Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 31. Avg 2025, 22:49:27
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 259 260 262 263 ... 317
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Zeitgeist,The movie (Srpski subtitle)  (Pročitano 529879 puta)
Superstar foruma

Same rules apply

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 74298
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.17
aha ok
IP sačuvana
social share
Jeka je moj drug 
And I won't show or feel any pain even though all my armor might rust in the rain!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

"It is better to Burn Out then to Fade Awey "

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5487
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 8.0
mob
Apple 
Sez

Nisi mi objasnio na sta mislis specificno i ne razumem tvoju negativnost ,
sve druge nacije su istrazivaci ,englezi ,portugalci,spanci,fracuzi ,italijani ,holandjani
sta tebi fali  ,cega se ti plasis jer se mozda plasis bola ili se plasis iskustva ,
sta je tvoj problem koji te koci ,moras malo da das sebe
covek mora prvo negde da ode da bi jednog dana mogao da se vrati ,
i objasni svoja iskustva, zivi zivot covece

Pisali smo o onome sto si pomenuo pre jedno tri godine ,
na forumu "Vanzemaljci i Ocevidci ".

Niko te ne tera da ti verujes nikom ,nisu ovo biblijska vremena gde se sve prihvata zdravo za gotovo ,
sve to mogu biti  ludaci ,konspiratori ,zaverenici koji samo hoce da te prevare ,
Ej pazi da te mracne sile ne iskoriste ,ne razumem kakve bi samo koristi imali ?
« Poslednja izmena: 01. Maj 2011, 21:17:29 od Alex616 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Often Wrong, Never In Doubt

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 18420
Zastava Обреж
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.17
Sve mi se čini da je je svetli uzeo slobodan dan  Smile

Nego batali ti te očevidce i spiskove.

Bilo na RTS1 o tome, najvažniji medij u našoj maloj državi.
« Poslednja izmena: 01. Maj 2011, 11:23:08 od vlastimir »
IP sačuvana
social share
Nismo višestruke ličnosti. Mi smo mnogo ličnosti.
A jedna od mojih ličnosti je slučajno višestruka ličnost,
ali me to ne čini višestrukom ličnošću. Primeti nijansu.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

The true method is no method.

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 6103
Zastava Starship Enterprize
OS
Nepoznat
Browser
Mozilla Firefox 4.0.1
mob
Bosch ima centrifugu
PA ako je bilo na RTSu onda mora da je istina. Da citiram moju tetku iz vremena Slobodana Milosevica.
IP sačuvana
social share

"I mourn the loss of thousands of precious lives, but I will not rejoice in the death of one, not even an enemy. Returning hate for hate multiplies hate, adding deeper darkness to a night already devoid of stars. Darkness cannot drive out darkness: only light can do that. Hate cannot drive out hate: Only love can do that."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 177
OS
Nepoznat
Browser
Mozilla Firefox 4.0.1
Pre svega, izvinjavam se ako sam (a vidim da jesam) uleteo u sred rasprave.
Odgledao sam sva 3 dela. Namerno sam pravio razmake izmedju filmova, ne bi li imao vremena da lepo razmislim o stvarima koje sam saznao.

Jedina stvar koja me je celo vreme kopkala, je: da li je u pitanju sektaski film. Smile
Verujem u Boga, tako da razumete zasto sam imao(imam) takvo misljenje.
Tek kad ovo rascistim u svojoj glavi, onda mogu da krenem da razmisljam o nekim promenama u sebi. 
Mozda nemam dovoljno hrabrosti da odbacim ono u sta sam verovao 20 i kusur godina.

Kako sam doziveo film:

I deo me je oduvao. Nista slicno nisam gledao do sada.
II deo je imao manji udarac. Ali sam isto ostao bez texta. Pogotovo kraj filma  Smile kada navodi korake koje treba preduzeti...
III deo je dosta sporiji i vise je poliranje drugog dela.

Venus projekat smatram kao odlicnu stvar. Negde u temi sam procitao kako neko govori "sve je bilo uredu dok se nije pojavio stari cikica koji namece venus projekat" tako nesto.
I ja sam tako reagovao na prvi mah. Ali sam posle skapirao, ne mozes samo da govoris kako je nesto lose i kako to nesto mora da se srusi sto pre. Moras da das i neku alternativu, neko utociste posle toga...

Sve u svemu, zahvaljujuci ovom filmu, na svet gledam drugim ocima, i vise nista ne uzimam zdravo za gotovo.
« Poslednja izmena: 09. Maj 2011, 02:25:20 od mare900 »
IP sačuvana
social share
Edit by Anea: Linkovi i bilo kakvi drugi reklamni elementi nisu dozvoljeni u potpisima korisnika!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

The true method is no method.

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 6103
Zastava Starship Enterprize
OS
Nepoznat
Browser
Mozilla Firefox 4.0.1
mob
Bosch ima centrifugu
E sad samo ostaje kako definisati pojam "sektaski film"
IP sačuvana
social share

"I mourn the loss of thousands of precious lives, but I will not rejoice in the death of one, not even an enemy. Returning hate for hate multiplies hate, adding deeper darkness to a night already devoid of stars. Darkness cannot drive out darkness: only light can do that. Hate cannot drive out hate: Only love can do that."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

S=T=O=P=======✈ =C=H=E=M=T=R=­A=I=L=S ===========✈

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 17945
Zastava
OS
Nepoznat
Browser
Mozilla Firefox 4.0.1
Pre svega, izvinjavam se ako sam (a vidim da jesam) uleteo u sred rasprave.
Odgledao sam sva 3 dela. Namerno sam pravio razmake izmedju filmova, ne bi li imao vremena da lepo razmislim o stvarima koje sam saznao.

