Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 17 18 20 21 ... 27
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Zbog cega razlicita muzicka misljenja vode svadji?  (Pročitano 38287 puta)
Svedok stvaranja istorije

Zivot nam vraca ono sto drugima dajemo

Zodijak Leo
Pol
Poruke 22686
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.5.7
mob
Nokia 

.Nema smisla razgovarati o tome sa njim - njemu je i Zeljko Joksimovic turbo dzihad  Smile

zeljko jokimovic i slichni se u struchnim krugovima nazivaju ljiga ... Smile Smile Smile

Ne ,nego je Zeljkova muzika deo judeo masinerije,jel tako ?  Smile
Strucni krugovi ? Da to nisu neki neuspeli muzicari bez dinara u dzepu ?
Ako su oni ,ne sumnjam da ce ga pljuvati .
Cula sam i ja da je los covek ali to me zaista ne zanima jer obozavam njegove balade ! Smile

Milorade bekrijo - ne vredi da ti objasnjavam ,a ni ti meni naravno .Ja sam ti dobronamerno rekla da se manes tog stava ,bice ti lakse u glavi ,a ti kako god hoces ...
Sve najbolje  Smile

Vanja - u pravu si to za srednju skolu ali i danas evo ja nemam drugacije misljenje o metalcima i pankerima .Ne druzim se sa njima ,niti bih imali o cemu pricati -iskreno . A da imaju taj bunt i mrznju prema ljudima koji slusaju neku dr. vrstu muzike - imaju .To je neko moje misljenje eto . Smile
« Poslednja izmena: 30. Jan 2010, 17:42:41 od lolana »
IP sačuvana
social share

Kad pripadam tebi, tada pripadam sama sebi.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

А у к*ц

Zodijak
Pol
Poruke 34619
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.7
mob
LG Frizider
То је чист стереотип који си ти поставила као своје мишљење утемељено без искуства и реалног познавања таквих људи Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator

Zodijak Sagittarius
Pol Žena
Poruke 29778
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 8.0
mob
Nokia 

ne zasmejavaj me Smile

E, najvise volim taj nadobudni neargumentovani stav...Ne daj Boze da kazes nesto smisleno nego se izdignes iznad drugih u fazonu ''Ja sve znam, al' kurac cu da ti kazem zasto gresis...U stvari ti i ne gresis, ali ovako cu najlakse dase odbranim''  Smile
Pa sa cime ima veze leba ti, kada si klinac sa 15 godina i lozis se na sve bukvalno?  Smile Mlad si, glup si, povodljiv, cak i kada ''furas svoj fazon'' to je neciji drugi fazon ali ti mislis da je to tvoje nesto...Samo sto ne pripadas ONOJ grupi, nego pripadas nekoj drugoj.
Kaosto rekoh, najveci pokazatelj toga koliko te godine i ono sto radis u njima ne znaci nesto puno ti je upravo to da se vecina ljudi posle tog perioda iz korena promeni.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Onen i-Estel Edain ... U chebin Estel anim.

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 4131
Zastava The Middle-Earth
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.5.7
mob
Nokia N-shurnaest
 Radmila, rekla si mi da imam problem sa ljudima koji slushaju narodnu muziku. Ja sam te pitao da mi pokazesh gde sam to rekao.
Poshto ja to nisam rekao nigde, niti pricham o narodnoj muzici bilo gde osim kada govorim da TFDz nije narodna muzka tj. nije muzika uopshte .. zakljuchio bih da ne kontash o  kakvom se drushtvenom fenomenu raspravlja.
No ipak hvala ti shto se trudish..  Smile  Smile
« Poslednja izmena: 30. Jan 2010, 17:48:13 od *WarBoss* »
IP sačuvana
social share

J.R.R TOLKIEN GEEK   
I think ... therefore you are.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Записи из подземља

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 15650
Zastava Београд
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
mob
Samsung S8
Citat
Kaosto rekoh, najveci pokazatelj toga koliko te godine i ono sto radis u njima ne znaci nesto puno ti je upravo to da se vecina ljudi posle tog perioda iz korena promeni.

Naravno. Ali ljudi su dokoni i terase pa to ne shvataju.
IP sačuvana
social share
Ako je nesto ocigledno, ne mora biti istinito.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 988
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.17
Ekstremi isplivavaju na povrsini i oni su ta vecina koja se vidi i na osnovu kojih se dolazi do zakljucka i iznosi sud o necemu kao sto je vrsta muzike.
Oni sa svojim postupcima karakterisu muziku, sto ne bi trebalo, niti obrnuto, i onda kao bumerang se vraca povratna informacija koja slusalaca deklarise kao pripadnika iste sorte.
A o ukusima ne zelim da raspravljam, mogu da kazem da je turbo-folk/grand/narodnjaci govno od muzike za mene, ali samo iz razloga zato sto mi se ne svidja, kad zavrsim muzicku skolu onda cu moci i da dam argument zasto i kako.
Ako neko misli da ga vredjam time, sta da mu radim, ja ne sudim ljudima po muzici niti cu ikada, a na vama je da slusate sta hocete.
Ljudi su razliciti, ali se nikako ne mogu razlikovati po vrsti muzike

I onda tako cujes jednog dana nekog kako ti daje definicuju punk muzike, stava...
"Kada jedan tip, true panker prilazi drugom koji sedi na ljuljasci i krece da mu ga blajva, to nije gay...to je punk!Haha
 Smile

Pa nije ni cudo da takav neki zakljucak moze da se izvede jer postoji tamo neki mentol GG Allin, pravi panker, rok panker, veliki virtuoz na tankoj zici uber tresha koji go na svom nastupu bukvalno vrsi veliku nuzdu i onda se maze, vuce masu za kosu, bije se pa cak i s nekim ribama itd.
I onda su svi takvi koji slusaju punk...ovo je samo primer za punk.

