Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 14 15 17 18 ... 38
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: 13 osoba ubijeno kod Mladenovca  (Pročitano 26263 puta)
Legenda foruma

Sertifikovani hejter i negativac

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 19.0
Бамбина ... ако ћу и да звучим охоло ... ваша струка не барата чињеницама већ мишљењима. Диференцијалне једначине Ојлер је решавао у своје време на један начин... данас се могу вероватно решавати на 100 начина али се неће добити другачији резултати... а и 2+2 је и даље четр... то су чињенице.

Ваша струка барата мишљењима и претпоставкама с одређеним степенем вероватноће ... јбга једноставно таква јој је поставка и то није проблем.

Проблем је кад твоје колеге крену да се фрљају са својим мишљењима, претпоставкама и проценама... још већи проблем је кад  се то фрљање не разликује у нијансама него је међусобно искључиво...

јебемлига ... ја се запитам онда колико сте у стању да се договорите око било чега... Smile

Odlično rečeno.  Smile

Bez daljeg ulaženja u tu priču oko funkcionisanja psihologije,podsećam samo da mi nije cilj da,citiram - omalovažavam one koji misle svojom glavom, već da kažem da,barem po mom mišljenju, je taj stav ''e,ja sam završio,ja sad mogu da vodim debate i preispitujem koga god hoću na ovom svetu'' malo pogrešan.
« Poslednja izmena: 09. Apr 2013, 23:27:11 od hkj »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Svedok stvaranja istorije

AriA

Zodijak
Pol Žena
Poruke 22537
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 19.0
mob
Samsung Galaxy S4 mini
Ne, naravno.

Kada se malo informišeš oko te teme shvatiš da je uticaj na ljudski mozak mačji kašalj....na razne načine.
IP sačuvana
social share
Čoveku je dato da se prilagođava situaciji.
Onog koji čeka da se situacija prilagodi njemu, ubije taština.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Iščeznuće problema kroz poricanje stvarnosti.

Zodijak Taurus
Pol Žena
Poruke 30885
Zastava Tatooine
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 19.0
Ne radi se o (ne)prihvatanju autoriteta,već o umišljanju da se sve zna.

A ti ako misliš da ja tu sad kobajagi branim te ubuđale profesore (te koji 30 godina furaju jedno te isto),grdno se varaš,da si ti meni živa i zdrava.  Smile

Ni ja ne podnosim takve. ALI... čak i kad su takvi u pitanju,i kad se radi o nekoj ozbiljnoj temi, nečemu gde nije sve crno belo... i čak i kad bih bio neko ko je bio dobar na fakultetu,i radi već 3 godine... opet bih se dooobro zapitao pre nego što bih tek tako uzeo i rekao da svi oni lupetaju.
Izvrćeš mi reči, ali nema veze. Za pojedine medijske pažnje željne kolege sam izjavila da poseduju netačnu, odnosno prilično zastarelu informaciju. To što imaju toliko godina koliko imaju, ne znači da su nužno u pravu. Ne znam kako si od toga došao do fantazije da jedan student napada profesore koji predaju 30 godina - kako, pitam ja tebe, kako si došao do tog scenarija? Smile Retoričko je pitanje. Smile

@3majU
Čak i u psihologiji se zna šta je mišljenje, stav, teorija, pretpostavka, hipoteza, a šta su informacije potvrđene u mnogobrojnim istraživanjima i poduprte adekvatnim teorijskim okvirom. Ovde se radi upravo o razlikovanju sopstvenog mišljenja ili pretpostavke od naučno (dakle, teorijski i empirijski) zasnovanog podatka. Ako navodiš netačan podatak da bi potkrepio svoje mišljenje, onda tu nešto nije kako treba. Da li je ishitrenost, nerazmišljanje ili postoji neki umišljaj ili, pak, neznanje, to već ne znam.

''e,ja sam završio,ja sad mogu da vodim debate i preispitujem koga god hoću na ovom svetu''
Opet fantaziraš.
IP sačuvana
social share
"I find your lack of faith disturbing". Darth Vader
Pogledaj profil WWW Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

А у к*ц

Zodijak
Pol
Poruke 34619
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 19.0
mob
LG Frizider
Citat
Ako navodiš netačan podatak da bi potkrepio svoje mišljenje, onda tu nešto nije kako treba. Da li je ishitrenost, nerazmišljanje ili postoji neki umišljaj ili, pak, neznanje, to već ne znam.

Pa jebem mu mater sad, nemoguce da je neki profesor jako VMA mudo fabrikovao cinjenice prema svojoj vodenici u dijalogu na faking tv-u.

Stvarno si neozbiljna Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Sertifikovani hejter i negativac

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 19.0
Mislim da znam na koji deo misliš da sam izvrnuo - na ono ''umišljanje da se sve zna'' i ovo ''e,ja sam završio,ja sad mogu da vodim debate i preispitujem koga god hoću na ovom svetu''.

Jesam dobro procenio?

