Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 08. Avg 2025, 16:41:09
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 7 8 10 11
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Žene trpe batine  (Pročitano 20933 puta)
Superstar foruma

valar dohaeris

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 51282
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 12.0.742.112
Citat
Sazaljevam muskarce koji dozvoljavaju da budu ti kojima je receno svasta.

Sažaljevaj ti koliko hoćeš, ali postoje lujke koje na najmanju sitnicu planu, i onda 100 na sat, izgovore takve grozote .... da je muka slušati ih ....

Jednom. Smile Imam ja iskustva sa kraljicom takvih. Pa se skloni na drugu stranu ulice kad prodje pored mene a nisam je ni takao fizicki. Mada sam hteo Smile
IP sačuvana
social share
Soy un hombre muy honrado
Que me gusta lo mejor
Las mujeres no me faltan, ni el dinero, ni el amor
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 41361
OS
Windows XP
Browser
Chrome 12.0.742.112
Komsija bije zenu a drugi komsija zove muriju:
- Ljudi, ajte, eno komsija ubija boga u zeni
- Dobro covece, pa to je bracna svadja, desava se, ne treba se u to mesati
Posle deset minuta opet zove
- Dajte ljudi, dodjite, zena sva plava kolko je udara i ne prestaje
- Ma covece, imamo pametnija posla nego da resavamo bracne svadje, nemoj vise da zoves
Komsiji dopizdi vec to vise, ne moze da spava od vriske i dernjave, okrene opet muriju:
- Opet ja zovem zbog one bracne svadje, eno, smirilo se, ne cuju se vise
- Pa dobro covece, jesi ti normalan, i zato si nasao da nas zoves
- Ma samo da kazem da je sad tisina a zena sedi na balkonu i brise neki noz od neceg
- Dolazimo za pet minuta
IP sačuvana
social share
Ako te uhvati bes ako stojis ti sedi,ako sedis ti lezi,ako lezis ti se polij vodom,voda ce da odnese tvoj bes...

Svest nije samo materijalna manifestacija, potrazi na interenetu

Dzoni, ne budi Kristal.

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Sačuvaj me Bože od onih kojima treba da verujem

Zodijak Virgo
Pol Žena
Poruke 51791
Zastava Srbija
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 5.0
mob
Nokia 
Maradiću koliko ima porodičnog nasilja u Nemačkoj?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 41361
OS
Windows XP
Browser
Chrome 12.0.742.112
Verovatno dosta. Ko u svugde a procenti tu ne igraju neku ulogu. Uglavnom ko i svugde. Tip mlati zenu, zena cuti da sacuva brak, vezu, ako je strankinja papire, ako su Turci il sta ti ja znam zbog tradicije sta li vec. Murija se mesa tek kad ih neko pozove i zena podnese prijavu
IP sačuvana
social share
Ako te uhvati bes ako stojis ti sedi,ako sedis ti lezi,ako lezis ti se polij vodom,voda ce da odnese tvoj bes...

Svest nije samo materijalna manifestacija, potrazi na interenetu

Dzoni, ne budi Kristal.

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
androidNepoznat
Browser
Opera 10.54
mob
Apple 15
Kada policija tuce huligane, onda kazu - jadna deca...
Kada muskatac tuce zenu, onda kazu - sama je htela...
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Blejac u kraju!

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 26936
Zastava Vozdovac
OS
Windows 7
Browser
Chrome 12.0.742.112
mob
Samsung SGH-E590
Kada muskatac tuce zenu, onda kazu - sama je htela...
Ne nego kazu - sto je izasla iz kuhinje? Smile

Salim se naravno, ali meni nikad nece biti jasno zasto zene prvi ili drugi put kad ih udari muz ne kazu to bratu, prijatelju ili jednostavno plate nekim ljudima da ga olese od batina pa da mesec dana pisa krv...
IP sačuvana
social share

Realnost je iluzija koja nastaje usled nedostatka alkohola.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator

Izgledas mi kao lutkica iz Trsta ;)

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 15222
Zastava Puerto Pollo
OS
Windows XP
Browser
Chrome 12.0.742.112
mob
HTC Wildfire S
Žena ima u svojoj psihi mehanizam da štiti život a ne da ga napada, za razliku od muškarca koji nema tu kočnicu. Kad se uplaši ili uzbudi žena dobija povećanu količinu triptofena koji aktivira materinske nagone. To je osnovni razlog što su žene generalno daleko manje sklone nasilju pa i ubilačkom nasilju nego muškarci. To je razlog što žena ostane da se bori sa nasilnikom a ne ostavi mu decu da se sam pati. To je i razlog što su žene sažaljive kad je neko povređen, daleko ređe su sadisti i nasilnici... (da ne uzimam Goi lebac i paštetu ovde raspredajući psihologiju).

