Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 28. Avg 2025, 03:25:22
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 101 102 104 105 ... 317
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Zeitgeist,The movie (Srpski subtitle)  (Pročitano 528997 puta)
Clan u razvoju

Zodijak
Pol
Poruke 21
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
@lellbach
Ako ti nesto nije jasno, konsultuj pravilnik Burek foruma. Sada ti je post samo obrisan, sledeci put, ja cu konsultovati pravilnik.
Samo bih te zamolio da mi navedes gde sam ja to povredio pravilnik?Ja nikoga nisam vredjao a poslednji post je bio samo reakcija na cenzuru kao takvu i nije usmerena cak ni protiv ovog foruma koji je ok.Burek je jedan sasvim ok sajt i jako bi mi bilo zao da me izbacite sa njega ali ako se mora sta cu,sila Boga ne moli.Inace, jedino gde bi se moglo reci da sam uradio nesto sto nebi po pravilniku smeo je to sto sam stavio link ali taj link nije reklama vec je muzika koju ih hobija pravim i nevidim zasto neko nebi to mogao da cuje,tamuzika nije izdata,od toga niko ne zaradjuje ni dinara i to je kao kada bi zabranili da neko napise na forumu sta je crtao danas i da pita ljude da li je to lepo ili ne.Prosto ocu da kazem da svi moraju da postuju pravila foruma jel ako pogledas postove unazad sasvim sigurno ce se naci mnogo onih koji su trebali da budu cenzurisani.

« Poslednja izmena: 22. Dec 2008, 02:56:54 od lightsoft »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 36621
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.5
mob
Sony xperia
Citat
Samo bih te zamolio da mi navedes gde sam ja to povredio pravilnik?Ja nikoga nisam vredjao a poslednji post je bio samo reakcija na cenzuru kao takvu i nije usmerena cak ni protiv ovog foruma koji je ok.
Samo reakcija ?? Nema vredjanja ?? Da ne postavljam jos neko pitanje ....
u kakva cenzura,jel se to mama Mira vratila na dedinje?

<hr />
Obavestenje: Poruka je obrisana od strane moderatora lightsoft (Vreme: 21. Dec 2008, 21:35:07)

Citat
Burek je jedan sasvim ok sajt i jako bi mi bilo zao da me izbacite sa njega ali ako se mora sta cu,sila Boga ne moli.
Niko te nece izbaciti. Ja sam u svakom trenutku spreman otici sa foruma, odreknuti se statusa i svega, samo da clan ostane zasticen. Moje je da se ovde osecas prijatno i zasticeno. Da te niko ne vredja, tebe i tvoje misljenje. Ako to nije tako, ja sam onda nepotreban.

Citat
Inace, jedino gde bi se moglo reci da sam uradio nesto sto nebi po pravilniku smeo je to sto sam stavio link ali taj link nije reklama vec je muzika koju ih hobija pravim i nevidim zasto neko nebi to mogao da cuje,tamuzika nije izdata,od toga niko ne zaradjuje ni dinara i to je kao kada bi zabranili da neko napise na forumu sta je crtao danas i da pita ljude da li je to lepo ili ne.
Da si to rekao, da je to tvoje, a ne da onako reagujes, bilo bi drugacije. Sigurno bih te pitao za jos jednu potvrdu jel' to tvoje. Ako bi mi potvrdio, uputio bih te na kom delu foruma bi to mogao da prezentujes, i cujes misljenja drugih o svom radu.

Citat
Prosto ocu da kazem da svi moraju da postuju pravila foruma jel ako pogledas postove unazad sasvim sigurno ce se naci mnogo onih koji su trebali da budu cenzurisani.
Ima puno toga sta se mora ali i sta se moze. Nemoj se osvtati na to da li je nesto trebalo biti vec cenzurisano ili ne. I ja, kao ni moje kolege nismo celog dana i noci ovde. Kada ja nisam tu, kolege sankcionisu ono najdrasticnije i ocigledno na prvi pogled. Tako da ponesto i promakne. Retko koja poruka je obrisana koja ne zadire u obracanje prema drugom clanu. Nije isto vredjati nekog clana ili njegovo misljenje i staviti neki ostar komentar na citat iz neke knjige ili neki tekst.

Da ne razglabamo mnogo oko toga, mogu ti samo pozeleti zaista prijatan boravak na forumu, kao i na ovom delu, na kome sam striktno zaduzen. Bilo koji problem da imas, mozes mi se slobodno obratiti.

Smile

« Poslednja izmena: 22. Dec 2008, 03:15:43 od lightsoft »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

S=T=O=P=======✈ =C=H=E=M=T=R=­A=I=L=S ===========✈

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 17945
Zastava
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.0.4
 Light,imam puno poverenje u tvoju pravičnost,ti radiš svoj posao pošteno.
  Ne zamerite čoveku,ima obaveze kao Admin.
 Samo nemoj da nam se pokvariš i ostani stari dobri Light kao i ranije  Smile

Sta li nam je sa taxtexom ovih dana? Da nije resio da bojkotuje i burek  Smile
I Burek i Google i YouTube-sve djuture  Smile
  A slave ne slavim jer sva ta priča oko boga je...da kažem "diskutabilna".

