Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 4 5 7 8 ... 26
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Znate li šta znači riječ "Arijevac" ?  (Pročitano 59213 puta)
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15472
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.54
izgleda da su tebi bash isprali mozak u nekoj katolichkoj shkoli Smile mogu ti reci samo ovo :chitaj i obrazuj se ,google is your friend .... Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

The true method is no method.

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 6103
Zastava Starship Enterprize
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.1
mob
Bosch ima centrifugu
http://en.wikipedia.org/wiki/Aryan_race

Dobro de avo malo stiva za citanje, a cinjenica je da oko pojma Arijevska rasa postoje mnoge kontraverze a mnoge ideje o datom pojmu jesu nastale tek u 19 veku medju prvim rasitickim spisima medju nekim evropskim filozofima.

Ipak pisanih podataka ima ali zaista Pinot - ne govorimo mi ovde o pisanoj istoriji starog i srednjeg veka ovo su hipoteze koje sezu u daleku proslost ljudske civilizacije. 10tak vekova pre Hrista. Postoje mnoga pitanja kako je u to vreme kada je po mnogim naucnim studijama chovek bio na nivou kromanjonca, postoje zapis da je neko stvorio (doneo) medju takve ljude nesto sto danas poznajemo kao Vedske spise - osnove dve od najvecih svetskih religija, i danas najstariju choveku poznatu pisanu rech. Kako je moguce da tada postoji civilizacija koja ima pozdavanje astronomije i drugih nauka. Mnoga pitanja postoje ali veoma malo odgovora....
IP sačuvana
social share

"I mourn the loss of thousands of precious lives, but I will not rejoice in the death of one, not even an enemy. Returning hate for hate multiplies hate, adding deeper darkness to a night already devoid of stars. Darkness cannot drive out darkness: only light can do that. Hate cannot drive out hate: Only love can do that."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Bez prava na potpis
Poznata licnost

Zodijak Taurus
Pol
Poruke 2641
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.10
Pinot, мени само није јасно како имаш не знам како да назовем - храбрости (али пре би била лудост) да назовеш једну научну чињеницу лажном и да све време фанатично верујеш у супротно и убеђујеш у људе у нешто што једноставно није тачно а да ниси ни једном једином реченицом покушао нити успео да оповргнеш Аријевску теорију... све твоје блебетање овде се своди на реченице "нетачно", "то једноставно није тачно" итд. итд.

Као што ти рече Деки, ево ти горе линк па крени лепо од почетка и писано и документовано оповргни све тачке и под-чланке у оном лланку па можемо нешто даље да причамо...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 337
OS
Windows 98
Browser
Mozilla
@ Reloader

Prvo i osnovno , teorije ne postoje zato da bi se opovrgavale nego zato da bi se dokazivale .

Da pojednostavnima :

Ja kažem : Arius znači : slobodan , plemenit , duhovan, aristokrat i slično . Ne označava ni krv ni rasu . Rasni teoretičari izabrali su upravo tu riječ za svoju nakaradne teorije radi svećenika Ariusa i činjenice da su njegov nauk prihvatili Germani ,( skoro svi osim rijetkih iznimki) .

Ti kažeš : prije 15.000 godina postojale su 2 vrste ljudi .

1. Pod ovim brojem ljudi imaju slijedeće epitete :

a) visoki
b) zgodni
c) pametni
d) snažni
e) plemeniti
f) sposobni
g) dobri jebači

2. Pod ovim brojem kriju se ljudi koji su :

a) niski
b) ružni
c) glupi
d) slabi
e) cicije
f) nesposobni   
g) impotentni

Moje porijeklo je od ovih pod rednim brojem 1. ( A jebiga , ko ne bi volio da ima porijeklo od tih pod rednim brojem 1 ? )

Mislim pojednostavljeno gledano jel to to ? Ako sam nešto pogrešio , molim te ispravi me . Al isto ovako jednostavno ako može . Možda , ovako pojednostavljeno ustanovimo imamo li dodirnih tačaka u mišljenjima , pa ako imamo - dobro . Ako nemamo - opet dobro !
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Bez prava na potpis
Poznata licnost

Zodijak Taurus
Pol
Poruke 2641
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.10
Prvo i osnovno , teorije ne postoje zato da bi se opovrgavale nego zato da bi se dokazivale .

Да, и доказане теорије се уписују у енциклопедије и изучавају по школама.

Ja kažem : Arius znači : slobodan , plemenit , duhovan, aristokrat i slično . Ne označava ni krv ni rasu . Rasni teoretičari izabrali su upravo tu riječ za svoju nakaradne teorije radi svećenika Ariusa i činjenice da su njegov nauk prihvatili Germani ,( skoro svi osim rijetkih iznimki) .

Научници кажу: немаш појма.

Ti kažeš : prije 15.000 godina postojale su 2 vrste ljudi .
Moje porijeklo je od ovih pod rednim brojem 1. ( A jebiga , ko ne bi volio da ima porijeklo od tih pod rednim brojem 1 ?

