Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Zbog ovih pet stvari žene stalno šize - a muškarce je baš briga  (Pročitano 53413 puta)
26. Sep 2015, 11:10:52
Veteran foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 36621
Zastava
Browser
Mozilla Firefox 41.0
mob
Sony xperia
Zbog ovih pet stvari žene stalno šize - a muškarce je baš briga

Bezbroj je primera kojima se može pokazati da su žene zaista sa Venere, a muškarci sa Marsa. Ipak, neki se ponavljaju češće od drugih - a oko ovih pet stvari se dva pola zaista najviše razlikuju. Dok su žene u stanju da iščupaju kosu sa glave i totalno šize zbog ovih stvari, muškarce je najčešće baš briga.

1. Poseta doktoru

Muškarci su u stanju da ignorišu glavobolju, vrtoglavicu i nesvesticu sve dok ne padnu i ne lupe glavom negde, pa onda silom prilika završe kod doktora. Žene, s druge strane, idu kod doktora kad god osete da im je to potrebno, i nikako ne mogu da razumeju muškarce.

Naravno, niko ne voli da ide kod lekara, ali njihov posao je da vam pomognu kada vas nešto boli, ili kada vam nije dobro. A, znate, ako vam se desi da se onesvestite i završite na podu tresući se velika je verovatnoća da vam je zaista potreban lekar.

I, ne - dr Gugl se ne računa.

2. Odabir garderobe

Znate već i sami kakav odnos imaju žene sa svojim garderoberima - najblaže rečeno, komplikovan. Odabir kombinacije ujutru je ponekad toliko komplikovan da bi neke žene najradije jednostavno ostale u krevetu i javile da im nije dobro i ne mogu da idu na posao/u školu/na faks.

Sa muškarcima je stvar znatno jednostavnija - ili obuku prvo što im padne pod ruku, ili se potrude da to bude neka lepa kombinacija, ali se ne opterećuju mnogo. I nikad im nije bilo jasno zašto žene oko toga dižu toliku frku - to je, na kraju krajeva, samo garderoba!

Nije, momci. To je mnogo više od toga.

3. Nokti

Muškarci o noktima ne razmišljaju sve dok im neko ne skrene pažnju da treba da ih iseku. O noktima na nogama da ne pričamo - ako nisu probušili čarape i ako im cipele nisu omalele - nema potrebe da razmišljaju o tome.

Žene na održavanje noktiju daju silne pare - turpije, lakovi, manikir, pedikir, gel, šljokice... A ako im kojim slučajem pukne nokat, možete do sutra da se trudite da ih odobrovoljite - nema šanse!

4. Sređivanje kuće

Prašina je muškarcima nešto na šta uopšte ne obraćaju pažnju. Jednostavno, može da se nakupi dva centimetra te male napasti, a da oni uopšte ne shvate da im je nameštaj skroz promenio boju, dok se ne pojavi neka žena koja će oko toga da digne frku. I to kakvu frku!

Isto važi i za usisavanje. Znate, usisaju oni ponekad, ali najčešće samo onda kada znaju da treba da im dođu gosti.

5. Profil slika na Fejsu

Uđite nekoj devojci na Feksbuk, i pogledajte koliko je profil slika promenila u poslednja tri meseca. A sada pogledajte koliko ih je neki momak promenio - razlika će vam odmah biti jasna. Žene generalno više pažnje posvećuju slikanju, selfijima i poziranju, a ima i onih koje se trude da im se profil i kaver slika idealno uklapaju.

Muškarcima je dovoljno da ne izgledaju kao da ih je neko prebio i da, ako imaju neku posebno dragu osobu, i ona bude tu sa njima. Kaver slika je verovatno poslednja stvar o kojoj razmišljaju - a o lajkovima da ne pričamo.

Preuzeto sa ...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil
 
Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost


Liberté, égalité, fraternité!

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 4891
Zastava Vozdovac - Republika
OS
Windows 7
Browser
Chrome 45.0.2454.101
mob
Samsung S7
“My dear boy, no woman is a genius. Women are a decorative sex. They never have anything to say, but they say it charmingly. Women represent the triumph of matter over mind, just as men represent the triumph of mind over morals.”


― Oscar Wilde, The Picture of Dorian Gray
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW Twitter Facebook
 
Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

ja ko ja....

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32096
Zastava pandorina kutija
OS
Windows XP
Browser
Opera 12.11
Citat
Muškarci su u stanju da ignorišu glavobolju, vrtoglavicu i nesvesticu sve dok ne padnu i ne lupe glavom negde, pa onda silom prilika završe kod doktora

'oce to... kad mjesas pivo... rumi i rakijui i bjelo vno... i nazdravljas i uzvracas zdravicu tekilom  Smile
IP sačuvana
social share
odmorit ces oci od moga pogleda na svijet...od svih stvari s kojim zivis ..koje  ne vidis ...a vidis ih sve....
cmokaaaaaaaaaaaa    Smile
Pogledaj profil
 
Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Domaci :: Morazzia :: TotalCar :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Alfaprevod

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.073 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.