Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 13. Avg 2025, 19:27:36
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 2 4 5 ... 13
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Zbunjen  (Pročitano 14002 puta)
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 988
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.17
Hmmm, samar Smile Smile

Dzobi,
Procitah tvoj post i nista te ne razumem sta hoces da kazes, a onda sam jos u par navrata procitao i shvatam da nemam pojma o cemu ti pricas Smile
Salim se Smile

Nego, kontam sta hoces da kazes, inspirisan, sagledavajuci svoju situaciju dolazim da zakljucka...

Ja ustvari nemam sta da izgubim, osim ideje o ljubavi, sto je u neku ruku, fikcija.
S druge strane imam mnogo sta da dobijem.
- Ako cetvrta opcija dolazi na snagu, tu nema sta da se prica. Smile
- Ne mogu da izgubim prijateljstvo, jer ono u sustini i ne postoji, samo je u nekom potencijalu. Opet, fikcija. Kolika je njena zasluga da do tog prijateljstva/drugarstva ne dolazi, toliko je i moja.
- Dobro, ja sam "zlatna rezerva", i znas sta, ne dopada mi se ta uloga. Ako je takav slucaj, okrecem se dva meseca unazad i zakljucujem, bilo bi vredno izgubiti takvu frivolnu titulu.
- Maskiranje ne dolazi u obzir (primetio sam da ti je to default odgovor na sve, dopada mi se ilustracija). Smile

S druge strane, ona ima dosta toga da izgubi, ne mislim to u konotaciji: "Da li je ona svesna sta gubi", "Pravice me vec od blata", i taj fazon. Tu je lopta na njenom terenu, od nje zavisi da li ce ona skontati da li ce joj se javiti osecaj da gubi nesto ili ne. I sta zapravo hoce.
Ako pak, postupi na taj nacin koji sugerise da nista ne gubi, samim tim demantuje postojanje "necega" prema meni. Ziveo sam u zabludi, a sta sad, jbg.
Elem, ako misli da gubi nesto, vec ce iznindzovati neku konacnu odluku i definisati se. Bar se nadam.

Kroz svoje iskustvo kada gubim nesto zato sto sam presekao, makar i sve, uvek sam nesto i dobio, mogu i time da se vodim. Ali ne bih sad o ezoteriji Smile, u koju bas i ne verujem, ali se nekako uvek provlaci.

Uf, cuo sam zilion takvih prica, i svaka se zavrsava tako sto devojka posle pitaj boga koliko dugog vremenskog perioda kaze: "Trebala sam". Po prvi put akter, ne znam zasto bas sada i zasto bas ona, uvek sam znao da iskuliram i krenem dalje.
Necu da dodje, ako bi dosao, trenutak kada njoj "dodje iz dupeta u glavu"...ko zna gde cu biti, a sigurno da ne bi bio ravnodusan.
Cini mi se da sam na pravom putu!?
« Poslednja izmena: 12. Jan 2010, 21:19:00 od vigilant »
IP sačuvana
social share
Moras malo vise da ispratis lik i delo... covek je u najmanju ruku poseban Smiley
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol Žena
Poruke 25336
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.17
Au koliko razmisljas o tome sta da uradis, mogao si dosad i da je ozenis i da se razvedete  Smile
IP sačuvana
social share

*Most gods throw dice, but Fate plays chess, and you don't find out til too late that She's been playing with two queens all along. *
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 988
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.17
A klinci, medeni mesec na havajima!? Nista od toga!? Smile
IP sačuvana
social share
Moras malo vise da ispratis lik i delo... covek je u najmanju ruku poseban Smiley
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Sve ili nista!

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 4436
Zastava MunZe
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
mob
Samsung D830
Matori odvedi ti nju u krevet i samo to prvo razmisljaj, ako uspes posle je sve lako...
IP sačuvana
social share
Sve ili nista!
 Edit by Belgrade: Maksimalna dozvoljena velicina slika u potpisu je visina: 60pix, sirina: 468pix i velicina 20KB
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Odustao

Zodijak
Pol
Poruke 5342
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.7
brate mili, smorio sam se kao pas čitajući tvoja dva posta... mogu da zamislim kako je toj jadnici u društvu sa tobom... ti si, čini mi se od onih koji mnogo pametuju i filozofiraju, znao sam par takvih... obično će za tebe devojka da kaže "jaooo, kako je on dooobaaar" spremajući se pritom za čas jahanja na nekom zanimljivijem liku, zato batali i nađi neku sličnu sebi.
IP sačuvana
social share
Odustao
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Sve ili nista!

