Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 5 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 52 53 55 56 ... 274
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Zasto svi momci beze od debelih devojaka?  (Pročitano 235758 puta)
Jet set burekdzija

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 9062
OS
Windows 7
Browser
Opera 10.63
ja sam debela deeeevojkaa....poješću sve kolačićeeee....gdje ste krenuli??? Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile

ako sofi samo napred ...evo ...da se drustvo malo smiri ...

http://www.youtube.com/watch?v=KIiUqfxFttM
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Sagittarius
Pol Žena
Poruke 29778
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 8.0
mob
Nokia 

sto se ne bi malo zrtvovao da izgledas tip-top...

Pa to malo-mnogo zrtvovanja i to ''tip top'' je relativno...Na primer, ono sto ti radis je po meni mucenje na kub, zrtvovanje koje prosto...Nije vredno, nesto sto ja u zivotu ne bih radila  Smile  A tebi ocigledno ne pada toliko tesko cim gulis.

Jednostavno, smatram da fizicki izgled nije vredan nekih stvari...Pogotovo ne konstantne brige i grca i paznje i neuzivanja u zivotu, makar povremeno, ne pricam o okorelom hedonizmu, prezderavanju. Naravno, ne kada si bolesno gojazan ili bolesno, anoreksicno mrsav ili bilo sta drugo pa to moras da sredis pod hitno, nego ono...Pricam o prosecnom izgledu i toj potrebi da se on pod hitno, kako god...Unapredi.
Sto je toliko bitno izgledati tip top? Mislim da neki ljudi brkaju prioritete, definitivno.
Ako imam volje, vremena...Ok, sto da ne. Ali ako nekad bas ne mogu...Sto sad da se cimam, da bi mogli drugi ljudi da kazu za mene da odlicno izgledam, ne kapiram? Radi nekog statusa?  Smile Plocice kao statusni simbol u drustvu? Smile

Bambina, nasla si kome da objasnjavas   Smile Ili zna to pa se pravi lud, ili je totalno...Ono, ogranicen.

A ja mislim da je pre treca opcija...Da je Internet zajebant i da nas sve redom malo Z  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

ja ko ja....

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32096
Zastava pandorina kutija
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.64
Citat
Bobak, ne samo da si lud, nego pojma nemas o ljudskom telu cim o 55 kg pricas kao o nekoj univerzalnoj brojci koja u potpunosti prikazuje neciji izgled  
I sad kao...svi ljudi koji nesto treniraju su ultra zdravi...Sto ustaju u pola 6 ko debili i trce do pola 7   Jesu djavola  

Samo vi zdravi, mrsavi ljudi ustajte u pola 6 i trcite do sutra a ja sutra idem sa deckom na finu vecericu...Sa nekim lepim slatkisem na kraju...A u nedelju, rodjedanska torta  

Ima neke istine u onome sto kaze moj cale, da su mnogi mrsavi ljudi skotovi i dzigericari zato sto propustaju tolika zivotna zadovoljstva...i zivot im prodje u cuvanju, brojanju

Nemam nista protiv zdravog nacina zivota, ali po meni je to balansiran zivot, a ne to da trcis i po snegu i po ledu i kad ti se ne trci i kad si mrtav umoran i da zivis na liscu...I da smatras da su nezdravi svi koji nisu ful zategnuti, i da pricas ostale baljezgarije koje su izrecene na ovoj temi    

Smile gledaj ove...osmice pametnice... Smile
da...ja nemam pojma...o ljudskom tijelu... Smile
neka ga ti imas.... Smile zenska glavice, nemas pojma jos koliko rupica imas na sebi... Smile
niti zasto sluze... Smile

btw...sta ja mogu sto je moja profesija nalagala jutarnju gimanastiku... Smile
i tri treninga nedeljno... Smile i sto sam radio svakih sest mjeseci ljekarski pregled... Smile
da bih mogao da obavljam odredjenu duznost... Smile
i cini mi se da sam sto posto...zdrav, bas zbog takvog dugogodisnjeg zivota...

ponavljam ti jos jednom....55 kg..je za mene idealna tezina za osobu zenskog pola koja spava sa mnom... Smile
a sad sto neko voli nesto teze...to nije moj problem...
ja volim zene...fine, njezne...krhke...a ne seljancure...brdjanke...sa stopalom 42...
37 je  plafon..
.sta je tebi...ne mozes ti meni da govoris sta cu ja da volim... Smile
ti voli sta hoces sta me briga... Smile zenska glavice... Smile

IP sačuvana
social share
odmorit ces oci od moga pogleda na svijet...od svih stvari s kojim zivis ..koje  ne vidis ...a vidis ih sve....
cmokaaaaaaaaaaaa    Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

pĆelica

Zodijak
Pol Žena
Poruke 49554
OS
Windows 7
Browser
Opera 10.61
mob
Nokia 
Bobak,OK si lik,ali nekad imam osjećaj da te neko plaća da dižeš pritisak ženskom dijelu foruma Smile Smile
IP sačuvana
social share
Najbolje se osjećam među jednostavnim ljudima pred kojima mogu da odbacim svoje oklope, da zaboravim komplekse i opreznost, s kojima mogu da se smijem, da kažem sve što mislim, ne plašeći se da će me pogrešno razumjeti
Pogledaj profil Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator

