Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Glasanje
Pitanje: Da li ste za izmestanje Tesline urne?

Glasanje završeno: 10. Jul 2015, 14:19:58

Da
45.8%  (11)
Ne
54.2%  (13)
Ukupno glasova: 24
Idi dole
Stranice:
1 ... 15 16 18 19 ... 34
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Zbog "satanizma" bi da sele Teslinu urnu  (Pročitano 20895 puta)
Poznata licnost

Liberté, égalité, fraternité!

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 4891
Zastava Vozdovac - Republika
OS
Windows 7
Browser
Chrome 43.0.2357.124
mob
Samsung S7
Ne zaboravi da je narod glasao protiv podzemnih prolaza na Slaviji.

U zemlji gde ima 33% fiktivnih vernika koji gutaju sve sto im vaseljenski prepodobni Amfilohije i Pahomije kazu znamo svi rezultate ankete

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Blejac u kraju!

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 26936
Zastava Vozdovac
OS
Windows 7
Browser
Chrome 43.0.2357.81
mob
Samsung SGH-E590
Ja iskreno mislim da je malo retardirano da urna stoji u muzeju kao eksponat.
IP sačuvana
social share

Realnost je iluzija koja nastaje usled nedostatka alkohola.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Liberté, égalité, fraternité!

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 4891
Zastava Vozdovac - Republika
OS
Windows 7
Browser
Chrome 43.0.2357.124
mob
Samsung S7
Jos je retardiranije da urna stoji u crkvi, koja je inace protiv kremiranja Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Sertifikovani hejter i negativac

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows 7
Browser
Chrome 43.0.2357.81
Ne zaboravi da je narod glasao protiv podzemnih prolaza na Slaviji.

U zemlji gde ima 33% fiktivnih vernika koji gutaju sve sto im vaseljenski prepodobni Amfilohije i Pahomije kazu znamo svi rezultate ankete

A i to što kažeš. Mada, ko zna, ipak je Tesla u pitanju, mislim da bi bilo bar 30% koji bi bili protiv.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Superstar foruma

Nista

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 82508
Zastava
OS
Windows
Browser
Chrome 43.0.2357.124
Evo dodato ak Vam nesto znaci  Smile
IP sačuvana
social share
"Narod je glup, a sad se buni zato što je glup. Pa ne možeš i biti glup i bunit' se što si glup."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Sertifikovani hejter i negativac

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows 7
Browser
Chrome 43.0.2357.81
E to. A sad...

Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1822
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 38.0

Zasto bi sad ljudi koji zele da mu odaju pocast, da procitaju o njemu, njegovom zivotu, morali da ulaze u verske objekte lokalne konfesije da to urade?

Ovo mi je interesantan stav...ne bih vise polemisao, preterah ga... ali me tvoje misljenje posebno interesuje...ti bese onaj sto je jucer tvrdio da su zvanicni podaci popisa lazirani  Smile Smile Smile

Na stranu sad to, zivo me interesuje jedna "sitnica tj da mi odgovoris na jedno pitanjce...

Da li smatras da ce dostojnom sahranom Teslinih posmrtnih ostataka u porti Svetosavskog hrama biti okrnjen njegov naucni rad? Hoce li izmestanjem urne iz muzeja sam muzej izgubiti na znacaju, na popularnosti, pa ako hoces i emotivnoj vaznosti njegova bogata zbirka u "njegovom" muzeju ? Po meni,  definitivno nece !

Muzej je za exponte...niko ne namerava da zatvara muzej...vec da sahrani coveka, kako dolikuje...a ono za kremiranje, ni ne vredi komentarisati...i ne znas kako je kremiran  Smile

A te price, da neko hoce da uzima novac od prodaje karata posetiocima ili da na taj nacin popularise veru, da Crkva na taj nacin zeli da pridobije vise vernika ,poveca uticaj u drustvu,  ne da su smesne, neko komicne  Smile Smile Smile

Pa vise ljudi poseti za jedan dan (Bozic ili Vaskrs) Svetosavski hram nego muzej za celu godinu  Smile
Evo ulovih i neke vatrene sagovornike ovde na temi da ne znaju za sadrzaj exponata u muzeju  Smile tako da.... Smile

Modovima predlazem da preimenuju glasanje u "Da li ste za cuvanje pokojnika u kredencu"  Smile Smile Smile

« Poslednja izmena: 10. Jun 2015, 15:14:43 od fabio_kanavaro »
IP sačuvana
social share
Laz izmislja opake snove
slatka umorna laz
i dok nemoc pretvara snagu u bol
gluperde lutaju daleko
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 10425
OS
Linux
Browser
Chrome 43.0.2357.92
Ok razumjem da muzej nije grobno mjesto.. mada urne sam vidjao svugdje ali ajde ako cemo po pravilima.
Groblje je najadekvatnihe, hram je vec kreativno odstupanje od pravila, cak i ako je dobronamjerno.

I ovo je dobar argument..muslimani npr ne vole uci u crkvu, a mozda neki musl elektroinzinjer cijeni Teslu. Zasto da zbunjujemo druge konfesije time sto je u Hramu.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Blejac u kraju!

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 26936
Zastava Vozdovac
OS
Windows 7
Browser
Chrome 43.0.2357.81
mob
Samsung SGH-E590
Jos je retardiranije da urna stoji u crkvi, koja je inace protiv kremiranja Smile
Ajde priznaj da tebe bas briga za Teslu, vise te interesuje da pljujes crkvu... Smile

Da li od crkve postoji bolje mesto za Teslinu urnu? Mozda.
Da li je muzej gde se urna predstavlja kao eksponat bolje mesto? Naravno da nije.
IP sačuvana
social share

Realnost je iluzija koja nastaje usled nedostatka alkohola.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1822
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 38.0

I ovo je dobar argument..muslimani npr ne vole uci u crkvu, a mozda neki musl elektroinzinjer cijeni Teslu. Zasto da zbunjujemo druge konfesije time sto je u Hramu.

A to je glavni probmem ? Pa sto ne kazes odmah...

Evo ja nisam katolik ali mi nije smetalo da kada sam bio u Rimu posetim Baziliku sv. Petra...

Njegov rad i njegova dela ostace na "adekvatnom" mestu,u muzeju, da moze svako da ih slobodno posecuje...to sto neko ima problem sa ulaskom u Crkvu a licno ja nemam ni sa ulaskom u dzamije, ne znaci da MI kao narod ne moramo da vodimo racuna o sebi, svojim interesima i da ne postujemo sebe a i coveka sto je nesumnjivo bio...to smo, sto smo, nikog ne mrzimo...svako ko dodje u dobroj nameri je vise nego dobrodosao, bio on musliman, budista,katolik, agnostik... Smile
IP sačuvana
social share
Laz izmislja opake snove
slatka umorna laz
i dok nemoc pretvara snagu u bol
gluperde lutaju daleko
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 15 16 18 19 ... 34
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.054 sec za 16 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.