Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 07. Avg 2025, 10:44:17
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 7 8 10 11 ... 16
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Zašto su danas devojke ljute?  (Pročitano 24787 puta)
Svedok stvaranja istorije

Записи из подземља

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 15650
Zastava Београд
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.8
mob
Samsung S8
Naravno da nije tacno.Mnogi primerci muskog roda, uglavnom kad su mladji, bas zato sto ne znaju kako da se ponasaju upravo se najgore ponasaju prema ribama koje im se svidjaju, prisustvovala sam tim scenama milion puta. Kod starijih to su vec suptilnije ''ne dam ti se'' igre. Hiljadu puta sam slusala od prijatelja kako se smrtno loze na neku devojku, a kad su npr. u njenom prisustvu ili je ignorisu i kuliraju najgore ili se ponasaju kao skotovi. Jedina razlika izmejdu toga zasto to rade zene a zasto muskarci je u razlozima, a inace tome su svi skloni.

Ti muskarci su onda kreteni. Ja takvim scenama nisam nikada prisustvao. Kod mene se obicno desava, ako se nekome svidja neka riba, bio to ja ili moj ortak i igrom slucaja se nadjemo u istom drustvu, tu odmah sevaju pogledi, prica, smeh...nikako odbijanje. To prvi put cujem... Smile
IP sačuvana
social share
Ako je nesto ocigledno, ne mora biti istinito.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

volim mladena i bebana...

Zodijak Taurus
Pol
Poruke 6202
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
ne bih da zvucim kao neko ko  je ostario Smile,ali cinjenica da jesam prelezala neke "bolesti" od kojih boluju oni mladji od mene,a bogme i neki koji su i u mojim godinama.

na moju srecu Smile

ne dopadaju mi se stvari koje vidim kod mladih djevojaka,ali mi se nisu dopadali ni u vrijeme mog konstantnog izlazenja i "muvanja" po mjestima na kojima smo  trazili prilike da upoznamo nekoga i ostvarimo bilo kakve drustvene kontakte.

mlade djevojke su vecinom,po mom misljenu,isuvise nesigurne u sebe,sto je i logicno za neke godine i meni jeste jasno da se kroz odredjenu aroganciju i agresivnost u ponasanju,stavu i oblacenju krije samo nesigurnost u sebe kao zenu.

i to je najveca zamka,koje one misleci da postavljaju muskarcima,ustvari su postavile same sebi i bivaju zrtve sopstvene pogresne slike Smile

imala sam prilike da prisustvujem iskrenom ocaju djevojcice od 18 godina koja me potpuno zbunjeno i iskreno pita sta nije u redu sa njom,pa nailazi samo na kretene,ima samo veze gdje je iskoriste na odredjene nacine i kako da je onda svi osudjuju sto muskarce uci da tretira kao sto oni tretiraju nju,a ustvari ona zeli normalnu vezu,ali to danas ne zeli niko Smile...

pitanje dobija na tezini kada je ispred vas stoji neko ko izgledom i stavom prolazi kao neko mojih godina,sa tonu sminke,odjecom koja vise otkriva nego li sakriva,sa svim onim dodacima i umecima koje jednoj,prirodno lijepoj osobi u tim godinama daje samo jeftinocu u izgledu...karikira je u odredjenom smislu i emituje jedan stav koji je,po meni,potpuno prirodno salje jednu pogresnu poruku,a samim tim...ona i jeste "lovina" i ona koja ce u "lovu" na pravog muskarca naici samo na lose momke ili lose kombinacije.

ili...naici ce na kvalitetnog momka,ali kao neko ko je pogubljen u tim igrama izmedju muskarca i zene(jer ima premalo i godina i iskustva i zrelosti)da takvu igru odigra na pravi nacin...neminovno ce se i kombinacija sa dobrim deckom zavrsiti lose Smile
dobar decko nece umjeti da tu komplikovanu i kontradiktornu poruku koja ona salje kroz stav,ponasanje i izgled da desifruje na pravi nacin...cemu se ,iskreno,i ne cudim Smile
« Poslednja izmena: 13. Maj 2009, 20:40:50 od sesircic »
IP sačuvana
social share
" moja filozofija je jednostavna.                                 
  napuni prazno.
  isprazni puno.
  i pocesi tamo gdje svrbi "
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Записи из подземља

