Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 6 7 9 10 ... 12
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Žene u Srbiji pet sati dnevno rade neplaćene poslove  (Pročitano 10034 puta)
Moderator
Superstar foruma

Nista

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 82508
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 15.0.1
I mene vata vrtoglavica od tih podela poslova...ne zelim da perem sudove i tacka .
Ja sam za to da kupimo masinu za pranje sudova ali zena nece...e pa bas me briga  Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
"Narod je glup, a sad se buni zato što je glup. Pa ne možeš i biti glup i bunit' se što si glup."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 41361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 16.0
Mene od te priče o podeli poslova već lagano hvata neurotska vrtoglavica, a ono što mi je najviše poražavajuće u istraživanju sa početka teme jeste to da većina ljudi u slobodno vreme gleda TV. Smile

Dobro, dosta mali procenat ima neki hobi kao muziciranje, slikanje ili citanje, oduvek bilo jos od masovne rasporstranjenosti TV-a  Smile
IP sačuvana
social share
Ako te uhvati bes ako stojis ti sedi,ako sedis ti lezi,ako lezis ti se polij vodom,voda ce da odnese tvoj bes...

Svest nije samo materijalna manifestacija, potrazi na interenetu

Dzoni, ne budi Kristal.

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 44343
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Opera 12.02
Mene od te priče o podeli poslova već lagano hvata neurotska vrtoglavica, a ono što mi je najviše poražavajuće u istraživanju sa početka teme jeste to da većina ljudi u slobodno vreme gleda TV. Smile

неко гледа тв,неко купује серије и филмове са нета па то гледа,неко отвори информер или данас а неко разбаци трач партију на клупи поред зграде...своди се на исто
IP sačuvana
social share
"Бицикл је за људе који не могу да приуште ауто."
                                               Џереми Кларксон

Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
CQ Moderator
Jet set burekdzija

Ja sam zvezde.

Zodijak Scorpio
Pol Žena
Poruke 5594
Zastava ...
OS
Windows 7
Browser
Chrome 22.0.1229.94
mob
Qtek 666
Ja mrzim da kuvam, još više da čistim, a ne peglam uopšte, čak su mi smešne žene koje peglaju veš i posteljinu. Uvek nešto ima da se jede, ne mile mravi po kući i kupuje se samo ono što se ne pegla, pa smo, opet svi zdravi i živi. I ne družim se s ljudima kojima je to preokupacija, čak ih zaobilazim. Ako nemaš šta pametnije od Pervola ili recepta za uštipke da pričaš, begaj od mene. I skroz je precenjeno udati se, ne znam što bi nekome pametnome to danas bio bilo kakav cilj...
« Poslednja izmena: 18. Okt 2012, 20:37:16 od apstrahovana »
IP sačuvana
social share
Ako ništa ne tražiš, ono što ne tražiš, naći će tebe.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

А у к*ц

Zodijak
Pol
Poruke 34619
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 16.0
mob
LG Frizider
Citat
I skroz je precenjeno udati se, ne znam što bi nekome pametnome to danas bio bilo kakav cilj...

Pa ono, deca, porodica i to, kao............
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

I am a naughty Leonora.

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke 19397
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 22.0.1229.94
mob
Nokia 

Smile

Правило број један ...али никад се не расправљај са женом, немогуће је добити вербални рат.
У већини случајева је истина  Smile

Citat
Koliko ti vremena treba da operesh noz, tanjir i chashu za pivo?
Vesh se ionako opegla na tebi...

Ja sam svojevremo krio tanjire od sebe, ostavim sve po jedno od escajga i malu kasicicu za fuka.

Broj tanjira mi samo onemugucava mentalno da zanemarim logiku "pa sta ga peres koji qrac kad imas jos cistih?"

Apsolutno logichno razmishljanje...

Ali zensko bi razmishljalo na ovaj nachin: "Od keve sam dobila ona tri escajga, treba da kupim josh dva za svaki dan, uhhh imam samo 24 sholja i 48 chasha mislim da treba da se uzmu one sa cvetnim dezenom, uh treba mi josh 5 sherpi iz metalca, ovaj cepterov komplet ima samo 8 sherpi... Treba mi i novi ormarici da upakujem to. I sudo mashina, nisam ti ja sluzavka da ti perem sudove..."
Већина жена тако размишља ал ја не . Кад разбијем неку шољу или чашу, ја увек у себи кажем
коол једна мање за прање  Smile

Blago muškarcu koji pored žive žene jede sendviče i ženi koja kalkuliše koliko radi u kući. Blagodetna je ta veza kada se doprinosi u zajednici stavljaju na kantar  Smile

Chist rachun, duga ljubav...