Što se tiče rasprava....Jel neko čuo za izraz:"Troll"? E pa to rade pojedini ovde.Truju,prljaju i bljuju.A onda kad izazovu opravdani gnev kažu:"Eto vidiš kakvi ste,bla,bla..."
 ----------------------------------------------------------------------------

The object of this page is to bring together a definitive document to cover the utter sadness of the Internet troll. Usually, a troll is nothing more than a passing nuisance, but, as this page will show, they can be a worry (stalkers). However, it is almost invariably an inadequate individual who can be safely ignored.

What Is A Troll?

The term derives from "trolling", a style of fishing which involves trailing bait through a likely spot hoping for a bite. The troll posts a message, often in response to an honest question, that is intended to upset, disrupt or simply insult the group.  (Neko se prepoznao možda?)

Usually, it will fail, as the troll rarely bothers to match the tone or style of the group, and usually its ignorance shows.

Why do trolls do it?

I believe that most trolls are sad people, living their lonely lives vicariously through those they see as strong and successful.

Disrupting a stable newsgroup gives the illusion of power, just as for a few, stalking a strong person allows them to think they are strong, too.

For trolls, any response is 'recognition'; they are unable to distinguish between irritation and admiration; their ego grows directly in proportion to the response, regardless of the form or content of that response.

Trolls, rather surprisingly, dispute this, claiming that it's a game or joke; this merely confirms the diagnosis; how sad do you have to be to find such mind-numbingly trivial timewasting to be funny?

Remember that trolls are cowards; they'll usually post just enough to get an argument going, then sit back and count the responses (Yes, that's what they do!).
----------------------------------------------------
Troll - Angler or Underbridge Dweller?

How can troll posts be recognised?

* No Imagination - Most are frighteningly obvious; sexist comments on nurses' groups, blasphemy on religious groups .. I kid you not.
    * Pedantic in the Extreme - Many trolls' preparation is so thorough, that while they waste time, they appear so ludicrous from the start that they elicit sympathetic mail - the danger is that once the group takes sides, the damage is done.
    * False Identity - Because they are cowards, trolls virtually never write over their own name, and often reveal their trolliness (and lack of imagination) in the chosen ID. As so many folk these days use false ID, this is not a strong indicator on its own!
    * Crossposting - Any post that is crossposted to several groups should be viewed as suspicious, particularly if unrelated or of opposing perspective. Why would someone do that?

* Off-topic posting - Often genuine errors, but, if from an 'outsider' they deserve matter-of-fact response; if genuine, a brief apposite response is simply netiquette; if it's a troll post, you have denied it its reward.
    * Repetition of a question or statement is either a troll - or a pedant; either way, treatment as a troll is effective.
    * Missing The Point - Trolls rarely answer a direct question - they cannot, if asked to justify their twaddle - so they develop a fine line in missing the point.
 (...)
When Should You Be Concerned?

Usually, no, though fractured funny bones and occasional waves of nausea have been reported.

When a troll become persistent and personal, you may need to consider the possibility that it has fermented into an Internet Stalker - equally pathetic, if not more so - but sometimes requiring weedkiller. Find Out More  .....

Izvor: http://www.flayme.com/troll/
« Poslednja izmena: 22. Dec 2008, 15:40:30 od taxtex »
IP sačuvana
social share
The Arrivals

Радио Снага Народа
Инфоратници Против Новог Светског Поретка
Гнев Србије
Окупациона Хроника
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator

Izgledas mi kao lutkica iz Trsta ;)

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 15222
Zastava Puerto Pollo
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.5
mob
HTC Wildfire S
Light,imam puno poverenje u tvoju pravičnost,ti radiš svoj posao pošteno.
  Ne zamerite čoveku,ima obaveze kao Admin.
 Samo nemoj da nam se pokvariš i ostani stari dobri Light kao i ranije  Smile

Ja sam u Light-a poceo da se kunem. Dusa od coveka...  Smile

Necesh valjda sada svaki Mrgecov post da ignorises i proglasavas trolovanjem...  Smile
Ako si ti cist sa sobom, i pises iskreno neces imati potrebu da se plasis recenice "Eto vidiš kakvi ste,bla,bla..."  Smile
I ne! Ovo nije provokacija, odmah da te preduhitrim...   Smile
IP sačuvana
social share

You sharpen the human appetite to the point where it can split atoms with its desire; you build egos the size of cathedrals; fiber-optically connect the world to every eager impulse; grease even the dullest dreams with these dollar-green, gold-plated fantasies, until every human becomes an aspiring emperor, becomes his own God...
...and where can you go from there? 

OPERATION: Smile
12 MAR 2012 | 16 MAR 2012
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

S=T=O=P=======✈ =C=H=E=M=T=R=­A=I=L=S ===========✈

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 17945
Zastava
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.0.4
  Naravno da nije.

