Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 28. Avg 2025, 01:40:13
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 99 100 102 103 ... 317
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Zeitgeist,The movie (Srpski subtitle)  (Pročitano 528971 puta)
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 44343
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.62
Uredu je mrgec shvatili smo treba ziveti i u danasnjici i  placati racune  Nesto si se bas primio na te racune. Samo znaj da nema nista lose u razmisljanju o buducnosti, i resavanju problema i biti otvoren prema novim idejama. Tebi izgleda matorci nisu govorili da treba resavati probleme koji ce pomoci i drugim ljudima, a ne samo tebi.
Citat
ali ljudi kao sto je taxtex,ti i jos poneki koji slepo veruju u to....
Ja uopste ne verujem slepo u to. Za razliku od tebe ja sam se lepo informisao o venusu i Dzeku, i ne odbacujem nove informacije i ideje zato sto mi se ne svidja ton sa kojim mi se obraca spiker.  Trebalo bi i ti malo da poslusas Dzeka . Videces da je matori pametan i da mozes i da naucis  dosta. Ne ide naokolo i govori ljudima da "batale" buducnost i da treba samo da brinu o placanju racuna, vec resava probleme!

Ako ti matora konjina sa svojih 30 godina nisi provalio da nesto nije u redu sa celim svetom, i ako ne vidis da te lazu sa svih strana, onda se slobodno vrati svojim racunima i svojim obilatim ruchcima i nasedaj na svaku glupost koju ti kazu. Ali mi (mladje generacije) sigurno necemo, i potrudicemo se da ovaj svet bude bolje mesto!
Mislim da ova slika odgovara tvom stilu zivota  Smile
kao prvo...ne moras me vredjati zato sto ne mislim kao ti...to je jos samo jedan pokazatelj tog vaseg buduceg izobilja i zivota u harmoniji... Smile
kad sam ja rekao da je sve u redu sa ovim svetom? Smile
naravno da niko normalan ne moze tvrditi da je sve ok i da ne moramo da brinemo ali zato i niko normalan ne moze tvrditi da je SVE apsolutno tacno sto govore u zeitgeistu Smile

mene su moji matorci ucili da prvo brinem o sebi pa tek onda ako sam u mogucnosti da brinem o ostalima koji mi nesto znace...ali ne brini....shvatices i sam kad vise ne bude mamikine sise na koju si prikacen i tajinog novanika koji te finansira i daje ti slobodu da uzaludno trosis vreme u palamudjenju o nekim stvarima i o nekim ljudima za koje si apsolutno nebitan i ti i tvoje bedno postojanje

dosta je....stvarno nemam vremena da se raspravljam sa paranoicnim maminim mazama koji brane svet iz fotelje cekajuci da im mamika donese keks i mleko.....moram da idem da zaradim koji dinar da bih sebi priustio jos jedan tv prijemnik na kome cu da gledam skrivene poruke koje mi govore da je sve ok Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
"Бицикл је за људе који не могу да приуште ауто."
                                               Џереми Кларксон

Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 92
Zastava
OS
Nepoznat
Browser
Opera 9.50
mob
SonyEricsson Arc
Mrgec,nisi ti jedini koji radis. Radim i ja. Jes' da ne placam racune,ali zato rabotim batko ki crnac :-D I nista mi ne finansiraju mamica i tatica, osim,to malo struje sto im potrosim.
15. Marta se organizuje Z-dan u Beogradu i sirom sveta,tako da cemo se malo i dici iz fotelje. Pozivam i tebe da nam se pridruzis,ako ne nista bar da nas hejtujes :-P
IP sačuvana
social share
See I’m a poet to some, a regular modern day Shakespeare.
Jesus Christ, the King of these Latter Day Saints here.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Џукеле ће ме докусурити...

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 5780
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.20
mob
Alcatel OT 800 Tribe
Engels je rekao : "Rad je stvorio coveka."
Zeitgeist nam kaze da je rad zlo.

