nisam mrdnuo iz Beograda, jer sam rodjen '84. A ja ti i dalje kazem da si ti jedna izgubljena dusa, da je vas takvih premalo da biste imali ikakav uticaj na bilo koga, i bilo bi dobro da poslusas Malkovitcha
И која је ономатопеја кад их жалиш: шмрц, шмрц или шмрк, шмрк. За Ђинђића више такве ствари и не питам, од кад је Лека "људски" показао како се шмрче кока
Него, ја рекох нисам хришћанин... па сетих се би-би-сијеве пропаганде како би само злочести следбеници богиње Кали могли да раде оно што злочести Срби раде јадном Сарајеву. И рекох Јес! Јес! Јес!!!
Стварно, колико су Ешдаун, Анри Леви и остали пајаци жалили "јадне мале муслимане", већ сам се питао кад ће почети да се клањају. А гле ли је наш "пријатељ" Бернар био кад су његови муслићи палили кола по његовој Француској?!?
Но, није много битно... Свиђа ми се овај број постова, па неко време остајем на њему.
У свом срцу он чува путеве мира, али ипак држи своје оружје у приправности... То је живот самураја, начин на који зарађује своју одећу, храну и заклон; при том се његово срце одмара, а он је спреман да на дуге стазе отплаћује своје обавезе према господару и свој дуг према родитељима... Наша храброст у рату плашила је странце. Нас странци никада нису поробили, нити су нам одузели земљу. Јамага Соко
Potpuno mi je jasno da su ti neke stvari tesko dokucive, jer je tvojoj generaciji uskraceno i licno iskustvo i licna spoznaja kao i informacija. O ratu u Bosni i Hrvatskoj znate koliko i o sukobu u Somaliji...gledali ste nekada nesto na televiziji koja je prikazivala samo jednu stranu medalje i ponavljale propagandisticke mantre i floskule.
Ako je to nivo spoznaje sveta na kome zelis da ostanes , ja tu nista ne mogu.
e, mani me ti tvojih analiza, molim te... znam ja i ljude koji su ucestvovali, a znam nesto i o istoriji, veruj mi, nisi ti kompetentan da nekoga u Srbiji ucis o nasoj krivici... Pali ti u Evropu i uzivaj, a kada te pitaju odakle si, reci da si Hrvat, vazi ?
Nema tu nase i vase krivice i nekoga u Srbiji da ja ucim...Ti imas svoje ime i prezime kao i ja i mi razgovaramo kao dva civilizovana bica. Batali te pateticne price o pakovanju kofera i Hrvatima kao i ljudima koje poznajes.
Ja ti iznosim vrlo konretne informacije iz prvog lica ali ako ti funkcionises po principu: e to ne zelim da cujem i vidim jer mi se to ne dopada i ne uklapa u moju vizuru sveta, onda tesko mozemo da vodimo dijalog o bilo cemu.
Dragi Danilo, Svaka informacija koja se iznosi na racun Srbije, bez ukljucivanja svih dodatnih okolnosti me automatski izbaci iz takta. Umoran sam vise od toga. Kao sto sam vec rekao, Srebrenica je za mene nebitna ukoliko se ne prica i o Bratuncu. Mislim da sam ipak ja ovde realniji. Ti ako si toliko ogorcen na Srbe zbog delanja nekih pojedinaca, ja ne znam sta da ti kazem... Najbolje ti je da ne zivis ovde, zar ne? Jer ovde velika vecina nece da se slozi sa onim prostitutkama u crnom i onim narkomanskim entitetom. A pretpostavljam, samim tim ni sa tvojim stavovima
Najbolje ti je da ne zivis ovde, zar ne? Jer ovde velika vecina nece da se slozi sa onim prostitutkama u crnom i onim narkomanskim entitetom. A pretpostavljam, samim tim ni sa tvojim stavovima
greska u koracima. vama bi najbolje bilo da takvi borci za istinu i pomirenje ne zive ovde, jer bi ste onda mogli da uzivate u svojim snovima o tome da je samo jedan narod ispravan i nebeski i da se zaborave svi zlocini koji su pocinjeni.
meni ne smeta tu gde jesam ravnopravni smo sa vama, a vama dajemo mogucnost da se sa nama ne slazete (iako zivite u iluziji u tom slucaju), to je minimum koji vi nama zauzvrat morate da date.
Neko ko godinama gradi politiku na nekoj izmisljenoj srpskoj krivici ne moze da promeni pricu ma sta sud u Hagu utvrdio. A LSDove apologete su tu ko neke lude muve bez glave, jurisaju da dokazuju ocigledno demantovane neistine. Sta Dubrovnik? Palili hrvati gume u gradu pa zvali novinare da snime vatru i kazu: "evo Srbi bombarduju" Latini su stare varalice, a neki Srbi stare budale
Ostavi te pricice o paljenu guma za neki Diznilend forum.
Bio sam tamo i licno video kakve su svinjarije i pizdarije pravili crnogorski rezervisti i JNA. Dubrovnik i okolina su debelo granatirani, prvi covek koji je poginuo od granatiranja bio je Srbin - poznati pesnik, granata mu je uletela u stan i usmrtila ga u kuhinji. Osim sto su palili i rusili sta god su stigli rezervisti JNA su masovno pljackali taj kraj - i sve se pretvorilo u veliko gusarstvo. Kralo se sve - od skenera na aerodromu Cilipi, cigareta i parfema iz Duty free shopa do domacih zivotinja.
Vukovar je bio jos veci pakao.......tamo je sve sruseno do temelja kako bi ga srpski rezervisti i JNA `oslobodili` od sopstvenih gradjana.
Sramotno je srbovati iz Beograda, Obrenovca, Novog Sada...i pricati isprazne kvazipatriotske pricice o nekakvim latinima i kako se nista nije desilo.
Istina nisam bio tamo ali ova prica je iz hrvatskih izvora. A osim toga cuo sam da su imali i artiljerijska orudja montirana na kamione pa su iz istih gadjali vojsku u zaledju. Pa ne mislis valjda da je vojska iz obesti gadjala Dubrovnik?? A hrvati jadni nevinasca! I bas me interesuje odakle si ti to posmatrao taj dogadjaj? Iz Diznilenda? A to sto su Crnogorci krali po freeshopovima... pa vole ljudi parfeme, ali nije to sustina dogadjaja!