Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 29. Avg 2025, 11:04:43
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 98 99 101 102 ... 317
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Zeitgeist,The movie (Srpski subtitle)  (Pročitano 529340 puta)
Clan u razvoju

Zodijak
Pol
Poruke 21
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Mrgec, sto hejtujes venus project? Smile
ma daj...ne hejtujem ja nista vec mi je smesno...lik kaze da je ubedio 1000(ali bas 1000 ljudi...kako nije 1001 ili 996 Smile) da postuju sest pravila koje propagira zeitgeist...znaci-lik ne radi jer ako bi bio zaposlen morao bi imati racun u banci-logicno(gde bi drugde primao zaradjen(nepostojeci Smile) novac)....ja to odmah gledam kao dokonost....imas suvise vremena i mozes da palamudis i "razmisljas" o svacemu-vise bespotrebnom nego potrebnom

ne kazem ja da je taj projekat utopija ili da nece postojati....samo kazem da je to u narednih  vise hiljada godina neostvarivo....ko zna sta ce biti tada....mozda cemo biti robovi superiornih bica sa planete f438xc ili ce nas jednostavno priroda pocistiti ili ce se neko igrati sa dugmicima...
hocu da kazem da je zivot kratak i da je besmisleno razmisljati o nekim projektima i vizijama ciji ce delic mozda biti ostvaren kad mene,tebe i sve koji su u ovom trenutku na zemlji odavno crvi izjedu Smile

Pa sad 1000,ne bih bas znao,to je slobodna procena ali sa obzirom na matematicku progresiju verovatno je mnoooogo vise.Inace ja radim i preko banke primam platu ali ne stedim novac u njoj.Naravno,radim jako malo pa zato imam puno slobodnog vremena i upravo to me je motivisalo da propagiram venus projekat.Mnogo se lepo osecam sto mogu da citam,gledam filmove,idem u pozoriste,vodim ljubav,odlazim na zabave kada god hocu i koliko hocu,a posto sam dobar covek onda zelim i drugima to jer me niko nece ubediti u lepotu robovskog zivota.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 92
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.5
mob
SonyEricsson Arc
Mrgec zbog ceka verujes da se to nece desiti skoro? Jel zbog sve te tehnologije predstavljene u venus project-u ili zbog ljud koji treba da se promene ili zbog neceg treceg?

Citat
Naravno,radim jako malo pa zato imam puno slobodnog vremena i upravo to me je motivisalo da propagiram venus projekat.

Samo napred lellbach prosleduj i zeitgeistove, najvaznije je da ljudi budu informisani.
« Poslednja izmena: 19. Dec 2008, 22:34:06 od the_lood »
IP sačuvana
social share
See I’m a poet to some, a regular modern day Shakespeare.
Jesus Christ, the King of these Latter Day Saints here.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 44343
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.62
Citat
Mrgec zbog ceka verujes da se to nece desiti skoro? Jel zbog sve te tehnologije predstavljene u venus project-u ili zbog ljud koji treba da se promene ili zbog neceg treceg?

prvo zbog ljudi.....ali ljudi kao sto je taxtex,ti i jos poneki koji slepo veruju u to....
sta mislis...da li ima razlike izmedju josepha i tih iz venus projecta sa jedne strane i ovih zlih nevidljivih cikica,iluminata,rokfelera,bankara sa demonskim ocima,licimura i ostalih specija sa druge?
nema razlike...ista bagra samo drugi kalup Smile

u stvari...sta se ja zamaram....veruj u sta hoces-tvoje pravo....
samo znaj jednu stvar...jedina realnost koja ce te opaliti po glavi je racun za telefon,struju,grejanje,porez....pa se ti onda preispitivaj da li si rob ili da li si slobodan,da li ce uspeti da pokrenu venus project kad budes ostario ili malo ranije,da li ce uopste biti pokrenut,koji mason i iluminat te prati svaki dan i prisluskuje tvoje telefonske razgovore,da li ce te mali zeleni kidnapovati i vrsiti testove nad tobom i tako u nedogled Smile

elem...da zakljucim.....zeitgeist i zeitgeist addendum su interesantni dokumentarci koji su pogodni za nedeljnu razbibrigu posle obilnog rucka....ipak,ne preporucujem ih paranoicnim i manicnim ljudima koji iza svakog coska vide iluminate,ljude iza zavese,male zelene,rokfelere,andrmoljce i licimure koji ih jure u nameri da ih upropaste Smile
doticnim personama preporucujem dokumentarce michael-a moore-a.......ne podgrevaju bas toliko paranoju kao zeitgeist
 Smile
IP sačuvana
social share
"Бицикл је за људе који не могу да приуште ауто."
                                               Џереми Кларксон

Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

No squealing remember "that it's all in your head"

