2
Invalid argument supplied for foreach()
/srv/burek/vhosts/burek.com/subdomains/forum/httpdocs/Themes/default2/index.template.php: 578
Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 25. Okt 2025, 23:40:14
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mrznje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 37 38 40 41 ... 97
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Zvezda ili Partizan  (Pročitano 61515 puta)
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 10108
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.7
Englezi su bolji, verniji, odaniji, navijaci... to pokazuju njihova gostovanja, i ja sam na to mislio... dok za mene talijani predstavljaju razmazenu decu(nesto poput nas)

Nista lepse od generalizacije...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Sto mu gromova!!!

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 1554
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.0
mob
Qtek 9600
Kada bi mi imali engleski standard i njihove pasose bili bi smo i verniji i odaniji klubu.

Sto se zabara tice, mi ne furamo njihov fazon. A znamo i kako ste vi veliki svetski huligani prosli u Rimu protiv Lacija. Glavni transparent vam je bio onaj na kome je pisalo s.saj Zvezdo, i jedva ste zivu glavu izvukli, pa te savetujem da ne poinjes italijanske navijace u tom kontekstu.

Uporedi samo vase gostovanje protiv lacija kada vas je bilo jedva 300 i nas prosle godine protiv Strazbura 4000. Pa to je neuporedivo. Ajde budi realan!

Bili smo i u engleskoj i demolirali Lester, imas snimke na tribini pa se sam uveri.

Mi imamo nas fazon, nasa stvar, nase koreografije, nase pesme, salove i sl. Nikoga ne kopiramo (za razliku od vas, sve pesme ste nam prepevali i kopirali).

Jedino sa nama mogu da se porede Gate7 u celoj istocnoj Evropi i niko vise!!! Pa cak ni turci.

Sa navijacima sa zapada glupo je uporedjivati bilo sta, jer imaju sasvim drugacije uslove od nas.

IP sačuvana
social share

Звезда ми је све, Звезда живот је, срце моје је увек уз тебе, Звездо волим те!!!!

не учествујем у расправама са гробарима млађим од 21 и старијим од 31 године.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Bog cuva Srbe,a sreca prati hrabre!!!

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 933
Zastava Novi Sad,Srbija i Crna Gora
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0
mob
Nokia 6080
Tako je!!!Vidis nama Novosadjanima nista nije potrebno da bi dolazili,osim ljubavi prema klubu.To dokazuje izuzetno tesko gostovanje u Novom Sadu!!!

Smile
IP sačuvana
social share
D...o

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 58
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.7
Englezi su bolji, verniji, odaniji, navijaci... to pokazuju njihova gostovanja, i ja sam na to mislio... dok za mene talijani predstavljaju razmazenu decu(nesto poput nas) Smile, A sto se tice nas trenutno, zar si zaboravio da smo tek ove godine prebrodili unutrasnju krizu, ujedinili se, i onda se desio bojkot..koji je bio neizbezan jer nam je mafija okupirala klub... I normalno da ste u ovoj polusezoni bili najbolji... u nasoj ligi, ali sto se tice evropskih tekmi, seti se gostovanja u Bratislavi i revansa kuci... tu smo dokazali i pokazali sta ustvari predstavljamo Smile
OK ako je cinjenica da vise Engleza ide na gostovanje nego Italijana dovoljna da se prvi proglase boljima,onda je dovoljno reci da smo mi bolji od vas jer nas ide vise na gostovanja. Smile
Takodje dobro odradjena Bratislava,i navijanje kuci sa Slovacima i Izraelcima-sve stoji.Ali malo baci oko na nasa gostovanja Strazbur,Braga,Zapresic pa i Tromzo(vas i nije bilo u Izraelu sem ljudi koji tamo zive).A da ne pricam o Bragi,Romi,treningu pred Basel.Jedino je malo skripalo protiv Zapresica a i to je bilo na nivou vase Tikve.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Bog cuva Srbe,a sreca prati hrabre!!!

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 933
Zastava Novi Sad,Srbija i Crna Gora
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0
mob
Nokia 6080
He buraz moj,pa vi nemate problema sa upravom.Vama ovi vasi coluju kes,a mi se snalazimo kako znamo i umemo!
I ne mesaj neke stvari jedno je uprava,a jedno navijaci.Mi smo definitivno i bolji i jaci pogotovi,sto se pokazuje u susretima.

Smile
IP sačuvana
social share
D...o

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Sto mu gromova!!!

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 1554
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.0
mob
Qtek 9600
@ kkoo

A koji su to Mi? Jel to neka nova grupa?

IP sačuvana
social share

Звезда ми је све, Звезда живот је, срце моје је увек уз тебе, Звездо волим те!!!!

