Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 07. Avg 2025, 00:58:42
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 9 10 12 13 ... 16
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Zašto su danas devojke ljute?  (Pročitano 24777 puta)
Moderator
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Sagittarius
Pol Žena
Poruke 29778
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.20
mob
Nokia 
Ja znam zasto je Osma ljuta, za ostale ne znam  Smile Smile

A je'l, a sto? ((:
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Gom Džabar

Zodijak Cancer
Pol
Poruke 22686
OS
Windows Vista
Browser
Internet Explorer 7.0
Zbog praznih izjava i generalizacije na prethodnih 9 strana  Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Србочетничко комунистички фашиста.

Koљем по кућамa.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Iščeznuće problema kroz poricanje stvarnosti.

Zodijak Taurus
Pol Žena
Poruke 30885
Zastava Tatooine
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.10
Mislim da danas nije problem sto su devojke ljute. Nego je problem u tome sto su glupe.  Smile
Kako? Recimo, imam brata koji ima 15 godina, a izlazi sa devojkama od 16, 17... Tako imam malo uvida u to kako jedna prosecna sesnaestogodisnjakinja razmislja...
Recimo, njihovi uzori i modeli su Paris Hilton, Ceca i slicne. ''Cool'' je i ''in'', napiti se, izaci u diskoteku u kojoj urlaju narodnjaci hard core, obucene kao one dame kod Ibarske magistrale... Izlazak na takvo mesto je uspesan samo ako su uspele sa nekim da se po'vataju (ili sta vec oni rade  Smile ). Onda sutra, sve vazne, jure da sa drugaricama podele to iskustvo, koke takodje veruju da nisu ''cool' ako i one ne rade istu stvar.

Biti dobar djak je postala sramota, streberski. Imati momka je takodje fuuuj, dosadno... Biti veran tom istom momku je staromodno, nije in. Slusati drugaciju muziku i ne oblaciti se kao droca je takodje uncool.
Ponekad mi je dovoljno da na jebenom FB-u vidim profile takvih devojaka... i verujte mi, to je tuga...

Da se razumemo: ovo jeste generalizacija, i kao takva je sigurno do odredjene mere pogresna. Zato, cast izuzecima.

Dalje, takvih devojaka ima u svim gradovima, selima; svih godista. To je postalo nesto opsteprihvaceno.
Kada vidis klip u kome tvoja omiljena pevacica pruza felacio nekome, dok on to snima, devojcici koja jos nema pojma o zivotu to izgleda prihvatljivo. To izgleda kul. A roditelji su najcesce zauzeti pukim prezivljavanjem ili jurnjavom za parama, da bi uopste bili zainteresovani za to sta im dete radi. I tako prica ide u krig.

I to i nije toliko odrednica danasnjeg vremena. Toga je bilo uvek, samo se danas do takvih informacija lakse dolazi. A uvek je bila ''tamo neka iz osmog tri'', devojka sumnjivog ili nikakvog morala.

U toj celoj prici su muskarci mozda i zbunjeni. Mada, cini mi se da se vec nekako snalaze.  Smile Nije tesko provaliti sta mozes da radis sa ribom koja se napije, i onda ide okolo po diskoteci i zadize suknju. A takve primere sam svojim ocima gledala.

A sta je onda zapravo u njihovim glavama? Slozicemo se da je period adolescencije jedno zaista burno i konfuzno doba. Heej, pa moje pubertetske bubuce nisu bile klasicne bubice, nego shizofreni pterodaktili.  Smile Imala sam krize ideniteta svake dve nedelje.  Smile
Ali, ono sto taj proces cini takvim kakav danas jeste, upravo je kultura zivljenja u ovoj zemlji, koja je na nivou nule. O svesti i samosvesti da ne govorim.

Njihovo samopouzdanje je uzdrmano, ukoliko nemaju skup mobilni ili skupu garderobu. Jer, u ovom vremenu, novac je jedina eksplicitna mera necije vrednosti. Drugo, one i nemaju pojma o tome sta je dobro, a sta ne, pa onda tako izgubljene i pogubljene vide Seku kako mlati sisama uz ''sinoc bilaaa saaam sa tobom pijanaaa'', i u glavi im se stvara slika da je to ono pravo, jer za drugo ne znaju. I kad se sve te kockice, nazalost, sklope, imamo profil klasicne tukice bez mozga, koja misli da je u trendu ako je sa 16 ovladala tehnikama pusenja.
« Poslednja izmena: 14. Maj 2009, 16:23:00 od B@mbin@ »
IP sačuvana
social share
"I find your lack of faith disturbing". Darth Vader
Pogledaj profil WWW Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Underpromise; overdeliver.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke Odustao od brojanja
Zastava 44°49′N - 20°29′E
OS
Windows Vista
Browser
Opera 9.63
mob
Apple iPhone 6s
Kako onomad rece Shkabo .. Secas se devedesetih, od cordola do blokova sezdesetih, od metroa preko splavova, do zurki na gajbi... Hardkor narodnjaci, na ramenima ortaci... (ko voli > pritisni < )

