Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 16. Avg 2025, 12:09:50
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 3 4 6 7 ... 13
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Zbunjen  (Pročitano 14017 puta)
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 988
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.17
Nije jbt.
Ni da sam kulturan, vaspitan, dobar, nista od toga.
Da znam za to. Kao, ti si dobar decko i fin...
Uskratila me je za tu spiku

@Arlekin
Auuuu, brate, ti ga sad bas pretera, sta moze biti tako ozbiljno?
Ili me tovaris malo!?
« Poslednja izmena: 13. Jan 2010, 00:48:45 od vigilant »
IP sačuvana
social share
Moras malo vise da ispratis lik i delo... covek je u najmanju ruku poseban Smiley
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak
Pol
Poruke 19
OS
Windows XP
Browser
Safari 3.0.195.38
Ma nisam mislio direktno tebi,to je vec odbijanje,nego onako u nekom razgovoru ili nekom kad je pricala o tebi.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Очистимо Србију !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 42084
Zastava †  Србија 011
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.5,
u svakoj vezi neko je lud neko zbunjen.
pa ko koga.  Smile

Citat
ti si dobar decko i fin...

ali  ?
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Krajnje beznadezan

s'brda s'dola

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 14157
Zastava
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.5.7
mob
LG 4X HD
Citat
Auuuu, brate, ti ga sad bas pretera, sta moze biti tako ozbiljno.
Ili me tovaris malo!?
Ako je upućeno meni, ne, ne tovarim te.
Ne mora biti, ali ja cenim da jeste ozbiljno.
Šta to može biti...ne bih da iznosim pretpostavke.

šta ti znaš o njoj? O porodici recimo?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Sreca je jedini udarac koji me je promasio...

Zodijak Taurus
Pol Žena
Poruke 10305
Zastava u mom svetu bez patnji,lazi i bola....
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
mob
SonyEricsson w350
on je spominjao neku njenu manu za koju zna, ali nece da iznosi jer je nevazno...
IP sačuvana
social share
I sve sto mogu i znam i kada osetim kraj iz sebe bar imam to sto bi svako pozeleo. I svaki svoj dan ja dobro pamticu znam, jer znam da prosla sam i sada spavam mirnim snom...
Pogledaj profil WWW GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 988
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.17
Nisam rekao da je nevazno, vec mi je bzvz, ako mi je rekla u poverenju...
IP sačuvana
social share
Moras malo vise da ispratis lik i delo... covek je u najmanju ruku poseban Smiley
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Prince of Persia - Warrior Within

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 3258
Zastava Nis
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.17
mob
Samsung Galaxy S Advance
@Dzobi
Posle korpe sam prihvatio cinjenicu da nema od toga nista i ajde bicemo prijatelji.
Ali pored toga ona opet nije dozvoljavala svojim ponasanjem da to ode u tom pravcu, distancira se, kao da ne zeli ni to. Sad ja kao tebi kazem da smo prijatelji, ali te opet drzim na distanci, ne dozvoljavajuci bliskost i dalje razvijanje takvog odnosa. Stalno miniram. Pa se vidimo, sve bajno-sjajno i onda opet miniram. Tako da je to daleko od prijateljstva.
Razumes?

Onda je savet jos jednostavniji... Da li tebi treba takav "prijatelj"?
(za vise definicija "iskren prijatelj" konsultuj temu "Da li na danasnjem vremenu postoji iskren prijatelj", cak mislim i da je povezan za NG nesto... drugaricu ispalila drugarica... ali da ga ne tupimo...)

U sustini, ti si "ispunio" sta si imao, i pored korpe si prihvatio cinjenicu da ti je draze da je imas za prijatelja nego da je nemas uopste a ona? Njoj je svejedno... pa cak i manje od toga... sto ce reci - seti te se u nuzdi (sta? Pa i manjak paznje je nuzda? Zeljna paznje ne oznacava opis nego sustu potrebu) Sto ce reci (ponovo) sa tobom se druzi iz koristi... pa zar mu ne dodje tako? (jeste, znam, surovo za opis "zbunjene devojcice" ali iako ona to ne vidi, tako se ponasa, i tako to vide svi ostali - pa cak i sam autor teme)

Dakle, iz gore navedenog, savest ti je cista (odnosno, mi ne znamo da li ti je cista, jer ne znamo obe strane price, i ne znamo da li si nam nesto precutao) tako da cu to da preformulisem... Ako ti sam znas da ti je savest cista, i da je to odbijanje prijateljstva iskljucivo sa njene strane (a ne sa tvoje zato sto si odbijen (ovaj stav si opravdao time sto si odbio da mrzis, sto je za svaku pohvalu)) Ucini jos jedno plemenito delo... tj. ucini joj...

I lepo raskrstite sa prijateljstvom...

To je kao veza... (zato sto i jeste veza na neki nacin) ako ne ide - ne ide... i ne treba tu nista forsirati, jer samo moze ispasti gore po oboje... na kraju necete znati da li se druzite svojevoljno ili iz sazaljenja... (sto je stvarno, stvarno jadno, cak mozda i gore nego iz koristi)

Odbije te neka cura, ali hoce da ostanete u kontaktu, da se vidjate.