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 4436
Zastava MunZe
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
mob
Samsung D830
cinjenica je da ga drzi na stand by-u i ceka stalno da li ce joj se vratiti bivsi, zato ti kazem njoj nikad ne mozes verovati jer ce se uvek vratiti bivsem decku kad on to pozeli, zato udri ako mozes dok ne dodje druga, sto pre shvatis to bolje...
IP sačuvana
social share
Sve ili nista!
 Edit by Belgrade: Maksimalna dozvoljena velicina slika u potpisu je visina: 60pix, sirina: 468pix i velicina 20KB
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Question everything.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 5329
Zastava Beograd
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.5.7
E, to su danasnje zene, 16 miliona protokola, svaki pocinje recenicom: U slucaju da...
Nego sve te njihove igrice se na kraju svedu na pitanje hoce li ili nece da bude sa tobom? Kako muski mozak ne moze da desifruje nerazumljive signale, najbolje je da je otvoreno pitas ima li necega medju vama, naravno, uvij to u neki razgovor, nemoj odmah s' neba pa u rebra. Znaces na cemu si i neces gubiti vreme...
IP sačuvana
social share
Deus ex machina.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 988
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.17
brate mili, smorio sam se kao pas čitajući tvoja dva posta
Niko te nije terao da citas.
...mogu da zamislim kako je toj jadnici u društvu sa tobom...obično će za tebe devojka da kaže "jaooo, kako je on dooobaaar".
Je l' to bio subjektivno induktivni zakljucak?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Prince of Persia - Warrior Within

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 3258
Zastava Nis
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.17
mob
Samsung Galaxy S Advance
Dzobi,
Procitah tvoj post i nista te ne razumem sta hoces da kazes, a onda sam jos u par navrata procitao i shvatam da nemam pojma o cemu ti pricas Smile
Salim se Smile

Cisto da ne bi doslo do zabune, procitao sam jos jednom svoj, a potom jos jednom i tvoj prvi post...
Iz ovakvih odnosa, zakljucio sam da je tu ipak prijateljstvo po sredi (zato sam i izneo takav stav), jer iako to nisi naglasio, po ponasanjima iznesenim u postu, zakljucio sam (vise na svoju ruku) da ste bliski ali samo po prijateljskoj osobi... i da si potencirao sa "devojka" na nekog ko je zenskog roda a ne ko je sa tobom u vezi...

Na osnovu gore navedenih zapazanja - postavio sam dijagnozu, tako da, ako imas nesto da dodas - oduzmes, slobodno reci kako bi sto bolje prognozirali resenje...

Nego, kontam sta hoces da kazes, inspirisan, sagledavajuci svoju situaciju dolazim da zakljucka...

Ja ustvari nemam sta da izgubim, osim ideje o ljubavi, sto je u neku ruku, fikcija.

Kao sto je jedan clan ovog foruma, sam (ili iz knjige) rekao (Fahrenheit  mislim da je nick clana) - Zaljubljenost je lubav prema nasoj predstavi o nekoj osobi, koja vremenom prerasta u ljubav, ravnodusnost iil gadjenje...

S druge strane imam mnogo sta da dobijem.
- Ako cetvrta opcija dolazi na snagu, tu nema sta da se prica. Smile
- Ne mogu da izgubim prijateljstvo, jer ono u sustini i ne postoji, samo je u nekom potencijalu. Opet, fikcija. Kolika je njena zasluga da do tog prijateljstva/drugarstva ne dolazi, toliko je i moja.
- Dobro, ja sam "zlatna rezerva", i znas sta, ne dopada mi se ta uloga. Ako je takav slucaj, okrecem se dva meseca unazad i zakljucujem, bilo bi vredno izgubiti takvu frivolnu titulu.
- Maskiranje ne dolazi u obzir (primetio sam da ti je to default odgovor na sve, dopada mi se ilustracija). Smile

