Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 3 4 6 7 8
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Знаш ли ко те љуби силно?  (Pročitano 22752 puta)
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15472
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.20

Evo ovako.Rodi neka žena dete i baci ga u kantu za smeće.Rodi druga žena dete i zajedno sa mužem ga u ljubavi odgaja.Zašto ova dva deteta nemaju iste uslove za život?Na to sam mislio.

vezujesh se za spoljni oblik koji se neprestano menja ,radja se i umire . padne ti sad betonska greda na glavu i ti riknesh Smile ali makar ziveo i 1 000 000 godina na kraju morash da umresh . Smile

zashto rabojnik ubija ,a zrtva umire ? zato shto je razbojnik razbojnik ,a zrtva zrtva .Smile
usresredi se na svoju pravu pirodu ...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Virgo
Pol Žena
Poruke 335
OS
MacOS X
Browser
Mozilla rv:1.8.1.3)
 kolko ja mogu iskapirati bjbojan prica o karmi, i to je objasnenje zasto neki ljude vise pate nego drugi. Nije pitanje sta je prava cilj, to je fakat tako, da se trebamo susredotociti na pravu prirodi.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

omnia ab ovo

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 5614
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.21
mob
Nokia 
Karma, reinkarnacija i ostale mutne pojmovi su nacin da budes od tih posedjivan bj bojane Smile Ja bi izabrao emancipaciju od tih pojmovima sto znaci vise upoznajes i menjace se kvaliteta od cime  si bio posedjivan. Ponovo kazem sexualnost i da treba jesti i piti neuhodno su,ponekad i kupati  Smile  Smile Smile Smile . To znaci samo napred bjbojane, pisi o karmu i o reinkarnaciju Smile
A bf rajbojnici danas vise nisu romanticne partizani, nego zrtvi su, sad ne protiv mitrajeza treba borit, nego protiv toga da izgubis sebe od otudjenjivanje, al to je u postmodernu mnogu tezije, i najbolja oruzje je ljubav i zaljubjenost zajedno.
Necu ti kazati da si malouman jer nisi. Je si li placen?! Smile Smile Smile
« Poslednja izmena: 31. Maj 2007, 09:00:36 od onodys »
IP sačuvana
social share
Da li je kocka baceno?
Snezana i vuk
Crvenkapa i kaludjerice
Vuk i sedam kaludjerica
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 1009
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
vezujesh se za spoljni oblik koji se neprestano menja ,radja se i umire .

Teško onom ko se vezuje za ono što je prolazno,jer će se razočarati kada to prolazno prođe.Ali iza tog spoljnjeg oblika koji se neprestano menja,rađa i umire,postoji i nešto neprolazno.

padne ti sad betonska greda na glavu i ti riknesh Smile ali makar ziveo i 1 000 000 godina na kraju morash da umresh . Smile

Ti znaš da je to sigurno tako?Znaš nekog ko je živeo milion godina i na kraju umro? Smile

Budi ono što jesi. Smile

kolko ja mogu iskapirati bjbojan prica o karmi, i to je objasnenje zasto neki ljude vise pate nego drugi.

Na to sam mislio. Smile

Karma, reinkarnacija i ostale mutne pojmovi su nacin da budes od tih posedjivan bj bojane Smile Ja bi izabrao emancipaciju od tih pojmovima sto znaci vise upoznajes i menjace se kvaliteta od cime  si bio posedjivan.

Prijatelju,mutni pojmovi nisu suština moje vere,nego ono što može da se proveri.Reinkarnacija je samo jedno logično objašnjenje za neke stvari,ali ja ne mislim da tu ima nečeg bitnog,jer bi se o tome pisalo recimo u Bibliji i Kuranu.

Ponovo kazem sexualnost i da treba jesti i piti neuhodno su,ponekad i kupati Smile Smile Smile Smile .