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 15650
Zastava Београд
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.8
mob
Samsung S8
imala sam prilike da prisustvujem iskrenom ocaju djevojcice od 18 godina koja me potpuno zbunjeno i iskreno pita sta nije u redu sa njom,pa nailazi samo na kretene,ima samo veze gdje je iskoriste na odredjene nacine i kako da je onda svi osudjuju sto muskarce uci da tretira kao sto oni tretiraju nju,a ustvari ona zeli normalnu vezu,ali to danas ne zeli niko

Nailazi na kretene zato sto trazi kretene. Opste poznata cinjenica. Sta trazis, to i dobijas.
IP sačuvana
social share
Ako je nesto ocigledno, ne mora biti istinito.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Superstar foruma

Nista

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 82508
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.64
Citat
mlade djevojke su vecinom,po mom misljenu,isuvise nesigurne u sebe,sto je i logicno za neke godine i meni jeste jasno da se kroz odredjenu aroganciju i agresivnost u ponasanju,stavu i oblacenju krije samo nesigurnost u sebe kao zenu.

Ne bih se slozio....sigurne su veoma i tacno znaju sta im je cilj...
IP sačuvana
social share
"Narod je glup, a sad se buni zato što je glup. Pa ne možeš i biti glup i bunit' se što si glup."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Underpromise; overdeliver.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke Odustao od brojanja
Zastava 44°49′N - 20°29′E
OS
Windows Vista
Browser
Opera 9.63
mob
Apple iPhone 6s
Ima i predatorki... ali vecina nisu takve... bar dok jos malo ne porastu Smiley

Salu na stranu... vecina se krija iza stava... ali je potpuno suludo da to rade...

No dobro... i dok su bile "normalne" nisam ih razumeo Smiley
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!
Preporuke za clanove: Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Pogledaj profil WWW GTalk Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

volim mladena i bebana...

Zodijak Taurus
Pol
Poruke 6202
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
pazi,ima istine u tome sto ti kazes,ako grubo bez zelje za nekom analizom zelimo reci poentu Smile...

ali ima tu jedna druga stvar...malo je tu godina i zivotnog iskustva,a pri tom,potvrdjivanje sebe kao zene je nesto sto se ne desava preko noci...

mlade djevojke su u gadnom rascijepu,vise nego ikada prije,sa jedne strane zele da se po svaku cijenu dopadnu muskarcima,pa akcentuju seksipil do tacke vulgarnosti,jer jesu svjesne i primjecuju da ce vecinu vizuelno i privuci,ali...jedno je privuci,a sasvim druga stvar odabrati ono sto nam treba,a pri tom njegovati eventualni odnos i u psihickom smislu biti zreo za seks,odnose koji podrazumjevaju bilo koju vrstu intimnosti...i more onih stvari koji odnos izmedju dva pola podrazumjeva Smile

boli glava? Smile

pa da...boli citavog zivota...manje- vise... Smile

i onda,kad bolje razmislite...lakse je sve sve svesti na seks...on je,kad malo bolje razmislimo,najlaksi dio u svemu tome...jer,lakse je sebe u pogresnoj percepciji svesti na amazonku i predatora koja seks dovede do savrsenstva u tehnickom smislu,nego li sazrijeti u smislu zene...sto je komplikovano sa tako malo godina Smile

mislim,dug je to proces...ko ce to njegovati i na to cekati u vremenu kada se seks slavi kao totem i kada nas junakinje "seks i grada" bombarduju svakodnevno svojim vidjenjem sta savremena zena treba da bude Smile

a i muskarci znaju biti zahtijevni... Smile
IP sačuvana
social share
" moja filozofija je jednostavna.                                 
  napuni prazno.
  isprazni puno.
  i pocesi tamo gdje svrbi "
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

high prudence

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 9110
Zastava Amber
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.11
mob
Nokia 1800
Citat
Ako djeva frisko pobegla iz okrilja malodobnosti (if...) odjene na sebe stikle od 18 cm, mrezaste soknice, dopicnjak i zlatne tange koje se naziru, te push up i neki topic u kom se vise vidi no sto se ne vidi, a pritom je na sebe nanjela omanji sleper maltera i kakvih drugih sprava koje stavlja na svoju taze iskvarcanu - jarko narandzastu - kozu, takva djeva jeli, ne moze ocekivati da ce joj neko recitovati Jesenjina, ili da ce u dubini njenog dekoltea naci istinsku ljubav...