-Cetvrta opcija je majka... na nju i pucas... doduse ne na njenu majku, nego na nju... ali uspesno... ma ukapiraces...
-Za prijateljstvo, ili te ja nisam ukapirao na pocetku pa ono uopste ne postoji, ili ga ti smatras neodrzivim posto se nalazis u takvom stanju... ali to je i donekle normalno, jer si ti spreman da ga donekle i zrtvujes pucajuci na nesto vise i gledajuci na njega kao odskocnu dasku (Tipa: Sta ce mi prijatesljtvo kad cu vecno da budem zaljubljen u nju, samo cu da se mucim i sl.)
-Lako je odreci se te titule ovako i ovde... cak i kad se sam odreknes toga, moraces da dokazes i njoj da ne moze vise da te smatra za tako nesto... a to ume biti vrlo tesko za ostvariti, jer... ona ce uvek da se vraca (uvek - cesto, u principu mnogo vise nego sto mislis) a ti ces svaki put da osetis ovo sto osecas sada (ali vremenom sve manje) pa ces da svaki put das sebi novu sansu dajuci njoj sigurnost izigravajuci "zlatnu rezervu"
-Pametan izbor, hteo sam samo da vidim da li i ti razmisljas kao sto sam i sam razmisljao "da sto si vece djubre prema nekom, on te vise voli i postuje i obrnuto" ali mi je Bambina otvorila oci... Samo mi se mozemo dovesti u takvu poziciju, a to je ponasanje tipicno samo za uzrast u kome se skupljaju salvete (otprilike njen nacin izlaganja te cinjenice koji je kod mene pogodio poentu)

S druge strane, ona ima dosta toga da izgubi, ne mislim to u konotaciji: "Da li je ona svesna sta gubi", "Pravice me vec od blata", i taj fazon. Tu je lopta na njenom terenu, od nje zavisi da li ce ona skontati da li ce joj se javiti osecaj da gubi nesto ili ne. I sta zapravo hoce.
Ako pak, postupi na taj nacin koji sugerise da nista ne gubi, samim tim demantuje postojanje "necega" prema meni. Ziveo sam u zabludi, a sta sad, jbg.
Elem, ako misli da gubi nesto, vec ce iznindzovati neku konacnu odluku i definisati se. Bar se nadam.

Pazi, ovde koliko ima zrelosti u govori, vidi se i ta zaljubljenost koja pomalo preovladava na onu "tamnu" stranu. Ako ona izabere tebe za vezu iz straha od gubljenja prijateljstva, onda nista nisi dobio, osim devojke kojoj si toliko znacajan za druga da te nije htela izgubiti ni na koji nacin... a to samo pokazuje koliko joj je do tebe stalo... a ne koliko te voli ako me razumes...

Kompromis ne treba biti ucena, vec obostrano slaganje u vezi necega...

A to, da ce se vratiti "kad-tad" - ne znam sta da ti kazem osim... zar te taj cin ne podseca malo opet na "zlatnu rezervu" (dobar si za brak, ali cekaj da se ispucam prvo, ne u onom pogrdnom i poganom smislu koji sve asocira)
Ako jednom budes napustio to... drugi put, dobro, ali doooooobro razmisli da li je prava stvar ici sa njom... mozda joj jos uvek treba samo neko za iskrenost/paznju dok ne oseti ono "pravo" prema nekom drugom...

Ali da, stojim iza toga, ako te takvo prijateljstvo povredjuje, i smatras se iskoriscenim ili da te iskoriscava, napusti ga na neko vreme, dogovorite se i udaljite se malo... i njoj ce to doci kako vreme za razamisljanje a i tebi... Ona ce videti da li moze uopste da vas zamisli kao par... a ti da li uopste mozes da joj budes samo prijatelj...

Kroz svoje iskustvo kada gubim nesto zato sto sam presekao, makar i sve, uvek sam nesto i dobio, mogu i time da se vodim. Ali ne bih sad o ezoteriji Smile, u koju bas i ne verujem, ali se nekako uvek provlaci.

Uf, cuo sam zilion takvih prica, i svaka se zavrsava tako sto devojka posle pitaj boga koliko dugog vremenskog perioda kaze: "Trebala sam". Po prvi put akter, ne znam zasto bas sada i zasto bas ona, uvek sam znao da iskuliram i krenem dalje.
Necu da dodje, ako bi dosao, trenutak kada njoj "dodje iz dupeta u glavu"...ko zna gde cu biti, a sigurno da ne bi bio ravnodusan.
Cini mi se da sam na pravom putu!?

