrhtao prilikom vaseg bliskog susreta, pokazuje li nervozu prilikom razgovora...

Mislim da sam nabrojao glavne pokazatelje zaljubljenosti jednog momka u devojku. I sad kad vam takav momak pridje i pokusa da vas zavede, kako cete odreagovati. Moje procene su da ce 99% zena takvog momka odbaciti u recima vidi ovog "smoklje i smotanca", nesto kao hoce, a ne ume ni da progovori.

E drage moje dame, pa tu je greska, kod takvog momka pojavile su se emocije od kojih on ne ume da se brani i steta je sto bas takav momak nije u stanju da vas zavede, jer on ima iskrena osecanja. Ali ne - zene vole pravog muskarca, koji ima puno iskustva (i puno para, jer bez toga je danas sve teze biti dobar frajer), kome nije problem da laze zeni celu noc, da je zasipa sa raznoraznim komplimentima, da hvali njenu lepotu i inteligenciju...

Ustvari takav muskarac je 90% lazov i sluzi se stecenim iskustvom, a onaj mali stidljivko, koji bi iskreno da voli, on ne ume da zavede zenu i odbacen je u startu. Ovo je napisao David Angel... ja sam samo kopirao! Ali ne mislim kao on....

Zato sve zene treba da stave prst na celo, pre nego li odbace "nekog stidljivka", jer upravo biraju izmedju lazi i iskrenosti.
"..... kraj citata.

Glupost, zaljubljen mushkarac nikom ne treba. Mushkarac treba da bude takav da je teshko osvojiv od strane zene, a ne da joj se baca pred noge.
IP sačuvana
social share
If you are strong feign weakness. If weak, pretend strength. Whatever your position, conceal it from the enemy, and he will waste his armies fighting his own phantoms.

Warhammer 40k - Tactica Imperium
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 41 42 44 45 ... 47
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.08 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.