Jel postojalo nenormalnije vreme za odrastanje poslednjih 50 godina? Nije.
Pa smo ipak bili relativno normalni u tom uzrastu... relativno jer smo bili mozda gori od generacija pre nas, ali smo svakako bili neuporedivo bolji od ovih posle...

Pocetkom novog milenijuma imao sam devojku koja je zivela u Austriji. Veza na daljinu, vidjali se svakih mesec dana na po nedelju dana kad mogucnosti dozvole i dve... Ja sam tad imao 16 ona malo vise, i znam da mi je tada pricala o njenim drugaricama koje se ponasaju upravo na nacin na koji se danas ponasa omladina ovde. Kao i mnoge druge stvari, izgleda da je i to stiglo, ali sa par godina zakasnjenja. Pritom pricamo o koliko toliko normalnoj zemlji kao sto je Austrija.

I kad smo mi bili klinci, kao sto Bambina kaze, uvek je bila neka devojka koja je imala alternativne poglede na moral i seksualnost... One su tada imale svoju svrhu... Danas se covek zbuni... ne treba deci u tim godinama davati neki mnogo veliki izbor Smiley
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!
Preporuke za clanove: Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Pogledaj profil WWW GTalk Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

volim mladena i bebana...

Zodijak Taurus
Pol
Poruke 6202
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
strasni su diktati  savremene kultutre.

od toga jedino moze da vas zastiti zrelost,a da ste pri tom kroz odrastanje prosli sa sto manje trauma(odrastanje uvijek po malo traumaticno Smile),pa da vas onda ni u kom smislu ne doticu kontradiktorni obrasci i dikatati sta je super zena ili one stupidne lekcije tipa "kako dozivjeti stotu,a da nemate celulita ili,ne daj Boze boru" Smile...ja tvrdim da morate da umrete u tim godinama,stvarno je nekulturno toliko zivjeti,ali o tome nekom drugom prilikom...

ja se danas savrseno sjecam osjecaja kada su pocele da mi rastu grudi...
to je za mene bio sok i trauma...majka priroda me nista nije pitala,a moje dobre prijateljice su pocele da se pomaljaju u pravo nevrijeme za mene...ja uopste nisam bila spremna za njih Smile...taj osjecaj zbunjenosti i neprilagodjenosti sebi i svom tijelu,taj haos u glavi...to je definitivno jedan od razloga sto bih se uzasnula cinjenicom da moramo ponovo da se rodimo Smile...neka ....ali hvala...jednom mi je skroz neponovljivo i dovoljno...
djecaci me vec pocinju gledati kao lijep predmet za pipkanje,ja uzivam...ali se i plasim,ne umijem da odaberem brus koji mi odgovara,a smetaju mi kad igram odbojku...iskreno,meni je trebalo vremena da se sa njima sazivim Smile

mozda mi iz tog razloga(ima tu jos toga...sto je sa ove vremenske distance slatko i smijesno),ali u ono vrijeme...ja sam bila hodajuci frik u glavi...elem,kazem...mozda mi iz tog razloga nije tesko da sa izvjesnom empatijom gledam na stradalnike jednog puberteta i odrastanja Smile...
nadajuci se da ce kroz sve to proci sa sto manje lutanja i gresaka prema sebi i drugima.da ce izrasti u normalne osobe sa jasnim i ispravnim stavovima i da nece sebe "razapeti" ...

mlade zene citaju uzasne zenske casopise koje nerealno zahtijevaju kako treba izgledati,pricati i kako se udati.
"seks i grad"(opet pominjem seriju Smile) koju sam gledala,da se razumijemo,je Biblija danasnjih odnosa koji su otudjeni i svedeni samo na jurnjavu za orgazmom...pa je pored sveg sjajnog humora...prilicno i tuzna...kada shvatimo sta je od nas napravila savremena kultura zivljenja...ocajnike zeljne ljubavi koju ne umijemo da dosegnemo...

