Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 15 16 18 19 ... 38
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: 13 osoba ubijeno kod Mladenovca  (Pročitano 26215 puta)
Legenda foruma

А у к*ц

Zodijak
Pol
Poruke 34619
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 19.0
mob
LG Frizider
Citat
ал лепо бојење ... мишљења и теорије су црвене ... а научно проверени подаци зелени ..

Bice od nje uciteljica Smile

Ma ja samo mislim da treba imati vise respekta za osobe iz tvoje struke koje su proslo ono sto ti nisi ni zapocela pa krenuli odpocetka sedmi put. Hocu reci jos ces ti da tabanas dok ne dodjes do prilike da posumnjas u njihovo iskustvo, nista manje ali ni vise Smile

Citat
Zašto imaš poverenje u njega? Što je profesor? Što je sa VMA? Što je bio na TV-u? Ja mogu ovako do sutra.

Zasto bih tebi verovao, jer imas manje radnog iskustva? Jer nisi doktorirala? Je l posedujes moderatorske moci na forumu psihologija? Mogu i ja do sutra isto Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Iščeznuće problema kroz poricanje stvarnosti.

Zodijak Taurus
Pol Žena
Poruke 30885
Zastava Tatooine
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 19.0
Ne, ti ne možeš, pošto na banalnoj Wikipediji možeš da nađeš potvrdu da je moja informacija tačna, da ne pričam na šta ćeš sve da naiđeš ako zakopaš dublje po literaturi o PTSP-u, tako da tu nema dileme kome treba verovati. E sad, to što ja imam još betona da požvaćem dok ne dođem do pozicije osobe iz medija koja raspolaže netačnim podatkom nema nikakve veze s tim, samo je netaktičan način da se obezvredi sagovornik. Zato i živimo tako kako živimo, što možemo da progutamo svaku pizdariju koju nam mediji plasiraju, a iza medija stoje autoriteti i nema nikakve veze što raspolažu netačnim činjenicama, mi ćemo im verovati slepo jer to tako treba.
IP sačuvana
social share
"I find your lack of faith disturbing". Darth Vader
Pogledaj profil WWW Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Windows XP
Browser
Chrome 26.0.1410.43
mob
Apple 15
Jao, kada bi vi znali ko je na VMA i gde su zaista dobri lekari... posebno oni koji su u prvom licu imali iskustva sa ratistem i bili sve od babice do patologa... Smiley))

Ma, necu da lajem...  Smile
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Sertifikovani hejter i negativac

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 19.0
Ja sam potpuno zaboravio da si ti navela da trenutno radiš u centru za ratnu traumu.  Smile

To onda menja situaciju i moj pogled.

No... ono što ostaje nepromenjeno je to da ću ja,barem u narednih nekoliko godina,uvek razmisliti pre nego što tek tako kažem da par kolega koji važe za eksperte ne znaju,odnosno imaju netačne informacije.

Ne zato što se bojim da dovodim autoritet u pitanje(naprotiv,pa ja volim to  Smile ),nego zato što znam koliko ne znam.

Ali se slažem da možda i jeste bilo malo jeftinog senzacionalizma,jer sad kad se setim,bilo je i onih situacija kada prave reportažu o malim nasilnim,razmaženim propalicama koje maltretiraju sve,pa se javi ''stručnjak'' koji krene s onom pričom ''a,ne,nije on agresivan i razmažen,on je samo zbunjen''. Tako da... kapiram sad na šta si mislila.
« Poslednja izmena: 10. Apr 2013, 00:09:02 od hkj »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Zodijak Taurus
Pol Žena
Poruke 30885
Zastava Tatooine
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 19.0
Eto, drago mi je ako smo se malo pobliže razumeli, vidiš kako empatija rešava probleme. Smile I drago mi je da si se vratio da pročitaš moje postove, to znači da si se stvarno potrudio da razmisliš pre nego što daš odgovor i ispada da se ipak nekako razumemo. Smile
« Poslednja izmena: 10. Apr 2013, 00:14:10 od B@mbin@ »
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 28353
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Chrome 26.0.1410.43
mob
Nokia krntija
Citat
kada bi vi znali ko je na VMA i gde su zaista dobri lekari

Дедер...
IP sačuvana
social share
onaj kome nije do drkanja bolje neka se bavi politikom
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

А у к*ц

Zodijak
Pol
Poruke 34619
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 19.0
mob
LG Frizider
VMA je sranje. Skonto sam sad. Fala.

Citat
E sad, to što ja imam još betona da požvaćem dok ne dođem do pozicije osobe iz medija koja raspolaže netačnim podatkom nema nikakve veze s tim, samo je netaktičan način da se obezvredi sagovornik.