Naravno, niti ce svaka da te prihvati za decka, niti ce svaka da te odbije... i to je normalno... u svakom drugom slucaju bi bilo vrlo cudno... i strasno u isto vreme... Ali treba biti toliko veliki da to ne ometa druge odnose... Svako ima pravo da pokusa i svako ima pravo da ne da... (opet bez kvarnih misli molim)

Velicina se ogleda u tome da se nista ne zasniva na moranju...  tako da, to sto nisi uspeo da je smuvas, ne znaci da treba da prestanes da se druzis sa njom... ali zato to sto ona ne zeli da se druzi sa tobom - to definitivno znaci da ni ti ne treba da se druzis sa njom... jer zasto bi? Kad je besmisleno...

A druzenje iz koristi iliti "po potrebi" ja ne smatram u druzenje...

Tako da... odluka je na tebi...

Jos jedan savet koji ces dobiti od mene, jer se uvek trudim da budem optimista kad to situacija dozvoljava, je:

"Dobra konverzacija je resenje svakog problema"

Popricajte jos jednom... otvoreno... (jer nemas sta da izgubis, mozes samo da dobijes - njeno prijateljstvo, ali pravo prijateljstvo) i iznesi joj sve ove cinjenice i argumente koje smo ovde izneli i kazi da zelis da znas na cemu si... u fazonu "Za toliko sam zasluzio"...

Naravno, ne ocekuj da ti odmah sve prizna, jer bi ona time samo izgubila tebe za "zlatnu rezervu" (znam, dosadan sam sa ovim), ali ako budes dovoljno uporan verovatno ce priznati na kraju... Tako da... Gledaj da ne seckate te razgovore... jer sto vise razgovora - to vise vremena... koje ce da posluzi za nove pripreme i opravdanja...

P.S. Ostali - procitao sam i vase postove i gottago je naglasio najvaznije... uvek postoji to dobar si/zlatan si/fin si/bistar si/duhovit si/simpatican si/dusa si/... ali... i to oznacava ono - jos nisam sve prozivela da bih zavrsila sa takvim kao sto si ti... ali definitivno bih volela da ti budes stub moje porodice/otac moje dece/moz zivotni saputnik... ali... sacekaj svoj red. Jer svi znamo da najbolje/najsladje dolazi na kraju...
« Poslednja izmena: 13. Jan 2010, 01:17:04 od Dzobi »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Sreca je jedini udarac koji me je promasio...

Zodijak Taurus
Pol Žena
Poruke 10305
Zastava u mom svetu bez patnji,lazi i bola....
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
mob
SonyEricsson w350
Nisam rekao da je nevazno, vec mi je bzvz, ako mi je rekla u poverenju...

mislila sam nevazno za temu...  Smile
IP sačuvana
social share
I sve sto mogu i znam i kada osetim kraj iz sebe bar imam to sto bi svako pozeleo. I svaki svoj dan ja dobro pamticu znam, jer znam da prosla sam i sada spavam mirnim snom...
Pogledaj profil WWW GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15472
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.7
a brate ,drvite ga mnogo  Smile

1. ochigledno da ta riba ima nekih problema (psiholoshkih ,fizichkih , ekonomskih ,bem_li ga_kakvih  Smile ...)

2. ochigledno je voli mushkarce koji nisu bash toliko fini i prijateljski raspolozeni  Smile

malo je verovatno da cesh ti u trenutku da se izmenish i da postanesh lik kao pod 2. ,a josh manje je verovatno da mozesh da joj reshish problem pod 1. prema tome , bataljuj to  Smile , ne gubi vreme ,trazi neku drugu ....
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Prince of Persia - Warrior Within

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 3258
Zastava Nis
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.17
mob
Samsung Galaxy S Advance
Zapravo transformacija u lika broj 2. i nije tako teska... ali vodi cemu?

Da se on menja zbog nje? To nije kompromis a i cena je previsoka... Izigravati losu osobu zbog necijeg hira i "neprozivljenog" zivota zarad par meseci (ne duze verovatno) "uzivanja" sa takvom osobom... Njaaah... baceno vreme... a i ne lici mi doticni da mu je takva namera... mozda gresim... ali to je njegova stvar... eto bar sad zna sta moze da uradi da bi pokusao ponovo... moja savet - nemoj...

Za situaciju pod 1. jedino je mozemo opravdati da je iz strogo patrijahalne porodice u kojoj je toliko strasno/sramotno iskazati emocije i tu bismo vec morali da znamo dosta podataka o toj devojci (da li je imala momke i ranije, kakve su to veze uglavnom bile, kakvi momci i sl...)

Ekonomske i fizicke probleme (gledajuci na to kao nedostatke) verovatno svi imamo...  Smile

Nego, mali osvrt na Duska Radovica i njegovog lava za sve one zeljne dublje analize...  Smile
http://forum.burek.com/dusko-radovic-t26773.msg279619.html#msg279619
« Poslednja izmena: 13. Jan 2010, 01:39:42 od Dzobi »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 3 4 6 7 ... 13
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 16. Avg 2025, 12:09:50
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.21 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.