@Dzobi Posle korpe sam prihvatio cinjenicu da nema od toga nista i ajde bicemo prijatelji. Ali pored toga ona opet nije dozvoljavala svojim ponasanjem da to ode u tom pravcu, distancira se, kao da ne zeli ni to. Sad ja kao tebi kazem da smo prijatelji, ali te opet drzim na distanci, ne dozvoljavajuci bliskost i dalje razvijanje takvog odnosa. Stalno miniram. Pa se vidimo, sve bajno-sjajno i onda opet miniram. Tako da je to daleko od prijateljstva. Razumes?
Nisam nikad imao nameru da ucenjujem nekog. Gle kako ja kontam... Odbije te neka cura, ali hoce da ostanete u kontaktu, da se vidjate. Sad ces ti zato sto si ogorcen da kaznjavas nju time sto ces da je uskratis za sebe, pa kao eto joj, na! To mi pomalo lici na neki oblik mrznje. Zar ne? Za mene totalno nedopustiv stav.
Znam ja sta je radulac hteo da kaze. Razumem potpuno. Reagovao sam kako sam reagovao, jbg.
Epa, Catheerine, upravo zbog tog dogadjaja uoci ng ja i zelim da se razresim nekih nedoumica. Zato i ne zelim da nastavim kao sad.
« Poslednja izmena: 12. Jan 2010, 23:25:38 od vigilant »
Ma opusteno. Izneses neke moje karakteristike, koje nisu jedine, na osnovu njih zakljucis ko sam i sta sam i jos na kraju napises "nadji neku slicnu sebi" Izpizdi covek.
I to je opcija ako se ispostavi da je sve to samo igra podjebavanja, onda zaboravljam sva moja moralna nacela.
« Poslednja izmena: 12. Jan 2010, 23:33:46 od vigilant »
ma neeee... znao sam par ljudi (jednog baš dobro) sa identičnom pričom i problemima... Jedan je uspeo da nađe devojku koja je bila ista on, samo sa sisama, i tako je rešio problem.
Tako cu i ja, prvo cu da se razresim daljeg pretakanja iz supljeg u prazno i moguceg krunisanja mene u papucu, a posle ako situacija tako nalaze, potraga za dve sise manjka
« Poslednja izmena: 12. Jan 2010, 23:40:17 od vigilant »
Ako je nekad u nekom trenutku rekla za tebe da si fin dizi ruke.To ce zene bolje da ti objasne ali kad kazu za nekog da je fin to znaci ma dobar je on,al necu ja da budem sa njim.
Ej kao znas onu pesmicu "Strasan lav"? Kako je Brana samo uzeo gumicu i obrisao ga, a ja svojeg jos nisam!
Insistiraj da ti objasni šta to znači, ali budi taktičan. Očigledno nešto želi da ti kaže ali joj je teško, ne zna kako da ti kaže. Imam osećaj da je jako bitno. Imam osećaj i da je jako ozbiljno.