2
Invalid argument supplied for foreach()
/srv/burek/vhosts/burek.com/subdomains/forum/httpdocs/Themes/default2/index.template.php: 578
Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 24. Okt 2025, 20:29:57
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mrznje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 38 39 41 42 ... 97
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Zvezda ili Partizan  (Pročitano 61290 puta)
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 11186
Zastava t
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.7
mob
Alcatel 258
Evo jos jedna stvari otkud  ideja za stvaranje IRR grupe u beogradu mislim vaseg irr, imate jako pogubljene stavove vi ste kao pristalice kralja a s druge strane ste sinovi komunista, srpski nacionalisti a kradete ime Irr tj desno profasisticki organizovanih navijaca.

Furate engleski stil navijanja a palite baklje(jos jednom ovo nije furanje engleskog fazona).

Kontakti sa Bugarima  Smile Smile ..

Dobro licna prijateljstva, kontam ja to napr. ja jako gotivim navijace Psg i jedno vreme sam bio u kontaktu sa jednim od njih.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Superstar foruma

Nista

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 82508
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.4
Ja samo da podrzim @mrly-a sto se tice finansiranja jer clanarina je na godisnjem nivou i sve pare idu za placanje koreografija i ostalih stvari u organizaciji. Takodje svi proizvodi su u realnoj cijeni i sve pare normalno idu u te svrhe. Ja sam takodje dosta toga pokupovao  Smile. Nama ni ne smiju da pomisle zabranit bilo sto jer znaju kako bi prosli dok vas shvataju neozbiljno pripretite i to je to, pobukate se par utakmica i kad vidite da ne ide odustajete ko pic##. Tu je razlika izmedju nas i vas sto smo slozniji, brojniji i tvrdoglaviji od vas. nema potrebe raspravljati ko fura ciji fazon navijanja vazna je orginalnost u navijanju a za sada mi to vrlo lijepo radimo.
IP sačuvana
social share
"Narod je glup, a sad se buni zato što je glup. Pa ne možeš i biti glup i bunit' se što si glup."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Sto mu gromova!!!

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 1554
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.0
mob
Qtek 9600
Svaki vodja mora da snosi odgovornost. Ne moze deo juga biti prijatelj sa  Celszijevim navijacima a drugi deo sa Arsenalovim.

Ako ste jedinstvena grupa onda su vam zajednicki stavovi i nema sklapanja prijateljstava sa bilo kim. Tu se ogleda i jacina grupe.

O finansiranju stvarno ne treba pricati. Vrlo dobro znamo i ja i ti da ste placena grupa.

Sto se zastava tice, i njihove zabrane da se unesu na stadion ona je vazila za sve.. Zabrana je bila od drzave, a ne od kluba. Mi smo opet bili tu, a vi?

Sto se tice putovanja da li stvarno mislis da bi Zvezda imala da izdvoji 2.000.000 eur za nase gostovanje u Strazburu? Ako je nekome i placen put, to je maksimalno 20-30 ljudi. Sta je sa ostalih nekoliko hiljada?

Kada smo prosle godine krenuli na upravu bio je pun Sever, svoje protivljenje smo iskazali na druge nacine, a ne izostankom sa utakmica, jer mi nismo tu ni zbog uprave, ni zbog pobeda, ni zbog dnevnica, plata i sl. Mi smo tu zbog kluba koji volimo i po zimi, kisi, suncu, snegu, kosavi, sa korumpiranom i nekorupiranom upravom, dobrim i losim timom. Mi smo tu uvek!!! Opet tu se ogleda ko je verniju klubu.

Ja stvarno ne razumem vas za vasim bojkotom, sta time zelite da postignete?? Pa i kada niste u bojkotu nema vas vise od 300-400 po utakmici. Koliki je znacaj vaseg bojkota u tom slucaj? Ako biste dolazili na stadion opet vam nista ne bi vredelo jer vas je malo, i taj broj ljudi nije dovoljan da bi oterali upravu. Ovako bi barem igracima znacilo vas par da peva onu vasu cuvenu  prtizan, prtizan.

Molim te samo mi osvezi pamcenje cije ime smo to uzeli?
IP sačuvana
social share

Звезда ми је све, Звезда живот је, срце моје је увек уз тебе, Звездо волим те!!!!

не учествујем у расправама са гробарима млађим од 21 и старијим од 31 године.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 147
OS
Windows XP
Browser
Opera 7.54
Zvezda
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Superstar foruma

