Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 13 14 16 17 ... 27
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Zbog cega razlicita muzicka misljenja vode svadji?  (Pročitano 38369 puta)
Svedok stvaranja istorije

Записи из подземља

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 15650
Zastava Београд
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
mob
Samsung S8
Na toj turbo - folk sceni su najveci narkomani. Na svadbi brata od mog ortaka Ana Bekuta smrkala koks u bekstejdzu.
IP sačuvana
social share
Ako je nesto ocigledno, ne mora biti istinito.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Onen i-Estel Edain ... U chebin Estel anim.

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 4131
Zastava The Middle-Earth
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.5.7
mob
Nokia N-shurnaest
Elem primetio sam da na metal zurkama su obicno krsevi od riba a od momaka da ne pricamo... valjda se zato kontaju....no recice metalac nije sve u fizickoj lepoti...suoer izgovor zar ne? Smile  Jedna tako odbacena jedinka iz drustva na kraju price pronasla je sebe u tome iz ovih gore navedenih razloga, i sada postoji da bi prkosila ostalima koji nisu kao ona. Primer garderoba: Oni fenseri, kako moze ono da nose, gade mi se, lice na novogodisnje drvo'' rece roker u iscepanim farmerkama i majci koja nije oprana 10 dana sa flasom dvolitarke u ruci. Zar je to lepo? Sta mu je skrivio taj neko ko nosi armanijevu kosulju i replay farmerke? Nije taj neko kriv sto on nema novca za tako nesto. Ali roker ce reci, to su mu sve mama i tata kupili, krali.....mislim on zna dal su krali ili nisu? Smile Smile I za kraj Seka, Semsa, Sinan mozda nemaju pojma al pojma nema ni mnogo rock i metal bendova, pa sta? Nema razloga za pljuvanjem neceg sto je neko stvorio, dovoljno je reci ja to ne slusam i ne svidja mi se, a ne to je govno i ko slusa to i on je govno. Govna ima i u roku i metalu ne zaboravite kao i ostaloj muzici. Rekao sam na pocetku, lako je pobiti takve izjave, i nemoj te trositi prostora i reci na gluposti o tome sta je govno za vas.  Smile

Na toj turbo - folk sceni su najveci narkomani. Na svadbi brata od mog ortaka Ana Bekuta smrkala koks u bekstejdzu.

Smile
« Poslednja izmena: 30. Jan 2010, 15:20:32 od *WarBoss* »
IP sačuvana
social share

J.R.R TOLKIEN GEEK   
I think ... therefore you are.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Dattebayo!!!!!!!! Ko razume shvatice!

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 1273
Zastava Denmark
OS
Windows XP
Browser
Safari 4.0.249.78
Ares ti nishta nisi  ni prochitao na temi ili ne znash da chitash. Bole te.  Smile

Rokeri ne mrze narodnjake.
Trubo folk-grand Teheran nije narodna muzika.
Potpisujem
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 309
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6
mob
Nokia 6120
ma citam ja, al  samo mi za oko zapadnu oni zanimljivi, sta tebi da odgovorim kad si u pravu.... Smile
IP sačuvana
social share
,,Oni koji umeju da govore, govore kratko.'' Dostojevski

Oni koji se pretjerano bave malim stvarima često postaju nesposobni za velike.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Записи из подземља

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 15650
Zastava Београд
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
mob
Samsung S8
Citat
Elem primetio sam da na metal zurkama su obicno krsevi od riba a od momaka da ne pricamo... valjda se zato kontaju....no recice metalac nije sve u fizickoj lepoti...suoer izgovor zar ne?   Jedna tako odbacena jedinka iz drustva na kraju price pronasla je sebe u tome iz ovih gore navedenih razloga, i sada postoji da bi prkosila ostalima koji nisu kao ona. Primer garderoba: Oni fenseri, kako moze ono da nose, gade mi se, lice na novogodisnje drvo'' rece roker u iscepanim farmerkama i majci koja nije oprana 10 dana sa flasom dvolitarke u ruci. Zar je to lepo? Sta mu je skrivio taj neko ko nosi armanijevu kosulju i replay farmerke? Nije taj neko kriv sto on nema novca za tako nesto. Ali roker ce reci, to su mu sve mama i tata kupili, krali.....mislim on zna dal su krali ili nisu?  