Ako su ta dva u pitanju,prvo,izvini,u pravu si,a drugo - to sam tako doživeo zbog tvog načina izlaganja i razgovora.
Jer čim sam ja spomenuo to da ne može prosečan student da ima tu osnovu i znanje da tek tako otpiše mišljenje nekoliko ljudi,i čim sam ih nazvao ''velikim igračima'',ti si prešla u taj neki gard.Kao, svi koji nešto znaju i postavljaju pitanja,bivaju omalovažavani.
Kad sam rekao ''veliki igrači'',mislio sam na to da su takav kalibar,ili se smatraju takvim kalibrom,da ih ljudi zovu u emisije da kažu nešto.Znači,da su viđeni i cenjeni.Ne da su Ajnštajni koji nikad ne greše.
« Poslednja izmena: 09. Apr 2013, 23:38:07 od hkj »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

You'll never see me fall from grace

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 48490
OS
Linux
Browser
Opera 12.10
ок, фин одговор...

еее .... а на колико отприлике вам застаревају те теоријски и емпиријски проверене чињенице... и кад застаре да ли се малчице коригују ил се мењају из фундамента?

елем ... реторичко питање чисто пецкања ради.... морам Smile
IP sačuvana
social share

It's all a fucking joke anyway

Tim: You never say please. You never say thank you.
Frank: Please don't be an idiot. Thank you.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

А у к*ц

Zodijak
Pol
Poruke 34619
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 19.0
mob
LG Frizider
Hkj-u nije farbala slova a tebi jeste, empirijski mislim da je htela da ti nacrta i bez podpitanja Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

You'll never see me fall from grace

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 48490
OS
Linux
Browser
Opera 12.10
Већ ми је једаред неко рекао "теби не вреди да ти човек нацрта... мора и да ти обоји" ... ал ово је прво бојење Smile Smile

ал лепо бојење ... мишљења и теорије су црвене ... а научно проверени подаци зелени ... Smile
IP sačuvana
social share

It's all a fucking joke anyway

Tim: You never say please. You never say thank you.
Frank: Please don't be an idiot. Thank you.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Svedok stvaranja istorije

AriA

Zodijak
Pol Žena
Poruke 22537
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 19.0
mob
Samsung Galaxy S4 mini
U svakom slučaju, ovo je tema nad kojom bi relevantni činioci srpskog društva trebalo da se zamisle....

edit: kada bi neko sa strane čitao temu, ko vas ne poznaje, zeleni smajliji bi mu izboli oči...
« Poslednja izmena: 09. Apr 2013, 23:52:49 od Arijada »
IP sačuvana
social share
Čoveku je dato da se prilagođava situaciji.
Onog koji čeka da se situacija prilagodi njemu, ubije taština.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Iščeznuće problema kroz poricanje stvarnosti.

Zodijak Taurus
Pol Žena
Poruke 30885
Zastava Tatooine
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 19.0
@hkj
Hajde na trenutak probaj da se postaviš u moju poziciju, eto vežbica iz empatije, neće da škodi: Smile
probaj da zamisliš da se nešto ovakvo desilo i tvoj kolega je dao u medijima informaciju za koju znaš da nije tačna (konkretno, mislim na to da PTSP ne može da traje, odnosno da se razvije posle 20 godina (po toj logici, nijednog veterana u Srbiji više skoro ne bi ni bilo, a ima ih u jako velikom broju), da ne spominjem da je davanje dijagnoza i takvih pretpostavki bez detaljnijeg ispitivanja slučaja jeftini senzacionalizamTM).

Kako bi se osećao? Da li bi bio ljut, ogorčen? Bilo bi te baš briga?
Još, pazi, znaš da informacija nije tačna, ali ljudi ga slušaju i uzimaju to što priča kao istinu jer on je sasvim sigurno neki autoritet, čim ga zovu mediji i novine?

Hajde, probaj da sagledaš iz ovog ugla. Smile

Citat: vanyo
Pa jebem mu mater sad, nemoguce da je neki profesor jako VMA mudo fabrikovao cinjenice prema svojoj vodenici u dijalogu na faking tv-u.
Nemoguće je da profesor na VMA fabrikuje činjenice prema svojoj vodenici? Zašto? Šta njega čini posebnim od svih onih koji to rade? Zašto imaš poverenje u njega? Što je profesor? Što je sa VMA? Što je bio na TV-u? Ja mogu ovako do sutra. Smile

еее .... а на колико отприлике вам застаревају те теоријски и емпиријски проверене чињенице... и кад застаре да ли се малчице коригују ил се мењају из фундамента?

елем ... реторичко питање чисто пецкања ради.... морам Smile
Slobodno navalite, samo me slušajte, ne verujte svemu što čujete na TV-u, to je danas moja poruka. Smile

Ali s obzirom da imam stpljenja i da želim da me se shvati kako treba (bojim po potrebi reči Smile), danas specijalno odgovaram i na retorička pitanja:  Smile
neke stvari ne zastarevaju skoro nikad jer su bezbroj puta potvrđene. Psihijatrija je sa te strane čvrsto tle, zna se kako koji poremećaji "rade", tako da tu nema menjanja fundamenata, već su istraživanja više usmerena ka lečenju, to je već sasvim druga oblast i tema. O psihologiji ne mogu da odgovorim na pitanje pošto je ogromna i ne znam na koju tačno oblast misliš, nezahvalno je pričati na nivou kompletne struke o tome.
IP sačuvana
social share
"I find your lack of faith disturbing". Darth Vader
Pogledaj profil WWW Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 14 15 17 18 ... 38
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.056 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.