djevojke,cast izuzecima,nisu ljute...one su bjesne...
u vremenima kada porodica nije i stub jedne osobe,kada tamo vise nema ni uzora ni autoriteta,tesko da cete kroz odredjene periode sazrijevanja proci ikako ...osim kao fijuk i zvijuk Smile
IP sačuvana
social share
" moja filozofija je jednostavna.                                 
  napuni prazno.
  isprazni puno.
  i pocesi tamo gdje svrbi "
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 4610
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.10
@Bambina

u tvom tekstu ti si svasta sakupila i stavila u jednu korpu nemorala. i tehnike pusenja i zelju za skupim stvarima i praznoglavost i cega sve tu nema. evo samo za pocetak, ja tvrdim da i ranije kao i danas ljudi imaju istu zelju za sexom, samo sto je danas mozda (ali mozda!) manje tabu tema pa se vise prica o tome. zapravo gde bi tu bio problem sto se neko vata!? to je prirodno.

problem je sto nema sexualnog vaspitanja.

@sesircic
molim te, jesi li citala nekada psiholoskinju Zoricu Tomic ili mozda Mirjanu Bobic Mojsilovic?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

volim mladena i bebana...

Zodijak Taurus
Pol
Poruke 6202
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
moram da priznam da nisam.

osim sto volim da cujem u emisijama kada gostuju...trudim se da ispratim sta govore,jer mi se uvijek cini da je vrijedno paznje.

preporucujes li mi?
« Poslednja izmena: 14. Maj 2009, 20:54:17 od sesircic »
IP sačuvana
social share
" moja filozofija je jednostavna.                                 
  napuni prazno.
  isprazni puno.
  i pocesi tamo gdje svrbi "
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator

Zodijak Sagittarius
Pol Žena
Poruke 29778
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.20
mob
Nokia 
zapravo gde bi tu bio problem sto se neko vata!? to je prirodno.

A tebi je normalno  da na primer devojka od 18 godina iza sebe vec ima 3-4-5-6 seksualnih partnera i ko zna koliko povat kombinacija? Smile  To je sve skroz ok zato sto ljudi imaju potrebu za tim?

Pa znas kako...I ja uvek imam potrebu za cokoladom pa sam svesna da je ne mogu vecito konzumirati...
« Poslednja izmena: 14. Maj 2009, 20:57:20 od osma_putnica »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Iščeznuće problema kroz poricanje stvarnosti.

Zodijak Taurus
Pol Žena
Poruke 30885
Zastava Tatooine
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.10
@Bambina

u tvom tekstu ti si svasta sakupila i stavila u jednu korpu nemorala. i tehnike pusenja i zelju za skupim stvarima i praznoglavost i cega sve tu nema. evo samo za pocetak, ja tvrdim da i ranije kao i danas ljudi imaju istu zelju za sexom, samo sto je danas mozda (ali mozda!) manje tabu tema pa se vise prica o tome. zapravo gde bi tu bio problem sto se neko vata!? to je prirodno.

problem je sto nema sexualnog vaspitanja.
Bas to sto sam sakupila su reprezentativne znacajke tome o cemu sam pisala.
Da se razumemo:
nemam ja nista protiv tehnika pusenja, ali sve u svoje vreme. Smile
Isto tako, nemam nista ni protiv 'vatanja. I u moje vreme smo se svi 'vatali sa 16 sve u 16.  Smile
(pod 'vatanjem iskljucujem seks; dakle, 'vatanje je samo predigra, ono sto smo svi radili pre nego sto smo stupili u seksualne odnose)

Ali se znalo... I sa kim, i gde, a najvaznije - zasto to radimo. Ne da bi bile cool u drustvu, nego iz nekih drugih razloga.
« Poslednja izmena: 14. Maj 2009, 21:05:28 od B@mbin@ »
IP sačuvana
social share
"I find your lack of faith disturbing". Darth Vader
Pogledaj profil WWW Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zivot nam vraca ono sto drugima dajemo

Zodijak Leo
Pol
Poruke 22686
OS
Windows Vista
Browser
Internet Explorer 7.0
mob
Nokia 

Ja jesam ljuta kad me smara neko ko ne uvidja da ne zelim da pricam s njim .To sto on zeli ,to je lepo i pozitivno ali isto tako mora imati mozga pa skontati da neko nema zelju da odgovara na njegova pitanja.I zaista se trudim da prvih pet puta lepo kazem da nisam zainteresovana za upoznavanje.Skoro uvek se desi da se momak iznervira i krene da vredja .E to je vec nesto ruzno i tada se i ja iznerviram i spustim na njegov nivo ,posle cega se redovno kajem .Eto sto sam ja ljuta .
IP sačuvana
social share

Kad pripadam tebi, tada pripadam sama sebi.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 9 10 12 13 ... 16
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 07. Avg 2025, 00:58:42
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.068 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.