Argumenti podrazumevaju davanje konkretnih primera. Ti ne nudis NIJEDAN kontragrument i nijedan primer - vec samo prilicno povrsno i malodusno omalovazavanje i predrasude...BBC ti nije relevantan, ne verujes cak ni sopstvenim ocima odnosno fotografijama koje si video, dopisnik Politike iz Praga koji je napisao komparativnu analizu maloprodajnih cena u Beogradu i Pragu ti je neadekvatan...
Znam da je super ziveti u ruzicastom balonu maste, mitova i predrasuda - to je ok za kafansku diskusiju i lupanje sakama u patriotske grudi, ali za normalan i civilizovan razgovor moras malo vise da se potrudis..
« Poslednja izmena: 09. Mar 2007, 16:02:52 od danilobg »
Da da da... evo ga... mali Čeda... to može da bude univerzalan nadimak za vas velike govornike...
Komparativna analiza?!? Jako zanimljivo... jesi sam smislio taj termin? Pazi logike... pivo, koka-kola i milkice u nekom supermarketu u Pragu koštaju manje nego u Beogradu, sledi život u Bugarskoj, Rumuniji, Mađarskoj, Češkoj i drugim zemljama EU je jeftiniji nego u Srbiji?!?
Vidiš, ja bih tvog profesora matematike iz osnovne poslao na doživotnu robiju...
Ali zato si literarne sastave vežbao očigledno... vidim neke rečenice si izgleda učio i napamet...
I da znaš BBC mi nije relevantan... ni CNN mi nije relevantan... relevantni su mi koliko i RTS iz tog doba... A ti da si malo više čitao, video bi na primer da u svojoj knjizi novinar Sky-a degradira sve što je napisao kolega sa CNN-a... toliko o tvojoj relevantnosti...
BBC je kuca koja je najvise falsifikovala istinu o ratu na prostoru bivse SFRJ i to naravno na stetu Srba. Noam Comski je CNN nazvao americkom ratnom televizijom. Eto cisto radi istine!
sam vam pričal kaj je christiana amanpour delala u sarajevu decki? kak je htel radovan da je kak vi kažete prikolje sa tupu kamu kad je izblentala ono izvešće i zamenila srbe sa bošnjacima. to je bil igrokaz kak ni block basteri ne bum prikazali na leicester square u londri. jedva je spasla svoje slikomicnicnu zadnjicu zrakomlatom od bbc-ija.
OK..shvatio sam..citao si jednu knjigu gde novinar Sky televizije osporava navode kolege sa CNN-a..Pred tako ultimativnim argumentom nemam sta vise da dodam. Mislim da ce posetioci foruma sada masovno prestati da gledaju TV i citaju novine..raskrinkao si medije totalno.
Kinfa danilo, nikaj ti ne razmes... čuj, kinfa, ja bi se mogal smijat i valjat po podu,al se bojim da bi mogal opast s petog kata,kužiš.Yebate,koje opservacije sredozemlja i Jadrana iz Crnogorske perspektive.Ti,Kinfa,meni ovo liči na fatamorganu,kaj ti veliš?
Ja sam malo gledao BBCjeve emisije o nama. Da se zgrozis! Otprilike prevodioci koji tumace Srbe imaju hrapave glasove i uzasan ruski naglasak, a oni koji tumace ostale imaju lepe mladalacke glasice. Podsetilo me na filmove o Rambu i kako su Rusi prikazani u njima. Eto samo jedan detalj. Pa ko to moze da gleda taj je pravi mazohista. Pa jos sa uzivanjem!?! Tipican LSDovac.
OK..shvatio sam..citao si jednu knjigu gde novinar Sky televizije osporava navode kolege sa CNN-a..Pred tako ultimativnim argumentom nemam sta vise da dodam. Mislim da ce posetioci foruma sada masovno prestati da gledaju TV i citaju novine..raskrinkao si medije totalno.
Ne pročitao sam tekst u novinama sa poređenjem nekih cena u supermarketu u Pragu i supermarketu u Beogradu i zaključio da je život u zemljama EU jeftiniji !!!
Ne pročitao sam tekst u novinama sa poređenjem nekih cena u supermarketu u Pragu i supermarketu u Beogradu i zaključio da je život u zemljama EU jeftiniji !!
pa to je i jedan od glavnih razloga ulaska u eu! trzisna ekonomija nosi jaku konkurenciju, tu nema intervencionizma koji gusi razvoj i stvara "neprogresni" monopol!