Koji sagovornik se obezvredjuje? A kao sto tebi smeta sto po nekom tvom ubedjenju mi klicemo neprejebivom TV-u, meni smeta kada neko trunke nema osecaja da neko mozda vise gle cuda zna od njega i poseduje gle cuda mozda neke druge podatke uz gle cuda vece prakticno iskustvo. Da li sad treba da gledam vikipediju ili tamo moze svaka budala da napise sta zeli pa i taj profesor? Smile

Ako shvatas ovo kao obezvredjivanje koje ja pokusavam tebi da imputiram, onda aman stvarno, zajebi ovu diskusiju kao da se nije ni vodila, ionako je van teme.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

You'll never see me fall from grace

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 48490
OS
Linux
Browser
Opera 12.10
Бамбина... иц ол гуд, лепо причаш вероватно и лепо ходаш и нећеш лако да се продаш...

али једна ствар ... исувише олако узето поверење у своју непогрешивост, без довољно преиспитивања, је зицер срљање у грешке...

невезано за конкретан случај, овде ме не би чудило да си ти у праву а не неки вма професор јер обоје нагађате на основу три реда прочитаног у новинама... проблем је став с којим износиш своје тврдње.

Вањо ... да је Бамбина учитељица клинци би били испрепадани као не дај боже ... а Бамбина би била скроз зачуђена зашто кад је тако дивна према њима Smile
IP sačuvana
social share

It's all a fucking joke anyway

Tim: You never say please. You never say thank you.
Frank: Please don't be an idiot. Thank you.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Zodijak Taurus
Pol Žena
Poruke 30885
Zastava Tatooine
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 19.0
Ne razumemo se dobro. Ne govorimo ovde o tome čija su muda veća, moja ili profesorova sa VMA. Smile
Ne govorimo ko ima veće iskustvo, ne govorimo ko je stručniji, ko ima lepšu kosu (JAA!  Smile).

Ovde govorimo o tome da je taj profesor sa VMA rekao da je 2+2=5, a vi znate da je 2+2=4. To nije moje mišljenje, stav, pogled na svet... niti njegovo... to je činjenica, fakt, proveren podatak.

Da konkretizujem, ovde prevashodno mislim na to ovo:
Citat: B92
On je skoro isključio mogućnost da je kod Ljubiše Bogdanovića iz Velike Ivanče reč o ratnom -vijetnamskom sindromu, zbog učešća u ratnom vihoru devedesetih godina, jer je, kako naglašava, prošlo 20 godina i to je dovoljno vremena za promenu stavova i emocionalnu otupljenost za nešto doživljeno u tako dalekoj prošlosti. "

Cela izjava je jako problematična.

Citat: B92
"Osobe sa primarnom slaboumnošću sklone su sugestiji i imitaciji, bez obzira na broj godina, a ovde je reč o čoveku koji ima 60 godina. Danas su komunikacije veoma brze i prometne, tako da saznanja o događanjima na svim prostorima naše planeta skoro svima dostupna u najkraćem roku", naglasio je prof. Nenadović.

On je skoro isključio mogućnost da je kod Ljubiše Bogdanovića iz Velike Ivanče reč o ratnom - vijetnamskom sindromu, zbog učešća u ratnom vihoru devedesetih godina, jer je, kako naglašava, prošlo 20 godina i to je dovoljno vremena za promenu stavova i emocionalnu otupljenost za nešto doživljeno u tako dalekoj prošlosti.

On je ukazao i na brojna istraživanja koja su pokazala da duševni bolesnici po prirodi svoje bolesti nisu skloni ubistvima, već da su tome skloniji zdravi ljudi.

"Psihijatrijski pacijenti skloniji su samoubistvima od zdravih ljudi", zaključio je prof. Nenadović.
Ovde ima toliko nedoslednosti ne samo u strukturi same izjave, već i jako veliki broj netačnih informacija.
Činjenično dokazano netačnih.

Ali i ja vam na neki način verujem da ovo ne bi SMEO da izjavi profesor sa VMA (ako treba, obeležiću sve problematične detalje, volim da bojim Smile), tako da bih najradije ubedila sebe da je ova izjava:
a) izmišljena od strane lenjog novinara
b) opasno izvučena iz konteksta i prekrojena
c) data u alkoholisanom stanju
d) profesor otišao ranije sa posla (jbg, državna služba), pa rekao sekretarici da nešto nažvrlja i pusti u medije.

To je krajnji kompromis na koji pristajem. Smile
« Poslednja izmena: 10. Apr 2013, 00:31:21 od B@mbin@ »
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supermoderator
Legenda foruma

Always outnumbered, never outgunned.

Zodijak
Pol
Poruke 47481
Zastava
OS
Linux
Browser
Safari 534.30
izgleda da ce zena da prezivi, malopre rekose da je bolje
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 15 16 18 19 ... 38
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.052 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.