Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 6 7 9 10 ... 26
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Znate li šta znači riječ "Arijevac" ?  (Pročitano 59031 puta)
Bez prava na potpis
Poznata licnost

Zodijak Taurus
Pol
Poruke 2641
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.10
Нема ту никакве приче, чињенице су чињенице, а pinot може да трипује и да су Аријевци са месеца...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 337
OS
Windows 98
Browser
Mozilla
@ Reloader

Ja bih volio da si ti u pravu , jer onda bih nešto novo naučio ! Ja svako novo saznanje primam s poštovanjem , ispitujem ga i kalim ga .

A s druge strane , vjera je nešto drugo . Oko toga nema svađe . Pogledaj moj post u "razlika između vjere i filozofije "- zadnji . Ovo o Indijancu . Mislim da je Siux 100 % u pravu . Svađa oko vjere je kretenizam . Ti sam sa sobom raskrsti : jel ti vjeruješ u rasnu teoriju ? Čini mi se da da . Meni je to O.K.  Vjeruj , prika .

Al ako tvrdiš da su to činjenice onda ih iznesi da se i ja nečemu naučim . Žudim za znanjem !

U Decky-jevom linku fino piše da je to pseudo-naučna teorija ! Pa je li ti znaš šta to znači ?! Da je to u razini horoskopa !!!!!!!!!!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol
Poruke 850
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
Arijevci su Srbi, Sorabi, Serbi , Iliri , Kelti, Tračani , svi su oni Srbi kako god da ih nazovete.
Čitajte malo Deretića i "Antičku Srbiju" pa čete videti ko su Arijevci a ko Srbi
IP sačuvana
social share
заспала Србијо пробуди се!!!!!!

за расу и нацију Србија Србима – Eвропа Европљанима – Србин за Србина

Највиша светиња је Част; највеће благо Слобода;
највиша дужност користити Отаџбини; највећа част умрети за Отаџбину; Цео један народ, као и сваки човек,ако није увек кадар,да у заштиту своје Части и Слободе, радо жртвује све,па и сам живот,недостојан је да живи!!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 337
OS
Windows 98
Browser
Mozilla
Pojam Arijevac je strašno ušao ljudima u misaoni sistem a vrlo ih malo zna šta u stvari znači . To je svrha ove teme . Da se razjasni pojam .

Hitler je bio lud ko glavica kupusa . A puno pametnih ljudi njegovu definiciju uzima zdravo za gotovo . Decky , na primjer . To je strašan paradox .
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Ko pre devojci, sam u nju upada

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 11158
Zastava
OS
Linux
Browser
Mozilla
mob
Samsung Galaxy S10
Hitler je bio lud ko glavica kupusa .
Ne bih se složio sa tobom. Ne mislim da je bio lud, čak naprotiv, iako se slažem da je bio monstrum. Mislim da je on iskoristio neznanje ogomne većine svog naroda, da ih slaže, povezujući Arija i njegove sledbenike (čijim su se nasleđem identifikovala germanska plemena kasnije) sa rasom "nadljudi", koji su se pojavili na prostorima Centralne Indije 10 vekova pre Hrista, koji su bili mnogo naprednija civilizacija u odnosu na primate koji su tada nastanjivali Zemlju. Hitleru je takva konstrukcija politički odgovarala, te ju je usvojio, a ko bi mu se suprotstavio, čak i da je znao istinu tada u nacističkoj Nemačkoj? Ne znam koliko vas je čitalo knjigu "Dvanaesta planeta", ima mnogo zanimljivih stvari, ko nije, savetovao bih mu da je pročita.
IP sačuvana
social share
Isterajte zlo iz žena. Uterajte im dobro!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 337
OS
Windows 98
Browser
Mozilla
To me zanima . Vrlo malo znam o toj civilizaciji . Šta su ostavili iza sebe ?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Ko pre devojci, sam u nju upada

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 11158
Zastava
OS
Linux
Browser
Mozilla
mob
Samsung Galaxy S10
Pa, koliko je verovati knjizi, oni su ustvari potomci bića sa druge planete, koja je 12-a planeta u Sunčevom sistemu, i koja ima drugačiju orbitu u odnosu na sve druge planete Sunčevog sistema, koje imaju orbite u jednoj ravni, dok je orbita te 12-e planete upravna na ravan preostalih orbita, i ako se dobro sećam, na svakih 12000 godina ta planeta presreće ravan orbita preostalih planeta. E, bića sa te planete su se (po knjizi) spustila na Zemlju "vatrenim kočijama", kako su to opisivali tadašnji Zemljani, kada je ta planeta bila najbliža zemlji, te su počeli graditi po zemlji, menjajući genetski materijal tadašnjih primata, i učeći ih da sami grade. Ima mnogo zanimljivih stvari i podataka, smatra se da su oni gradili drevni Vavilon, e sad - koliko je sve to istina, nisam merodavan da presudim, ali zvuči jako zanimljivo.
IP sačuvana
social share
Isterajte zlo iz žena. Uterajte im dobro!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

The true method is no method.

