Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 07. Sep 2025, 19:20:22
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 60 61 63 64 ... 71
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Zašto verujete u boga?  (Pročitano 117607 puta)
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke leet
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 8.0
Da se kojim slučajem izgubi svaki trag od Dž. K. Rouling i zaboravi na njeno postojanje i rad, za 2000 godine bi se mogla napraviti vrlo uverljiva "Hari Poter" religija.
Njeni vernici bi se isto ovako ponašali i uveravali bi druge da se radi o veoma ozbiljnoj stvari, bez obzira koliko to možda sad delovalo nemoguće i smešno jer je naizgled prepuno neostvarive magije.
Ali, ljudi koji su u stanju da popuše foru o magičnom drvetu i zmiji koja priča, mogli bi podjednako lako da poveruju u Hari Potera.
[/quot/)
  ima isitne u stavu. zato sto covek nije bice instikta vec bice savesti. kako je  da kazem kodirano od tvorca. zivotinje imaju kod instikta, a covek logicno gledajuc na Biblijski stav kod savesti. tako da mi nismo poreklom od zivotinjske vrste vec apsolutno odvojeni savescu,umom. i stoga je tvoj stav realistican. covek traga i to sto si naveo zato bi se desilo,a prevara uvek ide ispred istine. zato sto covek voli greh i stoga bira sebi ucitelje kako ga usi svrbe,pisano je u Pismu. otuda imamo ovoliko religjskih pravaca zato sto ljudi biraju sebi ucitelje a samo je jedan ucitelj Duh sveti pisac Reci Bozje.
« Poslednja izmena: 27. Dec 2011, 15:17:21 od bozjicovek »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Чувајте Љубав !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 49975
Zastava Босна
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 8.0
mob
Samsung Galaxy S24
Da se kojim slučajem izgubi svaki trag od Dž. K. Rouling i zaboravi na njeno postojanje i rad, za 2000 godine bi se mogla napraviti vrlo uverljiva "Hari Poter" religija.
Njeni vernici bi se isto ovako ponašali i uveravali bi druge da se radi o veoma ozbiljnoj stvari, bez obzira koliko to možda sad delovalo nemoguće i smešno jer je naizgled prepuno neostvarive magije.
Ali, ljudi koji su u stanju da popuše foru o magičnom drvetu i zmiji koja priča, mogli bi podjednako lako da poveruju u Hari Potera.

Niko ne bi povjerovao u to zato što se prosto bazira na mitu, dok se hrišćanstvo bazira na vjeri. Dok čitaš roman o Hari Poteru, tebi su njegovi doživljaji centralna tačka pažnje, dok se hrišćnstvo u potpunosti bazira samo na vjeri i ničemu drugom. Isus reče da će onaj ko vjeruje i sam moći da pomjera brda i planine, dok se u bilo kom drugom mitu sve svodi samo na dogodovštine nekog lika od čega ti lično nemaš ništa. Dakle tačka pažnje u potpunosti prelazi na tebe i tvoju ličnu odluku. 
« Poslednja izmena: 27. Dec 2011, 16:03:26 od Magic Master »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4804
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 8.0
mob
Nokia Luvmya 520
Niko ne bi povjerovao u to zato što se prosto bazira na mitu, dok se hrišćanstvo bazira na vjeri. Dok čitaš roman o Hari Poteru, tebi su njegovi doživljaji centralna tačka pažnje, dok se hrišćnstvo u potpunosti bazira samo na vjeri i ničemu drugom. Isus reče da će onaj ko vjeruje i sam moći da pomjera brda i planine, dok se u bilo kom drugom mitu sve svodi samo na dogodovštine nekog lika od čega ti lično nemaš ništa. Dakle tačka pažnje u potpunosti prelazi na tebe i tvoju ličnu odluku. 
"Hriscanstvo" se bazira na verovanju u mit o "samolansiranju" jevrejina u atmosferu, a ne na veri.
Jel' ti kojim slucajem "pomeras brda i planine" ?
I ko ti je rekao da se radi o bukvalnom pomeranju brda i planina te je dobro "izvozao".
IP sačuvana
social share
Covecanstvo se deli na inteligentne bez laznog boga, i one sa laznim Bogom bez inteligencije.
Jewpiter
Prijatelj je covek koji tebe voli, a ne covek kojeg ti volis.
Jewpiter

