Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 19 20 22 23 ... 27
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Zbog cega razlicita muzicka misljenja vode svadji?  (Pročitano 38347 puta)
Svedok stvaranja istorije

Zivot nam vraca ono sto drugima dajemo

Zodijak Leo
Pol
Poruke 22686
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.5.7
mob
Nokia 
Citat
Jel tesko metalcima i rokerima ovako da iznesu misljenje i zasto moraju da kazu da je ceca govno i da je zeljko govno?

Pa eto ti procitaj i videces gde vlada mrznja ,autodestrukcija i ruzne reci ...Meni je to recimo tuznije od toga sto ja uzivam u Cecinim pesmama. Ali svi smo razliciti - valjda tako i treba ...
IP sačuvana
social share

Kad pripadam tebi, tada pripadam sama sebi.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 988
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.17
Mislim da muzika donekle govori o coveku u meri nekih emocija koja izaziva. Ali nikako ne moze da se okarakterise kao ovakav ili onakav.

Pricao sam jednom prilikom sa ortakom koji studira kompoziciju na temu izazivanja emocija.
Nego, tvrdnja je da se neko kao veoma talentovan i strucan kadar moze koristiti raznim cakama, lestvicama i tim njihovim semama, jbg ja se ne razumem u teoriju muzike pa da to bolje objasnim ali mislim da me razumete o cemu pricam, kojima ce moci da izazove kod coveka emocije bas takve kakve gadja kompozicijom. Mislim to nije nista novo.
Uglavnom, to je jedna od stvari koje i uce...
Tako da ako vec odredjena kompozicija koja je u nekoj vrsti muzike u kontinuitetu izaziva odredjene reakcije kod ljudi, govori valjda nesto i o njima, ali jako malo.
Licno mislim da je to veoma relativno, jer ces se sutra osecati sjebano, sutra veselo i tako u nedogled...
Ne postoji mogucnost da se napravi neki kalup i necija sema licnosti u zavisnosti od vrste muzike.
IP sačuvana
social share
Moras malo vise da ispratis lik i delo... covek je u najmanju ruku poseban Smiley
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 41879
Zastava Рума, Србија
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.5.7
Мени је жалосно то да неко може да осети емоцију слушајући Цецу. Без увреде, али мени је то јадно и тужно.
x2
Kako ne mozes da lepo shvatis to kao izbor jela recimo. Ona slusa cecu i zeljka ti nesto trece ti ne volis zeljka i cecu ona ne voli metal rok i tako to....Sta je tu cudno? I cemu to vredjanje? Je si li ti nesto iznad nje sto slusas to sto slusas?

Цеца и Жељко могу тотално да те заглупе (уосталом то је и један од разлога што смо постали жешће затупљен и глуп народ) а ћевапи не могу.

едит: ево и за Лолану
Citat
Jel tesko metalcima i rokerima ovako da iznesu misljenje i zasto moraju da kazu da je ceca govno i da je zeljko govno?

Pa eto ti procitaj i videces gde vlada mrznja ,autodestrukcija i ruzne reci ...Meni je to recimo tuznije od toga sto ja uzivam u Cecinim pesmama. Ali svi smo razliciti - valjda tako i treba ...
Мени је жалосно то да неко може да осети емоцију слушајући Цецу. Без увреде, али мени је то јадно и тужно.
Нигде нисам поменуо мржњу Smile
« Poslednja izmena: 30. Jan 2010, 18:25:58 od EmptyClip »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 309
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6
mob
Nokia 6120
Ceca i zeljko su samo primer...o boze  Smile Smile Smile....
P.S. Ceca mozda da, ne slusam je, al zeljko ima neke mnogo dobre tekstove, a i sam komponuje, a bogami i lepo peva, e sad sto su teme pesama samo ljubav i ljubav, pa to moze malo i da dosadi, to je stvar ukusa dal ce se neko opredeliti za zeljka ili nekog drugog. Ja licno odslusam ponesto od njega...
IP sačuvana
social share
,,Oni koji umeju da govore, govore kratko.'' Dostojevski

Oni koji se pretjerano bave malim stvarima često postaju nesposobni za velike.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Onen i-Estel Edain ... U chebin Estel anim.

