Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 16 17 19 20 ... 27
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Zbog cega razlicita muzicka misljenja vode svadji?  (Pročitano 38389 puta)
Moderator
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Sagittarius
Pol Žena
Poruke 29778
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 8.0
mob
Nokia 
A sta znaci ''unistavati'' izgled, leba ti?  Smile
Ali u svakom slucaju je mnogo vise prihvatljivo da neko u 15-16 godina izgleda i oblaci se kao mentol nego da nastavi sa tim ili pocne posle 20 i neke.

Mislim...Po meni je unakazivanje i to sto klinke rade da bi licile ne zvezde i zvezdice sa Granda...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 7726
Zastava Banja Luka
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.64
Da ne citiram sve.....
1)valjanje i povracanje-to ima svagdje ne zavisno od muzike i mjesta izlaska.
2)Sto se tice smrada-znam lika koji je fenser teski,a smrdi na ustajali znoj
3)I shvatite da postoje ljudi koji kad se oblace ne kombinuju boje i ne mare sto su hlace malo pocjepane ili patike.

A ako cemo o izgledu i unistavanju...Sta je sa klinkama kojima lice lici na ratno polje sa 15 god zbog pudera,maskara,kreona i sl. gluposti?

A sto se tice izgleda najgori su emovci. Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

А у к*ц

Zodijak
Pol
Poruke 34619
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.7
mob
LG Frizider
Тачно, ништа наказније нема него дете од 13-14 година које покушава да изгледа као фукса са 30 па надаље. Ето рецимо по мојим критеријумима то нема премца............
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Onen i-Estel Edain ... U chebin Estel anim.

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 4131
Zastava The Middle-Earth
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.5.7
mob
Nokia N-shurnaest
Ja sam recimo "znam" dosta likova koji slushaju TFGz, u jednom lokalu je vetjina izlazila, jedan od njih je mafijash i ubio je gazdu lokala koji je takodje bio mafijoza. Lokal  je Pin u N. Pazovi.
Drugi je optuzen da je jebao komshijku decu. I shta tjemo sad sa tim. Vidish koliko je glupo voditi raspavu na ovakav nachin.
« Poslednja izmena: 30. Jan 2010, 17:26:07 od *WarBoss* »
IP sačuvana
social share

J.R.R TOLKIEN GEEK   
I think ... therefore you are.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Записи из подземља

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 15650
Zastava Београд
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
mob
Samsung S8
Opste je poznato da vecina klinaca koji su u srednjoj bili u metal fazonu i oblacenju, kao i u hip hopu, to promene posle dvadesete, kada krenu na faks i slicno.

Ja sa faksa imam dve ortakinje koje se oblace fenski a slusaju metal, grunge i slicno. Ja sam se u srednjoj oblacio siroko, zato sto sam se slusao hip - hop. Slusam ga i sada, samo sto se vise ne oblacim tako. Sada se oblacim sportski.

U srednjoj sam takodje imao ortaka koji je zagrizeni metalac bio, a sada radi na salteru Dela banke, potpuno normalno. Njegove slike iz srednje i sada su dva razlicita sveta.

I uopste, kako neko moze doneti sud o coveku u srednjoj skoli? Tada se klinci loze na sve i svasta. Kao sto je neko na temi napomenuo, to je samo lecenje kompleksa, nista vise. Pljuvati po coveku i odredjivati ga po muzici koju slusa...stvarno mizerno i dno dna.
IP sačuvana
social share
Ako je nesto ocigledno, ne mora biti istinito.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2834
OS
Windows XP
Browser
Safari 3.0.195.38
mob
Nokia 
posto neki ne znaju

i jos

Inace znam ljude koji slusaju metal od pocetka srednje skole, a da ih vidis nikad to ne bi rekao. Meni je samo zanimljivo iz kojih razloga to ljudi rade.
@ osma
Da i klinke od 15 16 god koje pokusavaju da izgledaju kao Ceca, Seka, .. su takodje nakaze
« Poslednja izmena: 30. Jan 2010, 17:28:14 od Marco V »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 4131
Zastava The Middle-Earth
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.5.7
mob
Nokia N-shurnaest
 A shta ti slushash i  kako se oblachish ?

Grafita ima raznih ...  Smile

« Poslednja izmena: 30. Jan 2010, 17:32:01 od *WarBoss* »
IP sačuvana
social share

J.R.R TOLKIEN GEEK   
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator

Zodijak Sagittarius
Pol Žena
Poruke 29778
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 8.0
mob
Nokia 
Evo, ja cu prva da postavim svoje slike iz perioda srednje skole kada sam bila totalni Psy  Smile Mislim, meni je smesno, a i gotivno mi je sto sam se tada ispucala i izivela na tom polju, pa sad osecam potrebu da budem normalna...A sta ce jadne klinke koje su od svoje 14-15-e vec zene?
Taj period nema veze mnogo sa cime, ljudi se tada i malo posle najvise i menjaju - ako se promene, a neki ostanu u tom tripu. Ali to prosto ima veze samo sa nekim odrastanjem, sazrevanjem, menjanjem pogleda na svet.
Takodje, zelja za oblacenjem u stilu neke muzike i uopste potreba za citavim imidzom je isto tako pubertetska stvar..
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2834
OS
Windows XP
Browser
Safari 3.0.195.38
mob
Nokia 
A shta ti slushash i  kako se oblachish ?
Aj ako je bas bitno da kazem. Slusam elektronsku muziku najvise, pa onda dzez, klasiku, rege ponekad, i jos tu moze da uleti neka kafana, i slusam radio Pink kada hocu da se sprdam malo  Smile
A sto se tice oblacenja, tu bas nemam stila (ukusa  Smile) , tako da se oblacim kako stignem, ali nikad ne bi svoj stil oblacenja odredjivao prema muzici koju slusam
Citat
Taj period nema veze mnogo sa cime
ne zasmejavaj me  Smile
« Poslednja izmena: 30. Jan 2010, 17:37:55 od Marco V »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 4131
Zastava The Middle-Earth
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.5.7
mob
Nokia N-shurnaest
A shta ti slushash i  kako se oblachish ?
Aj ako je bas bitno da kazem. Slusam elektronsku muziku najvise, pa onda dzez, klasiku, rege ponekad, i jos tu moze da uleti neka kafana, i slusam radio Pink kada hocu da se sprdam malo  Smile
A sto se tice oblacenja, tu bas nemam stila (ukusa  Smile) , tako da se oblacim kako stignem, ali nikad ne bi svoj stil oblacenja odredjivao prema muzici koju slusam
Citat
Taj period nema veze mnogo sa cime
ne zasmejavaj me  Smile
Pa eto i sam kazesh da nemash stila u oblachenju a govorish kako adolescenti narushavaju svoj izgled, ti i nemash izgled.  Smile Smile

Kako si ti pozvan da kazesh i osudush shta je u modi i shta je ukusno za dechake i devojchice u shkolskom uzrastu...  Smile  Smile
IP sačuvana
social share

J.R.R TOLKIEN GEEK   
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 16 17 19 20 ... 27
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.048 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.