How much cocaine did Charlie Sheen take ?         Enough to kill two and a half men.
Makros_Crni : " Dozvolio sam sebi da budem obmanjen. "
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke leet
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 8.0
"Hriscanstvo" se bazira na verovanju u mit o "samolansiranju" jevrejina u atmosferu, a ne na veri.
Jel' ti kojim slucajem "pomeras brda i planine" ?
I ko ti je rekao da se radi o bukvalnom pomeranju brda i planina te je dobro "izvozao".
   covek je dobro rekao o Hristu na kontu bajke o poteru. to u jevandjelju nije samolansiranje  jevrejske rase vec celog covecanstva tj. onih koji oce verovati.
   potom Isusov govor o pomeranju brda i planina je jasno pokazano kroz ostale delove jevandjelja. niti je covek citirao bukvalisticki,a niti je red da ti registrujes istom merom.  pomeranje brda je doista istinsko tad i sad,jer je on juce,danas i do vijeka isti Gospod.podizanje coveka iz mrtvih juce i danas,izlecenje od smrtonosne rakovine juce i danas jeste ravno pomeranju planine. to je Isus rekao pod tim pomeranje gore. video sam toliko puta tu goru kako je Isus na molitvi pomera. rakovine i slicno.gde je smrt bila zapakovana. pre 2-3 godine novosti su pisale o tome ,nazvavsi to naravno iz nepoznavanja situacije fenomenom o mladoj devojci koja je imala  u klinickom centru samo 45. dana zivota,a onda je dosao Isus i zivi i danas. 45-og dana gora je popmerena.molitvom u ime Isusa.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

"It is better to Burn Out then to Fade Awey "

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5487
Zastava
OS
Windows XP
Browser
MSIE8.0
mob
Apple 
U svakoj religiji postoje primeri gde je vera dovela pojedinca do preokreta u njegovom zivotu ili cak i do izlecenja
od neke terminalne bolesti .

Nije jednostavno fer pokusavati i stvarati monopol jedne religije iznad druge ,
Postoji 5000 hiljada razlicitih religija na ovom svetu ,mnoge koje su starije sa prelepim pricama i filozofijom ,
hriscanstvo je samo jedna od njih i u njemu postoji preko 30 hiljada razlicitih denominacija ,
Dakle stvaranje monopola i velicanje jedne specificne religije ili denominacije  je cista diskriminacija i u ovom specificnom slucaju nije u duhu hriscanstva .
Oprostaj u hriscanstvu nije opcija vec je uslov i rekvizicija .

Evo gledam u novinama fotografije i tucu izmedju svestenika i kaludjera  u Jerusalimu u crkvi iz 6 veka
koja je podignuta tu gde je navodno Hrist rodjen .
Pravoslavni Grcki popovi su se pobili sa Armenijskim svestenicima i koristili su namestaj i pesnice ,
Palestinska policija je jedva uspela da ih razdvoji .
Razlog za tucu je bilo to sto je metla od jednog presla na polovinu koju treba da cisti onaj drugi.
Zalosno .
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke leet
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 8.0
U svakoj religiji postoje primeri gde je vera dovela pojedinca do preokreta u njegovom zivotu ili cak i do izlecenja
od neke terminalne bolesti .

Nije jednostavno fer pokusavati i stvarati monopol jedne religije iznad druge ,
Postoji 5000 hiljada razlicitih religija na ovom svetu ,mnoge koje su starije sa prelepim pricama i filozofijom ,
hriscanstvo je samo jedna od njih i u njemu postoji preko 30 hiljada razlicitih denominacija ,
Dakle stvaranje monopola i velicanje jedne specificne religije ili denominacije  je cista diskriminacija i u ovom specificnom slucaju nije u duhu hriscanstva .
Oprostaj u hriscanstvu nije opcija vec je uslov i rekvizicija .

