Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 2 3 5 6 ... 8
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Знаш ли ко те љуби силно?  (Pročitano 22751 puta)
Zvezda u usponu

Namćor&Namćor&Namćor

Zodijak
Pol Žena
Poruke 1330
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0

ma ne mozes poreknuti da je na nekim ljudima ipak bolje ide u zivotu.

Pa ....

Hm..da li i oni tako misle ..........i da li im je to dovoljno??????????
IP sačuvana
social share
Ne volem,
nikog, lutko, takva mi je narav
kao odžak star i garav
puno dima je kroz mene proslo.
Ne volem,
ujne, strine, šogore, komšiluk,
nataknem ih na čiviluk
od njih ništa dobro nije došlo
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Virgo
Pol Žena
Poruke 335
OS
MacOS X
Browser
Mozilla rv:1.8.1.3)

Cuj, ne mozes rec da su invalid i atlet, gluvonem i operski pjevac, gladan i prejaden, ... u isto stanje, na neki je stvarno predodredjeno da vise stradaju. Jednostavno nekome je dato da mu je zivot bude laksi, to nije tesko za primetiti.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Namćor&Namćor&Namćor

Zodijak
Pol Žena
Poruke 1330
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0

Cuj, ne mozes rec da su invalid i atlet, gluvonem i operski pjevac, gladan i prejaden, ... u isto stanje, na neki je stvarno predodredjeno da vise stradaju. Jednostavno nekome je dato da mu je zivot bude laksi, to nije tesko za primetiti.

Gledano sa strane nisu.

Elem, važno je kako oni doživljavaju sebe i svoj život.

Jednog dana atleta će biti  stara telesina sa gomilom medalja i sećanja....invalid može  i  svoj i tuđi  život da ispuni do neočekivanih razmera i da zaista bude srećan.
Operski pevač kad ostane bez svog "instrumenta"  nesrećniji je od gluvonemog čoveka koji je uspeo da sva svoja ostala čula usmeri na  život i  da  ga prati.

Osobe sa hendikepom imaju svoje svetove, koji mogu biti daleko lepši i sadržajniji od naših života.

IP sačuvana
social share
Ne volem,
kao odžak star i garav
Ne volem,
nataknem ih na čiviluk
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Virgo
Pol Žena
Poruke 335
OS
MacOS X
Browser

Da, slazem se da istinska sreca moze se dobiti cak i u najgori uvjeta za zivot. Ali nemozes poreknuti da ipak neki imaju bolji startni pozicii od drugi. A kolko se secam pitanje je bilo zasto je tto tako, zasto neko nema leb za jesti a drug baca visak u kantu. Ko bi izabrao ovo drugo stanje, i ko bi rekao da je to povoljnije za samoostvarenje u zivotu. Srecan moze biti i prvi i drugi, to ja neosporavam.
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Superstar foruma

Чувајте Љубав !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 50077
Zastava Босна
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.10
mob
Samsung Galaxy S24
ja bi bio srećan kad bi me jedna curka ljubila, ali ništa od toga 

a jeste ona fina... Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Namćor&Namćor&Namćor

Zodijak
Pol Žena
Poruke 1330
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0

Da, slazem se da istinska sreca moze se dobiti cak i u najgori uvjeta za zivot. Ali nemozes poreknuti da ipak neki imaju bolji startni pozicii od drugi. A kolko se secam pitanje je bilo zasto je tto tako, zasto neko nema leb za jesti a drug baca visak u kantu. Ko bi izabrao ovo drugo stanje, i ko bi rekao da je to povoljnije za samoostvarenje u zivotu. Srecan moze biti i prvi i drugi, to ja neosporavam.

Startna pozicija ništa ne znači u odnosu na ceo život i na ono čemu čovek teži.
Neko ko je pun para , može da baca i da se razbacuje i živi kao digestivni trakt,  ili kao lutka iz izloga ekskluzivne radnje ima veoma lošu startnu poziciju u odnosu na onog ko teži ka lepoti, dobroti  i duhovnosti.
Druga je stvar ako je neko nesrećan zato što nešto  nema ili ne može....i ceo svoj život posveti gledajući kako je pravda slepa.Njemu je veoma, veoma teško.
IP sačuvana
social share
Ne volem,
kao odžak star i garav
Ne volem,
nataknem ih na čiviluk
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Virgo
Pol Žena
Poruke 335
OS
MacOS X
Browser
ja bi bio srećan kad bi me jedna curka ljubila, ali ništa od toga 

a jeste ona fina... Smile
A nirvana, a samadhi, ah taj kupid   Smile

A so se tice startne pozicija ima razlika, ima. Ako nema zasto ti ne ostavis tvoj kompjuter i sve sto imas pa daj tome nekome ko ce uraditi sretnii, posto to za tebe i onako nema veze sa istinska sreca.
« Poslednja izmena: 28. Maj 2007, 17:45:38 od bbb108 »
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 1009
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
pogreshno postavljeno pitanje . ti u stvari pitash : zashto je meni sad loshe ,a nekim drugim ljudima (koji su gori od mene) je dobro ? Smile

He He He... Smile

Pogrešno mi čitaš misli,ali šta da se radi... Smile

Evo ovako.Rodi neka žena dete i baci ga u kantu za smeće.Rodi druga žena dete i zajedno sa mužem ga u ljubavi odgaja.Zašto ova dva deteta nemaju iste uslove za život?Na to sam mislio.

Međutim,čini mi se da ne želiš da razgovaraš o tome samnom pa neću da te više davim. Smile

Mogu da se složim sa Tijanaom da je ovde u pitanju reinkarnacija,tj. neke "zasluge" iz prethodnog života,ali za sada to ne mogu da proverim. Smile
IP sačuvana
social share
Сети се одакле си пао и почни да чиниш своја прва дела!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Virgo
Pol Žena
Poruke 335
OS
MacOS X
Browser
 pa mislim da osim reinkarnacija drugo i objasjenje ne postoi na to pitanje.
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

omnia ab ovo

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 5614
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.21
mob
Nokia 
Mislim da u ovom pitanju je relevantan ovaj dihotimija sloboda i zadovoljstvo. Sto znaci da invalid ako je u slobodu da oseti odgovornost zbog svojih hendikepiranost, onda sa isthom mahom negde drugde ili u boljem situaciju na vise mestu moze da stigne do zadovoljstva. Naravno sex , jela i pica nisu bas u mogucnosti da bude izbacene, al ostalo jeste, i moze iz njih praviti dobitku zadovoljstva.  To je umetnost zivota kad sloboda ne boli, i dodje sa uzivanjom zajedno, to je najretkiji existencijale. A zato je bitno ovaj existencijale jer ovo treba pruziti u ljubavu, onda ce biti zaljubjenost i ljubav u jednu pojavu,jedna emocija. Kada je u toku onda je delotvorno ovaj existencijale.
IP sačuvana
social share
Da li je kocka baceno?
Snezana i vuk
Crvenkapa i kaludjerice
Vuk i sedam kaludjerica
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 2 3 5 6 ... 8
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.046 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.