Jedina stvar koja me je celo vreme kopkala, je: da li je u pitanju sektaski film. Smile
Verujem u Boga, tako da razumete zasto sam imao(imam) takvo misljenje.
Tek kad ovo rascistim u svojoj glavi, onda mogu da krenem da razmisljam o nekim promenama u sebi. 
Mozda nemam dovoljno hrabrosti da odbacim ono u sta sam verovao 20 i kusur godina.

Kako sam doziveo film:

I deo me je oduvao. Nista slicno nisam gledao do sada.
II deo je imao manji udarac. Ali sam isto ostao bez texta. Pogotovo kraj filma  Smile kada navodi korake koje treba preduzeti...
III deo je dosta sporiji i vise je poliranje drugog dela.

Venus projekat smatram kao odlicnu stvar. Negde u temi sam procitao kako neko govori "sve je bilo uredu dok se nije pojavio stari cikica koji namece venus projekat" tako nesto.
I ja sam tako reagovao na prvi mah. Ali sam posle skapirao, ne mozes samo da govoris kako je nesto lose i kako to nesto mora da se srusi sto pre. Moras da das i neku alternativu, neko utociste posle toga...

Sve u svemu, zahvaljujuci ovom filmu, na svet gledam drugim ocima, i vise nista ne uzimam zdravo za gotovo.

Iskreno i jasno  Smile

Što se tiče promena unutra ne juri i ne žuri a ako ima nešto što te kopka-produbi. Mi smo puni programa koji sve više pucaju ali mora se pronaći jedna sjajna stvar koju si spomenuo a to je-utočište. U nekom koga voliš, u sebi, u nečemu u čemu si dobar...
  Deprogramiranje zahteva slobodan duh i hrabrost. Hrabrost da se preispituje, sloboda da se traži istina.
« Poslednja izmena: 09. Maj 2011, 06:55:17 od taxtex »
IP sačuvana
social share
The Arrivals

Радио Снага Народа
Инфоратници Против Новог Светског Поретка
Гнев Србије
Окупациона Хроника
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 37017
Zastava Antofagasta
OS
Nepoznat
Browser
Chrome 11.0.696.65
Sez

Nisi mi objasnio na sta mislis specificno i ne razumem tvoju negativnost ,
sve druge nacije su istrazivaci ,englezi ,portugalci,spanci,fracuzi ,italijani ,holandjani
sta tebi fali  ,cega se ti plasis jer se mozda plasis bola ili se plasis iskustva ,
sta je tvoj problem koji te koci ,moras malo da das sebe
covek mora prvo negde da ode da bi jednog dana mogao da se vrati ,
i objasni svoja iskustva, zivi zivot covece

Pisali smo o onome sto si pomenuo pre jedno tri godine ,
na forumu "Vanzemaljci i Ocevidci ".

Niko te ne tera da ti verujes nikom ,nisu ovo biblijska vremena gde se sve prihvata zdravo za gotovo ,
sve to mogu biti  ludaci ,konspiratori ,zaverenici koji samo hoce da te prevare ,
Ej pazi da te mracne sile ne iskoriste ,ne razumem kakve bi samo koristi imali ?

alekso ne znam o cemu govoris kakvu temu sa vanzemaljcima,ajd podseti me,za ovo ostalo te nisam akceptirao posto to nema veze ni samnom ni sa temom
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

S=T=O=P=======✈ =C=H=E=M=T=R=­A=I=L=S ===========✈

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 17945
Zastava
OS
Nepoznat
Browser
Mozilla Firefox 4.0.1
 Pozdrav svima!
 Evo nečeg što će vam se dopasti garantujem. Odgovori na masu pitanja koju imate a i za one koji su hteli da pitaju a nisu imali gde i koga.

SVE što ste želeli da znate a radi vam se iza ledja. 

Izvolite:
IP sačuvana
social share
The Arrivals

Радио Снага Народа
Инфоратници Против Новог Светског Поретка
Гнев Србије
Окупациона Хроника
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Liberté, égalité, fraternité!

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 4891
Zastava Vozdovac - Republika
OS
Nepoznat
Browser
Mozilla Firefox 4.0
mob
Samsung S7
Pozdrav svima!
 Evo nečeg što će vam se dopasti garantujem.

Jaoj kakva notorna glupost! Jadni ti anunaki, ne zna covek prosto gde da ih probusi da ispadne veca glupost. Cuj uzeli coveku kost da dobiju dna.

Ma daj! Ne jos bolje uzeli su mu kost da se ne vidi, ajoj. Kakav bedni pokusaj da se biblija i njene nebuloze tumace preko jos vecih idiotarija zvanih losa naucna fantastika.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 259 260 262 263 ... 317
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 31. Avg 2025, 22:49:27
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.134 sec za 12 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.