Laza place za likovima kao sto si ti.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 6674
Zastava Бачка Паланка
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.7
То што многи пишу нису различити музички укуси него психички искомплексиране особе. Ако је некоме стало да другом промени мишљење  Smile било какво, а поготово ствар личног избора коју музику ћемо слушати  Smile

Не разумем се нешто у жанрове и квалитет музике(нажалост, нисам музички образован), али оно што мом уху лаички паше-слушам редовно, а често се убаце и стварно грозни извођачи и нумере, које некако не свесно не приметим  Smiley 1
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Записи из подземља

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 15650
Zastava Београд
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
mob
Samsung S8
Citat
То што многи пишу нису различити музички укуси него психички искомплексиране особе. Ако је некоме стало да другом промени мишљење, било какво, а поготово ствар личног избора коју музику ћемо слушати

Mislim da je ova recenica objasnila. Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zivot nam vraca ono sto drugima dajemo

Zodijak Leo
Pol
Poruke 22686
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.5.7
mob
Nokia 
Citat
Muzika je samo sporedna stvar kojom ce se braniti da je sve ostalo krs i da samo ono sto oni slusaju je najbolje.

Nekome muzika nije sporedna stavr ,nekome je muzika najbitnija stvar u zivotu . Mislim ,meni je sve to ok do neke 20 -e ,pa i 25-e godine ajde ali sve preko je jako neozbiljno .Ne razumem tu toliku opsesiju muzikom .
Verovatno je u korenu toga neki bunt ,nerazumevanje od strane roditelja ,brace ,sestara .Ja se ne secam da sam videla metalca ,pankera ili hasisara da je nasmejan ,ljubazan i vedar .Svi su nesto namrsteni ,nervozni i kao da mrze ceo svet . Smile
Razlika izmedju fensera i metalaca je u tome sto fenserima muzika nije glavna zivotna stvar ,a metalcima jeste . I naravno da ce onda metalac mrziti fensera,pa on se toliko razlikuje od njega ,a i ne slusa istu muziku .To je vec nesto sto zahteva kaznu . Smile Smile
A fensere u principu boli uvo za metalce i niihoviu opsesiju muzikom ...
« Poslednja izmena: 30. Jan 2010, 16:30:51 od lolana »
IP sačuvana
social share

Kad pripadam tebi, tada pripadam sama sebi.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Onen i-Estel Edain ... U chebin Estel anim.

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 4131
Zastava The Middle-Earth
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.5.7
mob
Nokia N-shurnaest
Gle ove biserke...  Smile

Radmila ti se ne rachunash, ti si za udaju, i samo par stvari ti je na pameti.  Smile

nerazumevanje od strane roditelja , ovo je moj favorit za sada.  Smile
« Poslednja izmena: 30. Jan 2010, 16:32:20 od *WarBoss* »
IP sačuvana
social share

J.R.R TOLKIEN GEEK   
I think ... therefore you are.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

А у к*ц

Zodijak
Pol
Poruke 34619
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.7
mob
LG Frizider
Citat
Ja se ne secam da sam videla metalca ,pankera ili hasisara da je nasmejan ,ljubazan i vedar .Svi su nesto namrsteni ,nervozni i kao da mrze ceo svet .

Како ти као фенсерка успе да упознаш та брда даркера и осталог олоша па их овако накарадно састави у ову квази објективну анализу? Smile Лоли нема сврхе тако површно гледати по стереотипима, никакав закључак се не може извући Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 13 14 16 17 ... 27
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.039 sec za 12 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.