Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 11 12 14 15 ... 27
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Zbog cega razlicita muzicka misljenja vode svadji?  (Pročitano 38367 puta)
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 41879
Zastava Рума, Србија
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.4
EmptyClip a ko normalan moze slusati pjesme tipa brushalter,kucka plava i sl. ?
Ma znam, al to nije stvar inteligencije. Imas i pametnih ljudi koji se osete usamljeni pa smisle u svojoj glavi neki izgovor i odu sa drustvom na neko folkerasenje subotnje cisto da ne bi bili izbaceni iz svakodnevnice, i na kraju se naviknu na sve to. Ja sam to odbio samo zbog morala, ispod casti mi je da idem na takva mesta, da slusam tu muziku i da budem u okruzenje ljudi kojima je to dobra muzika (ima tu i ovih koje napomenuh na startu posta, oni mi manje smetaju).
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Sagittarius
Pol Žena
Poruke 29778
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 8.0
mob
Nokia 
Ona zna.  Smile
Al' bas  Smile
Pa provedu i ostali ljudi vremena sa njima,ponekad.... Ali oni svakako nisu tema rasprave  Smile

Bitno je da vi znate isto tako  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Onen i-Estel Edain ... U chebin Estel anim.

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 4131
Zastava The Middle-Earth
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.5.7
mob
Nokia N-shurnaest
Manje vishe zbog 'talike, vishe zbgo atmosfere i biblijske gomile ljudi koja je na koncertu pokazala srednji prst komunjarama.  EPIC !  Monsters of Rock '91 Moskva

« Poslednja izmena: 30. Jan 2010, 13:33:28 od *WarBoss* »
IP sačuvana
social share

J.R.R TOLKIEN GEEK   
I think ... therefore you are.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 7726
Zastava Banja Luka
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.64

Smile Smile Smile

Ma znam, al to nije stvar inteligencije. Imas i pametnih ljudi koji se osete usamljeni pa smisle u svojoj glavi neki izgovor i odu sa drustvom na neko folkerasenje subotnje cisto da ne bi bili izbaceni iz svakodnevnice, i na kraju se naviknu na sve to. Ja sam to odbio samo zbog morala, ispod casti mi je da idem na takva mesta, da slusam tu muziku i da budem u okruzenje ljudi kojima je to dobra muzika (ima tu i ovih koje napomenuh na startu posta, oni mi manje smetaju).

Ja sad treba da ne odem na rodjendan najboljem drugu ili curi zato sto ce se pustati to sranje od muzike?
Ja zbog idiota da nesto propustam?  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Onen i-Estel Edain ... U chebin Estel anim.

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 4131
Zastava The Middle-Earth
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.5.7
mob
Nokia N-shurnaest

Smile Smile Smile

Ja sad treba da ne odem na rodjendan najboljem drugu ili curi zato sto ce se pustati to sranje od muzike?

Jebo taj rodjendan, ja ne bih ishao.  A ni nemam drugove koji to pushtaju na rodjendanu... valjda. Smile
IP sačuvana
social share