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 4131
Zastava The Middle-Earth
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.5.7
mob
Nokia N-shurnaest

x2

Kako ne mozes da lepo shvatis to kao izbor jela recimo. Ona slusa cecu i zeljka ti nesto trece ti ne volis zeljka i cecu ona ne voli metal rok i tako to....Sta je tu cudno? I cemu to vredjanje? Je si li ti nesto iznad nje sto slusas to sto slusas?

Uzas, pa koga ja vredjem... choveche.. ili se ti vredjash shto su za mene Ceca i Zeljka to shto sam rekao, gde ste vi ljudi ziveli bre devedesetih.

Moje jelo nije napravljeno od patetike i ratnog pljachkanja.
Nadam se da razumesh zashto ja to ne mogu da shvatim kao izbor jela, to za mene nije jelo to je otrov.Ja se toga gnusham i ne konzumiram, a volim da ukazem drugima da se paze toga, chisto iz najljudskijih pobuda.
« Poslednja izmena: 30. Jan 2010, 18:31:55 od *WarBoss* »
IP sačuvana
social share

J.R.R TOLKIEN GEEK   
I think ... therefore you are.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15472
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.7

Nego, tvrdnja je da se neko kao veoma talentovan i strucan kadar moze koristiti raznim cakama, lestvicama i tim njihovim semama, jbg ja se ne razumem u teoriju muzike pa da to bolje objasnim ali mislim da me razumete o cemu pricam, kojima ce moci da izazove kod coveka emocije bas takve kakve gadja kompozicijom. Mislim to nije nista novo.

naravno , to je narochito tachno kod intelektualno inferiornih ljudi (da ne kazem zaglupljene mase  Smile ) kojoj se stalno podnose pod nos iste podgrejane splachine . dovoljno je analizirati sve te velike pop hitove ( i domace i strane) i primeticete da se jedna ista muzichka matrica ponavlja mnogo puta .
« Poslednja izmena: 30. Jan 2010, 18:32:13 od bf_109_g_6 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 41879
Zastava Рума, Србија
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.5.7
@Арес
Слажем се за Жељка, не спада у ту категорију.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zivot nam vraca ono sto drugima dajemo

Zodijak Leo
Pol
Poruke 22686
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.5.7
mob
Nokia 
Citat
Ja sam to odbio samo zbog morala, ispod casti mi je da idem na takva mesta,

Bez uvrede Emti ali meni je ova tvoja izjava jako,jako smesna  Smile Smile
Ti si odbio zbog morala da ne slusas narodnjake ? Smile

Mislim -potegao si pricu o zatupljenosti i zaglupljenosti pa da se nadovezem ..ja skoro nisam procitala nista gluplje ,a i licemernije ......jebiga  Smile
« Poslednja izmena: 30. Jan 2010, 18:35:10 od lolana »
IP sačuvana
social share

Kad pripadam tebi, tada pripadam sama sebi.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Onen i-Estel Edain ... U chebin Estel anim.

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 4131
Zastava The Middle-Earth
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.5.7
mob
Nokia N-shurnaest
Ova i dalje ne zna shta je narodna muzika....  Smile

« Poslednja izmena: 30. Jan 2010, 18:39:50 od *WarBoss* »
IP sačuvana
social share

J.R.R TOLKIEN GEEK   
I think ... therefore you are.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Tako, tako, tako ... samo plivaj !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 10648
Zastava Leva strana kreveta
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.7
mob
Nokia N97
A gde je granica izmedju narodne i dzihad muzike ? Mislim na neku opshtu granicu.  Ja znam gde je za mene lichno, ali opshta ne postoji.
« Poslednja izmena: 30. Jan 2010, 18:40:24 od Fahrenheit »
IP sačuvana
social share
"Brian: You're drunk.
Stewie: You're sexy."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 19 20 22 23 ... 27
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.053 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.