Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 22. Sep 2025, 17:48:23
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 3 4 6 7 ... 11
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Znak Ribe simbol tajnosti  (Pročitano 55226 puta)
Veteran foruma
Svedok stvaranja istorije

Ne tece to reka,nego voda!Ne prolazi vreme,već mi!

Zodijak Taurus
Pol Žena
Poruke 18761
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.8
Ne previše nego preeeeeeeevišeee  Smile
(ja sam Ribe u podznaku) Smile
IP sačuvana
social share
Ako je Supermen tako pametan zašto nosi donji veš preko odela??
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0
mob
Apple 15
eto.. i sama znas...  Smile Smile
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma

Zodijak Taurus
Pol Žena
Poruke 18761
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.8
Ali duša bude ispunjena... Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Hronicar svakodnevice

sreca je u dvoje

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 510
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
SonyEricsson z 10 10
Izvinjavam se Makishon na prijasnjem komentaru,a zelio bih da pitam,ako smem ovde,posto je forum jako veliki i tesko se snalazim,da li se neko od vas ozbiljno bavi astro...i sto se tice tih natalnih karti,i ostalog vezanog za horosk...znakove...da li ima sanse da mi neko to napravi(posto se jako slabo razumem-samo horoskop procitam,i to retko)  ,pa da mi to posalje na e-mail kao txt dokument ili pdf..naravno,pitam ako je to free i moguce uopste.Hvala vam,i izvinjavam se ako sam upitao na pogresnom mestu.Pozdrav za vas i  Smile za Makishon
IP sačuvana
social share
zaboravi proslost,trpi sadasnjost,misli na buducnost
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma

Zodijak Taurus
Pol Žena
Poruke 18761
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.8
Ako si mislio da ti se uradi natalna karta, za to postoji sajt gde može besplatno da se uradi.
http://www.astro.com
Mi tu radimo karte ili koristimo astro programe. Samo se unesu potrebni podaci i to je gotovo za čas. Smile

A ako si mislio na tumačenje natalne karte, delimično tumačenje se može dobiti na forumu ili na tom sajtu na engleskom jeziku..
inače, tumačenje cele natalne karte je mukotrpan posao i zahteva puno vremena i to uglavnom rade profi astrolozi i za novac. Ovde smo uglavnom mi početnici, učimo od retkih profi astrologa ,koji su sa nama na forumu,kroz diskusiju... Smile

Ako želi natalnu kartu, pošalji mi kao privatnu poruku tvoje podatke:datum,  mesto  i tačno vreme rodjenja. Poslaću ti kartu  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol
Poruke 3
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.1
Ja sam riba/shkorpija i mislim da je ipak pretjerivanje da oni toliko zhive u svijetu iluzija.bash mislim da razmishljaju optimistichki.dvojake lichnosti def.imaju obichaj da idealizuju svijet oko sebe...ali je lijepo bit riba...shto najvishe mrzim je povrshnost koja za ribe ne vazhi!
IP sačuvana
social share
Istok, Zapad, svako brani svoje,
a ja ne smijem ono sto je moje
oduvijek.
Jedini moj svijet.

I samo zato, za njih sam fasista,
a nikad nisam htio tude nista,
samo nju,
zemlju slobodnu.

Mirno zivim ponosan na svome,
makar nije uvijek sve po mome.

Nek' se cuje, nek' se zna,
nek' vijori zastava,
neka ni'ko ne dira
u moj mali dio svemira.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Atomski mrav

Zodijak Virgo
Pol Žena
Poruke 195
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
mob
Samsung D500
Ribe se uživljavaju u tuđe priče jer ih osjećaju.
Ribe upijaju trenutne emocije i stanja ljudi oko sebe; a mogu i *pred*osjetiti stanja svojih bližnjih, čak i da su ovi kilometrima udaljeni.
I onda kako upijaju tuđe emocije i slušaju tuđe priče, sami u glavi razviju daljnji tok događaja, i onda nespašeno maštaju.... Smiley 1
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Put do pakla poplocan je dobrim namerama!

Zodijak Taurus
Pol Žena
Poruke 180
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Sretan rodjendan Maki, evo pokloncic od mene:flower:

ASCEDENT U RIBAMA – Unutrašnje opštenje Vi ste vrsta sanjara, pomalo konfuzni i zaneseni, a neka vrsta nesretnih okolnosti i takvog iskustva u detinjstvu je doprinela takvom vašem ponašanju, vrsti odsutnosti, zamišljenosti, pa i bežanju od stvarnosti. Suprotno tome, vi ste obdareni vrlo plodnom imaginacijom i osećanjima koje ispoljavate u susretu s ljudima. Jako ste podložni, ranjivi i osetljivi na uticaje sa strane i utiske iz okruženja. Koliko ne razumete sebe, toliko, i ivše, pokazujete veliko razumevanje za druge ljude. Ako možete nadvladati vaše unutrašnje osećenje usamljenosti, bespomoćnosti, nevažnosti i tendenciju mučeništva, s vašim unutrašnjim vrednostima moći ćete stvarno pomoći drugim ljudima. Niste napadna, nametrljiva i dominantna figura, već neko ko oseća u celini čoveka prekoputa, i ko može da se usaglasi sa osećanjima drugih – da ga u potpunosti razume. U odnosima sa partnerima, potreban je neko ko će vas voditi i brinuti o vama, inače ste propali. Organizacija, red i praktičnost vam nije jača strana. Vaš mali napor da se bolje organizujete i sredite, doprineće smanjenju tenzija ovde. Vrlo ste topli, osetljivi, prepuni impresija, razumevanja, strpljenja, i težite takvom profesionalnom opredeljenju, ali kako to obično biva u životu, dosta često se susrećete s grubostima i neprimerenim situacijama. Tananost emocija doprineće i vrsti umetničkog ili kretivnog opredeljenja: film, muzika, reklama. Imate ogromnu maštu i sposobnost prilagođavanja, a to je jedan od bitnih uslova za uspešnost uticaja na druge ljude – pa eto i “prodavca magle”! Pošto imate veliko razumevanje za druge ljude, može se desiti da naginjete profesiji vezanoj za brigu o ljudima kojima je potrebna pomoć. Preferirate, pre svih, mesta koja su iza očiju javnosti, instituti, bolnice, gde je mir i izolacija. Generalno se može reći da ste nepraktična ličnost jer nerealno sagledavate život i to može biti kamen spoticanja u karijeri. Otuda ćesto vaši padovi psihe, usamljenost i nerazumevanje šta vam se to dešava.
Izgled:Okruglastog ili izduzenog oblika glave,punijih obraza,oci tamne ili izrazito plave,staklastog pogleda.Izrazajnijih ili punijih usni,svetlijeg tena.Tamnije guste ili talasaste kose.Srednjeg rasta,sitnije gradje ili gojazniji,pogotovo u predelu stomaka i bokova.Manjih saka,usporenog ili tromog hoda.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma

Zodijak Taurus
Pol Žena
Poruke 18761
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
Hvala Santjen... Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Put do pakla poplocan je dobrim namerama!

Zodijak Taurus
Pol Žena
Poruke 180
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
To sam nasla na jednom sajtu, ne znam dal ima tebe igde u tome al verujem da je u toj pomoci drugim ljudima.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 3 4 6 7 ... 11
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 22. Sep 2025, 17:48:23
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.072 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.