Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 21. Avg 2025, 05:36:24
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 20 21 23 24 ... 45
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Zemljotres u Srbiji - 2:00  (Pročitano 48929 puta)
Zvezda u usponu

Zodijak Aquarius
Pol Žena
Poruke 1425
OS
Nepoznat
Browser
Opera Mini 4.2.21665
mob
Nokia 1234
meni odmah pade na pamet ona zgrada koja je samo potonula u jednom zacudjujuce precizno formiranom krugu, bilo je to skoro, ali ne secam se gde.
IP sačuvana
social share
povežite:

kako si?                            -pa tu sam, a ti? nema te ovih dana...
e cao gde si ti?                  -eto, nista
cao, sta radis?                   -evo, dobro sam, ti?

Virtuelna galerija ~ mkicus
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Damn Mad Cows !

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 21466
Zastava Trstenik, Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.12
mob
Samsung Galaxy Kevoje8ac
Kakve ribice kakvi papagaji, da vidimo ko je sem mene osetio potres pre 22 min.  Smile

http://www.emsc-csem.org/Earthquake/index.php

Da idemo u setnju ?  Smile

Vidis ovo je prvi jaci potres od nocas. Odkale si ti ?

2010-11-03   14:00:38.527min ago   37.10    N     28.94    E     2   MD   3.1    WESTERN TURKEY   2010-11-03 14:12
         2010-11-03   13:48:25.639min ago   37.09    N     28.84    E     2   MD   3.1    WESTERN TURKEY   2010-11-03 14:00
         2010-11-03   13:37:45.250min ago   39.51    N     37.01    E     9   MD   2.8    CENTRAL TURKEY

Smile

Mrda se
« Poslednja izmena: 03. Nov 2010, 15:30:17 od insideman »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 41361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.12
U Nemackoj se otvorila neka rupcaga pre par dana, trebace im 1000 kamiona sljunka da popune rupu, osla garaza i jedno auto. U ponedeljak ujutro. Zvali komsiju u opstinu da jave da se pojavila rupa pa je dezurni referent rekao da nazovu u toku dana pa ce to da vidi. Rekli mu tada da je rupa "progutala" auto a ovaj njima da ne preteruju  Smile

IP sačuvana
social share
Ako te uhvati bes ako stojis ti sedi,ako sedis ti lezi,ako lezis ti se polij vodom,voda ce da odnese tvoj bes...

Svest nije samo materijalna manifestacija, potrazi na interenetu

Dzoni, ne budi Kristal.

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2834
OS
Windows XP
Browser
Chrome 7.0.517.41
mob
Nokia 
Vidis ovo je prvi jaci potres od nocas. Odkale si ti ?
Beograd.
Ja bar jednom ili dva puta mesecno osetim da se trese. I uvek kad pitam ljude pored mene jel su osetili oni mi kazu da sam prso  Smile
Sad znam gde mogu da proverim dal je stvarno bilo potresa i imacu dokaz da nisam prso  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

No future – do prekosutra... Dr :)

Zodijak Aries
Pol Žena
Poruke 7752
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.12
mob
Samsung 5600
Ma to su samo komsije...prso si  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Cudni smo ti mi pingvini!

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 6178
Zastava srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.12
mob
SonyEricsson k750i
ja sam ovo prespavao  Smile jedino kada sam se probudio nije bilo struje a kasnije saznao da je bilo ljuljanja... Smile jbg cujem ima poginulih steta , hvala bogu pa nije bio jaci...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Sertifikovani hejter i negativac

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.12
Bem ti zemljotres, sinoc gledam NBA i odjednom poce monitor da ide levo desno...premro sam  Smile
Pa kad Sek zakuca sve se trese  Smile
Sad ce Tadic da se izvini za zemljotres  Smile
Smile Smile Smile Smile Smile
Nema pljački u području potresa

U Kraljevu nije bilo kriminalnih radnji, kao što su pljačke prodavnica i stanova, iako je taj grad bio u vanrednoj situaciji pogođen teškim zemljotresom, izjavio je ministar unutrašnjih poslova Ivica Dačić.

Građani nisu prijavili policiji nijedno krivično delo, ali kako je to uvek moguće, pored pripadnika vatrogasnih i spasilačkih jedinica, na licu mesta su bili su i pripadnici Žandarmerije i Uprave policije, rekao je Dačić novinarima u Palati Srbija.

Oni su tamo poslati upravo iz razloga da se spreče eventualna izvršenja krivičnih dela u uslovima kada je pažnja usmerena na neka druga egzistencijalna pitanja, naglasio je ministar.

"Očigledno da u tom periodu niko nije ni zaključavao stanove pre nego što je izašao na ulicu", dodao je Dačić objašnjavajući da je tokom noćašnje posete tom gradu video ljude koji su noć proveli bukvalno na ulici.

"Ujutru u sedam sati, kada sam krenuo nazad za Beograd, video sam decu koja idu u školu. To je potpuno jedna različita atmosfera i različita percepcija svih tih događaja. Možda taj kraj nije očekivao tako jak zemljotres i ono što je još zanimljivo, zemljotres se jače osetio ka Beogradu nego južno od Kraljeva", napomenuo je ministar.

On je ponovio da je u zemljotresu koji je rano jutros pogodio šire područje Kraljeva poginuo bračni par Natalija i Siniša Stašić u naselju Grdica, dok je njihov sin koji je spavao u porodičnoj kući u prizemlju ostao nepovređen.

Lakše je povređeno oko 50 osoba, kojima je ukazana pomoć u kraljevačkom Kliničkom centru, rekao je Dačić i naveo da većih oštećenja kuća i imovine nema osim što su na nekim kućama popucali krovovi.

On je rekao da su na terenu posebne komisije koje će procenjivati štetu, kao i da li građani mogu da se vrate u kuće koje su oštećene tokom zemljotresa.

Ministar je rekao da su noćas na terenu bili specijalni timovi MUP-a Srbije za spašavanje ispod ruševina, ali da, na svu sreću, za njihovom intervencijom nije bilo potrebe jer niko nije bio zarobljen pod ruševinama.

Izvor: MTS-Mondo
e,fala Bogu,jednom u zivotu da se svi ponasamo civilizovano...  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 41361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.12
Inace, za vreme velikog zemljotresa u Skopju je bilo proglaseno vanredno stanje i sest lica su bila streljana zbog pljacke, odlucio preki sud a presudu izvrsila JNA
IP sačuvana
social share
Ako te uhvati bes ako stojis ti sedi,ako sedis ti lezi,ako lezis ti se polij vodom,voda ce da odnese tvoj bes...

Svest nije samo materijalna manifestacija, potrazi na interenetu

Dzoni, ne budi Kristal.

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Sertifikovani hejter i negativac

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.12
Inace, za vreme velikog zemljotresa u Skopju je bilo proglaseno vanredno stanje i sest lica su bila streljana zbog pljacke, odlucio preki sud a presudu izvrsila JNA
i ako!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 305
Zastava Kroejša
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.8
mob
Sagem jeftini
evo upravo dok ovo čitam, potres kod mene u Zagrebu ... Smile

kratko je trajo 3-4 sek
« Poslednja izmena: 03. Nov 2010, 16:12:01 od Ernest Fulir »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 20 21 23 24 ... 45
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 21. Avg 2025, 05:36:24
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 5.356 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.