Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 18. Avg 2025, 01:30:29
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 26 27 29 30 ... 45
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Zemljotres u Srbiji - 2:00  (Pročitano 48845 puta)
Legenda foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 41361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.12
napokon jedan dobar(sa dobrom poentom) tekst sa tog Njuza...  Smile
Добро је да за време агресије 99 није било фејса, иначе би било: "Томахавк пао на кућу поред, лудница Smile "

Smiley 1
pa,i nije.fb bi tada bio prednost.da se ne lazemo.mislim,meni se on gadi,ali,ako cemo realno,tada bi on bio od koristi.ako nista drugo,makar bi narod mogao da se odmah izvestava o svemu.a i sem toga,vise ljudi sirom sveta bi videlo sta nam govna rade.

Bilo je nekih par chatova gde je isao "ticker" sta je gde puklo, gde se krecu avioni, gde je uzbuna i slicno. Ljudi su se javljali svaki minut i cesce.
Samo to si opet mogao da vidis sve na TV-u (ja sam direkt cuo kad su kresnuli radio, nesto signal pa sam ga trazio sat vremena, ne mogu da uhvatim radio BG, sutra cujem na vestima zasto nije bilo signala). A snimak pogodka mosta "Slobode" u NS-u su pustili mozda sat-dva od dogadjaja, i to iz ugla "Maverick" kamere. Vidim crno belu sliku nekog mosta i onda skontam koji je most u pitanju, nisam mogo da verujem.
Al po svetu ti masa ogugla posle par nedelja, prati onaj ko je od doel, hebi ga.
IP sačuvana
social share
Ako te uhvati bes ako stojis ti sedi,ako sedis ti lezi,ako lezis ti se polij vodom,voda ce da odnese tvoj bes...

Svest nije samo materijalna manifestacija, potrazi na interenetu

Dzoni, ne budi Kristal.

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 2366
OS
Nepoznat
Browser
Opera Mini 4.2.21665
Steta, ja ga sinoc prespavah kao top! Inace bas nemam srece sa zemljotresima, padovima meteora, pomracenjima sunca i meseca, pozarima, poplavama, a ni sa vulkanskim erupcijama - jos me ni jedna nije zadesila (bar ne u budnom stanju!!!) Eto nocas sam bas budan - nadam se kakvoj reprizi Smile ako ne promene programsku semu Smile
IP sačuvana
social share
::: BulmaSoft - dokazana TuziBaba Burek Foruma! ::::
: Mislite o tome pre nego sto pocnete da vredjate! :
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Sačuvaj me Bože od onih kojima treba da verujem

Zodijak Virgo
Pol Žena
Poruke 51791
Zastava Srbija
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.6.2
mob
Nokia 
Više od 50 000 evra bi iz džepa mogao da istrese svaki od ministara. Bruka je da se gradu u takvoj krizi ne dodeli ozbiljna pomoć.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 2366
OS
Nepoznat
Browser
Opera Mini 4.2.21665
Eee, nemoj tako, znas - ipak je kriza i tako to, nemaju ni oni... Ja kad sam pre nekih mesec dana uspesno reaktivirao el. transfer novca firmi lokalnog mocnika kome sam se odazvao na honoraran poziv (angazman), i za svoj servis trazio 15 eura, on ('gazda') se jadan sav stinuo i poceo jadati kako nema ni banke (a telefonom tog minuta ugovara posao od 7000e!) Znas, nemaju ni oni... (Sarkazam!!!)
IP sačuvana
social share
::: BulmaSoft - dokazana TuziBaba Burek Foruma! ::::
: Mislite o tome pre nego sto pocnete da vredjate! :
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Legenda foruma

Moje ime je Ozymandias.

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 38906
Zastava Kragujevac
OS
Windows 7
Browser
Opera 10.63
50 000 evra pomoci Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Legenda foruma

Moje ime je Ozymandias.

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 38906
Zastava Kragujevac
OS
Windows 7
Browser
Opera 10.63
Kraljevo: Trećina objekata nije za upotrebu

U Kraljevu se utvrđuje šteta nastala zemljotresom. Veliki deo oštećenih objekata nije za upotrebu, neki građani kod komšija i rođaka. Voda iz vodovoda nije za piće.

Od 350 pregledanih objekata čak 120 više nije za upotrebu, prema prvim podacima Komisije za procenu oštećenja objekata na području Kraljeva.

Ove podatke saopštio je koordinator Komisije Branko Radomirović na zajedničkom sastanku Okružnog i Gradskog štaba za vanredne situacije.