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 6103
Zastava Starship Enterprize
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.1
mob
Bosch ima centrifugu
Daniken nikada ne umire  Smile
IP sačuvana
social share

"I mourn the loss of thousands of precious lives, but I will not rejoice in the death of one, not even an enemy. Returning hate for hate multiplies hate, adding deeper darkness to a night already devoid of stars. Darkness cannot drive out darkness: only light can do that. Hate cannot drive out hate: Only love can do that."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Bez prava na potpis
Poznata licnost

Zodijak Taurus
Pol
Poruke 2641
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.10
Ja bih volio da si ti u pravu , jer onda bih nešto novo naučio

А ја бих волео да ти даш ЈЕДАН НАУЧНИ, ДОКУМЕНТОВАНИ ДОКАЗ својој теорији а не само да се понављаш као папагај. Што се тиче чињеница - има их колико хоћеш, само да си погледао линк који сам ти дао. Почевши од свастике, преко Индо-европског језика преко индо-европске паганске пра-вере до боје коже. Дакле РАСА је постојала, сад очигледно да се споримо око назива?

Лепо је веровати у нешто али то твоје већ прелази у психотични фанатизам.
« Poslednja izmena: 15. Jan 2007, 00:21:54 od Reloader »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol
Poruke 850
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
Aman ljudi čitajte samo Jovana Deretića koji je bio zabranjen za vreme komunzima a koji je pisao o Srpskoj praistoriji. tačnije 5000 godina pre nove ere.
On je još pisao i ko su Arijevci i odakle su i dokumentovano dokazao da su to bili i ostali Srbi tačnije Bela rasa.
Hitler je jako dobro znao odakle potiču Nemci, a to je da potiču o Lužičkih Srba koji su se kasnije germanizovali te je nas smatrao za braćom po krvi i da smo mi ista nacija i rasa i hteo da nam pomogne, a mi tačnije komunisti smo ga izradili i onda smo stradali.
Koliko vas zna ko je bio Aleksandar Veliki. U školama se uči da je on bio makedonac ili grk po prezimenu Makedonski, ali on nije bio ni jedano od tih nego se prezivao Karanović, znači Aleksandar Karanović treći Srpski Arijevski osvajač, Zamaskirano prezime da se ne bi otkrilo da je Srbin.
Prvi Svetski osvajač je bio Nimrod, drugi Serbo Makeridov a treći Aleksandar Veliki Karanović svi su bili Srbi tačnije Arijevci.
Mi smo najstarija nacija na planeti. Evo skoro su zabranili iskopoavanjau Lepenskom Viru gde su nađeno ostaci najstarije civilizacije, a šta mislite zašto pa naravno da se ne bi saznala istina o nama. To su nam naprvilii svetski centri moći. U školama se to nikada neće učiti jer ne sme da se uči.
Naše pismo Vinčanska srbica je najstarije pismo na svetu. Od njega je nastalo arapsko, latinsko, grčko i jevrejsko i ostala pisma.
Prasrpski jezik je najstariji na svetu, od njega je nastao sanskrit, a od sanskrita svi ostali jezici.
Nemojte niko da vas laže Arijevci su bili i ostali Srbi tvorci evropske i svetske civilizacije ,a ne bića sa neke druge plane te ili galaksije.
Čitajte Deretića!!!!!!!!!!!!!!!!!javascript:replaceText(' Smile', document.postmodify.message);
Pozdrav

IP sačuvana
social share
заспала Србијо пробуди се!!!!!!

за расу и нацију Србија Србима – Eвропа Европљанима – Србин за Србина

Највиша светиња је Част; највеће благо Слобода;
највиша дужност користити Отаџбини; највећа част умрети за Отаџбину; Цео један народ, као и сваки човек,ако није увек кадар,да у заштиту своје Части и Слободе, радо жртвује све,па и сам живот,недостојан је да живи!!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 6 7 9 10 ... 26
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.059 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.