Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 06. Sep 2025, 18:21:04
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 62 63 65 66 ... 71
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Zašto verujete u boga?  (Pročitano 117534 puta)
Veteran foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 36621
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 9.0a2
mob
Sony xperia
 Smile Au nisko.  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

Sta se iza brda valja?

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5667
OS
Windows 7
Browser
Chrome 16.0.912.63

Po tipu civilizacije mi smo u pocetnoj fazi tipa 1 i jos uvek zavisimo od fosilnih goriva .
Izvini, samo mala ispravka: zapravo, po Kardasevoj skali smo tip 0 (nula), tacnije negde na nivou 0,7.

Postavio sam nesto na ovu temu, 5. poruka na ovoj strani:

http://forum.burek.com/vreme-budjenja-dolazi-t538401.670.html
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4804
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 9.0.1
mob
Nokia Luvmya 520
Шта да радим када нисам рођен са "могућношћу схватања" eyepheelYU-а.  Smile
Cemu pravdanje, jel' znas nekog ko jeste ? Zvucis kao da imam neke koristi zato sto ti ne shvatas elementarne stvari koje opisuju Tvorca, sa kojim obozavas da ispiras usta.
IP sačuvana
social share
Covecanstvo se deli na inteligentne bez laznog boga, i one sa laznim Bogom bez inteligencije.
Jewpiter
Prijatelj je covek koji tebe voli, a ne covek kojeg ti volis.
Jewpiter

How much cocaine did Charlie Sheen take ?         Enough to kill two and a half men.
Makros_Crni : " Dozvolio sam sebi da budem obmanjen. "
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke leet
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 8.0
   covek je dobro rekao o Hristu na kontu bajke o poteru. to u jevandjelju nije samolansiranje  jevrejske rase vec celog covecanstva tj. onih koji oce verovati.
   potom Isusov govor o pomeranju brda i planina je jasno pokazano kroz ostale delove jevandjelja. niti je covek citirao bukvalisticki,a niti je red da ti registrujes istom merom.  pomeranje brda je doista istinsko tad i sad,jer je on juce,danas i do vijeka isti Gospod.podizanje coveka iz mrtvih juce i danas,izlecenje od smrtonosne rakovine juce i danas jeste ravno pomeranju planine. to je Isus rekao pod tim pomeranje gore. video sam toliko puta tu goru kako je Isus na molitvi pomera. rakovine i slicno.gde je smrt bila zapakovana. pre 2-3 godine novosti su pisale o tome ,nazvavsi to naravno iz nepoznavanja situacije fenomenom o mladoj devojci koja je imala  u klinickom centru samo 45. dana zivota,a onda je dosao Isus i zivi i danas. 45-og dana gora je popmerena.molitvom u ime Isusa.
U lazi o samolansiranju koje je napisao Luka i onaj koji je dopisao Markovo jevandjelje u drugom veku, se govori o samolansiranju jednog jevrejina a ne "jevrejske rase".
Isus je "gospod" koji "danas zivi" u fantaziji/iluziji koja je konzumirala tvoje i misli tvojih istomisljenika.

Da li mozes da budes iskren i da nam kazes sta je potrebno da tebi objasni da je " prica o coveku koji je rodjen pre 2000 godina i koji je i dalje ziv " - fantazija a ne stvarnost u kojoj postoji dokaz tog zivog coveka ?!?

Ovako su stvari jasnije,ti u Boga tj. Bibliju ne verujes.neka Bog sudi.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke leet
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 8.0
Ma sta kazes Bozijicovece ? To je naucnik sa tezama ? Ne zna otkud i kako. Pa ako je tako zasto se vise ne zivi u kucama od zemlje, zasto se ne klanja munji, sto se ne isteruje zlo ako je neko bolestan, ispusta krv ili siba raznim granjem ? Kako to da ne znaju a imas tehnologiju kojom se ide na Mars ? Sto nisi seo na Novi Zavet i otperjao na Mesec, ako je tamo vec sve objasnjeno ?