Naravno i žena ima svoj mehanizam napada i odbrane, to je čuvena verbalna agresivnost. Ona je sračunata na isti efekat koji zmija sa nacrtanim očnjacima ima na slona kad šišti i uvija se slično kobri pa slon ode. Razložnim stavom, ubeđivanjem i argumentovanjem žena može da utiče značajno na muškarca, jer muški princip je delovati pa razmišljati. Ali naravno kad u verbalnoj agresiji izgubi kočnicu žena može da podstakne muškarca da nju sagleda kao metu svog delovanja.

Elem žene retko ubijaju, još ređe nabavljaju oružje jer ubijaju bez prethodne namere i umišljaja u afektu onim predmetom koji im se nađe pri ruci što je često sekira. Takođe često nožem ili teškim predmetom povrede muškarca koji ih napada. Trovanje je način ubistva koji izlazi iz okvira samoodbrambenog delovanja.

Zbunjen sam.. Smile meni je ovo laskavo.  Smile (a možda je podrugljivo a ne znam.  Smile )

Sim.  Smile
Ja sam zaista... može se reći... zaljubljen u "evolutivnu psihologiju". Smile

Ali ono što sam naučio vremenom... je da treba biti izuzetno pažljiv s njom. Jer osim što je sklona generalizaciji (dobro, ova tema i jeste generalizacija)... ima tendenciju da pojednostavi neke stvari koje su isuviše komplikovane same po sebi da bi tako nešto bilo moguće posmatrati iz tog ugla... i dovesti ispravan i konačan zaključak.
Kao kad bi pokušala da obaviš operaciju na pacijentu s velikim teškim mačem, umesto sa jedno 5 skalpela koliko je potrebno.  Smile

Postoje... naravno, razlike između muškarca i žene... iz tog ugla gledano. I na neki način si u pravu.
Ali uvek će biti primera koji poražavaju "pravilo".
- Žene koje ne žele da imaju decu a opet imaju dovoljnu dozu ženske senzitivnosti?
- Očinski instint? (veruj postoji i on... priroda uredi sve potrebe na svoj način Smile )
- I žene su ljudi. (zvuči seksistički Smile ali poenta je .. i muškarci i žene su na kraju krajeva ljudi. A kao ljudi dele nešto zajedničko. Empatiju za početak. )
- itd itd. (ne mogu se trenutno setiti još primera, ali verovatno postoje.)

Naravno.
Biološka osnova za ovako nešto svakako postoji, ali da ne zalazimo baš toliko duboko...  (u hormone... Smile  ili još dublje u aminokiseline.  Smile )
..ne treba zaboraviti jednu važnu stvar... prvo je obično uslovljeno drugim.. i obrnuto.
Bez preteranog zadubljivanja u opičene hormone Smile - Žene su dosta doprinele "hladnoći" muškaraca i odgovorne su za to. Tražeći okeane testosterona  Smile od jednog muškarca. Što je dovelo do muškaraca kakvi jesu, generalno. (primera radi, da li si primetila... kako se devojke obično distanciraju od previše senzitivnih muškaraca? Smile Generalno naravno. )

I iz tog pravila uslovljenosti i ovog poslednjeg se rađa jedna... ne tako retka pojava:
Starija si od mene.. ali ne znam koliko ti je poznato da: Mnoge žene, koje trpe nasilje... na neki način... vole to. (vrlo bizarno zvuči, znam xD ). Mnoge od njih to prepoznaju kao "znak ljubavi"... jer je i to pažnja na neki bizaran način. Pričale su mi starije prijateljice o takvima, a lično sam se i sam uverio u to par puta.
Dođavola... jedan dobar broj njih koje zavšre u sigurnim kućama... koje se osamostale kroz te njihove programe... se ipak vrati na kraju svojim muževima... dobrovoljno.  Smile
Verovala ili ne... to nije tako retka stvar koliko zvuči.

Vremena su se u međuvremenu promenila. Hiljade i hiljade godina evolucije se suprotstavljaju savremenom muškarcu koji gubi ulogu nekadašnjeg mentola koji piči divljač po šumama.  Smile
Ali.. moraju i žene da naprave korak ka tome da prestanu da traže mačo degenerike.
Što je izuzetno teško, priznajem. Ipak hiljade godina evolucije... nisu za zajebanciju.  Smile

Ali, bez preterano ovog mog kenjanja... the bottom line is:

Samo picke biju svoje zene/devojke, svesno drndaju osobe koje su slabije.

Smile
IP sačuvana
social share

You sharpen the human appetite to the point where it can split atoms with its desire; you build egos the size of cathedrals; fiber-optically connect the world to every eager impulse; grease even the dullest dreams with these dollar-green, gold-plated fantasies, until every human becomes an aspiring emperor, becomes his own God...
...and where can you go from there? 