Evo gledam u novinama fotografije i tucu izmedju svestenika i kaludjera  u Jerusalimu u crkvi iz 6 veka
koja je podignuta tu gde je navodno Hrist rodjen .
Pravoslavni Grcki popovi su se pobili sa Armenijskim svestenicima i koristili su namestaj i pesnice ,
Palestinska policija je jedva uspela da ih razdvoji .
Razlog za tucu je bilo to sto je metla od jednog presla na polovinu koju treba da cisti onaj drugi.
Zalosno .
  to sadogadjajem u palestini jeste zalosno ali vise od toga,tu moramo izvuci sustinu jedne istine. kao sto je pisano moze li smokva dati rod kajsije? ljudi mogu ciniti cuda opomenuo je Isus mogu mrtve dizati a on ce im u svoj dan ipak reci jer cinite bezakonje ne poznajem vas,.
     dakle istina ne bi bila istina ako bi imala sestru ili brata. istina je apsolutni jedinac. istina sa 90 ili cak 99 posto jos uvek nije istina.ona nije produkt necega vec original,a njen produkt uvek daje samo original,kao sto ogledalo daje onoga ko stoji naspram njega  kao sto na odredjeni navoj ide samo odredjeni saf .tako ako u slucaju monaha u vitlejemu ne izvucemo sustinu svega istinu onda Bog nam ne moze dati neki veci primer lazi ili manjkavosti istine,tj. originala.
dakle to treba doneti ne pogled diskriminacije 30 000 vrsta tumacenja ili ne znam koliko cak vrsta religija,lepih manje lepih ekstremnih itd vec spoznaju da je istina samo jedna i da Bog nece imati nista sa tim brojem kao sto nije imao ni sa podatkom nekih 3.milijarde ljudi koji nisu hteli cuti istinu naspram 8. njih koji su to hteli.Bog nema izbor,jer je on Bog,a ako je Bog kako se moze promenuti,kako i jedan zarez kako je opomenuo moze tolerisati ako smo ga pomerili.ali mi  mozemo da promenimo sebe.
primer. kada sam ja stajao na vojnom poligonu odbijajuc oruzje (ovo ima zajednickog sa jehovinim svedocima,ali da se ne umisli da ja imam nesto sa tom naukom) po reci Bozjoj oni su tamo hteli mozda zbog drugih mnogih vojnika okolo da to uniste,svim mogucim pretnjama sto je po vojnoj osnovi bilo dozvoljeno prema meni i ja nisam bio neupucen. ali ja sam rekao da ne marim za zivot tela vec zivot duse.tako oni su mogli videti u tome Hrista ali oni su to odbacili.dakle dali je to do Boga? ne vec do ljudi.
 mnogi su napravili tolike religije i tumacenja jer se ne drze otkrivenja Boga koji upravo jeste Bog jer njegova sceta Rec opominje da nema nacin za kompromis.to ga cini Bogom.tako to nije onda nicija diskriminacija ovde ako mi razgovaramo o istinskom Bogu Reci.malo stado,saka ce biti spasena. saka. postavite jednu saku i pogledajte u nju unutar. a imamo 7.milijardi mislim danas.sta ce te vi uraditi sa onih koji su poveli sobom ljude,u 30 000 razlicitih tumacenja. da probamo Boga nagnati da promeni svoj ustav po svakoj od tih ucenja dakle da se promeni 99 posto?! kako bi onda trebao izgledati pogled na nebesko carstvo?samo to pitanje? nemojmo voditi brigu o mnostvu onioh koji da kleknete i jauk ucinite nad njima oni nece teti da promene svoje ucenje . oni to vole. oni vole pozoriste i oni zato idu unutar tih 30 000. a Bog nije pozoriste on je stvarnost. mir tebi.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5487
Zastava
OS
Windows XP
Browser
MSIE8.0
mob
Apple 
Ja razumem sta ti pricas i da sam te slusao pre tridesetak godina kad sam bio mladji mozda bi to i prihvatio ,
i to bi znacilo prvo da je covekova slobodna volja samo Bozija laz ,drugo da on nije milosrdan i da nije cista ljubav ,
i to bi znacilo da Bog nije sveobuhvatan i sveprisutan ne samo na ovom planu vec i u svim vremenima podjednako  .

Dakle Biblijski Bog sa diktatorskim karakterom koji kaze "ne veruj u nikog osim mene" to je ljubomoran Bog koji zeli da verujes samo u njega ,to je Bog koji kaznjava ,testira ,muci i ubija ljude i to ne samo pojedinacno vec masivno.

