Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 5 6 8 9 ... 15
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Zemun: Pucao u dečaka zbog lopte  (Pročitano 11957 puta)
Supermoderator
Legenda foruma

Always outnumbered, never outgunned.

Zodijak
Pol
Poruke 47481
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.17

A ovaj sta puca je genijala. Zemun je to.

mozete samo da nam se sagnete sa takvim komentarima  Smile

strašno, svaki kraj ima idiota koji maltretira decu jer mu "ometaju mir", ali ovo je previše
Ali ovde se ne radi o obicnom kraju, vec o zemunskom kraju! Tu su i onako svi dileje! Smile

puta dva  Smile

A vidiš za mene u Srbiji je mnogo važnije da neki idiot ne povredi moje dete na košarkaškom terenu, na ćošku dok priča s društvom, u dvorištu kad dođe uveče kući,... nego da li je neki manijak u Norveškoj ubio 100 tuđe dece. Dobro je što novinari pritiskaju ovaj slučaj

Uopste ne branim budalu koja je pucala, ali iz ovog teksta saznajemo da ih komsije svako malo mole da se razidju sa tog mesta, mogu da zamislim da je situacija otprilike slicna kao kod mene u parku ovde... poenta je : vaspitajte decu da ujutru rano, u popodnevnim casovima za odmor i nocu posle 11 sati ne uznemiravaju ljude ni na koji nacin, jer nikad ne znas koliku budalu ces da isprovociras  Smile

Sto se naslova tice, on je senzacionalisticki to se vidi, ali je pritom i zlurad jer pocinje sa "zemun" i jasno je sta je bila poenta pokretaca teme koji je inace dokazani zemunomrzac  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol Žena
Poruke 17676
Zastava Belgrade
OS
Windows XP
Browser
Chrome 12.0.742.0
Никако не могу да схватим  тај "ум" који је у стању да нишани на дете (нема везе што је ваздушна пушка)јер му смета  лопта  Smiley 1
Клинцу било досадно, изашао и чекао друга.Па шта ако се чула лопта, затвори се прозор, а не гађати дете!
Сећам се неког маторца из суседног улаза, јаој Боже како је тај мајмун малтретирао децу и претио им, док се није нашао неко ко му је добро запретио, јер том мајмуну је сметало и у време кад није одмор.
Спомиње се васпитање деце, ок слажем се, али тих дана су биле паклене врућине и мени је нормално да клинац изађе ујутру, јер кад ће?!

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Iščeznuće problema kroz poricanje stvarnosti.

Zodijak Taurus
Pol Žena
Poruke 30885
Zastava Tatooine
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 5.0
Okej onda, najlakše je reći "ti ne razumeš" Smile

A nikako da mi kažeš šta nije tačno u naslovu...
Rekla sam ti šta je u naslovu, niko osim tebe nije pogrešno razumeo, tako da nemam nameru da crtam.  Smile

Zato što u naslovu piše ''Pucao u dečaka zbog lopte'', što implicira da je psihopata pucao direkt u dečaka za koga ne znamo ni da li je preživeo, sudeći po formulaciji, moguće da nije. A ustvari je pucao N.N. iz vazdušne puške i klincu nije ništa, u principu.
IP sačuvana
social share
"I find your lack of faith disturbing". Darth Vader
Pogledaj profil WWW Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supermoderator
Legenda foruma

Zodijak
Pol
Poruke 47481
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.17
Znam samo da sam imala i ja i ceo komsiluk ozbiljne stresove po nekoliko meseci kad iz noci u noc ne mozemo da spavamo po celu noc zbog dece koja nece da idu kuci, nego hoce da sede pod tudjim prozorima i prave haos... i kad ih opomenes da idu oni ti jebu porodicno stablo ...

I kad tako ti neko ne da da spavas po dva, tri meseca ... a policija nece da dolazi i da intervenise.... onda mogu da zamislim kakve sve ideje nece da se rode u mozgovima bolesnika... da vidim kako biste izdrzali da vas konstantno neko jebe iz noci u noc ... vecito neispavani i nervozni, a nemocni da ista promenite.