I onda te neka devojka pita kada cuje sta slusas i kakvu muziku sviras.
Metal!? Ju, metal ovo, ono, pa sta vi radite na probama.
Svaki put pred probu zakoljemo par kokoski i onda se prskamo krvlju pa tek onda sviramo. I dan danas ne znam da li je poverovala ili je skontala da se zezamo.

A dokle ide ljudska glupost...
Jedan decko, inace vrlo inteligentan, clan mense, diplomirao sad vec s prosecnom ocenom 10, bio po inostranstvu u raznoraznim velikim svetskim firmama na praksi, konstruisao nekog robota...
Inace metalac (ne spominjem ovo da bi ispalo da su metalci mnogo pametni), na kraju srednje skole trebao je dobiti nagradu za djaka generacije ali ta uprava, skolski odbor koji li je moj je rekla da ce mu dati nagradu samo ako se upristoji, akcenat na to...ako se osisa. Naravno, nije hteo da se osisa i naravno dali su mu nagradu Smile

@lolana
Maznuce tebe neki metalac, samo jos nisi upoznala pravog petla...
petao

« Poslednja izmena: 30. Jan 2010, 17:52:42 od vigilant »
IP sačuvana
social share
Moras malo vise da ispratis lik i delo... covek je u najmanju ruku poseban Smiley
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Onen i-Estel Edain ... U chebin Estel anim.

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 4131
Zastava The Middle-Earth
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.5.7
mob
Nokia N-shurnaest
Kako mozesh da slushash neshto shto nije muzika?  Smile

Citat
A dokle ide ljudska glupost...
Jedan decko, inace vrlo inteligentan, clan mense, diplomirao sad vec s prosecnom ocenom 10, bio po inostranstvu u raznoraznim velikim svetskim firmama na praksi, konstruisao nekog robota...
Inace metalac (ne spominjem ovo da bi ispalo da su metalci mnogo pametni), na kraju srednje skole trebao je dobiti nagradu za djaka generacije ali ta uprava, skolski odbor koji li je moj je rekla da ce mu dati nagradu samo ako se upristoji, akcenat na to...ako se osisa. Naravno, nije hteo da se osisa i naravno dali su mu nagradu Smile

E to je rocker, svaka chast, to je sushtina ...  Smile
Debili su mu rekli da treba da iseche kosu, zato shto nije pristojan. A shta je pristojno.. lol  Smile Smile Smile Smile Smile
Meni treba onda odsetji glavu zbog kose.

То је чист стереотип који си ти поставила као своје мишљење утемељено без искуства и реалног познавања таквих људи Smile

Smile
« Poslednja izmena: 30. Jan 2010, 18:03:01 od *WarBoss* »
IP sačuvana
social share

J.R.R TOLKIEN GEEK   
I think ... therefore you are.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Ne ostavljajte nista nedovrse

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 34745
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
mob
Samsung 111111
Nemaju ljudi sta da rade,pa se svadjaju oko muzike
Nemaju ljudi sta da rade pa se unakaze da izgledaju kao ceca(narodno) ili vampiri (rok metal i ostale razne gluposti ) ili oblace duge pantalone (reperi hip hoperi i ostala cuda)
Nemaju ljudi sta da rade pa mrze one koji se ne slazu sa njihovim izborom.
Nemaju ljudi sta da rade pa su optereceni muzikom do zla boga
Nemaju ljudi sta da rade izgleda je to odgovor  Smile
IP sačuvana
social share
“Držite se svog osećanja ispravnosti, svoje unutrašnje etike, čak i kada je teško ili opasno, ili kada ljudi smatraju da ste čudni. Ta čudnovatost vas izdvaja!"

„Budite čovek po svaku cenu. Ako treba, platite koliko košta. Neka to bude najskuplja stvar u vašoj kući. Niko nema veće obaveze prema sebi nego da bude i ostane čovek."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Записи из подземља

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 15650
Zastava Београд
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
mob
Samsung S8
Ponovo se tema pretvara u ja, pa ja, pa ja.  Smile
IP sačuvana
social share
Ako je nesto ocigledno, ne mora biti istinito.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Tako, tako, tako ... samo plivaj !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 10648
Zastava Leva strana kreveta
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.7
mob
Nokia N97
kao i sve druge teme ...
IP sačuvana
social share
"Brian: You're drunk.
Stewie: You're sexy."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 17 18 20 21 ... 27
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.064 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.