Naucnik istrazuje i saznaje, a za to treba vremena. Da je po onome sta propagira Religija, jos bi klao ovce da prinosis zrtvu, citao Bibliju pored ckiljave uljarice, trazio nekog od slonova koji nose Zemlju, ne bi ni znao za Ameriku jer tamo je kraj sveta u okeanu ...

Citam sta si pisao do sada, zaista je grehota da neko u ovom dobu zaobilazi sva naucna dostignuca i saznanja, zudeci da se i dalje klanja u nekoj pecini.

ko je to isceljen od ovolike bolestine?bolest ubija. Isus i danas jedini cini cuda.
   sta ce mi raketa verom cu biiti u trecem nebu.sve sto mi treba prijatelju je Bog ovoj dusi . zalud sve,gde ce dusa?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 110
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 8.0
Vi sto ne verujete u Boga pazite se, to je cilj djavola da vas udalji od Boga, bolje pogledajte neke snimke na youtube-u o Bogu, procitajte Bibliju i slicno.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Ko tebe kamenom, ti njega hlebom... starim 15 dana

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 36573
Zastava Beograd
OS
Windows 7
Browser
Chrome 16.0.912.63
mob
HTC One
Ako vam ne pomogne YT, bacite pogled na Vimeo, DailyMotion... ako vam ni to ne pomogne onda vam ostaje da probate na Tube8, LubeTube, Xamster...  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

No squealing remember "that it's all in your head"

Zodijak
Pol
Poruke 5365
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 8.0
A znači nije problem Bog nego sabornost crkve   Smile
Bog nije problem jer ne postoji

Smile
IP sačuvana
social share
I reach my peak, I can't speak,
call my nigga Chic, tell him that my will is weak.
I'm sick of niggas lyin', I'm sick of bitches hawkin'
matter of fact, I'm sick of talkin'.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 110
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 8.0
Samo vi nastavite da bogohulite, bice vam zao kad se opametite.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke leet
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 8.0
Samo vi nastavite da bogohulite, bice vam zao kad se opametite.
Bog kaze,kako bi on ispunio Pismo i kako bi sve bilo kako je pisano,ako se ne bi bogohulilo na Njega. ne brini prijatelju,samo moli za njih,jer ne znaju sta cine. njihove duse su vredne  molitava nasih. koliko moje srce pati za njihovom prevarnom dusom a kad pomislim koliko tek Bog zudi za njima. ali su mnogi sad svezani,upravo sotonskom prevarom. svi smo bili u toj muci,ja sam to prosao u mladim danima.o,kako je to prevarni duh. ko mu se moze opreti ljudskim umom,niko. trecinu andjela koji su gledali lice Bozje uspeo je odvojiti i baceni su u propast. a tek covek gresnik. jadna stvorenja.ljudi misle da nesto znaju,a sve je tako jednostavno. upravo sto je dolazak Bogu tako jednostavan sotona koristi manevar i nagomilava im u um misterije stvaraanja. a i to je tako jednostavno. jednog dana kada se zavesa skloni,najveca zapanjenost ce vladati med ljudima kako je sve bilo prekovise jednostavno,da stara nepismena baka je to mogla uzeti,a pismeni umni magistar doktor nauka nije mogao.strasnomotreznjenje ce biti. kao kad bi ste isli na najvisi vrh da uberete jednu travku na vrh najvece planine,a izgazili bi ste milione travki na putu ka tom vrhu,umoreni i prevareni. zato administrator ne razume da ja" molec se u pecini,sa ovcarskim stapom vidim ono sto oko ne moze ni da zamisli,a ni um ljudski.preko vrha mog ovcarskog stapa sa Biblijom o boku vidim nevidjeno ljudskom umu. i neka se ne misli da je halucinacija.mene nece povrediti niko ovde,samo sebe.da me rezete motornom pilom ne bi me niko mogao ubediti i odvojiti od vidjenja koje stoji predamnom. a kamoli necim plicim. ljudski um i mudrovanje je za mene plitka voda ispod clanaka koja me nikad ne moze udaviti.mir vama.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 62 63 65 66 ... 71
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 06. Sep 2025, 18:21:04
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.065 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.