Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 51 52 54 55 ... 274
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Zasto svi momci beze od debelih devojaka?  (Pročitano 235901 puta)
Jet set burekdzija

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 9062
OS
Windows 7
Browser
Opera 10.63
Ne ulazi sad toliko bukvalno u nutricionizam, kontas poentu  Smile

Jeste, sve je to ok, rad i odricanje, bla bla ali jedno je ziveti zdravim, normalnim nacinom zivota a druga stvar je odricati se svega i svacega i plakati svaki put kada pomislis koliko ti se jede paradajz a ne smes da ga jedes zato sto ima UH-a, zato sto si sebi zacrtao neki cilj...Ovoliko kg misica ili toliko nizak BF. U tome je sustina, ima razlike izmedju ta dva.

ajde necu ...vec cu da pustim frank sinatru -my way i da zapalim mirisljavu svecu i malo da uzivam Smiley
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

ja ko ja....

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32096
Zastava pandorina kutija
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.64
Citat
molim te vise da ne vredjas ljude koji imaju visak kilograma...molim te...Ti ne volis debele ..to je tvoj problem ...kapiras ..ti mislis da svaka cura koja trenira da je "zdrava" ...ne lupaj gluposti...ima cura lepa i sve ..ali GENETIKA..je presudna...sta ako joj je cela familija bolesna od secera ili nedaj boze nekih mentalnih poremecaja ...pa i tvoje ce dete da dobije u 60-70% slucajeva secer ili neku bolestinu...bez obzira sto ga ona nema....eto ...toliko od mene... a ovaj cova ocigledno da ne voli mrsave manekenke..cim mu se ne dize na nju

pajdo nije da ne voli manekenke... voli on...ali ne moze...ne dize se...direktor... Smile
boli mene direktor sta ti mislis...  Smile razumes...ja pisem ono sto ja mislim... Smile
a ti pisi sta ti mislis... Smile kontas... Smile
------------------------------------
sandra ja sam bio ozenjen i imam zdravo musko dete od sedam godina... Smile
sa osobom zenskog pola  koja je imala  53 kg.. posle porodjaja... Smile
tako da ja nemam potrebe da guglam.. Smile .jer sam ja vec izguglao jedno zdravo dete.. Smile
ja ne znam jesi ti debela ili nisi...niti me zanima... ako te vredja nesto...sta ja mogu...takav sam...
sve sto na umu to i na drumu.... Smile izvini jbg...nisam znao... Smile
IP sačuvana
social share
odmorit ces oci od moga pogleda na svijet...od svih stvari s kojim zivis ..koje  ne vidis ...a vidis ih sve....
cmokaaaaaaaaaaaa    Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Earth is full. Go home.

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 7755
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.12
Ja stvarno ne vidim u čemu je problem pustiti prirodi da čini svoje.
Zašto je životni cilj sa 40 izgledati kao da imamo 20?
Čemu panika kada naše zadnjice i grudi prestanu da odolevaju zakonima gravitacije?
Zašto svi zaboravljaju sredinu, one koji žive srećno, neopterećeno, koji unose sreću i vedrinu kad god dođu, a nekad odu?
Kao što mi je tužno kada vidim devojku od 20 godina sa 30 kila viška, još mi je užasnije kada vidim ženu od 50 godina sa telom dvadesetogodišnjakinje.
Prosto, nijedno nije prirodno.
Naravno, dobro je hraniti se i živeti zdravo...ali najvažnije je ne silovati sebe...
IP sačuvana
social share
The root of all evil will die if not watered!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Why do me ?

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 55904
Zastava novi sad
OS
Windows XP
Browser
Opera 10.63
mob
Nokia 
Citat
sandra ja sam bio ozenjen i imam zdravo musko dete od sedam godina...
sa osobom zenskog pola  koja je imala  53 kg.. posle porodjaja...
tako da ja nemam potrebe da guglam..  .jer sam ja vec izguglao jedno zdravo dete..
ja ne znam jesi ti debela ili nisi...niti me zanima... ako te vredja nesto...sta ja mogu...takav sam...
sve sto na umu to i na drumu....  izvini jbg...nisam znao...

