Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 3 4 6 7 ... 15
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Zemun: Pucao u dečaka zbog lopte  (Pročitano 11835 puta)
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Sačuvaj me Bože od onih kojima treba da verujem

Zodijak Virgo
Pol Žena
Poruke 51791
Zastava Srbija
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 5.0
mob
Nokia 
L. V. (11), posle ranjavanja na terenu, stigao kući
Ispovest dečaka kojeg je ranio komšija: Plašim se, a hoću da se igram
Ana Ž. Adžić | 25. 07. 2011. - 02:02h | Foto: P. Marković | Komentara: 19

Zemunac L. V. (11), koji je prekjuče ujutro na igralištu kod Osnovne škole ”Sutjeska” u Zadrugarskoj ulici hicem iz vazdušne puške ranjen u desnu šaku, pušten je iz bolnice, a policija traga za napadačem.
Jedanaestogodišnjak pušten na kućno lečenje

- Dobro sam, ali i dalje želim da igram košarku, ali me je strah da ne budem ranjen. Ne želim da se sećam tog jutra. Otišao sam da se nađen sa drugom i malo igramo košarku. Drug je kasnio. Ubacivao sam loptu u koš i sagao se da vežem pertlu. U tom trenutku osetio sam strahovit bol u desnoj šaci - priseća se dečak L. V. dok gleda u desnu šaku previjenu zavojem.

Nakon što je osetio bol i video krv, dečak se vratio kući pa su ga roditelji prevezli u Institut za majku i dete, gde je u popodnevnim satima operisan. Kući je otpušten juče ujutro, a ispred zgrade su ga dočekali drugovi iz komšiluka koje je zanimalo kako se oseća i kako se oporavlja. - Želim da igram košarku, ali sada me je strah da ponovo odem na to igralište - kaže ranjeni dečak.

Njegova majka, pod čijim je budnim okom, napominje da ni u snu nije pomislila da neko bez ikakvog povoda puca iz vazdušne puške i rani sina.

- U subotu je trebalo da ide kod bake u Batajnicu. Otišao je na teren do polaska kod bake. Ne možete da zamislite moj šok kada je došao kući ranjen u desnu šaku. Ni sama ne znam šta mi je proletelo kroz glavu u tom trenutku... Dijabola je mogla da ga pogodi u glavu, oko i ne smem ni da pomislim šta bi tada bilo. Važno je samo da je moj sin dobro - kaže majka dečaka.

Košarkaški teren gde je pogođen maloletnik

Njoj ni sada nije jasno zbog čega je neko pucao iz vazdušne puške u subotu ujutro i da li je toj osobi bila namera da povredi njenog sina.

- Iako je nekome smetalo tapkanje lopte, mogao je da izađe i kaže mu da prestane. On bi ga poslušao. Ovako ne znam šta da mislim. Kakav je to čovek koji bez razloga puca u dete? Ne smem više da ga pustim na to igralište. Znam da su njegovi drugovi napolju, igraju se. Ali me je strah da ga pustim napolje, čak i da košarku igra na nekom drugom igralištu u kraju, da ga neko, ne daj Bože, opet ne napadne. Znam da toliko voli košarku, upisaću ga u neki klub da trenira. Ali da igra u sali - napominje majka.

Drugovi dečaka L. V. juče se su se igrali na terenu na kojem je u subotu ujutro on ranjen. Kažu da ih je strah, ali da ne mogu raspust da provedu u kući, žele da budu napolju i igraju se.

- Strašno je to što se desilo L. V. Idemo zajedno u školu, završili smo četvrti razred. I on se kao i mi igra na ovom terenu. U ovaj koš, bliže ulici, ubacujemo loptu. Ima komšija kojima smeta što se igramo, izađu na terasi ili ispred zgrade i viču da prestanemo. Samo je jedan komšija pre godinu i po dana izašao naoružan puškom. Vikao je na nas, ali nije pucao - kažu dečaci i izražavaju nadu da će onaj koji je pucao u njihovog druga biti uhapšen, a oni moći bezbrižno da se igraju na omiljenom terenu.

Ispituju se vlasnici pušaka
Povrede L. V. su opisane kao lake i istragu o njegovom ranjavanju vode operativci Policijske stanice Zemun. U istrazi se detaljno ispituju svi stanari okolnih zgrada, koji imaju vazdušnu pušku. Inače, i za držanje vazdušne puške neophodna je dozvola.

Blic

Nije gađao loptu nego baš dete. Kreten sebični, maloumni, a takvih kretena pun grad.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Iščeznuće problema kroz poricanje stvarnosti.

Zodijak Taurus
Pol Žena
Poruke 30885
Zastava Tatooine
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 5.0
Naslov teme je najjeftiniji senzacionalizam kakav dugo nisam videla, povračaču.

Inače, tog koji je pucao na klinca treba izmlatiti kao majmuna, a baš me zanima kako će biti kažnjen ako ga uhvate? Sa 2 meseca zatvora, kladim se.

Sve u svemu, grozan događaj, ali ovakav senzacionalizam i patetiku (kao ovaj gornji tekst iz Blica) davno ne videh.
IP sačuvana
social share
"I find your lack of faith disturbing". Darth Vader
Pogledaj profil WWW Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

I Templari c'entrano sempre.