Bog je u bibliji ubio po broju oko 2.47 miliona ljudi ,Sotona je bio odgovoran samo za smrt desetoro ljudi Dzoba i njegove porodice ali Bog je podjednako odgovoran za njihovu smrt jer je odluku o testu Dzobove vere doneo kockajuci se sa Sotonom .

Ako je bog sveznajuci u cemu je onda svrha njegove egzistencije ,
Ako si na primer ti u toj maloj grupi izabranih ljudi kojima ce Bog garantovati spasenje i vecan zivot ,
da li bi stvarno posle citajuci bibliju zeleo da budes u prisutnosti takvog karaktera ,zasto?

U cemu bi bila poenta vecnosti?
Pogledaj malo sta taj termin vecnost predstavlja ,
Vecnost je postojanje sa neogranicenom kolicinom vremena,
Koncept Boga nalaze da je On kao kreator postojao pre vremena i prostora ,u svakoj tacki ikada postojeceg vremena i prostora i da ce postojati kad vreme i prostor ne postoje vise sto znaci da nebi mogao da utice na sam Univerzum.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Боље да боли истина него да утеху пружа лаж

Zodijak Virgo
Pol Žena
Poruke 4000
OS
Windows XP
Browser
Opera 11.60
ни у чему нисам успевала да пронађем мир сем у вери. Због тога верујем
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke leet
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 8.0
Ja razumem sta ti pricas i da sam te slusao pre tridesetak godina kad sam bio mladji mozda bi to i prihvatio ,
i to bi znacilo prvo da je covekova slobodna volja samo Bozija laz ,drugo da on nije milosrdan i da nije cista ljubav ,
i to bi znacilo da Bog nije sveobuhvatan i sveprisutan ne samo na ovom planu vec i u svim vremenima podjednako  .

Dakle Biblijski Bog sa diktatorskim karakterom koji kaze "ne veruj u nikog osim mene" to je ljubomoran Bog koji zeli da verujes samo u njega ,to je Bog koji kaznjava ,testira ,muci i ubija ljude i to ne samo pojedinacno vec masivno.

Bog je u bibliji ubio po broju oko 2.47 miliona ljudi ,Sotona je bio odgovoran samo za smrt desetoro ljudi Dzoba i njegove porodice ali Bog je podjednako odgovoran za njihovu smrt jer je odluku o testu Dzobove vere doneo kockajuci se sa Sotonom .

Ako je bog sveznajuci u cemu je onda svrha njegove egzistencije ,
Ako si na primer ti u toj maloj grupi izabranih ljudi kojima ce Bog garantovati spasenje i vecan zivot ,
da li bi stvarno posle citajuci bibliju zeleo da budes u prisutnosti takvog karaktera ,zasto?

U cemu bi bila poenta vecnosti?
Pogledaj malo sta taj termin vecnost predstavlja ,
Vecnost je postojanje sa neogranicenom kolicinom vremena,
Koncept Boga nalaze da je On kao kreator postojao pre vremena i prostora ,u svakoj tacki ikada postojeceg vremena i prostora i da ce postojati kad vreme i prostor ne postoje vise sto znaci da nebi mogao da utice na sam Univerzum.