Nista

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 82508
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.4
Zaboravih da kazem i ovo vecina Engleskih navijaca fura casual varijantu oblacenja. To u Srbiji je veoma tesko nac sem u Bg ako ima u LaCosti i jos par lokala, kojim se ne mogu sjetit ime, da su uzme neki kacket ali cisto sumnjam + sto su ekstra skupe cijene tih stvari. Ja nesto nisam vidio na vasoj tribini takve likove. Nazalost i na nasoj ih ima slabo, nekih i ima ali uklope ga sa nasim salovima itd. i uprskaju sve. Doduse vidio sam par likova koji su bili u fulu ali vjerovatno imaju u kintu.
IP sačuvana
social share
"Narod je glup, a sad se buni zato što je glup. Pa ne možeš i biti glup i bunit' se što si glup."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 58
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.7
Ko koga finansira to nikad ne mozemo sigurno znati Smile
Jeste brojniji... ali to je sticajem okolnosti, pa garantujem ti da vas nebi ni 150 bilo da vam kojim slucajem zabrane unosenje zastava, kao nama zeka...
Opet o prijateljstvima, ona mogu biti samo privatna, znaci ljudi koji odu na gostovanja sklope nesto slicno sticajem okolnosti(osim PAOK), ja recimo nikada ni za zivu glavu nebi sklopio nista sa lacijalima... ali ima Grobara koji ih gotive Smile, kao i cigana... i ako njih nekoliko sklopi prijateljstvo ne znaci da je to prijateljstvo grupe... bas kao i sa portugalcima, bugarima...

Pa ko se prvi pozvao na finansiranje od strane uprave???i sad kazes da to mi ne mozemo znati,sto onda pricas o tome.
Pa jesu nam proletos zabranili i koreografiju i zastave,pa sta je bilo-ministar se posle tri dana izvinjava da je to sve bio nesporazum.A znas zasto,pa zato sto reci Delija imaju mnogo vecu tezinu od reci Grobara.Posle Zenita,kada je prvi put skandirano protiv Dzaje isti je napustio funkciju,a za snobove iz uprave je trebalo jos 1,2 meseca.A vi otkad postojite bojkotujete sve zivo i jos nijedan konkretan uspeh nisam video.
Dobro sto se tice vasih prija necemo vise,vec smo o tome raspravili
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 11186
Zastava t
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.7
mob
Alcatel 258
Nesto da dodam za Casual stil, lacosta, perry, timberland, barbery kacketi, plave texas pantalone, plitke patike(lacosta,K-swiss), gore jase sa krznom znaci obicne fajerice sa dodatkom krzna na kapuljaci.... E kad vidite svakog drugog takvog na tekmi, to je jako lose...

Kreteni idu toliko daleko, da burbery saru stavljaju na sve zivo.... ja jesam casual, sal retko nosim ali uvek tezim umerenosti u oblacenju, nesto vise Street Wear varijanta, znaci nista toliko upadno jednostavno, fora casuala je provaljena zbog lakseg utapanja u masu tokom nereda.Kod nas ovo ne pije vodu...

Mislim ovo je off topic ali mogli bi napraviti, posebnu temu sa ovakvim stvarima....
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Bog cuva Srbe,a sreca prati hrabre!!!

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 933
Zastava Novi Sad,Srbija i Crna Gora
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0
mob
Nokia 6080
A jooooj,a jaoooj,i jaooo!Sta bre vi ljudi pricate,pa vi stvarno dokazujete da niste bas cisti.Napali ste Bokija tu kao nekim argumentima...c c c!Ako ste toliko upuceni i tvrdite da ste navijaci(ne simpatizeri)onda sigurno znate sve o dogovorenim tucama.Nema sta vise da pricam.Tu kao spominjete Cegija,sram vas bilo!Malo samo razmislite kako je bilo dok je bio Cegi,ko je sa pokojnim Pampijem isao u akcije.Ma sta se ja....

Smile
IP sačuvana
social share
D...o

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 58
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.7
Ajde procitaj svoj post i razmisli sta si napisao pa detaljnije objasni.Mozes na ovoj temi procitati moj post gde govorim da ste bili dominantni u odnosu na nas osamdesetih(bar je to moje misljenje,i vise se odnosi na prvu polovinu i sredinu 80-tih).Sto se tice Cegija on je jedna od legendi srpske navijacke scene,ali covek nije ni malo pogresio.Posedujem snimak gde proziva cigane kako kopiraju zabare koji su pickice,dok Grobari kopiraju ljute huligane Engleze,a na istom snimku se nalazi bakljada grobara protiv Intera(karakteristicna za navijacku scenu Italije)dovoljno o navijackom obrazovanju.
I jos nesto ne znam zasto se javljas ako nista neces da kazes,da se razumemo mozda i znas neke stvari za koje mi ne znamo ali onda ih bar napomeni pa cemo reci ok tako je.A ne vi cigani kao tu neke argumente a ja znam ko je isao sa Pampijem u akcije a necu da vam kaze.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Sto mu gromova!!!

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 1554
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.0
mob
Qtek 9600
Pa s' obzirom da je vodoinstalater vishe i detaljnije niste mogli ni da ocekujete od kkoo.

Meni je trebalo 3x da  procitam njegov post da bi nesto razumeo.   Smile

A nakon dramske pauze sam poceo da razmisljam ko stvarno ovde nije cist.  Smile   Smile

Znas kao ovo ono  Smile Smile Smile

Dogovorene tuche, pampi chegi  Smile
« Poslednja izmena: 06. Feb 2006, 22:01:41 od Sto_mu_gromova »
IP sačuvana
social share

Звезда ми је све, Звезда живот је, срце моје је увек уз тебе, Звездо волим те!!!!

не учествујем у расправама са гробарима млађим од 21 и старијим од 31 године.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 38 39 41 42 ... 97
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 24. Okt 2025, 20:29:57
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 3.362 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.