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 32002
Zastava Младеновац
OS
Windows 7
Browser
Chrome 12.0.742.122
A zašto je naslov senzacionalizam Smile
IP sačuvana
social share
Let me tell you something you already know. The world ain't all sunshine and rainbows. It's a very mean and nasty place and I don't care how tough you are it will beat you to your knees and keep you there permanently if you let it. You, me, or nobody is gonna hit as hard as life. But it ain't about how hard ya hit. It's about how hard you can get hit and keep moving forward. How much you can take and keep moving forward. That's how winning is done! Now if you know what you're worth then go out and get what you're worth. But ya gotta be willing to take the hits, and not pointing fingers saying you ain't where you wanna be because of him, or her, or anybody! Cowards do that and that ain't you! You're better than that!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Zodijak Taurus
Pol Žena
Poruke 30885
Zastava Tatooine
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 5.0
Zato što u naslovu piše ''Pucao u dečaka zbog lopte'', što implicira da je psihopata pucao direkt u dečaka za koga ne znamo ni da li je preživeo, sudeći po formulaciji, moguće da nije. A ustvari je pucao N.N. iz vazdušne puške i klincu nije ništa, u principu.

Incident jeste za svaku osudu, ali ovakav naslov je stvarno dno dna novinarskog traženja pažnje.

Ali što ja tebi objašnjavam, to mene brine?  Smile
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Sačuvaj me Bože od onih kojima treba da verujem

Zodijak Virgo
Pol Žena
Poruke 51791
Zastava Srbija
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 5.0
mob
Nokia 
A vidiš za mene u Srbiji je mnogo važnije da neki idiot ne povredi moje dete na košarkaškom terenu, na ćošku dok priča s društvom, u dvorištu kad dođe uveče kući,... nego da li je neki manijak u Norveškoj ubio 100 tuđe dece. Dobro je što novinari pritiskaju ovaj slučaj
« Poslednja izmena: 25. Jul 2011, 14:14:32 od simijon »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 32002
Zastava Младеновац
OS
Windows 7
Browser
Chrome 12.0.742.122
Zato što u naslovu piše ''Pucao u dečaka zbog lopte'', što implicira da je psihopata pucao direkt u dečaka za koga ne znamo ni da li je preživeo, sudeći po formulaciji, moguće da nije. A ustvari je pucao N.N. iz vazdušne puške i klincu nije ništa, u principu.

Incident jeste za svaku osudu, ali ovakav naslov je stvarno dno dna novinarskog traženja pažnje.

Ali što ja tebi objašnjavam, to mene brine?  Smile

Nema šta da se objašnjava... idiot je pucao i pogodio dete... ne razumam zašto je naslov senzacionalistički kada je tačan Smile

Fala Bogu da je dete živo i zdravo.
IP sačuvana
social share
Let me tell you something you already know. The world ain't all sunshine and rainbows. It's a very mean and nasty place and I don't care how tough you are it will beat you to your knees and keep you there permanently if you let it. You, me, or nobody is gonna hit as hard as life. But it ain't about how hard ya hit. It's about how hard you can get hit and keep moving forward. How much you can take and keep moving forward. That's how winning is done! Now if you know what you're worth then go out and get what you're worth. But ya gotta be willing to take the hits, and not pointing fingers saying you ain't where you wanna be because of him, or her, or anybody! Cowards do that and that ain't you! You're better than that!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Zodijak Taurus
Pol Žena
Poruke 30885
Zastava Tatooine
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 5.0
Nisam ja ni računala na to da ćeš razumeti, ništa ne brini.  Smile
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 32002
Zastava Младеновац
OS
Windows 7
Browser
Chrome 12.0.742.122
Okej onda, najlakše je reći "ti ne razumeš" Smile

A nikako da mi kažeš šta nije tačno u naslovu...
« Poslednja izmena: 25. Jul 2011, 14:26:30 od Tepachenko »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 14114
OS
Windows XP
Browser
Chrome 12.0.742.122
E sad da pitam nesto, neke  Smile

Igra vam se dete na terenu a neko ga pogodi iz vazdusne puske. Sazna se ko je to uradio i dovedu ga kod pandura u stanicu na preslisavanje kao onog gancija lopurdu. Da li bi tad rekli "da nije po zakonu tuci, ne smeju to da rade, sram ih bilo" i sl  Smile   
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Frankly, my dear, I don't give a damn.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 45679
OS
Windows XP
Browser
Opera 11.50
Citat
Nije gađao loptu nego baš dete. Kreten sebični, maloumni, a takvih kretena pun grad.
Jbg, cene ljudi prepodnevni mir pa rade sve zbog njega. Zamisli, lupao loptu na igralistu pa im smetao. Smile

Pitam se samo da li ce ikada pronaci kretena?
IP sačuvana
social share

"Oni koji su vešti u borbi, ne obuzme ih bes. Oni koji su vešti u pobedi, ne obuzme ih strah.
 Zato mudri pobeđuju pre borbe, dok se neznalice bore da bi pobedili"
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 3 4 6 7 ... 15
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.089 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.