Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 10 11 13 14 ... 27
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Zbog cega razlicita muzicka misljenja vode svadji?  (Pročitano 38376 puta)
Moderator
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Sagittarius
Pol Žena
Poruke 29778
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 8.0
mob
Nokia 
Pa ti u metalu imas jedno 09238439479634 pravaca i ne pevaju svi o tome  Smile Drugo, sumnjam da se pronalaze, trece i da se pronalaze to je foliranje, cetvrto kakve veze ima i da se pronalaze u tome sa tim sto su povuceni?  Smile Nigde veze to nema sa tim kakvi su ti ljudi stvarno, a medju njima ih ima raaaaznih.
Mada, ne znam ni zasto pricamo o tome, to nije tema, samo htedoh da kazem kako su ta istrazivanja tupava jer su radjena na jedan potpuno povrsan nacin.
« Poslednja izmena: 30. Jan 2010, 13:00:31 od osma_putnica »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Onen i-Estel Edain ... U chebin Estel anim.

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 4131
Zastava The Middle-Earth
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.5.7
mob
Nokia N-shurnaest
 Ona zna.  Smile
IP sačuvana
social share

J.R.R TOLKIEN GEEK   
I think ... therefore you are.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator

Zodijak Sagittarius
Pol Žena
Poruke 29778
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 8.0
mob
Nokia 
Pa sigurno da neko ko je jedno vreme blejao sa tim ljudima zna vise o njima nego neko ko im je postavio par pitanja i na osnovu toga uradio ''istrazivanje''.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

high prudence

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 9110
Zastava Amber
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.7
mob
Nokia 1800
kucko shto se mene tiche ,mozesh da se druzish sa kim hocesh  Smile . ali i izbor muzike i izbor drushtva govore o onome ko bira  Smile

Ok moram da priznam da si donekle u pravu...

Naravno da neko ko zna svega pet reči sopstvenog jezika ne može da sluša i pritom razume stranu muziku u kojoj lirika igra neku ulogu (instrumentali su univerzalna stvar)...  Smile
IP sačuvana
social share
                                Someone stole my donuts, and now you're all gonna pay!                               
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 4131
Zastava The Middle-Earth
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.5.7
mob
Nokia N-shurnaest
A ti znash da oni nisu blejali sa tim ljudima (jedno vreme  Smile) ili da samo iskusni blejach je merodavan i sprovodi istrazivanja te vrste.  Smile

Shkolovane persone tu bi otpale ko blato sa tochkova.  Smile

Shto ne uradish neko, mozda i zgrnesh neke pare.  Smile
« Poslednja izmena: 30. Jan 2010, 13:14:57 od *WarBoss* »
IP sačuvana
social share

J.R.R TOLKIEN GEEK   
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 41879
Zastava Рума, Србија
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.4
Izbor muzike nema veze sa inteligencijom. Bas bas bas nikakve veze. Ima veze sa snagom karaktera. Ja sam i u osnovnoj i u srednjoj bio jedini u razredu koji je pre svega slusao stranu muziku, reo i rok. Folka se i danas gnusam. Bilo je i jedno nesrecno dete koje je posle 2 godine slusanja metala uskocilo u sljastece stvari i okrenulo se turbofolku. Bilo je i ljudi koji su slusali onaj yurock, pa su vremenom pod pritiskom sredine presli na folk. U svakom slucaju do kraja gomnazije svi su se na rok turbofolk prebacili, a u celom gradu je samo na turbofolk i moglo da se ide jer nije bilo mesta sa drugacijom muzikom. A ljudi se cude kako to da ja nikad u zivotu subotom nisam izasao u grad. Pa eto Smile Dakle izbor muzike nema veze sa inteligencijom, vec sa mentalnom snagom da se izboris za svoj stav a ne da bez problema prihvatis sta sredina trazi od tebe.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator

Zodijak Sagittarius
Pol Žena
Poruke 29778
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 8.0
mob
Nokia 
Shto ne uradish neko, mozda i zgrnesh neke pare.  Smile

Mislish, a?  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 4131
Zastava The Middle-Earth
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.5.7
mob
Nokia N-shurnaest
Force is with us Eklipe.  Smile Smile
« Poslednja izmena: 30. Jan 2010, 13:18:25 od *WarBoss* »
IP sačuvana
social share

J.R.R TOLKIEN GEEK   
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Dattebayo!!!!!!!! Ko razume shvatice!

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 1273
Zastava Denmark
OS
Windows XP
Browser
Safari 4.0.249.78
Sex, drugs & Rock 'n' Roll je bezazlena buntovna prica, koja ni u kom momentu ne propagira degradiranje drustva. Na protiv, upravo je taj talas prvi krenuo sa pricom o bitnim stvarima, a ne o trash temama. Pa i Bodler je bio narkic, ali nema sumnje o njegovom umetnickom kvalitetu. Upravo zbog ovakvih komentara nisam se pozivao na pricu o drogi. Jer mi rockeri smo narkomani, a Dzej, Lukas, i pokojni Rodja su sve umetnici i fine duse. Iz tog razloga sam zaobisao pricu narkotika, jer su zastupljeni svuda.

TDzF je klasicno silovanje mozga i duha, koji propagira krajnje neukusno retardiranje ljudi. Dovoljno mi je bilo da zaglavim 2 puta na mesta na kojima se forsira, da provalim kakvi frikovi slusaju Turbo Dzihad Folk.

I da o coveku moze mnogo da se zakljuci, po govoru tela, muzici u kojoj uziva, navikama koje ima, nacinu govora itd.

Neko pomenu da ima dobrih ljudi medju ovom finom populacijom koja uziva u TDzFu. O samo sto nije. Za mene dobra dusa sigurno nije neko kome se svidjaju pesme o bundama, nakitu, kolima, degradaciji zena itd.

Hajd posto smo krenuli po youtube cisto da pokazem o cemu govorim, tekstovi sve govore:

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 7726
Zastava Banja Luka
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.64
Ona zna.  Smile
Al' bas  Smile
Pa provedu i ostali ljudi vremena sa njima,ponekad.... Ali oni svakako nisu tema rasprave  Smile

Ja sam samo htio reci od prve poruke da se neke stvari mogu vidjeti,kao sto su vec rekli,po drustvu,po oblacenju,po knjigama ,filmovima......

EmptyClip a ko normalan moze slusati pjesme tipa brushalter,kucka plava i sl. ?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 10 11 13 14 ... 27
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.061 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.