Ne znam sto ti mislis da ti mene vredjas. P ja se zaista, ludo zabavljam citajuci ono sto ti pises. Smile
Ja sam sebi izguglala 2 zdrava deteta, a na pocetku sam imala malo a na finisu dosta kilograma. Ne, nisam vise debela. Bila sam kad sam se porodila i to nisam krila. I niko me nikada nije diskriminisao po tom pitanju. A ni ne silujem sebe, niti se necega odricem.  Smile
Nemam ja nista protiv ni tvoga uma, ni tvoga druma.
Ali cini mi se da lupetas na kvadrat. Rodila ti je zdravo dete. I imala je 50 kg kad se porodila. Da bi imalo pravo da govoris iz licnog iskustva , trebalo bi da je obrnut scenario. Dakle, ti nisi onaj koji razmilja sta pise, ti si onaj koji lupetas kao Maksim po diviziji  Smile
Ama bas nijedan argument nemas a ciljano prozivas dve osobe za koje imas instrukcije da se tako ponasas. Ako, lepo je to...Kad je natura sredstvo placanja  Smile
IP sačuvana
social share

Wake Up - 2012 - The Revolution Has Begun
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 9062
OS
Windows 7
Browser
Opera 10.63
Ja stvarno ne vidim u čemu je problem pustiti prirodi da čini svoje.
Zašto je životni cilj sa 40 izgledati kao da imamo 20?
Čemu panika kada naše zadnjice i grudi prestanu da odolevaju zakonima gravitacije?
Zašto svi zaboravljaju sredinu, one koji žive srećno, neopterećeno, koji unose sreću i vedrinu kad god dođu, a nekad odu?
Kao što mi je tužno kada vidim devojku od 20 godina sa 30 kila viška, još mi je užasnije kada vidim ženu od 50 godina sa telom dvadesetogodišnjakinje.
Prosto, nijedno nije prirodno.
Naravno, dobro je hraniti se i živeti zdravo...ali najvažnije je ne silovati sebe...

ponekad moras i da se zrtvujes za nesto ..zrtvujes se da bi zavrsio fax...nasao posao...zrtvujes se da bi kupio auto,stan...sto se ne bi malo zrtvovao da izgledas tip-top...

mada te od 40-20 treba izbegavati ...psihoticne su jako ..klimaks itd....
20-30kg vise...pa..da kazem..sve se da srediti ...moze da se smrsa za 1 godinu ..bez problema...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

pĆelica

Zodijak
Pol Žena
Poruke 49554
OS
Windows 7
Browser
Opera 10.61
mob
Nokia 
ja sam debela deeeevojkaa....poješću sve kolačićeeee....gdje ste krenuli??? Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Najbolje se osjećam među jednostavnim ljudima pred kojima mogu da odbacim svoje oklope, da zaboravim komplekse i opreznost, s kojima mogu da se smijem, da kažem sve što mislim, ne plašeći se da će me pogrešno razumjeti
Pogledaj profil Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Why do me ?

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 55904
Zastava novi sad
OS
Windows XP
Browser
Opera 10.63
mob
Nokia 
ja sam debela deeeevojkaa....poješću sve kolačićeeee....gdje ste krenuli??? Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile

ahahahah Sofi skroz si luda  Smile Smile Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share

Wake Up - 2012 - The Revolution Has Begun
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

pĆelica

Zodijak
Pol Žena
Poruke 49554
OS
Windows 7
Browser
Opera 10.61
mob
Nokia 
pa stvarno nema smisla da me ostavite na sred teme jer sam malo punija Smile Smile
IP sačuvana
social share
Najbolje se osjećam među jednostavnim ljudima pred kojima mogu da odbacim svoje oklope, da zaboravim komplekse i opreznost, s kojima mogu da se smijem, da kažem sve što mislim, ne plašeći se da će me pogrešno razumjeti
Pogledaj profil Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Iščeznuće problema kroz poricanje stvarnosti.

Zodijak Taurus
Pol Žena
Poruke 30885
Zastava Tatooine
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.6.12
Bobo, koliko si visok? Imaš li preko metar šezdeset?  Smile

Pitam, jer mi je baš čudno to tvoje rigidno držanje broja 55.

Pazi sad... zamisli 3 devojke, svaka ima po 55. S tim da je prva visoka 1,50, druga 1,65 i treća 1,80.
Da li možeš da zamisliš kolika je to razlika?
Da li znaš kako su devojke različito građene, svaka (nikada nisam videla dve devojke iste građe)?

Ok je da želiš vitku, jbg, svi imamo neke 'vake ili 'nake standarde, ali pričati o kilaži bez podataka o visini i građi nije baš merodavno. Wink
IP sačuvana
social share
"I find your lack of faith disturbing". Darth Vader
Pogledaj profil WWW Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Earth is full. Go home.

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 7755
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.12
Vitkost...normalna, u skladu sa konstitucijom, visinom, načinom života je odlična stvar.
Mršavost...kao odricanje zbog karijere..i to razumem...to je odricanje zbog nekog cilja.Nije naročito zdravo, ali razumem.
Utreniranost...ako se profesionalo baviš sportom je razumljiva.
IP sačuvana
social share
The root of all evil will die if not watered!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 51 52 54 55 ... 274
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.071 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.