Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 13 14 16 17 ... 38
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: 13 osoba ubijeno kod Mladenovca  (Pročitano 26229 puta)
Udaljen sa foruma
Svedok stvaranja istorije

AriA

Zodijak
Pol Žena
Poruke 22537
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 19.0
mob
Samsung Galaxy S4 mini
Nemam nameru da miniram stručnost nauke o čovekovom ponašanju ali šta ako je ovo posledica haarpa i delovanja otrovnih čestica iz vazduha o čijim se posledicama uveliko piše, a deluju upravo na psihički nestabilne osobe ili osobe koje su podložne raznim psihosomatskim manipulacijama (priznatim ili ne od strane "realista")  Smile
IP sačuvana
social share
Čoveku je dato da se prilagođava situaciji.
Onog koji čeka da se situacija prilagodi njemu, ubije taština.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

А у к*ц

Zodijak
Pol
Poruke 34619
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 19.0
mob
LG Frizider
Haarp i chemtrejlsi, i cija lekovi. Slazem se, nekako mi najlogicnije deluje da su radio talasi iz Aljaske sa pilulama kontrola uma umesani u ovo.

A mi budale lupali glavu o postratnim sndromima i tim izmisljenim glupostima.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Sertifikovani hejter i negativac

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 19.0
Paaa... da je u pitanju dilema,odnosno spor da li kompjuter kod nekog novog automobila otkazuje zbog lošeg softvera ili lošeg hardvera,pa da kažemo da svako ko se nije ''update-ovao''  Smile ,nije kredibilan da priča.
Ali ovo mi ne deluje kao takav slučaj.Odnosno,siguran sam da je dosta kolko-tolko u toku,jer,fala Bogu,ratova nikad nije bilo manjak!    Smile

Od 1990. naovamo,bili su Zalivski,Somalija(dva sočna iskustva za Amere  Smile ),mi ludi Balkanci, Afganistan,Irak... mnogo materijala!  Smile A to su samo ovi veći,bilo je još mnogo manjih.

Tu su priliku da se uključe u priču dobili čak i obični ljudi,koji mogu da skinu podatke sa neta,a kamoli sami psiholozi.

Da ne dužim previše,kao što rekoh,mislim da student,osim u slučajevima gde je nešto apsolutno providno i vidljivo,nema baš neke osnove i kredibiliteta da tek tako dovodi u pitanje stručnost nekoliko ''velikih igrača'',koji se pritom većinski slažu.
Pogotovu ne danas,kad je,realno,i nama drastično opao kvalitet i entuzijazam.

Pod ovim svim ,naravno, ne podrazumevam dovođenje u pitanje samog načina nastave i ophođenja.To je druga priča.
« Poslednja izmena: 09. Apr 2013, 23:15:48 od hkj »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Svedok stvaranja istorije

AriA

Zodijak
Pol Žena
Poruke 22537
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 19.0
mob
Samsung Galaxy S4 mini
Haarp i chemtrejlsi, i cija lekovi. Slazem se, nekako mi najlogicnije deluje da su radio talasi iz Aljaske sa pilulama kontrola uma umesani u ovo.

A mi budale lupali glavu o postratnim sndromima i tim izmisljenim glupostima.

Meni to nije smešno..
IP sačuvana
social share
Čoveku je dato da se prilagođava situaciji.
Onog koji čeka da se situacija prilagodi njemu, ubije taština.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

А у к*ц

Zodijak
Pol
Poruke 34619
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 19.0
mob
LG Frizider
Ni meni majke mi.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Iščeznuće problema kroz poricanje stvarnosti.

Zodijak Taurus
Pol Žena
Poruke 30885
Zastava Tatooine
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 19.0
Da ne dužim previše,kao što rekoh,mislim da student,osim u slučajevima gde je nešto apsolutno providno i vidljivo,nema baš neke osnove i kredibiliteta da tek tako dovodi u pitanje stručnost nekoliko ''velikih igrača'',koji se pritom većinski slažu.
Ja od 2009. godine nisam student, da si živ i zdrav. Wink Ali super je što nisi izneverio moja očekivanja, jer - mi koji ne prihvatamo autoritete zato što oni kažu da su u pravu, već mislimo svojom glavom i oslanjajamo se na svoje znanje - uvek smo i bili omalovažavani od strane onih kojima je takva neposlušnost prema "velikim igračima" nezamisliva, tako da - sve kul. Smile
IP sačuvana
social share
"I find your lack of faith disturbing". Darth Vader
Pogledaj profil WWW Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