Mislim pojednostavljeno gledano jel to to ? Ako sam nešto pogrešio , molim te ispravi me . Al isto ovako jednostavno ako može . Možda , ovako pojednostavljeno ustanovimo imamo li dodirnih tačaka u mišljenjima , pa ako imamo - dobro . Ako nemamo - opet dobro !

Не знам одакле ти ове глупости. Можда кад будеш конкретнији успем да ти одговорим да ли је то то.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 337
OS
Windows 98
Browser
Mozilla
U momentu kada se neka teorija dokaže ona automatski prestaje da bude teorija . Rasna teorija je teorija jer nije dokazana .

Recimo Newtonova gravitacija je bila teorija sve dok nije dokazana . Od tada je zakon . Za razliku od Alberta i njegove teorije relativnosti , koja nije dokazana . Zato je teorija .

Svako može da pukne koju god oće teoriju . To je besplatno . Prema tome : rokaj rođače ! Govori šta oćeš !

... Onda ? Kakvi su pod broj 1 a kakvi pod broj 2 ?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Bez prava na potpis
Poznata licnost

Zodijak Taurus
Pol
Poruke 2641
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.10
U momentu kada se neka teorija dokaže ona automatski prestaje da bude teorija . Rasna teorija je teorija jer nije dokazana . Recimo Newtonova gravitacija je bila teorija sve dok nije dokazana . Od tada je zakon . Za razliku od Alberta i njegove teorije relativnosti , koja nije dokazana . Zato je teorija .

Svako može da pukne koju god oće teoriju . To je besplatno . Prema tome : rokaj rođače ! Govori šta oćeš !

Неке ствари су недоказиве. Гледајући по твојој логици, комплетна историја је недоказива.

Дарвинова теорија? Видиш како лепо функционише и док је теорија. Мислиш ли да ће икада бити могуће 100% је доказати?

Да видимо шта каже наука:

У емпиријским наукама, теорија је систем међусобно повезаних и усклађених тврдњи који настаје сажимањем и генерализацијом низова парцијалних емпиријских налаза, као и смисаоном интеграцијом већег броја проверених чињеница, хипотеза и закона који се односе на једну област стварности.

(из књиге Ивана Видановића „Речник социјалног рада“, а и домаће Википедије)

Дакле?

... Onda ? Kakvi su pod broj 1 a kakvi pod broj 2 ?

Мораћеш да појасниш питање...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 337
OS
Windows 98
Browser
Mozilla
Teorija ostaje teorija sve dok se ne dokaže . Tako ti je to .

Historija je dokaziva putem vjerodostojnih historijskih izvora. Ne postoji nešto što se zove dokazana teorija . To je ko da si reko odraslo dijete .

Pa šta s Darwinovom teorijom ? Već sam ti objasnio da je to bull shit .

Smislenom integracijom činjenica ne dolaziš nužno do istine . Pa valjda to shvaćaš ?

Pod broj 1 su tvoji . Pa Arijevci majku mu .

Pod 2 je ostala sitna boranija .
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Bez prava na potpis
Poznata licnost

Zodijak Taurus
Pol
Poruke 2641
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.10
Teorija ostaje teorija sve dok se ne dokaže . Tako ti je to .

Ено ти горе јасна дефиниција теорије. Удостоји ме па је прочитај.

Historija je dokaziva putem vjerodostojnih historijskih izvora.

Дакле, пошто је постојање Аријеваца итекако доказано, то ипак није теорија него чињеница. Извињавам се на коришћењу лоших израза.  Smile

Ne postoji nešto što se zove dokazana teorija . To je ko da si reko odraslo dijete .

Дарвинова теорија?

Pa šta s Darwinovom teorijom ? Već sam ti objasnio da je to bull shit .

Ма иди. Још само да те прогласимо за новог месију кад си нам тако паметан Smile

Smislenom integracijom činjenica ne dolaziš nužno do istine  Pa valjda to shvaćaš ? .

Да али у недостатку друге смислене теорије ову прву узимаш као истину.

Pod broj 1 su tvoji . Pa Arijevci majku mu .

Pod 2 je ostala sitna boranija .

Који Аријевци кад они ваљда не постоје?  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 337
OS
Windows 98
Browser
Mozilla
@ Reloader

Teoriju ne možeš uzimati kao istinu . U nju možeš samo da vjeruješ ili ne . Meni nije važno u šta ti vjeruješ . Tema je značenje riječi Arijevac . Ja sam ukazao na jedno značenje te riječi koje nije teoretsko nego 100 % istinito . 

@ Decky

Kromanjinci su se razlikovali od nas samo po tome što su pravili umjetničke slike po zidovima pećina . To više nije običaj . To je sigurna razlika . Sve ostale razlike su teoretske .
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 4 5 7 8 ... 26
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.049 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.