Eto, sam si sebi odgovorio na "golden reserve" stavku...
Samo... tom neravnodusnocu nemoj da dovedes tadasnji zivot u ovakvo stanje...

Tada vec moras sa sigurnosti znati ko koje karte drzi u ruci... Jer kao sto si rekao, sa jedne strane mozes da dobijes... a sa druge mozda i mnogo vise da izgubis ako sa sigurnog dobrog predjes na nesigurno bolje...

brate mili, smorio sam se kao pas čitajući tvoja dva posta... mogu da zamislim kako je toj jadnici u društvu sa tobom... ti si, čini mi se od onih koji mnogo pametuju i filozofiraju, znao sam par takvih... obično će za tebe devojka da kaže "jaooo, kako je on dooobaaar" spremajući se pritom za čas jahanja na nekom zanimljivijem liku, zato batali i nađi neku sličnu sebi.

Zvuci poznato? Probaj da skontas na koji se deo mog texta to odnosi... radulac je to obavio mnogo konkretnije (mozda cak i previse, vise tipujuci na netakticnost)... ali i istina zna nekad da zaboli... tako da, bez lose namere covek ti je izneo vrlo realnu stvar...
Ali, da ne ispadnemo svi pesimisti... mozda i ne mora da bude tako... ako joj na vreme stavis do znanja... (pri tom ne mislim na 'ebanje u glavu)... Nego ili ili... nema trece...

P.S. Sta li ce tek da sudi o meni posle citanja ovoga...

cinjenica je da ga drzi na stand by-u i ceka stalno da li ce joj se vratiti bivsi, zato ti kazem njoj nikad ne mozes verovati jer ce se uvek vratiti bivsem decku kad on to pozeli, zato udri ako mozes dok ne dodje druga, sto pre shvatis to bolje...

Ja nisam upucen da postoji ikakva veza sa bivsim iz njegovog posta (mozda sam preskocio taj pasus/rec/recenicu) ali svejedno, iako postoji verovatnoca za tako nesto... to ne opravdava sredstvo da je samo "iskoristi" jer moze biti "iskoriscen"...

Edit: Ispravio sam samo nick clana koji sam prvobitno pogresno napisao...
« Poslednja izmena: 13. Jan 2010, 14:13:03 od Dzobi »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Sreca je jedini udarac koji me je promasio...

Zodijak Taurus
Pol Žena
Poruke 10305
Zastava u mom svetu bez patnji,lazi i bola....
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
mob
SonyEricsson w350
Ja cu sad, posle Dzobijevog kilometarskog posta jedan mali, kratak.

Kao osoba koja iole drzi do sebe, i ima imalo samopostovanja ne bi smeo da dopustis da te ona drzi, kao sto rece neki clan gore, na stand by-u. Kad one zeli - vidite se, nema problema. Kad ne zeli - nema veze sta ti u tom trenutku zelis, onda se ne vidjate.
Reko si da je to prava osoba za tebe... Sta ce biti ako se nastavi? Ako zeli - vodicete ljubav, ako ne zeli - apstiniraces, dok joj ponovo ne bude do toga.
Mislim, navodim neke banalne primere, ali sve u cilju da ti pokazem da je jako lose biti papucar...  Smile

I kakva to osoba ce te pozvati da zajedno slavite NG, a onda se izgubiti i zaboraviti na poziv? Od takve osobe ne mozes ocekivati naklonost, i pokloniti joj svoje poverenje... Umesto sto filozofiras o Brani i lavu, mogao si malo na to da obratis paznju.

E, sad, ako ti zelis da budes papucar i da doveka trcis za njom, samo izvolte, nastavi kao do sad, sumnjam da ce se ista na bolje promeniti u vasem odnosu...

Pozdrav!  Smile
IP sačuvana
social share
I sve sto mogu i znam i kada osetim kraj iz sebe bar imam to sto bi svako pozeleo. I svaki svoj dan ja dobro pamticu znam, jer znam da prosla sam i sada spavam mirnim snom...
Pogledaj profil WWW GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 2 4 5 ... 13
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 13. Avg 2025, 19:27:36
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.052 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.