Svako ko mi se obraća fino dobiće pristojan odgovor koliko god da mi se ne svidja njegovo mišljenje-on ima pravo na njega.
  Ja se trudim da koristim nenasilan rečnik maximalno.
IP sačuvana
social share
The Arrivals

Радио Снага Народа
Инфоратници Против Новог Светског Поретка
Гнев Србије
Окупациона Хроника
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

Zodijak Capricorn
Pol
Poruke 7487
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.5
Evo i nakon 1 pune godine od kad sam rekao da cekam da se pojavi i Hebrejski prevod njega jos uvijek nema mada sam  rekao dok se on ne pojavi necu gledati film promjenit cu svoje misljenje i pogleda cu film ali  i dalje ostajem pri svom stavu da je ovaj film pristrasan, i da je tipican propagandni film  koji ima za cilj odvracanja ljudi prije svega od vjere na onaj nacin kako to propagira Hriscanstvo ostajem pri tome   dok se god ne prevede na Hebrejski -Jevrejski. Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

No squealing remember "that it's all in your head"

Zodijak
Pol
Poruke 5365
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.5
Evo i nakon 1 pune godine od kad sam rekao da cekam da se pojavi i Hebrejski prevod njega jos uvijek nema mada sam  rekao dok se on ne pojavi necu gledati film promjenit cu svoje misljenje i pogleda cu film ali  i dalje ostajem pri svom stavu da je ovaj film pristrasan, i da je tipican propagandni film  koji ima za cilj odvracanja ljudi prije svega od vjere na onaj nacin kako to propagira Hriscanstvo ostajem pri tome   dok se god ne prevede na Hebrejski -Jevrejski. Smile Smile Smile
Cekaj oces da kazes da su jevrei radili taj film ?  Smile
IP sačuvana
social share
I reach my peak, I can't speak,
call my nigga Chic, tell him that my will is weak.
I'm sick of niggas lyin', I'm sick of bitches hawkin'
matter of fact, I'm sick of talkin'.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 44343
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.62
Citat
Necesh valjda sada svaki Mrgecov post da ignorises i proglasavas trolovanjem...

ma moze da me proglasava kako hoce...to mene ne zanima ni sekunde Smile

problem je sto i on sam shvata da je 95% stvari u zeitgeistu cista fikcija i neutemeljene pretpostavke ali nema snage da se otrgne od toga i ta fikcija za njega postaje stvarnost...fine by me

isto tako je i veliki borac za prava zivotinja koji je tu borbu doveo do besmisla....i sam zna da jednim jedinim pokretom na ulici ubija jako puno zivotinja(muve,komarci,bubice) ali to ne zeli da prihvati i besomucno dalje nastavlja da brani zivotinje kaceci klipove s you tube-a(kojeg bojkotuje) jer je to jedini nacin jer je zadnji put video psa ili macku bas na tom bojkotovanom klipu...ali sam ja zato zlikovac koji muci zivotinje....nebitno sto ja imam pse i macke o kojima se brinem....on je borac...klipovi sa bojktovanog you tube-a ce sve resiti.....resenje nikako nije uzeti psa lutalicu sa ulice i brinuti se o njemu....
veliki borac je takodje i vegan....nemam nista protiv(za razliku od njega koji bi postreljao sve one koji se ne hrane kao on)....sve je to super...ali,borac je pisao ovde kako se davio u mesu dok nije progledao...i probao zdravu modifikovanu soju....ej...ja kupujem hranu u prodavnici zdrave hrane............a sad da ja malo pravim teorije zavere:a odakle znas da je to bas zdrava hrana?kako znas da nije genetski modifikovana?kako znas da nisu ubacili neke veoma sitne komade mesa u tu soju? Smile
IP sačuvana
social share
"Бицикл је за људе који не могу да приуште ауто."
                                               Џереми Кларксон

Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 6227
OS
Nepoznat
Browser
Nokia6070 2.0
mob
Samsung 
95% al ga pretera. Hajde reci bar kojih 5% je istinito po tebi.
IP sačuvana
social share
"Na putu ka istini čovjek može da
napravi samo dvije greške. Da ne
prodje cijelim putem, ili - da ni ne
krene."  Buda
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 44343
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.62
95% al ga pretera. Hajde reci bar kojih 5% je istinito po tebi.
sad me teras da opet gledam filmove a to nikako ne bi voleo...mada...uopsteno,ima nekih stvari oko religije koje su tacne(ali za potrebe same propagandne note filma su uvelicane i iskarikirane i samim tim postaju besmislene-naravno,za razboritog gledaoca koji ne podleze tako lako tim vrstama manipulacije :[115]Smiley
« Poslednja izmena: 22. Dec 2008, 19:32:17 od mrgec »
IP sačuvana
social share
"Бицикл је за људе који не могу да приуште ауто."
                                               Џереми Кларксон

Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 101 102 104 105 ... 317
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 28. Avg 2025, 03:25:22
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.063 sec za 12 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.