Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 9 10 12 13 ... 15
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Zatvoren ilegalni vojni kamp za decu na Zlatiboru  (Pročitano 13765 puta)
Moderator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
mob
Apple 15
Zakljucak, Srbija je pod americko-ruskom okupacijom...

Ili sto bi rekli - od zla oca i jos gore majke...
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol
Poruke 5782
mob
Samsung Galaxy S2
jel beše američka para vojska obezbeđivala gej paradu ?

Smile

To levo je pripadnik MUP-a.
IP sačuvana
social share
I have ... a cunning plan. It's as cunning as a fox who's just been appointed Professor of Cunning at Oxford University.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Очистимо Србију !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 42084
Zastava †  Србија 011
spreman da puca u svoje ako mu stranac naredi.
posle turci vladali nama 500 godina jer su bili jači.   

IP sačuvana
social share

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 41361
Pa puca za gazdu, a gazda je obaj ko ima kintu da mu daje placu da ovaj prezivi. A sad kad puca u nekog, nebitno za koga radi
IP sačuvana
social share
Ako te uhvati bes ako stojis ti sedi,ako sedis ti lezi,ako lezis ti se polij vodom,voda ce da odnese tvoj bes...

Svest nije samo materijalna manifestacija, potrazi na interenetu

Dzoni, ne budi Kristal.

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Очистимо Србију !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 42084
Zastava †  Србија 011
posle bf_109 lud kad je rekao još pre 8 godina na šta će da liči policija.
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 625
Zastava Крагујевац
mob
Nokia 950
Potreba za ovakvim kampovima je izvesna.Nove generacije ne znaju sta je vojska i biti vojnik.Jedna kratka vojna obuka (obavezna) dovoljna je da svaki muski gradjanin ove zemlje olako ne izgubi glavu u slucaju nekog sukoba do koga nadam se iskreno nikada nece doci.

Medjutim istorija i uopste stratseki polozaj Srbije na mapi sveta ne garantuje nam vecnu slobodu i mir pa je moje licno misljene da kad tad do nekog rata mora doci i da ce mo mi iskljucivo kao i do sada biti branitelji a ne ekspanzeri.Cak i sada mi smo u nekoj vrsti okupacij koja je prihvatljiva za ovaj narod.Smatram da jos nesto gori vid okupacije ne bi bio inicijalna kapisla da ovde dodje do nekog rata ali sve ima svoje granice i pitanje je trenutka kada ce razni pretedenti na Srpsku teritoriju preci crvenu linuju posle koje nema povratka.

Ranije sam mislio da je potrebno da se Srbin smiri i da je ukidanje obaveznog vojnog roka sasvim logican potez na tom putu.Medjutim kasnije,kako sam se upoznavao sa istorijom i politikom shvatio sam da sve to ide na ruku nasim potencijanim neprijateljima.

Cak sto vise u maniru teorije zavere,vidim potrebu tih istih sila da sistematski oslabe odbranu Srbije time sto nam je nametnuta potreba za ukidanjem vojnog roka i ubrzano unistavanje srpskog sela koji su u ratnim godinama ovog naroda bile kljucne za odbranu.

Da podsetim da je NATO 99 godine izabrao bombardovanje jer se smatralo da ulazak u kopnenu borbu sa Srbima donosi dug rat cije trajanje se nije moglo predvideti kao i rezultati takvog rata.Ovakvu ocenu doneli su Nemci nasuprot Amerikanaca koji su zeleli kopneno da napadnu Srbiju.Nemacki generali savetovali su da se to izbegne vodeci se predjasnim ratovima i istorijom kao i vojnom sposobnoscu svakog muskarca starijeg od 20 god. u Srbiji.

Pristalica sam ovakvih kampova dok se obavezni vojni rok ne vrati.No,voleo bih da u tome ucestvuju nase agencije bez mesanja stranih.

A na pitanje potrebe Rusa da ovakve kampove organizuju po Srbiji odgovor je potpuno logican , kuca se brani na kucnom pragu a ne kada vam u kucu udju.Tako bi i mi Srbiju trebali da odbranimo na Kosovu kao sto smo je vekovima branili.
IP sačuvana
social share
Wink
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 23083
Bio sam u vojsci I nemam nista protiv opste vojne obaveze I sluzenja vojnog roka Ali mi se od prizora dece u uniformi okrece zeludac. Divlji vojni kampovi za klince su samo trunku bolji od hitlerjugenda
IP sačuvana
social share
Prebrodićemo mi sve jade,
više se nećemo jadati,
ostvarićemo mi sve nade,
više se nećemo nadati.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Svedok stvaranja istorije

Your tears don't fall They crash around me

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 18496
mob
Ericsson jeste
osetljiv..
IP sačuvana
social share
Ljudi i danas mogu da zive bez straha i mrznje ako mogu da shvate da nisu kreatori svoje sudbine
nego su kreacije svoje sudbine, odnosno da nemaju odgovornost ili zaslugu za sve sto im se desava.
Emotivni strah i mrznja su emocije koje su rezultat neshvatanja zivota.
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 625
Zastava Крагујевац
mob
Nokia 950
Bio sam u vojsci I nemam nista protiv opste vojne obaveze I sluzenja vojnog roka Ali mi se od prizora dece u uniformi okrece zeludac. Divlji vojni kampovi za klince su samo trunku bolji od hitlerjugenda

Pitanje je da li bi to bio slucaj da je aktivno obavezno sluzenje vojske ?

Nekako mi je lepse kada se najezim gledajuci tu decu u tim kampovima nego saznanje da takvih vehabiskih kampova ima u Raskoj oblasti ...
IP sačuvana
social share
Wink
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
mob
Apple 15
A protivu koga cemo sada da ratujemo?

IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 9 10 12 13 ... 15
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.057 sec za 12 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.