OPERATION: Smile
12 MAR 2012 | 16 MAR 2012
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

volim mladena i bebana...

Zodijak Taurus
Pol
Poruke 6202
OS
Windows XP
Browser
MSIE8.0
posto se stalno provlaci jedno pitanje koje ostaje bez odgovora na temi...molila bih prisutne da me zamisle sa brkovima i tikom da ceskam muda dok objasnjavam...mozda se lakse procita ovo kokodakanje... Smile

zasto neke zene koje trpe nasilje i zlostavljanje ne ostave i ne pobjegnu glavom bez obzira od takvih...junosa?

nije nista cudno sto neko ko nije zlostavljan ne moze do kraja da shvati i zna...kako je to biti zlostavljan i sta se zapravo desava sa licnoscu te osobe i kakav se odnos stvara izmedju onog ko zlostavlja i onog ko je zlostavljan.

pogresno je uvijek poci od uvjerenja da je osoba koja je dugi niz godina zlostavljanja, a neke i citavog zivota, sposobna, normalna i spremna da izadje iz kruga zlostavljanja...takvoj osobi je u vecini slucajeva potrebna pomoc kroz institucije i strucna lica...da prekine taj zacarani krug.

zasto?

zato sto to nije ista osoba kao prije zlostavljanja.
zato sto je takvim osobama napravljena duboka i cesto nepopravljiva steta u psihi..

to je tolika kolicina straha, poremecenosti, narusenog rasudjivanja i samopouzdanja...da su prelaki taoci zlostavljaca.
tolika kolicina batina, straha, unizavanja, negiranja necije licnosti i ponistavanja necije licnosti...poslije duzeg vremena...je nezamisliva i ostavlja teske tragove po licnost te osobe.
i cesto...nisu sposobne same sa tim da se izbore.
ili se izbore na radikalne nacine.

osim toga, culi ste za Stokholmski sindrom u psihologiji?
e pa, on nije rijedak izmedju zrtve i njenog dzelata.
poslije odredjenog vremena i sistematskog zlostavljanja stvara se cudna simbioza izmedju aktera takvih drama.
a ona potpada pod patologiju...i nama sa strane izgleda neobjasnjivo.
ukoliko olako pristupimo tom problemu.

to je... jedan od vaznijih razloga zasto neke zene ne uspjevaju da tako lako pobjegnu glavom bez obzira.
one nisu samo fizicki ugrozene od tih...zivotinja, one su i psihicki unistene.

eto...kvoc- kvoc...i corava koka zrno ubode... Smile
« Poslednja izmena: 08. Jul 2011, 12:39:01 od sesircic »
IP sačuvana
social share
" moja filozofija je jednostavna.                                 
  napuni prazno.
  isprazni puno.
  i pocesi tamo gdje svrbi "
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Passion

Zodijak
Pol Žena
Poruke 27185
OS
Windows XP
Browser
Chrome 12.0.742.112
mob
Nokia E72
meni nikad nece biti jasno zasto zene prvi ili drugi put kad ih udari muz ne kazu to bratu, prijatelju ili jednostavno plate nekim ljudima da ga olese od batina pa da mesec dana pisa krv...
Zato sto bi posle toga usledila promena koje se verovatno plase...
IP sačuvana
social share
Radi kako ti srce kaze
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 481
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 5.0
Evo i ja da kazem neshto, dosta sam lurkovao pa reko ae...

Ova tema je toliko izvikana da chovek uopshte ne moze da ochekuje nishta novo kada pochne da chita ovako neshto i jeste malo feministichka...

Neko je pomenuo nasilje u drushtvu. Po mom mishljenju nasilje nikada nece moci da bude iskorenjeno jer chitavo drushtvo i drzava pochiva na principu nasilja. To je jedna chinjenica. Nasilje potiche od mushkosti. Bez toga nishta od ove ljudske civilizacije na zemlji ne bi postojalo.

Druga stvar, po mom mishljenju, zene danas imaju ogromna prava u okviru svih prava u drushtvu koja obezbedjuje mushkarac tako da se ovakve teme pretvaraju u razgovore kako je zenama loshe i treba im vishe dozvoljavati shto je razumljivo, jelte. Batinanja zena se uzimaju samo kao argument. Ova tema trebalo da ima svrhu da pokaze danashnje stanje stvari u odnosima mushkaraca i zena u suportnom je samo zalopojka.
IP sačuvana
social share
If you are strong feign weakness. If weak, pretend strength. Whatever your position, conceal it from the enemy, and he will waste his armies fighting his own phantoms.

Warhammer 40k - Tactica Imperium
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 7 8 10 11
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 08. Avg 2025, 16:41:09
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.06 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.