'bem li ga

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 9627
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 19.0
mob
SonyEricsson xperia m2
Nemam nameru da miniram stručnost nauke o čovekovom ponašanju ali šta ako je ovo posledica haarpa i delovanja otrovnih čestica iz vazduha o čijim se posledicama uveliko piše, a deluju upravo na psihički nestabilne osobe ili osobe koje su podložne raznim psihosomatskim manipulacijama (priznatim ili ne od strane "realista")  Smile

Jel se sprdas ili sta?  Smile
IP sačuvana
social share
"Da je ustaša rođen u Srbiji bio bi četnik. Da je četnik rođen u Hrvatskoj, bio bi ustaša. Da je hrišćanin rođen pre 2500 godina u Grčkoj, verovao bi u Zevsa. Da je musliman rođen pre 3500 godina u Egiptu, verovao bi u Ozirisa. Vaša nacionalnost i veroispovest zavise od vremenskog i geografskog položaja na kojem ste rođeni. Nacije i religije su izmišljene da vas razdvajaju, da se zbog istih ubijate, a da se ratnoprofiterska bagra bogati na vašim jeftinim životima."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Sertifikovani hejter i negativac

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 19.0
Ne radi se o (ne)prihvatanju autoriteta,već o umišljanju da se sve zna.

A ti ako misliš da ja tu sad kobajagi branim te ubuđale profesore (te koji 30 godina furaju jedno te isto),grdno se varaš,da si ti meni živa i zdrava.  Smile

Ni ja ne podnosim takve. ALI... čak i kad su takvi u pitanju,i kad se radi o nekoj ozbiljnoj temi, nečemu gde nije sve crno belo... i čak i kad bih bio neko ko je bio dobar na fakultetu,i radi već 3 godine... opet bih se dooobro zapitao pre nego što bih tek tako uzeo i rekao da svi oni lupetaju.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 2178
OS
Mac OS X v: 10
Browser
Safari 8536.25
ne znam,ali ako se samo malo zamislim nad čitavim dogadjajem,pa još kad pročitam tekstove člana @taxtex-a,
na pamet mi dolaze razni scenariji.baš na utorak,dan kad srbija mora da odgovori na ponudjen sporazum sa prištinom iz brisela,tamo neki čovek nebitan za bilo koga ili šta na ovome svetu osim za svoju porodicu,počini takav zločin i to baš nad svojom porodicom.čovek,koji kako kažu nije imao mrlju,kako pred zakonom,u odnosu sa komšijama,mesnoj zajednici,opštini,lovačkom društvu....itd.počini ovako nešto?velika ivanča?mesto,koje je poznato samo po tome što verovatno postoji i mala ivanča,možda po još nečemu?vest,koju su objavile sve svetske novinske i tv agencije.velika ivanča je doživela svojih pet minuta slave,na žalost u negativnom smislu.sad,možda je taj nesrećnik zaista potrošio sve svoje resurse razuma?ko zna kakva misao,strah nateraju čoveka na ovako bezočan zločin?dal je nekontrolisani bes na svoje bližnje ili strah za njih okidač za nešto ovako....?pitanja je mnogo,pretostavki možda i više,ali odgovora skoro da i nema.e sad,ako se osvrnem na pisanje člana @taxtex-a i teorija kontrole pojedinca da uradi nešto čega nije svestan,pri čemu na kraju svog pira izvršava samoubistvo,a samo da bi se pažnja javnosti skrenula sa nečeg bitnog na šta i ne možemo da utičemo sem da demonstriramo i palimo ambasade,na nešto što je tako strašno ma gde da se desi na planeti,a ne u neposrednoj blizini.i odjednom čitava srbija priča o velikoj ivanči,dok odgovor beograda briselu ulazi u drugi plan.hm,ima materijala za razmisliti ozbiljno.  Smile
strašno je ma šta da stoji iza dela tog nesrećnika.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

You'll never see me fall from grace

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 48490
OS
Linux
Browser
Opera 12.10
Бамбина ... ако ћу и да звучим охоло ... ваша струка не барата чињеницама већ мишљењима. Диференцијалне једначине Ојлер је решавао у своје време на један начин... данас се могу вероватно решавати на 100 начина али се неће добити другачији резултати... а и 2+2 је и даље четр... то су чињенице.

Ваша струка барата мишљењима и претпоставкама с одређеним степенем вероватноће ... јбга једноставно таква јој је поставка и то није проблем.

Проблем је кад твоје колеге крену да се фрљају са својим мишљењима, претпоставкама и проценама... још већи проблем је кад  се то фрљање не разликује у нијансама него је међусобно искључиво...

јебемлига ... ја се запитам онда колико сте у стању да се договорите око било чега... Smile
IP sačuvana
social share

It's all a fucking joke anyway

Tim: You never say please. You never say thank you.
Frank: Please don't be an idiot. Thank you.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 13 14 16 17 ... 38
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.051 sec za 12 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.