*Da bi klopa bila dobra neophodno je dobro sudje  Smile

Moja prababa kad napravi sarmu u sherpi koju mislim ima zadnjih trijes godina... nema bolje sarme...
Dodushe ona nikad pradedi nije rekla da opere sudje ili pomete po kuci... Sa druge strane pradeda njoj nikad nije rekao da nacepa drva ili potkuje kravu...
Мислим да за све треба да се нађе средина , нити иде да жена све кућне послове ради ,а муж лежи ,а ни обрнуто. Разумевање и компромис.

Cek.. vas ne vredja sto vas neke zene vide samo kao zderace? Smiley

Naravno... isto tako ni zene ne bi trebalo da vredja kad ih posmatramo ko seksualne objekte...

Cek.. vas ne vredja sto vas neke zene vide samo kao zderace? Smiley
Наравно да не. Какав на јелу, такав на делу  Smile

Sretan je covek koji ozeni arijadu.  Smile

To sam ja uvek govorila  Smile Smile

Hvala  Smile
Sretan je covek koji ozeni arijadu.  Smile
ja sam mislio da je ona vec udata  Smile

Jeste....ima leptirice u stomaku.... Smile
muskarac koji nece da pomaze svojoj devojci/zeni, jednostavno ne bi trebalo da bude materijal za brak ili zajednicki zivot...jednostavno, a sad sto su zene birale na osnovu drugih stvari to je njihov problem, neka se razvedu ako su nezadovoljne

Rezime:

Arijada, kuca ce da blista, jelo ce da bude vruce a muz zdrav i debeo...
Anea, ko ne plati na mostu platice na cupriji...
Munka, ima spreman jedan par papucha...

Smile

Закључак!
Ja mrzim da kuvam, još više da čistim, a ne peglam uopšte, čak su mi smešne žene koje peglaju veš i posteljinu. Uvek nešto ima da se jede, ne mile mravi po kući i kupuje se samo ono što se ne pegla, pa smo, opet svi zdravi i živi. I ne družim se s ljudima kojima je to preokupacija, čak ih zaobilazim. Ako nemaš šta pametnije od Pervola ili recepta za uštipke da pričaš, begaj od mene. I skroz je precenjeno udati se, ne znam što bi nekome pametnome to danas bio bilo kakav cilj...
« Poslednja izmena: 18. Okt 2012, 21:56:50 od leonora87 »
IP sačuvana
social share

Never stop showing someone how much they mean to you. 
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Svedok stvaranja istorije

AriA

Zodijak
Pol Žena
Poruke 22537
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 15.0.1
mob
Samsung Galaxy S4 mini
Rezime:

Arijada, kuca ce da blista, jelo ce da bude vruce a muz zdrav i debeo...
Anea, ko ne plati na mostu platice na cupriji...
Munka, ima spreman jedan par papucha...

Smile

Generalizovana propaganda  Smile

Poenta: žena uvek ima dva izbora - da bude "savremena" ili da bude supruga i majka. 

Ako pronadje adekvatnog muškarca koji će je podržati u bilo čemu što odabre, ima nade da veza/brak bude srećan.
A pošto je ovde tema žena koja radi neplaćeno, to pada u vodu jer je tema sama po sebi udica za žene koje sebe precenjuju.
Ja znam i muškarce koji rade neplaćeno po kući (svojoj, taštinoj, komšijinoj, dedinoj itd) i čemu bi vodilo takvo nivelisanje odnosa?

Zato - ua feminizam, varjaču i oklagiju u ruke a uveče pranje nogu i masaža  Smile

IP sačuvana
social share
Čoveku je dato da se prilagođava situaciji.
Onog koji čeka da se situacija prilagodi njemu, ubije taština.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Americki patriota

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 75692
Zastava
OS
Mac OS X v: 10.8.2
Browser
Safari 536.26.14
mob
I-mate 30 Pro
Nema leptir...zato si omasio... Smile
IP sačuvana
social share
ni bog ne prasta sve...

celavi oces cokoladicu...
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

No squealing remember "that it's all in your head"

Zodijak
Pol
Poruke 5365
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 16.0

Bravo, tako razmislja zena 21 veka.  Smile  Smile
IP sačuvana
social share
I reach my peak, I can't speak,
call my nigga Chic, tell him that my will is weak.
I'm sick of niggas lyin', I'm sick of bitches hawkin'
matter of fact, I'm sick of talkin'.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
CQ Moderator
Jet set burekdzija

Ja sam zvezde.

Zodijak Scorpio
Pol Žena
Poruke 5594
Zastava ...
OS
Windows 7
Browser
Chrome 22.0.1229.94
mob
Qtek 666
Ma ja uopšte nisam savremena, samo sam iskrena. To što se većina žena folira da voli sve to da radi, da uživa u tome, i da može i ume sve, 5 u 1, to je perpetuum mobile, a ne žena. Ja bih da volim, pazim, mazim mog muškarca, a da li ću mu kuvati domaću supu ili će je jesti iz kesice, manje je bitno.
IP sačuvana
social share
Ako ništa ne tražiš, ono što ne tražiš, naći će tebe.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 6 7 9 10 ... 12
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.074 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.