Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 25. Avg 2025, 23:18:19
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 4 5 7 8 ... 13
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Zbunjen  (Pročitano 14113 puta)
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15472
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.7
Zapravo transformacija u lika broj 2. i nije tako teska... ali vodi cemu?

vodi tome da on najzad ...  Smile  cist evolutivni pomak , priroda ne trpi slabice  Smile

Citat
Za situaciju pod 1. jedino je mozemo opravdati da je iz strogo patrijahalne porodice u kojoj je toliko strasno/sramotno iskazati emocije

ma 100% je tako , pogotovu u danashnje vreme  Smile ....  ja bih pre rekao da je dijametralno suprotno ,ali ajde ...

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Prince of Persia - Warrior Within

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 3258
Zastava Nis
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.17
mob
Samsung Galaxy S Advance
Veruj mi... prvi sam se suzdrzao da ne upotrebim te zelene smajlice za ovo pod 2.

Al' reko' ajde... psihologija je ipak ozbiljniji deo foruma... ne ide...  Smile

(Sad bih dodao da joj je mozda i prvi, ali bi mi post preselili u viceve)

Bez ljutnje od strane autora teme... malo humora nikad nije na odmet... a i takva su vremena... indeed...  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma

Zodijak
Pol Žena
Poruke 25336
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.17
vigilant, brate tebra, budi musko izadji s njom i popricaj otvoreno.
ako te nece, napij se i nastavi dalje.

au pm, sace i 2012, neces valjda da ostatak zivota provedes kontemplirajuci o osobi koja ne zna oce piskit il ce kakit  Smile
IP sačuvana
social share

*Most gods throw dice, but Fate plays chess, and you don't find out til too late that She's been playing with two queens all along. *
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 988
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.17
Ces sestro, odakle si ti zakljucila da je to necu uraditi!? Smile

Nego znas da uvek nesto filozofiram i mucim prolaznike Smile
IP sačuvana
social share
Moras malo vise da ispratis lik i delo... covek je u najmanju ruku poseban Smiley
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma

Zodijak
Pol Žena
Poruke 25336
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.17
Pa umjesto sto filozofiras mogli ste izaci na sokic i dosad si mogao da budes mortus pijan  Smile
IP sačuvana
social share

*Most gods throw dice, but Fate plays chess, and you don't find out til too late that She's been playing with two queens all along. *
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 988
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.17
A ko kaze da sam ja sad trezan Smile
IP sačuvana
social share
Moras malo vise da ispratis lik i delo... covek je u najmanju ruku poseban Smiley
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak
Pol
Poruke 19
OS
Windows XP
Browser
Safari 3.0.195.38
Mnogo bre razmisljas.
Sve u zivotu je poprilicno prosto,ljudi su ti koji komplikuju.
Ok,neces da dignes ruke.
1.Lepo joj kazes kakvi su ti planovi,vidis njenu reakciju,cujes njeno misljenje.Reakcija pozitivna,hoce da budete zajedno,budete zajedno,zivite srecno i dugovecno do kraja zivota oce to al u bajkama)
2.Nece da budete zajedno,ali hocete da ostanete prijatelji.Ne vidim sto bi se neko druzio sa devojkom koju je hteo da muva,ali ajd nek ti bude.Druzite se neko vreme,ona nadje decka i odjebe te.Ili ostanete super prijatelji do kraja zivota (to nema ni u bajkama)
3.Kaze ti da ne zna,treba joj vreme da se preispita,ima probleme,nije do tebe.......Dizi ruke,mnogo zivciranja malo uzivanja.
4.Odjebe ona tebe,odjebes ti nju.Milina,cist racun duga ljubav,prodje neko vreme,ti naidjes na  neku drugu,a ona neka resava probleme i cuva macke.

Ovo jeste krajnje uposceno,verovatno zvucim kao kreten i bezosecajan,ali ako malo porazmislis videces da se u stvari sve i svodi na ovo.Nemoj da izigravas velikog coveka i da pokusavas da joj resavas probleme ili ulepsavas zivot,pre ces i sebe da upropastis nego sto ces nju da povadis.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 988
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.17
Delujes mi kao da si sve procitao, sta je ko pisao, i u jednom trenutku popizdeo, seo i iskucao ovo Smile
Svidja mi se Smile

Fajlovi prikačeni uz poruku (kliknite na slike za punu veličinu)

MenuPagePic.jpg
(13.66 KB, 500x260)
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Записи из подземља

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 15650
Zastava Београд
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
mob
Samsung S8
Jel si ti matori pricao sa njom od kada si otvorio temu?
IP sačuvana
social share
Ako je nesto ocigledno, ne mora biti istinito.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator

Izgledas mi kao lutkica iz Trsta ;)