не учествујем у расправама са гробарима млађим од 21 и старијим од 31 године.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 577
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Vi furate svoj stil Smile Cak ste i ime grupe pokupili od nas Smile
Vasa tribina je pljunuta kopija zabara, i nije meni problem priznati da su vam koreografije dobre... ali me nervira kada cujem da mi nismo u stanju to raditi...A ko placa vase koreografije??? Ko vam pomaze??? Bas bi vas voleo videti u ratu sa upravom, pa da onda vidis kako je tesko sam ime stvarati, i tu jeste nasa razlika... mi smo nase ime sami stvarali, dok je vas gura uprava...
Pricas o nasem gostovanju u Rimu, pa jel si svestan kakve su lacijali picke ispali... koliko su puta bili brojniji,i oprt su na kraju oni bili ti koji su bezali...dobro skinuli su nam zastavu, ali sreca njihova pa se nisu igrale dve tekme, ali ionako zabarske picke nikad nebi dosle u BG.. Interesantno pricas mi o gostovanjima ove sezone, bas onda kada nam je uprava zabranila unosenje zastava na stadion :shock:Da se to vama desilo, vas vise niko ocima ne bi video, pa jbt jel znas koji je to sok za navijace???
IP sačuvana
social share
Edit by canelane: Potpis uklonjen zbog duzine!
Dozvoljena dužina teksta je 4 reda (rezolucija 1024x768) pri veličini slova od 7pt (size=1)!
Najveća veličina slova ukoliko se tekst nalazi u jednom redu je 9pt (size=2), a ako se nalazi u dva i više 7pt (odnosno size=1)!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 11186
Zastava t
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.7
mob
Alcatel 258
E ovako, ja retko zelim da odgovaram na ovom topicu i molio bih prave navijace da to ne cine...
Slusaj Boki... Delije 10 000 ljudi na vecim tekmama(derbi, evropa), 2000-3000(sve ostale, gostovanja i sl.)
grupa finansira samu sebe, eto naprimer ja imam delije dux, i 2 majice(koje sam poklonio bratu) u svakom slucaju taj dux sam platio 1600 dinara, a njegova objektivna cena je 900 e vidis sad od te zarade na svim tim propagandnim materijalima `delije` uzimaju pare(tako i treba) a od tih para se finansira koreografija, gostovanja, gorivo za put i pun kurac raznih stvari.

Sto nama ne zabrane unosenje zastava, nas se u svakom momentu moze skupiti 2000 hiljade a vas na protestu nema nego 500, mi mozemo da srusimo sever ako nam se tako digne kurac, jednostavno mi smo dovoljno jaki da odlucujemo o nekim stvarima u klubu. Smile A ko placa Zvezdi kad vi stoka lomite stolice na jugu, jel to placa neko od vase ekipe, ili vi moroni sto cupate iste, to placa ovaj lopov sto ga terate sada.. Smile

A jel znas u cemu je raskol izmedju JF i 1970(ove finansira uprava, bar jeste do sada)..

Nasa tribina kopirana italijanska  Smile, procitaj intervju vaseg vodje chegija("nadam se da nije problem spominjanje imena)
Mi grobari furamo engleski stil navijanja brdo baklji  Smile Smile melodicne pesme  Smile Smile(e ovo nije engleski stil  Smile, i onda dokaz sve opste iskompleksiranosti spominjanje cigana, kao a ne bakcemo se kao cigancici sa kartoncicima.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 11186
Zastava t
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.7
mob
Alcatel 258
I jos nesto, secas secas se koreografije PFL(nije ono C).....
Lacijali ispali picke, pa vi ste njima isli da se uvucete u bulju a oni kurtoni moram priznati veci od vas(otprilike imaju najvise prijateljstava sa drugim navijacima, posle ide Gay13 a onda Vi!!!)
A oni znajuci situaciju u nasoj zemlji tj. odnos snaga izmedju vas i nas, a jos su bili u losem tripu nesto za arkana.. naravno ispaljeni su od nas...
Italijani jesu picke, kao i svi navijaci u onom `prosvecenom` delu evrope, tuce se odigravaju 30 na 3 i sl. samo gadjanje bakljama i kamenjem. Malo pratite desavanja u rusiji ili poljskoj... e to su navijaci(naravno ni mi nismo losi)
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 577
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Ko koga finansira to nikad ne mozemo sigurno znati Smile
Jeste brojniji... ali to je sticajem okolnosti, pa garantujem ti da vas nebi ni 150 bilo da vam kojim slucajem zabrane unosenje zastava, kao nama zeka...
Opet o prijateljstvima, ona mogu biti samo privatna, znaci ljudi koji odu na gostovanja sklope nesto slicno sticajem okolnosti(osim PAOK), ja recimo nikada ni za zivu glavu nebi sklopio nista sa lacijalima... ali ima Grobara koji ih gotive Smile, kao i cigana... i ako njih nekoliko sklopi prijateljstvo ne znaci da je to prijateljstvo grupe... bas kao i sa portugalcima, bugarima...
IP sačuvana
social share
Edit by canelane: Potpis uklonjen zbog duzine!
Dozvoljena dužina teksta je 4 reda (rezolucija 1024x768) pri veličini slova od 7pt (size=1)!
Najveća veličina slova ukoliko se tekst nalazi u jednom redu je 9pt (size=2), a ako se nalazi u dva i više 7pt (odnosno size=1)!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 37 38 40 41 ... 97
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 25. Okt 2025, 23:40:14
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.063 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.