Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 39 40 42 43 ... 47
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: 256986 saveta kako smuvati devojku koja vam se sviđa  (Pročitano 143095 puta)
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 430
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 19.0.1084.46
jedna mala pomoc Smiley
sa jednom devojkom se muvam duze vreme,i juce smo se dogovorili da izadjemo(napokon sami,ovako smo izlazili samo u drustvu)
otisli smo na pice(bilo je ok,bar meni,zezali se,pricali,smejali se itd,ni jednom se nije desilo da se stvori ona mrtvacka tisina),i ona mi je rekla kako je izasla iz veze skoro,i da se sa tim deckom trenutno na pauzi(ali ako je na pauzi sto je izasla samnom)?i rekla mi je da trenutno ne bi htela vezi itd,ali kao ako hocu da stavim da sam u vezi sa njom na fejsu,kako bih "zezali"mog drugara koji nas je upoznao(on nema nista sa njom,ni ona sa njim((sto se tice muvanja,provereno Smiley ))...e sad,da li da i dalje pokusavam nesto sa njom,da li da joj otvoreno kazem da mi se svidja i da bi hteo da budem sa njom ili da odustanem od svega i zaboravim je totalno?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 28353
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Chrome 19.0.1084.46
mob
Nokia krntija
Citat
ali ako je na pauzi sto je izasla samnom

Па да осигура резерву батице.

Кажи јој отворено да је желиш и да су те "игрице" смориле, што да не... ништа не губиш. Ако неће, ћао.
IP sačuvana
social share
onaj kome nije do drkanja bolje neka se bavi politikom
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5437
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 19.0.1084.46
mob
Nokia zvrr
Ne znam za druge, ali da mi djevojka koju muvam predloži da na fejsbuku stavim da smo u vezi, sve  s ciljem da zeza nekog trećeg, a pri tome i ne pada na moje muvanje, otjerao bih je u tri lijepe.

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Frankly, my dear, I don't give a damn.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 45679
OS
Windows XP
Browser
Opera 11.62
Citat
i rekla mi je da trenutno ne bi htela vezi itd,ali kao ako hocu da stavim da sam u vezi sa njom na fejsu,kako bih "zezali"mog drugara koji nas je upoznao
A ne da bi taj njen bivsi to video pa ispao ljubomoran.  Smile

Tesko da ces uspeti bilo sta sada(cim ti ona prica kako je izasla iz veze i na pauzi su tesko da tu nesto moze da bude ikada) ali probaj. Proba ne kosta...
« Poslednja izmena: 18. Maj 2012, 16:16:43 od marko 284 »
IP sačuvana
social share

"Oni koji su vešti u borbi, ne obuzme ih bes. Oni koji su vešti u pobedi, ne obuzme ih strah.
 Zato mudri pobeđuju pre borbe, dok se neznalice bore da bi pobedili"
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 1473
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 12.0
Sto se tice toga sa fejsom, batali. Nije ni tebi bas pametno da pristajes na svaku glupost!

Lepo joj kazes da ti se svidja i da moze da bude sa tobom ako hoce tebi super (mada ti je jasno rekla da nece, tako da je mozda pametno i da joj nekazes) ako nece, mani je se. Ti neces da budes nicija rezerva, potrcko, ili neko drugo friendzone sranje.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

"During your life never stop dreaming..."

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 10233
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 12.0
mob
SonyEricsson W800i
jedna mala pomoc Smiley
sa jednom devojkom se muvam duze vreme,i juce smo se dogovorili da izadjemo(napokon sami,ovako smo izlazili samo u drustvu)
otisli smo na pice(bilo je ok,bar meni,zezali se,pricali,smejali se itd,ni jednom se nije desilo da se stvori ona mrtvacka tisina),i ona mi je rekla kako je izasla iz veze skoro,i da se sa tim deckom trenutno na pauzi(ali ako je na pauzi sto je izasla samnom)?i rekla mi je da trenutno ne bi htela vezi itd,ali kao ako hocu da stavim da sam u vezi sa njom na fejsu,kako bih "zezali"mog drugara koji nas je upoznao(on nema nista sa njom,ni ona sa njim((sto se tice muvanja,provereno Smiley ))...e sad,da li da i dalje pokusavam nesto sa njom,da li da joj otvoreno kazem da mi se svidja i da bi hteo da budem sa njom ili da odustanem od svega i zaboravim je totalno?
Drugar,ta mala hoce samo tebe da iskoristi,da bi napravila bivseg ljubomornim.
Sto bi znacilo-ona je za teranje u tri lepe.
Ali moze i ovako-zajebi te gluposti,budi sa njom,odradi sta mozes da odradis,i cao-zdravo.Ne zanosi se da ces sa njom imati nesto vise,jer...veza koja pocne tako supacki,iz prevare ili nekih losih ciljeva ni ne moze da bude nesto dobro.
IP sačuvana
social share
O Partizane,o sampione,uz Tebe uvek smo mi,zato pobedi!Pesme se ore,i baklje gore,jer mi smo tvoji GROBARI!
GNP!
2pac R.I.P.
Pile,brate,pocivaj u miru!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 430
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 19.0.1084.46
ja sam se odmah zaleteo i stavio sam da sam u vezi,kad sam klosar,nisam odmah razmislio...zvacu je veceras kada zavrsi sa skolom,da znam na cemu smo,da li hoce nesto ili ne,nisam budala da budem neciji potrcko i da me neko iskoriscava...necu da budem ni nicija rezerva,ako hoce nesto,neka je,ako ne oteracu je u kurac,ima jos riba u moru...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

"During your life never stop dreaming..."

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 10233
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 12.0
mob
SonyEricsson W800i
ja sam se odmah zaleteo i stavio sam da sam u vezi
Smile
Kakav danak neiskustvu  Smile
Opusteno,neka te ovo sada nauci da vise ne ponavljas takve greske...Sad si bas ispao smrda,skapiraces to kada budes video da je neko tako stavio da je sa tvojom bivsom  Smile ali o tom potom...
Lepo kazes,ima jos mnogo riba u moru,samo pici  Smile
IP sačuvana
social share
O Partizane,o sampione,uz Tebe uvek smo mi,zato pobedi!Pesme se ore,i baklje gore,jer mi smo tvoji GROBARI!
GNP!
2pac R.I.P.
Pile,brate,pocivaj u miru!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Iščeznuće problema kroz poricanje stvarnosti.

Zodijak Taurus
Pol Žena
Poruke 30885
Zastava Tatooine
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 12.0
Ala te je mala navozala na glupu foru, ali nema veze, mlad si i zaljubljen, svima nam se dešavalo da pravimo gluposti; no sad je lepo batali jer tu 'leba nema, iskoristila te je da pravi bivšeg ljubomornim, a sutra bi i tebe tako mogla sa nekim dok ste ''na pauzi''. Ti si suviše naivno i pošteno čeljade za ovakvu manipulatorku, spasi se muka na vreme.
IP sačuvana
social share
"I find your lack of faith disturbing". Darth Vader
Pogledaj profil WWW Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 430
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 19.0.1084.46
pfff,ja se taman ponadao Smile
nema veze,nacicemo drugu...ali meni je u pocetku sve bilo to cudno,uvek se ona meni prva javljala,uvek se smesila kada me vidi itd...mozda je videla od pocetka da cu da joj budem zrtva Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 39 40 42 43 ... 47
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.082 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.