Zodijak
Pol
Poruke 5365
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.5
mrgec, normalno je da cemo mi ostati robovi socijalizma ali nasi unuci nece i za to imam velike dokaze.
« Poslednja izmena: 20. Dec 2008, 00:42:59 od thug_life »
IP sačuvana
social share
I reach my peak, I can't speak,
call my nigga Chic, tell him that my will is weak.
I'm sick of niggas lyin', I'm sick of bitches hawkin'
matter of fact, I'm sick of talkin'.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 92
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.5
mob
SonyEricsson Arc
Uredu je mrgec shvatili smo treba ziveti i u danasnjici i  placati racune  Nesto si se bas primio na te racune. Samo znaj da nema nista lose u razmisljanju o buducnosti, i resavanju problema i biti otvoren prema novim idejama. Tebi izgleda matorci nisu govorili da treba resavati probleme koji ce pomoci i drugim ljudima, a ne samo tebi.
Citat
ali ljudi kao sto je taxtex,ti i jos poneki koji slepo veruju u to....
Ja uopste ne verujem slepo u to. Za razliku od tebe ja sam se lepo informisao o venusu i Dzeku, i ne odbacujem nove informacije i ideje zato sto mi se ne svidja ton sa kojim mi se obraca spiker.  Trebalo bi i ti malo da poslusas Dzeka . Videces da je matori pametan i da mozes i da naucis  dosta. Ne ide naokolo i govori ljudima da "batale" buducnost i da treba samo da brinu o placanju racuna, vec resava probleme!

Ako ti matora konjina sa svojih 30 godina nisi provalio da nesto nije u redu sa celim svetom, i ako ne vidis da te lazu sa svih strana, onda se slobodno vrati svojim racunima i svojim obilatim ruchcima i nasedaj na svaku glupost koju ti kazu. Ali mi (mladje generacije) sigurno necemo, i potrudicemo se da ovaj svet bude bolje mesto!
Mislim da ova slika odgovara tvom stilu zivota  Smile

Fajlovi prikačeni uz poruku (kliknite na slike za punu veličinu)

untitled.JPG
(104.81 KB, 673x715)
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 2051
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.62
Iskreno se nadam da ce me mladje generacije spasti vanzemaljaca, iluminata, laznih avatara, masona......

Cim dignu svoja dupeta iz fotelja, i krenu u akciju, nabijeni znanjem pokupljenim sa interneta.

Ko ce im biti vodja, kako ce se boriti, jedino me to malo brine. Da ne krenu u akciju a ono pocne kisa ili sneg, pa zajebu akciju za lepse vreme. U stilu jbg, aj sutra cemo......... Smile
« Poslednja izmena: 20. Dec 2008, 01:09:05 od sova9072 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

No squealing remember "that it's all in your head"

Zodijak
Pol
Poruke 5365
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.5
Iskreno se nadam da ce me mladje generacije spasti vanzemaljaca, iluminata, laznih avatara, masona......

Cim dignu svoja dupeta iz fotelja, i krenu u akciju, nabijeni znanjem pokupljenim sa interneta.

Ko ce im biti vodja, kako ce se boriti, jedino me to malo brine. Da ne krenu u akciju a ono pocne kisa ili sneg, pa zajebu akciju za lepse vreme. U stilu jbg, aj sutra cemo......... Smile
Ovde nije rec o iluminatima ili masonima.
IP sačuvana
social share
I reach my peak, I can't speak,
call my nigga Chic, tell him that my will is weak.
I'm sick of niggas lyin', I'm sick of bitches hawkin'
matter of fact, I'm sick of talkin'.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 2051
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.62

Ovde nije rec o iluminatima ili masonima.

A o cemu je rec, gledao sam dokumentarac jednom. Ja bi trebalo da pogledam jos min. jedno par puta, da stiskam pauzu, i hvatam beleske.

Aj da ne lupam otprilike, reci ti, od cega nam preti najveca opasnost.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 92
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.5
mob
SonyEricsson Arc
Ovde je rec o buducnosti planete zemlje i ljudi koji zive na njoj. A to o iluminatima i vanzemaljcima se ne pominje u filmu. Jesi li ti uopste odgledao dokumentarce?
Citat
Ko ce im biti vodja
Ti moras sam sebi da budes vodilja,ako zaista ocekujes da vidis svet koji je zaista slobodan,gde ljudi upravljaju svojim zivotom. Ne mozes da cekas nekog drugog!

Citat
Cim dignu svoja dupeta iz fotelja, i krenu u akciju

Ljudi su vec krenuli u akciju. Nisu svi hejteri ko ti i mrgec  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 2051
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.62
@lood

Ja cekao da se neko ukljuci u raspravu , vidim nema nikoga, pa sam i zaboravio na post.

Inace, nisam ja hater, uvek sam bio Jedi Knight ,always againt the dark side.

Racunajte na mene. Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 98 99 101 102 ... 317
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 29. Avg 2025, 11:04:43
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.16 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.