Zodijak Sagittarius
Pol Žena
Poruke 29778
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 8.0
mob
Nokia 
Bobak, ne govorim ti sta ces ti da volis, zabole me bas Smile Samo govorim da pojma nemas, bolje da se drzis tog DIF-a nego sto ''pametujes'' ovde sad  Smile
« Poslednja izmena: 03. Dec 2010, 23:00:46 od osma_putnica »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Why do me ?

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 55904
Zastava novi sad
OS
Windows XP
Browser
Opera 10.63
mob
Nokia 
Je l' to ona "Da Imam Fakultet" fakultet?  Smile
IP sačuvana
social share

Wake Up - 2012 - The Revolution Has Begun
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 9062
OS
Windows 7
Browser
Opera 10.63

sto se ne bi malo zrtvovao da izgledas tip-top...

Pa to malo-mnogo zrtvovanja i to ''tip top'' je relativno...Na primer, ono sto ti radis je po meni mucenje na kub, zrtvovanje koje prosto...Nije vredno, nesto sto ja u zivotu ne bih radila  Smile  A tebi ocigledno ne pada toliko tesko cim gulis.

Jednostavno, smatram da fizicki izgled nije vredan nekih stvari...Pogotovo ne konstantne brige i grca i paznje i neuzivanja u zivotu, makar povremeno, ne pricam o okorelom hedonizmu, prezderavanju. Naravno, ne kada si bolesno gojazan ili bolesno, anoreksicno mrsav ili bilo sta drugo pa to moras da sredis pod hitno, nego ono...Pricam o prosecnom izgledu i toj potrebi da se on pod hitno, kako god...Unapredi.
Sto je toliko bitno izgledati tip top? Mislim da neki ljudi brkaju prioritete, definitivno.
Ako imam volje, vremena...Ok, sto da ne. Ali ako nekad bas ne mogu...Sto sad da se cimam, da bi mogli drugi ljudi da kazu za mene da odlicno izgledam, ne kapiram? Radi nekog statusa?  Smile Plocice kao statusni simbol u drustvu? Smile

mucenje na kub...pa ti devojko-zeno msm nisi devojka..starija si ti koka Smiley pojma nemas kako se grade misicna vlakna a kako se gube telesne masti (i da se iste ne vrate za 15-20 dana) kao glupi Herbalife proizvodi i Prefarbana Bozen kozmetika...prvo nauci pa mi se javi ...

nije to zbog statusa...jednostavno volis svoje telo jer zelis da ga promenis na bolje (ne kao "narcis" sto vole sami sebe) .. i svaku promenu lepo nagradjujes ...u ovom sportu nema kukavica ...nema slabica koji posustaju na svaki korak ..ovde RADIS SVE da bi dosao do cilja...onakvog kako ga ti zacrtas ...nema pravila..jedino pravilo je da ostanes ziv i na svojim nogama ..sta god unosio u sebe i koje god metode radio Smiley
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.12
mob
Apple 15
Je l' to ona "Da Imam Fakultet" fakultet?  Smile

E, ajd... sad...
Moj drug je zavrsio DIF, visok je metar i sumska jagoda... cist misic i ima devojku koja je visa od njega za glavu i teza bar 10kg... i radi kao fitnes trener (pre svega za zene)... Smile

Drugim recima... on voli zene... iako je zavrsio DIF... Smile
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Why do me ?

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 55904
Zastava novi sad
OS
Windows XP
Browser
Opera 10.63
mob
Nokia 
misewicu, lebac ti jebem, pogresna osoba  Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share

Wake Up - 2012 - The Revolution Has Begun
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator

Zodijak Sagittarius
Pol Žena
Poruke 29778
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 8.0
mob
Nokia 
Je l' to ona "Da Imam Fakultet" fakultet? Smile

Da, iliti ''trce dva DIF-ovca na Adi i jedan kaze drugom : e brate, aj' da sednemo na pice dosta smo ucili'', iliti ''Igraju dva DIF-ovca basket i jedan kaze drugom :E brate, dobaci mi skriptu ovamo!'' fakultet  Smile

mucenje na kub...pa ti devojko-zeno msm nisi devojka..starija si ti koka Smiley pojma nemas kako se grade misicna vlakna a kako se gube telesne masti (i da se iste ne vrate za 15-20 dana) kao glupi Herbalife proizvodi i Prefarbana Bozen kozmetika...prvo nauci pa mi se javi ...

Reseno na PP!  Smile Smile
« Poslednja izmena: 03. Dec 2010, 23:11:20 od osma_putnica »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 52 53 55 56 ... 274
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.059 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.