Kome verovati? Zeitgeist-u ili Engelsu?  Smile
Mozda Lenjinu, uciti, uciti i samo uciti.  Smile
IP sačuvana
social share

Speed kills, drive 2cv and live forever.
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 6227
OS
Nepoznat
Browser
Nokia6070 2.0
mob
Samsung 
Ko ustaje protiv rada. Rad će biti uvek neophodan. A što se Engelsa tiče da li bi se on složio sa ovim sistemom rada kakav danas postoji.
IP sačuvana
social share
"Na putu ka istini čovjek može da
napravi samo dvije greške. Da ne
prodje cijelim putem, ili - da ni ne
krene."  Buda
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 44343
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.62
Mrgec,nisi ti jedini koji radis. Radim i ja. Jes' da ne placam racune,ali zato rabotim batko ki crnac :-D I nista mi ne finansiraju mamica i tatica, osim,to malo struje sto im potrosim.
15. Marta se organizuje Z-dan u Beogradu i sirom sveta,tako da cemo se malo i dici iz fotelje. Pozivam i tebe da nam se pridruzis,ako ne nista bar da nas hejtujes :-P

nema potrebe da vas hejtujem....suvise ste nebitni Smile
IP sačuvana
social share
"Бицикл је за људе који не могу да приуште ауто."
                                               Џереми Кларксон

Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 92
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.5
mob
SonyEricsson Arc
whatever... ne mogu vise da se prepirem
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Џукеле ће ме докусурити...

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 5780
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.20
mob
Alcatel OT 800 Tribe
Citat
Ko ustaje protiv rada. Rad će biti uvek neophodan.
U filmu kazu da su ljudi robovu rada, da ceo zivot rade poslove koje ne zele. Sta cemo sa onima koji vole svoje poslove?
IP sačuvana
social share

Speed kills, drive 2cv and live forever.
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

No squealing remember "that it's all in your head"

Zodijak
Pol
Poruke 5365
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.5

U zeitu ne govore da je rad zlo, nego da je sistem koji zaposljava ljude da se nadmecu, lazu jedini druge, cak i ubijaju zlo, on govori o tome da svet moze da se razvija brze ali koci ga sistem koji je u pravom smislu robovanje, evo ti jedan primer sta je on rekao, spominje robote i kaze zasto ljudi da se plase robota koji ce raditi posao mesto njih a kad vlasnik kupi robota on otpusti radnike mesto da prepolovi radno vreme, razmisli o ovome sto sam ti rekao pa ce ti biti jasno.
Evo ti dokaza da on ne govori da je rad zlo nego da je sistem los. .

IP sačuvana
social share
I reach my peak, I can't speak,
call my nigga Chic, tell him that my will is weak.
I'm sick of niggas lyin', I'm sick of bitches hawkin'
matter of fact, I'm sick of talkin'.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1279
Zastava NS
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.5

U zeitu ne govore da je rad zlo, nego da je sistem koji zaposljava ljude da se nadmecu, lazu jedini druge, cak i ubijaju zlo, on govori o tome da svet moze da se razvija brze ali koci ga sistem koji je u pravom smislu robovanje, evo ti jedan primer sta je on rekao, spominje robote i kaze zasto ljudi da se plase robota koji ce raditi posao mesto njih a kad vlasnik kupi robota on otpusti radnike mesto da prepolovi radno vreme, razmisli o ovome sto sam ti rekao pa ce ti biti jasno.
Evo ti dokaza da on ne govori da je rad zlo nego da je sistem los. .

Tacno tako. Ogromni novac i rad se ulaze u industrije koje nam nisu potrebne. A za neko cudo, i zbog nekog razloga koji meni nikad nece biti jasan, projekti koji znace napredku ljudske zajednice se obustavljaju.
Dok god se taj novac bude ulagao u vojnu industriju, politicki i ostali nepotrebni marketing, on nece imati nikakvu vrednost, a ljudski rad i delatnost ce biti neproduktivni i bez ikakvog velikog znacaja po napredak coveka.

Jednostavno svako svojim radom i doprinosom ce da izgradi ovaj svet i svi ce imati sve sto je neophodno za zivot. Tehnologija je tu da da olaksa coveku. Zar je neko ko je radio kao fizicki radnik manje doprineo izgradnji od njegovog nadzornika na gradilistu, a opet da li oni zive i priblizno isto?

Kad sam shvatio kakav je svet oko mene isto sam mislio da treba da gledam svoja posla i da pazim da me sistem ne "proguta". Ljudi koji sede zabuljeni ispred TV i klimaju glavom na svaku rec koju izgovori neko od onih glavonja sa ekrana su mi bili smesni. Sad me je iznenadilo to sto vidim koliko ljudi zapravo misli na isti nacin kao ja.

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 92
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.5
mob
SonyEricsson Arc
Oce neko da se prikljuci pokretu?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 99 100 102 103 ... 317
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 28. Avg 2025, 01:40:13
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.097 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.