Ok..kada smo kod zdravog razuma evo jedne slike iz Bijeljine`92 godine sa samog pocetka rata.
Ovi u uniformama su `nasi oslobodioci`- dobrovoljci iz Srbije a ove zene/penzioneri sto leze mrtvi na zemlji su Muslimani. Bas deluju opasno ovi ubijeni civili zar ne? Totalno zdravorazumski.
Ok..kada smo kod zdravog razuma evo jedne slike iz Bijeljine`92 godine sa samog pocetka rata.
Ovi u uniformama su `nasi oslobodioci`- dobrovoljci iz Srbije a ove zene/penzioneri sto leze mrtvi na zemlji su Muslimani. Bas deluju opasno ovi ubijeni civili zar ne? Totalno zdravorazumski.
kinfa montenegrin, si mogu šprehu malkčice i unterhaltat, al ti sa svojim akrobacijama nebuš lagano ateriral.
Znači, ti znaš da je slika sa početka rata, znaš gde je nastala, znaš ko su ubijeni, znaš i da su penzioneri, i znaš ko su ubice?!?
I kad sve to znaš, zaključio si da su muslimani bili goloruki na početku rata... Na osnovu fotografije?!?
A još si mi delovao razumnije od Bagzija i ostale bande ovde...
Imas link pa sam procitaj - sve lepo pise, i kad i gde sve ostalo...Mediji su naveliko pisali o ovim i slicnim desavanjima - ima informacija koliko god hoces i na srpskom i na engleskom.
"Journalists were showing more and more images from Bosnia, and finally the politicians had to act," he said. "When it came to Kosovo the politicians reacted much faster."
Pa još meni kažeš da skačem na drugu temu... Evo tvoj novinar napisao...
Bar sad znamo odakle ti ta teorija... Ti si gori od Bagzija...
Dulisha ...batali infantilne price o teorijama i Bagzijima, ne vredjaj sopstvenu i moju inteligenciju...imas konkretan dogadjaj, konkretna zbivanja - cak i na internetu imas pregrst dokumenata sa svedocima svih tih desavanja.
Isto kao i u slucaju Praga, Budimpeste itd - imas izgradjeni stav na osnovu predrasuda/poluinformacija. Kada ti covek da kompletnu informaciju koja te demantuje, ti opet vadis stvari iz kontexta, hvatas se za neke slamcice, koristis neukusne opaske i delis epitete sagovornicima i tako u krug...nemam nameru da ucestvujem u takvim decijim igricama.
У свом срцу он чува путеве мира, али ипак држи своје оружје у приправности... То је живот самураја, начин на који зарађује своју одећу, храну и заклон; при том се његово срце одмара, а он је спреман да на дуге стазе отплаћује своје обавезе према господару и свој дуг према родитељима... Наша храброст у рату плашила је странце. Нас странци никада нису поробили, нити су нам одузели земљу. Јамага Соко
Dulisha ...batali infantilne price o teorijama i Bagzijima, ne vredjaj sopstvenu i moju inteligenciju...imas konkretan dogadjaj, konkretna zbivanja - cak i na internetu imas pregrst dokumenata sa svedocima svih tih desavanja.
Reč je o vanji_gator-u zvanom Bagzi... on je aktivan član foruma... A ti si baš izabrao tekst relevantnog objektivnog novinara BBC-ja.. Da, propaganda se nikad nije vodila, sve što je rekao bilo koji musliman svedok je tačno... A Srbi - oni su poznati lažljivci, oni neće da se suoče sa istinom...
Isto kao i u slucaju Praga, Budimpeste itd - imas izgradjeni stav na osnovu predrasuda/poluinformacija. Kada ti covek da kompletnu informaciju koja te demantuje, ti opet vadis stvari iz kontexta, hvatas se za neke slamcice, koristis neukusne opaske i delis epitete sagovornicima i tako u krug...nemam nameru da ucestvujem u takvim decijim igricama.
Kompletna informacija je za tebe cena piva i koka-kole iz nekog marketa u Pragu?!? Iz teksta u novinama?!?