Pa, kako si je opisao, pre će naći pare u tom dekolteu koje je neki ministar tu ćušnuo  Smile

Ma bre, televizija kvari omladinu. Devojka vidi u američkom filmu ili seriji da se ljudi fircaju ko Swen na prvom sastanku. Alo bre! Gde to ima među ljudima kojima moral pritom nije na nivou mora.  Smile

I onda, naravno da se samo fizički izgled gleda. Jer, zašto bi sa nekim ostajao duže od jedne večeri ili ne dao Bog, upoznao tog čoveka/ženu? A o prijateljstvu se i ne govori. To je naprosto glupo, jer u filmu, Swen  na jednu noć izgleda do jaja. Pogotovo ako je glumica prsata Selma  a glumac Vin Dizel 
IP sačuvana
social share
                                Someone stole my donuts, and now you're all gonna pay!                               
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Superstar foruma

Nista

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 82508
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.64
Citat
mlade djevojke su u gadnom rascijepu,vise nego ikada prije,sa jedne strane zele da se po svaku cijenu dopadnu muskarcima,pa akcentuju seksipil do tacke vulgarnosti,jer jesu svjesne i primjecuju da ce vecinu vizuelno i privuci,ali...jedno je privuci,a sasvim druga stvar odabrati ono sto nam treba,a pri tom njegovati eventualni odnos i u psihickom smislu biti zreo za seks,odnose koji podrazumjevaju bilo koju vrstu intimnosti...i more onih stvari koji odnos izmedju dva pola podrazumjeva

E pa u vecini slucajeva problem je u nekim tim kombinovanim stvarima, s tim sto devojke ne shvataju da vecini muskaraca ne odgovara kilo pudera na lice, razne make up stvarcice koje nakon skidanja prikazu da si ti u stvari strasilo.
Znaci kada bi devojke dovodile do izrazaja svoju prirodnu lepotu mozda bi i pristup muskaraca bio drukciji, ovako je sve kao na stajgu.

Citat
i onda,kad bolje razmislite...lakse je sve sve svesti na seks...on je,kad malo bolje razmislimo,najlaksi dio u svemu tome...jer,lakse je sebe u pogresnoj percepciji svesti na amazonku i predatora koja seks dovede do savrsenstva u tehnickom smislu,nego li sazrijeti u smislu zene...sto je komplikovano sa tako malo godina

Eh to ima jedan mali kntraefekat koji se zove kurva...znaci usled nedostatka partnera koji bi zadovoljio njene tehnicke/tehnoloske inovacije, postaje pasce koje trazi bilo sta bilo gde  Smile

IP sačuvana
social share
"Narod je glup, a sad se buni zato što je glup. Pa ne možeš i biti glup i bunit' se što si glup."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Underpromise; overdeliver.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke Odustao od brojanja
Zastava 44°49′N - 20°29′E
OS
Windows Vista
Browser
Opera 9.63
mob
Apple iPhone 6s
Kurve - prostitutke mi ne dirajte... to su casne i postene devojke koje rade posao za dobrobit svih. Jes malo previse romanticarski sroceno, ali u principu stojim iza toga.
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!
Preporuke za clanove: Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Pogledaj profil WWW GTalk Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 81
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.10
mob
Motorola v3x
neznam zasto su ljute,ali odlucioo sam da se ne petljam vise sa njima--zestoko opecen--njihovim ponasanjem

ne idem u homo grupu ako me je to neko zezao

sammo hocu da se odmorim od svega i od devojaka ,jbg Smile Smile Smile Smile Smile
« Poslednja izmena: 13. Maj 2009, 21:37:06 od 14henry »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 7 8 10 11 ... 16
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 07. Avg 2025, 10:44:17
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.081 sec za 12 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.