Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 29. Avg 2025, 19:18:54
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 260 261 263 264 ... 317
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Zeitgeist,The movie (Srpski subtitle)  (Pročitano 529418 puta)
Svedok stvaranja istorije

S=T=O=P=======✈ =C=H=E=M=T=R=­A=I=L=S ===========✈

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 17945
Zastava
OS
Nepoznat
Browser
Mozilla Firefox 4.0.1
Zapravo "Naučna Fantastika" je već dugo Naučna Stvarnost.
Anunaki se spominju samo u početku i priča o njima potiče i uzeta je iz spisa starih naroda u to vreme..
Preporučujem gledanje do kraja.
IP sačuvana
social share
The Arrivals

Радио Снага Народа
Инфоратници Против Новог Светског Поретка
Гнев Србије
Окупациона Хроника
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

The true method is no method.

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 6103
Zastava Starship Enterprize
OS
Nepoznat
Browser
Mozilla Firefox 4.0.1
mob
Bosch ima centrifugu
I na kraju - "This WILL be the future". Da li je potrebno nacrtati ko je ustvari napravio ovaj film i sa kojom svrhom. Taxtex, ja razumem tebe i tvoju borbu ali meni zaista nije jasno kako ne shvatas da tvoja tkzv borba i razotkrivanje Iluminata (ili kako god vec hoces da ih zoves) upravo postize ono sto oni zele. World wide domination je moguce jediano ako i samo ako mi svi verujemo da je to jedina buducnost. Ovakvi filmovi upravo rade na tome - izazivaju bes, mrznju, depresiju i apatiju - u takvom stanju ljudski kreativni potencijal je apsolutno nula - i tada i samo tada covek postaje praznoglavi zombi sa kojim se moze manipulisati.

Ono sto ovakvi filmovi nikada ne govore je istina o pravoj ljudskoj moci - kreativnoj energiji nasih emocija i mentalnog stava. Mi kreiramo svet oko nas - a ne iluminati. Ono sto mi svi kao povezano i neraskidivo tkivo ove planete poverujemo to se se i stvoroti kao realnost. A ovakvi fimovi su najmocnije oruzije iluminata i kreiranju besnih i agresivnih ljudi koji ne vide sustinu sopstvene moci jer nemaju snagu da fokusiraju svoju emotivnu snagu na pozitivne stvari.   
IP sačuvana
social share

"I mourn the loss of thousands of precious lives, but I will not rejoice in the death of one, not even an enemy. Returning hate for hate multiplies hate, adding deeper darkness to a night already devoid of stars. Darkness cannot drive out darkness: only light can do that. Hate cannot drive out hate: Only love can do that."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 17945
Zastava
OS
Nepoznat
Browser
Mozilla Firefox 4.0.1
Pa dobro i meni smeta to što nigde nema rešenja u videu nego samo mračne stvari koje se dešavaju. Ipak, to što je rečeno je zaista tačno. I ovo za gmo i za kemtrejle i za podzemne baze i za eksperimente na ljudima u tim istim bazama i za vozove koji idu na magnetnu energiju i za tehnologiju koja je ispred ove za oko 40 godina i za to da se nama daju otpaci i sl i mnogo toga još. Istina je istina, ma kako mračna bila. Ili ćemo se trgnuti ili ostati na nivou imbecila kakvim nas prave teškom indoktrinacijom od malena.
IP sačuvana
social share
The Arrivals

Радио Снага Народа
Гнев Србије
Окупациона Хроника
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Liberté, égalité, fraternité!

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 4891
Zastava Vozdovac - Republika
OS
Nepoznat
Browser
Mozilla Firefox 4.0
mob
Samsung S7
Pa dobro i meni smeta to što nigde nema rešenja ...

Vidi ovako, novac je u rukama mocnih i bogatih. Oni koji imaju manje novca, oni bi da ga imaju vise. Da bi ovi koji imaju mnogo novca dali taj novac sirotinji, sirotinja mora da podigne revoluciju. Svaka revolucija dovodi one sa manje novca (a mnogi sa puno novca opstanu takodje) na vlast.

I sad zamislimo jednu glupu hipoteticku situaciju da ti nadjes negde grupu istomisljenika i da napravis proboj u neku tajnu laboratoriju i ukrades im tu naprednu tehnologiju (ne znam kako na papirima mozda?).

