Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 42 43 45 46 47
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: 256986 saveta kako smuvati devojku koja vam se sviđa  (Pročitano 142924 puta)
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 6837
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 13.0.1
Hahahahaha  Smile

Ovo za masturbiranje sam ladno ja provalio pre 2-3 godine cak sam i postavio na bureku! Lik skuplja fore preko neta  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15463
Zastava Dorcol
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.4
mob
Apple iPhone 7
 Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 5437
Zastava Beograd
OS
Windows 7
Browser
Chrome 21.0.1180.79
mob
Apple 13pro
 Smile Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Teško je kada živiš za dan koji ne znaš kada će doći, za dan kada ćeš je ponovo videti. Teško je, kada si sam i nedostaje ti glas, lice, dodir, osmeh, kada ti nedostaje biće koje je tvoja bolja polovina. Teško je prijatelji. Želim vam da nikad to ne iskusite, jer taj bol prijatelji, nije za ljude...
Pogledaj profil Skype Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Iščeznuće problema kroz poricanje stvarnosti.

Zodijak Taurus
Pol Žena
Poruke 30885
Zastava Tatooine
OS
Linux Ubuntu
Browser
Mozilla Firefox 12.0
A evo jedne za koju je pozeljno da pada kisa: Bog je Napravio 12 andjela. Malo ljudi zna da je napravio i trinaestu, samo za sebe, za svoju dusu. Sad je tuzan (pokazes na kisu) sto je pobegla za zemlju, i uzela tvoj oblik. . Mora da sam veliki srecnik pa sam te bas ja nasao!

Jednoj devojci sam izmamio osmeh ovim..za pocetak..
Meni bi izmamio jedan kroše desnicom, za početak...  Smile
IP sačuvana
social share
"I find your lack of faith disturbing". Darth Vader
Pogledaj profil WWW Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Ego sum qui sum.

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 15076
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 21.0.1180.83
Nekoliko važnih pravila kako prići ženi

Kako prići osobi koja vam se sviđa? To pitanje bez obzira na ravnopravnost spolova ipak više muči muškarce nego žene. U većini slučajeva još uvijek muškarci prilaze ženama i riskiraju da će biti odbijeni. Stoga su njima potrebnije strategije osvajanja

Mnogi muškarci se obeshrabre kada vide ženu koja ih jako privlači. Strah ih je od odbijanja i boje se da se ne osramote. Razmišljaju što treba reći, kako joj prići i koju frazu upotrijebiti. Upravo je to najveća greška koju čine. Previše razmišljaju. Vjeruju da postoji čarobna rečenica koja će riješiti svaku situaciju te da će se žena, kada je čuje, odmah zagrijati.
No moramo vas obeshrabriti. Većina onoga što govorite pri prvom kontaktu odnosno za prvi dojam nije važno. Žene prvo primijete vaš pristup. Ako je on odvažan i samouvjeren, na dobrom ste putu.

Donosimo vam deset ključnih savjeta koji bi vam trebali pomoći da je zaintrigirate.

Komentirajte situaciju

Ako se nalazite na tržnici i želite upoznati zgodnu djevojku koja do vas kupuje povrće, pitajte je recimo zna li gdje možete kupiti najbolje sezonsko voće. Komentar koji se tiče trenutne situacije bit će prirodan i odličan početak razgovora. Bez obzira gdje bili, uvijek možete naći nešto zanimljivo za komentirati.

Ne oklijevajte
Ako ona vidi da oklijevate dok joj pokušavate prići, mogla bi se odmah ohladiti. Kada vam se pogledi susretnu najbolje je da odmah nakon tri sekunde krenete prema njoj. Pokažite joj da ste čovjek koji zna što hoće i ide za tim.

Pazite na govor tijela
Uspravite se, ramena natrag, isprsite se i lagano krenite. Nikako nemojte ići pognute glave, mogla bi se nepovratno ohladiti od vas, a gotovo da i niste započeli udvaranje.