Bog ne ubija.Bog je savrseni Bog ljubavi,ali i pravde. cesto je to pitano.
 ako gradski oci postave semafor zasto bi bili u losem,ako time spasavaju ljude od sudara i smrti. Bog je postavio savrsenim Rec i akoje drzimo niko nece izginuti. da li su dakle gradskioci odgovorni ako neko bahato odmahne rukom na znak stop na semaforu i ubije desetoro male nevine dece?ko je kriv,gradski oci ili covek koji ne postuje znak semafora?!
      domacica koja godinama ne bi cistila svoju kucu i to smece nosila na otpad,a ovi ljudi komunalija to ne bi palili,domacica bi najpre svoju kucu zatrpala potpuno ,a onda bi i komunalci bez spaljivanja doveli sav grad pod smece jednog dana. nije li mudrije da domacica to ocisti? a komunalci spale? lekari koji imaju coveka za apuntaciju noge,ili da on umre ako ne seku nogu,na sta se odlucuju? steta jeste ali zivot je pretezniji. da li su lekari mesari? ili razumni ljudi? tako je i Bog primoran da sece profilaktivno lose tkivo prevrsenih namirenih greha da bi spasao od zaraze zdravo tkivo. dete koje biva sibano i potom ipak skoci u bunar dali je razumno?
     sto bi ti uradio da si na mestu Boga dok je izrael kakopise 43o godina bio roblje u egiptu i na kraju njihova nevina deca ubijana ni iz cega,a on je to mirno gledao sa jasnim objasnjenjem da je cekao na nesrecnike gresne amoreje da se njihovi gresi namnozeni navrste?! sta bi ti rekao da su tvoje dete nemilosrdno ubijali misirci egipcani. vikao bi na Boga,kakav je to pravedni Bog,da ceka dok se gresnici ne namire u grehu?! vidis,nije sve tako kako ti se cini.
 malo stani umom i srcem. lose si sabrao da je sotona ubio samo jobovu decu. to sto je tu samopomenut direktno kako donosi nevolju na ove nije jedini slucaj sotone kako ubija nevine.pomenuo sam ti egipat. pa nije sotona sisao da nozem ili automatom ubija decu jobu. niti je to cinio u egiptu direktno,ali indirektno to jeste cinio. saberi milijarde onih koje sotona je ubio smrcu,i one koje unistava rakovinom,ratovima,lazima,milijarde ih ima ubijanih kroz vekove od sotone.mislim da si lose sabrao.probaj iskreno jos jednom,uzasnuces se kakav je sotona ubica. cuvaj i svoju dusu od njega,vec je ustreljuje,a da nisi samo svestan!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5487
Zastava
OS
Windows XP
Browser
MSIE8.0
mob
Apple 
Nisi bas ostavio nekakav utisak ,tvoje paralele mi nista ne znace ,ne mogu da se poistovetim ni malo sa tim sto pokusavas da kazes .

Ne znam Kakva ljubav kakva pravda ,u bibliji  su to vise prazna obecanja i pretnje u slucaju nelojalnosti ,
mislim da si malo ocaran prvo sa Bozijim osobinama a drugo sa svetom u kojem zivis .

Bog kome se mole muslimani ,jevreji i hriscani zvuci previse lokalizovan,
Zasto se nije predstavio celom svetu kad je tako mocan neko tamo nekoj maloj grupi na srednjem istoku ?
zasto se nije predstavio coveku 50 hiljada godina pre kad je tada moderan covek takodje postojao ?
zasto nije stvorio coveka pre 3.7 milijardi godina kad je zivot poceo na zemlji ?

Bog nema sta da ponudi coveku ,to sto ima coveka uopste ne interesuje.
Poput loseg roditelja Bog kaze ljudima ;
"Deco evo vam sobe u obliku zemlje igrajte se i radite sta god hocete ali ne pravite sranja i pridrzavajte se pravila koje sam vam dao i istih onih kojih se cak ni Ja sam ne pridrzavam .Ja cu se vratiti kad bude doslo vreme i uzecu sa sobom one najposlusnije i odvescu ih i dacu im nagradu a ostale cu ostaviti da budu kaznjeni i da dobiju po dupetu sve dok se ne pokaju i mole za oprostaj."

Kako je moguce da Bog kao suprimno savrseno bice napravi tako puno gresaka tokom svog dizajna ,
U cemu je poenta njegovog eksperimenta ukoliko Bog vec zna krajnji rezultat tog ishoda .

Svemir je masivan ,postoji crna rupa cija je velicina mase nekih 18 milijardi nasih sunca ,
Sta bi bila njena poenta ?
Zemlja je zrnce prasine u ovom Univerzumu .
Prema Drejkovoj usavrsenoj formuli ,broj tehnolosko razvijenih civilizacija je oko 500 hiljada ,
kada bi covek nestao ,njegov nestanak ne bi bio ni primecen jer jos uvek nista znacajno nismo postigli ,
Po tipu civilizacije mi smo u pocetnoj fazi tipa 1 i jos uvek zavisimo od fosilnih goriva .

Prirodnih katastrofa je oduvek bilo ,sad su i bice ih uvek .
Za sve na svetu sto je krenulo pogresno nije odgovoran ni Bog a ni Djavo
Nije svet vec je covek kriv.
I Covek ce naci sva resenja ali samo ako bude imao dovoljno sredstava i vremena .
« Poslednja izmena: 31. Dec 2011, 11:17:38 od Alex616 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 60 61 63 64 ... 71
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 07. Sep 2025, 19:20:22
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.377 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.