“Do sada je podneto oko 3.500 zahteva građana za procenu oštećenja njihovih, uglavnom, stambenih objekata. Prvog dana komisije su obišle najugroženija domaćinstva i pokazalo se da čak trećina više nije za upotrebu. S obzirom da smo one u najlošijem stanju obišli, narednih dana očekujem da proporcija neupotrebljivih objekata neće biti tako velika. Ipak, siguran sam da ćemo na kraju imati značajan broj neupotrebljivih građevina”, rekao je Radomirović, sumirajući rezultate štete nastale posle zemljotresa.

Gradonačelnik Kraljeva Ljubiša Simović najavio je da bi u četvrtak trebalo da stigne građevinski materijal koji će biti distribuiran preko mesnih kancelarija gradske uprave.

U međuvremenu, hiljade Kraljevčana noć provodi van svojih oštećenih domova, kod rođaka i prijatelja.

U Gerontološkom centru i Specijalnoj bolnici “Agens” u Mataruškoj banji obezbeđen je smeštaj za 22 starih i nepokretnih Kraljevčana.

Desetak građana koji nisu smeli da prespavaju u svojim domovima, smešteno je u Dom učenika Šumarske škole.

Na ulicama Kraljeva u sredu uveče je bilo 11 cisterni za snabdevanje pijaćom vodom, jer voda iz gradskog vodovoda nije za ljudsku upotrebu, sem za higijenske potrebe.

Zdravom vodom najpre su snabdeveni prioritetni korisnici, kao što su Zdravstveni centar i Pekara.

Na sastanku štabova najavljeno je da će u četvrtak biti još 15-tak cisterni.

Stručnjaci kraljevačkog Zavoda za javno zdravlje i seoskim domaćinstvima preporučuju posebne mere opreza.

“Oni koji vodu piju iz bunara ili lokalnih vodovoda, treba vodu da preventivno prokuvaju, bez obzira da li primećuju ikakve promene. Zemljotres je bio izuzetno jak i na velikom području, tako da može doći do značajnijih promena u kvalitetu vode i iz najkvalitetnijih izvorišta”, rekao je epidemiolog dr Vladan Šaponjić.

Snabdevanje električnom energijom je normalizovano na celom području, izuzev u selu Sirča u kojem je u toku izgradnja nove trafostanice, jer je dosadašnja srušena u zemljotresu.

Očekuje se da će do četvrtka popodne struju dobiti i Sirčani.

Kraljevačka “Toplana” je imala problema sa manjim kvarovima, od kojih je većina otklonjena, a očekuje se da će u četvrtak pre podne grejanje dobiti i meštani Ulice Zelena gora.

Kraljevo su u sredu obišli i predsednik Srbije Boris Tadić, a premijer Mirko Cvetković najavio je uplatu hitne pomoći od pet miliona dinara.

Telekom Srbija saopštio je da će uplatiti tri miliona dinara kraljevačkoj opštini.

Izvor: MTS-Mondo
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 44343
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 10.63
50.000 евра Smile

толико кошта један осредњи службени аутомобил владе Smile
IP sačuvana
social share
"Бицикл је за људе који не могу да приуште ауто."
                                               Џереми Кларксон

Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Blejac u kraju!

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 26936
Zastava Vozdovac
OS
Windows 7
Browser
Chrome 7.0.517.41
mob
Samsung SGH-E590
Uporedi te stetu posle zemljotresa i onu posle parade i reci te gde je realnija steta od preko milion eura!  Smile

Moramo pod hitno da skidamo ove zute, mnogo su retardirani...
IP sačuvana
social share

Realnost je iluzija koja nastaje usled nedostatka alkohola.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Monkey see, monkey do.

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 25164
OS
Windows XP
Browser
Opera 10.63
mob
Samsung 
Više od 50 000 evra bi iz džepa mogao da istrese svaki od ministara. Bruka je da se gradu u takvoj krizi ne dodeli ozbiljna pomoć.

Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2834
OS
Windows XP
Browser
Chrome 7.0.517.41
mob
Nokia 
Kada se u Beogradu za vreme parade polomi par izloga, par zardinjera, par automobila, saobracajnih znakova to kosta onda milion evra. A kada u Kraljevu 120 objekata postane neupotrebljivo, kada 1000 ljudi nema gde da spava, kada nema vode i plus kada se polomi isto sto i u Beogradu onda to sigurno kosta mnogo manje od milion cim se nasa sjajna vlada otvorila za celih 50 000e. Pa mene bi bilo sramota da te pare dam jos da to objavim javno.
U roku od mesec dana 2 puta prave budale od nas. E stvarno smo stoka jedna grdna.
Mi ne zasluzujemo nista bolje nego da nas jedan dobar zemljotres sravni.

50000e ne bi meni pomoglo da normalizujem zivot, a ne jednom gradu.
« Poslednja izmena: 04. Nov 2010, 09:03:48 od Marco V »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 26 27 29 30 ... 45
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 18. Avg 2025, 01:30:29
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 2.333 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.