Jer znam da su se u mom relativno zdravom mozgu radjale razne bizarne ideje ...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol Žena
Poruke 17676
Zastava Belgrade
OS
Windows XP
Browser
Chrome 12.0.742.0
Код мене исто у крају (раније додуше, јер сада су скоро сва деца на нету, а и деце нема као раније)ноћу кад се врате из града седе и зезају се.То је већ јутро, ја сам само прозор затварала и нисам их дирала, нека су.
Плус знам ту сву децу, а и да их не занам исто бих урадила.
Знам да су их неки са прозора гађали јајима, кромпиром, водом..уместо да затворе прозор, то су бабе неке, од млађих нико није.
Но ово је јутро, и клинац је изашао и тапкао лопту само, да би неки мајмун потегао ваздушну пушку.Могао је да изађе (кад већ неће да затвори прозор)ји код родитеља, јер ето смета му тапкање лопте.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supermoderator
Legenda foruma

Zodijak
Pol
Poruke 47481
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.17
a zasto neko mora da zatvara prozor? da zatvaram prozor na 40 stepeni leti? ja dakle moram da spavam u paklu bez cistog vazduha, zato sto su jelte decica izasla napolje na vazduh ...

zabole me dupe, nek ide ispod prozora kod caleta i keve pa nek njima vristi celu noc i ne da im da spavaju  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supervizor foruma
Legenda foruma

Violence solves everything

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 33826
Zastava Srbija
OS
Linux
Browser
Mozilla Firefox 5.0
mob
LG Nexus 5
Kucni red postoji da bi se postovao. Dodju majstori, buse po ceo dan ali od 14h do 17h pauza, kucni red na znazi.

Ovaj degen je svesno pucao u dete vazdusnom puskom, koja, realno, ne moze detetu ni na koji nacin da ugrozi zivot ali moze tesko da ga ozledi ako ga pogodi u oko.A operacije i sve te fore su medijski senzacionalizam. Dijabola ne moze dugo da leti, svakim metrom gubi svoju jacinu.

Ovo se desava i moglo je da se desi svuda u Srbiji. Neki lik je u Vrbasu rokao vazdusnom decu u skolskom dvoristu iz ciste obesti, bez nekog narocitog razloga.

A ko ce ga znati, mozda je Vlada budala u pitanju.  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Ko tebe kamenom, ti njega hlebom... starim 15 dana

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 36573
Zastava Beograd
OS
Linux
Browser
Chrome 12.0.742.100
mob
HTC One
Код мене исто у крају (раније додуше, јер сада су скоро сва деца на нету, а и деце нема као раније)ноћу кад се врате из града седе и зезају се.То је већ јутро, ја сам само прозор затварала и нисам их дирала, нека су.
Плус знам ту сву децу, а и да их не занам исто бих урадила.
Знам да су их неки са прозора гађали јајима, кромпиром, водом..уместо да затворе прозор, то су бабе неке, од млађих нико није.
Но ово је јутро, и клинац је изашао и тапкао лопту само, да би неки мајмун потегао ваздушну пушку.Могао је да изађе (кад већ неће да затвори прозор)ји код родитеља, јер ето смета му тапкање лопте.

Koje babe i dede? Ja poodavno (a sad imam 30) s vremena na vreme zalijem stoku jajima ili kesom sa vodom. Dodju mi na klupicu ispred zgrade, napijaju se i urlaju... sto rece Munka, naravno da nisu ispred svoje zgrade dosli.  Smile
« Poslednja izmena: 25. Jul 2011, 19:13:07 od Coolrunner »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Earth is full. Go home.

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 7755
OS
Windows XP
Browser
Chrome 12.0.742.122
a zasto neko mora da zatvara prozor? da zatvaram prozor na 40 stepeni leti? ja dakle moram da spavam u paklu bez cistog vazduha, zato sto su jelte decica izasla napolje na vazduh ...

zabole me dupe, nek ide ispod prozora kod caleta i keve pa nek njima vristi celu noc i ne da im da spavaju  Smile

Podržavam.
IP sačuvana
social share
The root of all evil will die if not watered!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Frankly, my dear, I don't give a damn.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 45679
OS
Windows XP
Browser
Opera 11.50
Ja takvih problema u mojoj palanci nemam, a zamislite, zivim u centru. Buka koliko hoces, kola, muzika iz kafica, pa mi ne smeta. Smile

Inace, dobrano bih se zapitao sta nije u redu sa mnom da mi smeta graja dece a pogotovu dete koje u 8 ujutro baca loptu na kos. Pijani i nadrogirani idioti koji se uvece deru, razbijaju flase, biju se itd. su druga stvar...
IP sačuvana
social share

"Oni koji su vešti u borbi, ne obuzme ih bes. Oni koji su vešti u pobedi, ne obuzme ih strah.
 Zato mudri pobeđuju pre borbe, dok se neznalice bore da bi pobedili"
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 5 6 8 9 ... 15
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 2.35 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.