Hodajte lagano

Budite smireni, odmjereni dok idete prema njoj. Nikako nemojte hodati prebrzo i agresivno jer biste mogli potaknuti njezin alarm za bježanje.

Zadržite kontakt očima
Nikada nemojte prvi odvratiti pogled. Ako to učinite, šaljete poruku da se osjećate nelagodno dok joj prilazite. Budite pomalo drski i gledajte je u uoči. To će je samo još jače privući.

Osmjehnite se
Osmijeh pokazuje da ste samouvjereni i prijateljski raspoloženi, a mogao bi biti odličan put za daljnju komunikaciju.

Slušajte je kada vam govori

Žene vole muškarce koji znaju slušati. Nemojte joj upadati u riječ i pripazite na detalje.

Odmaknite se malo od nje

Nemojte se odmah zalijepiti za nju. Ako se lagano odmaknete, dajete joj do znanja da poštujete njezin prostor i znate granice.

Kako biste se uvjerili jesu li ovi savjeti dovoljno dobri, morate ih početi prakticirati. Kombinirajte ih sve odjednom i iznenadit ćete se koju snagu imaju. Samopouzdanje, kontakt očima i govor tijela mogu učiniti čuda u vašem ljubavnom životu. Samo naprijed.
N.J.
utorak, 22.4.2008.

Izvor: Tportal

+1
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 4025
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 15.0
A evo jedne za koju je pozeljno da pada kisa: Bog je Napravio 12 andjela. Malo ljudi zna da je napravio i trinaestu, samo za sebe, za svoju dusu. Sad je tuzan (pokazes na kisu) sto je pobegla za zemlju, i uzela tvoj oblik. . Mora da sam veliki srecnik pa sam te bas ja nasao!

Jednoj devojci sam izmamio osmeh ovim..za pocetak..

bilo joj smesno koliko je glupo...sta ti je tu cudno. to nije fora.

i sta ako ne pada kisa, onda pljunes pa pokazes na pljucu jel? Smile
IP sačuvana
social share
Edit by cg_ac: Potpis uklonjen zbog uvredljive sadrzine!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 11457
OS
Windows 7
Browser
MSIE9.0
Побегла је на зрацима Сунца (а ако је облачно, то се и Сунце склонило колико је она блиста лепотом)...

(Серем, а? Smile )
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

valar dohaeris

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 51282
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 21.0.1180.83
Poceo bih sam sebi da se smejem kada bih to rekao Smile

Danas kolegnici sa faksa: Sto ti nisi upisao politicke nauke nego masinstvo kada ti to bolje ide.
Odgovor: Tamo ne bih tebe upoznao, tako da nije vredno Smile

Sto bi rekla drugarica Mina sa ovog foruma, ako ne zelis sarkastican nemoj postavljati glupo pitanje Smile
« Poslednja izmena: 30. Avg 2012, 16:35:05 od Orfanelin »
IP sačuvana
social share
Soy un hombre muy honrado
Que me gusta lo mejor
Las mujeres no me faltan, ni el dinero, ni el amor
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 4025
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 14.0.1
Побегла је на зрацима Сунца (а ако је облачно, то се и Сунце склонило колико је она блиста лепотом)...

(Серем, а? Smile )

za medalju... Smile
talentovan si, nema.
IP sačuvana
social share
Edit by cg_ac: Potpis uklonjen zbog uvredljive sadrzine!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Frankly, my dear, I don't give a damn.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 45679
OS
Windows XP
Browser
Opera 12.01

Danas kolegnici sa faksa: Sto ti nisi upisao politicke nauke nego masinstvo kada ti to bolje ide.
Odgovor: Tamo ne bih tebe upoznao, tako da nije vredno Smile

E, to je dobar oneliner za muvanje.  Smile
IP sačuvana
social share

"Oni koji su vešti u borbi, ne obuzme ih bes. Oni koji su vešti u pobedi, ne obuzme ih strah.
 Zato mudri pobeđuju pre borbe, dok se neznalice bore da bi pobedili"
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 42 43 45 46 47
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 3.354 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.