J.R.R TOLKIEN GEEK   
I think ... therefore you are.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 7726
Zastava Banja Luka
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.64
Ne slusa drug,al' se pustalo i meni je bila gotiva....Cuga,hrana,par normalnih ljudi ,ni ne primjetis sta se pusta  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 309
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6
mob
Nokia 6120
Sad vidim sta je problem kod rock i metal populacije, mada znao sam to i ranije, ali sam otvorio temu cisto da budem siguran. Kad pogledam ko slusa taj pravac u muzici vidim da je vecina dosadnih ljudi koji su prosli ne shvaceni u svom prethodnom drustvu, pa su opredelili za stil zivota koji se razlikuje od vecine. Muzika je samo sporedna stvar kojom ce se braniti da je sve ostalo krs i da samo ono sto oni slusaju je najbolje. Cuo sam mnogo puta njihove price koje se bazirju na istorijskim glupostima koje filozofiranjem predstavljaju siroj javnosti, pa tako mnogi za neke misle da su vrlo inteligentni sto ,,mudro zbore'' i sto znaju zasto je kurt kobejn i kompanija uradila overdose. Elem primetio sam da na metal zurkama su obicno krsevi od riba a od momaka da ne pricamo... valjda se zato kontaju....no recice metalac nije sve u fizickoj lepoti...suoer izgovor zar ne? Smile  Jedna tako odbacena jedinka iz drustva na kraju price pronasla je sebe u tome iz ovih gore navedenih razloga, i sada postoji da bi prkosila ostalima koji nisu kao ona. Primer garderoba: Oni fenseri, kako moze ono da nose, gade mi se, lice na novogodisnje drvo'' rece roker u iscepanim farmerkama i majci koja nije oprana 10 dana sa flasom dvolitarke u ruci. Zar je to lepo? Sta mu je skrivio taj neko ko nosi armanijevu kosulju i replay farmerke? Nije taj neko kriv sto on nema novca za tako nesto. Ali roker ce reci, to su mu sve mama i tata kupili, krali.....mislim on zna dal su krali ili nisu? Smile Smile I za kraj Seka, Semsa, Sinan mozda nemaju pojma al pojma nema ni mnogo rock i metal bendova, pa sta? Nema razloga za pljuvanjem neceg sto je neko stvorio, dovoljno je reci ja to ne slusam i ne svidja mi se, a ne to je govno i ko slusa to i on je govno. Govna ima i u roku i metalu ne zaboravite kao i ostaloj muzici. Rekao sam na pocetku, lako je pobiti takve izjave, i nemoj te trositi prostora i reci na gluposti o tome sta je govno za vas.  Smile

Napomena: Gore navedeni tekst odnosi se na vecinu rock i metal populacije a ne na sve, tako da nemoj dzabe da diskutujete o tome da se neko slucajno nasao prozvan...
IP sačuvana
social share
,,Oni koji umeju da govore, govore kratko.'' Dostojevski

Oni koji se pretjerano bave malim stvarima često postaju nesposobni za velike.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 8856
Zastava Cyber Space
OS
Windows 7
Browser
Opera 9.80
mob
Samsung Galaxy SII
Citat
пребацујем лолани што се пијана ваља по сплавовима уз севдалинке у извођењу секе алексић или да пребацујем филозофу што воли да скаче на главу са бине на концерту неких дрекаваца

Smile

Nek neko veruje ili ne veruje, ja sam okacio da su bila istrazivanja (vise njih, jer je tema interesantna)) i da su zakljucena neka opsta pravila. KOga vise interesuje neka istrazi. Ovo piskaranje je pisanje napamet, a istrazivanja su prava stvar. Wink
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 41879
Zastava Рума, Србија
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.5.7
Па пропушташ карневал сељачења идиотизма пијанчења урликања повраћања и још којекаквих малоумних ствари. Ако је теби то занимљиво а ти иди, нико ти не брани и нико ти није рекао да не идеш.

Govna ima i u roku i metalu ne zaboravite kao i ostaloj muzici.
Лош ти је ова теза што као умањује говњивост фолка. Турбофолк је говно 100%, рок није. Не можеш некоме ко каже да је фолк говно рећи да и у року има гована. Има их, ал има и квалитета. У турбофолку га нема, ил неко мисли да има нечег квалитетног у полуголим певаљкама фалш гласа некултурних текстова и лоше музике?
« Poslednja izmena: 30. Jan 2010, 14:01:03 od EmptyClip »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 309
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6
mob
Nokia 6120
Pa isto se radi i na rokerskim zurkama, nekad jos gore. Ne zna se ko su gori seljaci ako mene pitas. Smile
IP sačuvana
social share
,,Oni koji umeju da govore, govore kratko.'' Dostojevski

Oni koji se pretjerano bave malim stvarima često postaju nesposobni za velike.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 11 12 14 15 ... 27
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.056 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.