Nadam se da ne misliš na blud,jer se time postiže suprotan efekat od onog kome se teži,a to je Sreća. Smile
IP sačuvana
social share
Сети се одакле си пао и почни да чиниш своја прва дела!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

omnia ab ovo

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 5614
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.21
mob
Nokia 
Ja sam mislio na kupanju, i ne na sexu sa smile-ovima Smile Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Da li je kocka baceno?
Snezana i vuk
Crvenkapa i kaludjerice
Vuk i sedam kaludjerica
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Virgo
Pol Žena
Poruke 335
OS
MacOS X
Browser
Mozilla rv:1.8.1.4)
Karma, reinkarnacija i ostale mutne pojmovi su nacin da budes od tih posedjivan bj bojane Smile Ja bi izabrao emancipaciju od tih pojmovima sto znaci vise upoznajes i menjace se kvaliteta od cime  si bio posedjivan. Ponovo kazem sexualnost i da treba jesti i piti neuhodno su,ponekad i kupati  Smile  Smile Smile Smile . To znaci samo napred bjbojane, pisi o karmu i o reinkarnaciju Smile
A bf rajbojnici danas vise nisu romanticne partizani, nego zrtvi su, sad ne protiv mitrajeza treba borit, nego protiv toga da izgubis sebe od otudjenjivanje, al to je u postmodernu mnogu tezije, i najbolja oruzje je ljubav i zaljubjenost zajedno.
Necu ti kazati da si malouman jer nisi. Je si li placen?! Smile Smile Smile
mozes biti posedovan i od drugi pojmovi kao sto su seksualnost, bakhanalii, sloboda ( a pod se to najcesce misli razvrat). Sta je gore neznam, ali vjerovati u reinkarnacii ne nosi boleste, a previse uzvisavati seksualnost....moguce je... Smile
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15472
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.20
vezujesh se za spoljni oblik koji se neprestano menja ,radja se i umire .

Teško onom ko se vezuje za ono što je prolazno,jer će se razočarati kada to prolazno prođe.Ali iza tog spoljnjeg oblika koji se neprestano menja,rađa i umire,postoji i nešto neprolazno.

iza prolaznog spoljneg oblika ne postoji nishta shto je neprolazno. i upravo to je neprolazno .Smile

Citat
padne ti sad betonska greda na glavu i ti riknesh Smile ali makar ziveo i 1 000 000 godina na kraju morash da umresh . Smile

Ti znaš da je to sigurno tako?Znaš nekog ko je živeo milion godina i na kraju umro? Smile

znam tebe npr ... Smile  Smile
Citat

Budi ono što jesi. Smile

budi ono shto nisi  Smile

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

omnia ab ovo

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 5614
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.21
mob
Nokia 
bbb108, bojati od bolesti isto bolest Smile A to je najgore ako neko je lekar i ne vidi vec ljudi samo bolesti i zbog toga neograniceno je strah zavlada tog lekaru ovo jebilo naprimer.
Bf nije logika ili iq sto je barijera izmadju ljude, nego koroscavanje i posedjivanje. A ko to radi nem spasa protiv danasnji otudjivanju, kao sto na primer kad lekar otidjiva od pacijente i zbog toga strah oseti, otudjivace i od svojeg porodicu.Ako jos pocne posle toga manipulirati sa svojom osecanjima gotovo je, zato kazem vredi logika i iq.
Na manipulisanju to razumem da ne komonicira, a sta znaci komuniciranju, jednostavno gradjenja i transparentnost.
IP sačuvana
social share
Da li je kocka baceno?
Snezana i vuk
Crvenkapa i kaludjerice
Vuk i sedam kaludjerica
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Virgo
Pol Žena
Poruke 335
OS
MacOS X
Browser
Mozilla rv:1.8.1.4)

a mozes li mi molim te objasniti sta ti podrazumevas pod otudjavanje, i to denesno. ja to poznajem od egzistencijalisticka flozofija, ali za mene to nema veze sa niedan sistem, i kulturno drustven uticaj.
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

omnia ab ovo

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 5614
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.21
mob
Nokia 
To je u Fenomenologiju dusu, kod Hegela , u Gospodar i sluga dialektiku( ne znam kako se prevedeno na srpskom naziv poglavju), tamo je prvi put najlepse napisano sta je pod toga razumljeno. Al kod 20.veku Adorno je bio poznatelj tog pojmu, to znaci da nisi u mogucnosti da gradjujuci, voljejuci nacin komuniciras. A zasto je manipulacija ne gradujuca? Zatosto ne sa celom bicom, licnostom razumes poruku, i zbog toga da sebe je jedinstven , a licnost je produktum i u sebe ce desiti steta. Danasnji nacin odgovarajuci zato sto informacijski tok nije takav atraktor u mozgu sto bi trebalo da bude, tacnije postojajuci mentalne reprezentacije gubi jacinu, a iz gubitku bice informacijski sum u mozgu.
IP sačuvana
social share
Da li je kocka baceno?
Snezana i vuk
Crvenkapa i kaludjerice
Vuk i sedam kaludjerica
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 3 4 6 7 8
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 1.371 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.