I dones ti lepo tu tehnologiju nama balkancima. Znas sta bi se desilo? NiSTA! Ama bash nista. Jer su ti opet potrebne ogromne kolicine para da tu tehnologiju implementiras, da ti ne navodim da treba da  iskoluses ogroman broj strucnjaka koji ce to da naprave, i da odrzavaju kasnije.

Verovatno je tvoj dirljivo ideoloski pogled na svet, vredan nekog SF romana - mozes da ga posaljes Den Braunu, ali stvarnost udara mnogo jace.

Da bi se recimo promenilo samo toliko da bar uvedemo vozove koji idu preko 300 na sat su potrebne ogromne pare, ljudstvo i prostor, a bar ova dva poslednja svaka zemlja ima, pa nikako da to urade. Razlog za to je kranje jednostavan, nema se toliko para u budzetu.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Often Wrong, Never In Doubt

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 18420
Zastava Обреж
OS
Nepoznat
Browser
Mozilla Firefox 4.0.1
Svaka čast, upravo si objasnio zašto "Venus projekat" hoće da izbaci novac iz upotrebe. Samo još ostaje da sam to skapiraš.
IP sačuvana
social share
Nismo višestruke ličnosti. Mi smo mnogo ličnosti.
A jedna od mojih ličnosti je slučajno višestruka ličnost,
ali me to ne čini višestrukom ličnošću. Primeti nijansu.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Same rules apply

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 74298
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.17
e utopisti  Smile
IP sačuvana
social share
Jeka je moj drug 
And I won't show or feel any pain even though all my armor might rust in the rain!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Liberté, égalité, fraternité!

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 4891
Zastava Vozdovac - Republika
OS
Nepoznat
Browser
Mozilla Firefox 4.0
mob
Samsung S7
Svaka čast, upravo si objasnio zašto "Venus projekat" hoće da izbaci novac iz upotrebe. Samo još ostaje da sam to skapiraš.

I onda cemo da razmenjujemo slicice zivotinjskog carstva?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 17945
Zastava
OS
Nepoznat
Browser
Mozilla Firefox 4.0.1
Svi smo u istom s*anju i zato nema svrhe besciljno se prozivati Smile
IP sačuvana
social share
The Arrivals

Радио Снага Народа
Гнев Србије
Окупациона Хроника
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Чувајте Љубав !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 49907
Zastava Босна
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.17
mob
Samsung Galaxy S24
Da bi se recimo promenilo samo toliko da bar uvedemo vozove koji idu preko 300 na sat su potrebne ogromne pare, ljudstvo i prostor, a bar ova dva poslednja svaka zemlja ima, pa nikako da to urade. Razlog za to je kranje jednostavan, nema se toliko para u budzetu.

To се рјешава довођењем инвеститора. Када људима објасниш на који начин могу да зраде лову, пристаће колико је потребно, да улажу у постројења високе технологије. Све се рјеши уговором који би био повољан за обе стране.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

The true method is no method.

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 6103
Zastava Starship Enterprize
OS
Nepoznat
Browser
Mozilla Firefox 4.0.1
mob
Bosch ima centrifugu
Enomomy 1on 1 - e moj prijatelju e to sa investitorima radi samo dokle dok oni neshvate da vishe love mogu da zarade destrukcijom na kratko vreme nego konstrukcijom na duze. Zato su ratovi postali popularni - jer za godinu dana zaradis vishe nego od mostarine za 100 godina. Svi hoce profit juce a ne sutra - gramzivost je neverovanta destrukltivna sila koja je pre svega slepa.

Pare su nebitne - bitna je svest i kreativna snaga svesti i emotivnih poriva. Pare su posledica jednog sistema koji je neodrziv i koji se polako urusava bitno je odrzavati svesnost o tome kako napraviti nesto korisno za ovaj svet a ne vrteti u beskonacnost price o propasti sveta dooms-day itd.
IP sačuvana
social share

"I mourn the loss of thousands of precious lives, but I will not rejoice in the death of one, not even an enemy. Returning hate for hate multiplies hate, adding deeper darkness to a night already devoid of stars. Darkness cannot drive out darkness: only light can do that. Hate cannot drive out hate: Only love can do that."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 260 261 263 264 ... 317
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 29. Avg 2025, 19:18:54
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.043 sec za 12 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.