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 15222
Zastava Puerto Pollo
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.7
mob
HTC Wildfire S
Pročitah ja vigilant ovu tvoju golgotu od post-ova.
Imao sam osećaj kao da si me vezao i zakačio za kuku od onog Deloriana, automobila-vremenske mašine, i vukao me do prošlosti.
Barem da sam poneo knjigu rezultata završenih utakmica pa da uzmem neku kintu kao onaj glavonja iz filma ali ovako sam samo dobio niz modrica, ogrebotina i potres mozga od burne vožnje i vešanja po putu.
Sličnu, skoro istu priču sam i ja prošao pre jedno 5 godina... ili beše 4... ne znam... potiskujem tu svoju prošlost i tu fucked up bivšu vezu.
Niz koincidencija koje si spomenuo u konkretnim primerima me je nateralo da se zapitam da li se radi o istoj devojci.  Smile
Nadam se da nije... jer bi do sad već postao površni kreten kojem u svakom trenutku može da kvrcne nešto u vugli i da pobije u sred bela dana čopor penzionera.
Poput mene.  Smile
Dobro bio sam takav, površan.    A i ne proganjam više penzose, dao im Krkobabić penzije pa su se naoružali lightsaber-ima (za neupućene: štaka-pomagalo) pa je postalo malo zajebano zamerati im se.
Elem.
Prvo... ni ti ne znaš uzrok njenog ponašanja, a mi još manje jer se vodimo i gradimo sliku iz tvojih post-ova (a ko polazi od pogrešnih pretpostavki, samo čudom može doći do pravog zaključka) tako da ne mora da znači da ono što se desilo meni da će biti ista stvar i sa tobom.
Ali svejedno ću ti ispričati iskustvo. U kratkim crtama naravno.
Takođe, kad smo zajedno... savršeni smo. Savršeno smo se razumeli. Prođe i po sat vremena da se ne dodirnemo koliko pričamo i koliko upadamo jedno drugom u rečenicu i borimo se sa vremenom bojeći se da nećemo stići da sve ispričamo jedno drugom. Smeh, radost, slaganje, provod... sve sjajno. Monotoniji ni traga ni glasa. Za razliku od nekih parova koji kad ostanu bez reči kompenzuju sa nežnošću i guranje jezika u grlo, dok se ne stigne do dvanaestopalčnog creva - a onda kreće predigra ...  elem... mi smo imali i jedno i drugo.
Ali kako se rastanemo... druga priča. Kad je nazovem kao da je nazvao mobilni operater da joj javi da sad može da uzme i telefon za 50 para jer toliko vole svoje korisnike da su ocenili da je telefon za jedan dinar ipak preskupo.  Sasvim hladno bi rekla "operateru" da nije zaintersovana ponudu ali će razmislitiii... pa će javiti...  i takooo...       klasično poslovno proseravanje.
I to se tako vuklo. Ja pokušavao da je razumem... da provalim kako da dovedem našu vezu u ravnotežu.
Prolazili meseci.... pojačavalo se moje negodovanje.
Sve dok me nije šutnula par sati pre nove godine... koju smo planirali mesec dana. Smile
Jedina razlika između mene i tebe je što - ja nisam izrazio svoje negodovanje i dao joj do znanja da se ne slažem s njenom odlukom i da takve posledice utiču na to da se... -  ja sam je oterao u pičku lepu materinu.  Smile
Da preskočim ostatak jadikovanja i kucanja...  krajnji rezultat.   
Ja sam joj bio možda 5 dečko ... možda peti... nadam se da sam bio bolji od 6, 7.... nisam valjda toliko loš.

Devojka je imala psihički problem... dijagnoza: Kučka.  Smile (i nemoj da mi tražiš neki stručniji termin iz oblasti psihologije, kučka je opšteprihvaćen izraz potekao iz širokih narodnih masa. A široka narodna masa je oduvek bila široka i masa... i pametna ... kako bi drugačije imali ovoliko seratora u politici i komentatora iste van nje)
Jednostavno joj je to bio merak da nekoga zavlači i zajebava i manipuliše. I to je radila sjajno, moram priznati.
Umela je da se pravi pametna kad treba, umela je da se pravi naivna treba, umela je da se smeje kad treba, umela je da se saoseća kad treba, umela je da bude dama sa stilom i umela da bude drolja u krevetu... sve je umela. A pritom je prava osećanja i misli zadržavala za sebe.
Savršena manipulatorka.

Ko zna. Možda nije ista stvar s tobom i s tom tvojom, ovo je samo moje iskustvo... možda devojka zaista ima neki problem iz svog ličnog okruženja koji treba da se potrudiš da otkriješ i koji možeš da rešiš... i otkloniš tu prepreku kako bi nastavili vezu.
Ali malo verovatno.

Što se tiče mene... i nije sve tako loše ispalo.
Ja sam neko ko i iz onog najgoreg pokušava da izvuče nešto dobro i vredno.
Jeste da me je ta devojka emotivno kastrirala na par godina i da sam se ponašao prema ostalim ko prema govnetu... ali toliko mi je povredila sujetu da sam unapređivao sebe na svim poljima. Rekreativno trenirao tri sporta, čitao sve mi padne pod ruku... flertovao do neizmoglosti...  sve kako bi dokazao (valjda samom sebi) da sam sjajan i da je ona na gubitku.
Heh.  Svašta bi imao reći na tu temu.

Elem.
Kao što su ti predlagali na ovoj temi - moj savet ti je da ti to lepo zaobiđeš.  Smile I nađeš neko drugo žensko čeljade.
A ako to već ne uradiš... onda jedan mali savet.  Smile
Ne planiraj ništa. Ne razgovaraj o budućnosti i razvoju veze... prepusti se i neka se sve odvija svojim tokom. Ne postavljaj prevelike ciljeve i očekivanja.
Jedino tako ćeš se spasti od veće muke.
« Poslednja izmena: 13. Jan 2010, 11:01:47 od WhiteGoa »
IP sačuvana
social share

You sharpen the human appetite to the point where it can split atoms with its desire; you build egos the size of cathedrals; fiber-optically connect the world to every eager impulse; grease even the dullest dreams with these dollar-green, gold-plated fantasies, until every human becomes an aspiring emperor, becomes his own God...
...and where can you go from there? 

OPERATION: Smile
12 MAR 2012 | 16 MAR 2012
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 4 5 7 8 ... 13
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 25. Avg 2025, 23:18:19
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.123 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.