Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 07. Avg 2025, 12:19:11
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 8 9 11 12 ... 16
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Zašto su danas devojke ljute?  (Pročitano 24790 puta)
Veteran foruma
Superstar foruma

Nista

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 82508
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.64
dobro ondak menjam iz kurve u fuksu  Smile

He he jos jedan slucaj....brate nemoj samo preci onu homo grupu...iako su zene vestice, lepo je imati jednu pored sebe  Smile
« Poslednja izmena: 13. Maj 2009, 21:32:06 od cg_ac »
IP sačuvana
social share
"Narod je glup, a sad se buni zato što je glup. Pa ne možeš i biti glup i bunit' se što si glup."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

volim mladena i bebana...

Zodijak Taurus
Pol
Poruke 6202
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
 Smile

komentar na zadnji dio komentara na moj post... Smile

teski su to termini...kurva....ajde da ne ulazimo u to koliko su na mjestu ovakva vrsta etiketiranja Smile

jedna cinjenica stoji,da ce vecina na takav stav privuci vecinu muskaraca.
dobice ono sto misli(ovo je vazno...misli)da joj treba.

muskarca,njeznost,mogucnost normalne veze,pa i seks...
e sad,druga je stvar sto i oni navodno zreli imaju tendenciju da brkaju odredjene pojmove...
seks i ljubav,strast i ljubav,seks i potrebu za njeznoscu.... Smile

jos jedna je istina...vecina muskaraca podgrijava ovakvo ponasanje kod mladih djevojaka,jer im takvo ponasanje i stav u odredjenom njihovom razdoblju savrseno i odgovara Smile....

grubo receno...svaka roba ima kupca.
jos grublje,ta roba se najbolje prodaje.
« Poslednja izmena: 13. Maj 2009, 21:36:22 od sesircic »
IP sačuvana
social share
" moja filozofija je jednostavna.                                 
  napuni prazno.
  isprazni puno.
  i pocesi tamo gdje svrbi "
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

high prudence

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 9110
Zastava Amber
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.11
mob
Nokia 1800
He he jos jedan slucaj....brate nemoj samo preci onu homo grupu...iako su zene vestice, lepo je imati jednu pored sebe  Smile

A može i na sebi, ispod sebe ...  Smile

Citat
Nailazi na kretene zato sto trazi kretene. Opste poznata cinjenica. Sta trazis, to i dobijas.

Ovo se nadam da je tačno. Ja već duže vreme tražim Elenu Korikovu. Znači dobiću je?
« Poslednja izmena: 13. Maj 2009, 21:41:02 od qcko »
IP sačuvana
social share
                                Someone stole my donuts, and now you're all gonna pay!                               
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

volim mladena i bebana...

Zodijak Taurus
Pol
Poruke 6202
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
ja cisto sumnjam da bi mogao da promasis Smile
IP sačuvana
social share
" moja filozofija je jednostavna.                                 
  napuni prazno.
  isprazni puno.
  i pocesi tamo gdje svrbi "
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Underpromise; overdeliver.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke Odustao od brojanja
Zastava 44°49′N - 20°29′E
OS
Windows Vista
Browser
Opera 9.63
mob
Apple iPhone 6s
Prostitutke - u narodu: kurve

One nikad nisu prepreka za brak ili problem zbog kog brak ili veza pucaju. One samo rade svoj posao, a to sto neko ko je u vezi ima potrebu i zelju da bude sa njima dok je u vezi je razlog zasto ti brakovi pucaju. Problem je u nekom od njih dvoje koji su u vezi ili u oboma, ne u njoj koja se bavi drustveno korisnim radom.

One pruzaju odredjeni tip usluga koji ne moze da pruza svako. Izuzetno su korisne i mogu mnogo znaciti muskarcima sa kojima rade. Cesto su one razlog sto neki brak opstaje, sto neki problem ne ispliva i slicno. Ne mislim da je to u redu, niti da je normalno. Ne razumem ljude koji imaju vezu ali ih koriste, ali ne moram ni da razumem. Kao sto rekoh mnogo puta, whatever makes you get through another day. Nije moja stvar.
Ipak, one su tu da urade ono sto neko drugi nece, da ispune zelju, smire strast, pruze utociste na par sati. Verujem da to nije bas uvek prijatno, ali nisu ni mnogi drugi poslovi uvek prijatni. Rade drustveno korisni posao, oslobadjaju ljude od stresa, i ako to rade profesionalno, nema im se sta prigovoriti. Oni koji bi im najvise prigovorili, verovatno imaju najperverznije skrivene fantazije (kako to obicno biva...).

Ne pricam o devojkama koje su u tome na silu. Ni o devojkama koje su u tome jer su na dopu. Njihov problem nije sto su prostitutke, nego sto su belo roblje ili u drugom slucaju narkomani. U prvom slucaju krivica obicno nije njihova, u drugom obicno jeste.

_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _

Inace... iako mogu da primetim da odredjeni broj muskaraca podrzava to sto dobija na izvolte kompletan izbor mesa kod neke zene... narocito kada su u pitanju klinci i klinke, ipak ne mogu da razumem to ponasanje... oni to vole jer im divljaju hormoni i hoce koitus... one to rade jer zele da nadju ljubav, sigurnu vezu, briznog partnera i sl... mislim... neko je tu pomesao signale opasno... neko pokusava da utera kocku u trouglastu rupu... ja razumem da je to neka visa matematika/biohemija, al ovo su ipak elementarne stvari...
Ono... kao da uzmes veliki natpis "Fuck me in the ass!" i nosis ga okolo, ali obratis paznju da pozadina bude boja koja simbolizuje ljubav i da na ramu natpisa budu mali kupidi.
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!
Preporuke za clanove: Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Pogledaj profil WWW GTalk Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Superstar foruma

Nista

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 82508
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.64
Ja jesam upotrebio doticni termin ali ne u tom smislu, postujem ja njihov rad... Smile
Nejasne su mi danasnje devojke koje isto to rade ali ne naplacuju, prosto vole da menjaju partnere.
Ima toliko stvari koje nikada necu skapirati ali ajt sada da ne ulazim u dubioze.
Zalosno je sto se sve vrti oko dve tri stvari a one najbitnije se sklanjaju sa strane.
Ma koliko bilo traljavo ipak bez ljubavi sve je praznina!
IP sačuvana
social share
"Narod je glup, a sad se buni zato što je glup. Pa ne možeš i biti glup i bunit' se što si glup."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Gom Džabar

Zodijak Cancer
Pol
Poruke 22686
OS
Windows Vista
Browser
Internet Explorer 7.0
Ja znam zasto je Osma ljuta, za ostale ne znam  Smile Smile
IP sačuvana
social share
Србочетничко комунистички фашиста.

Koљем по кућамa.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Krajnje beznadezan

s'brda s'dola

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 14157
Zastava
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.0.10
mob
LG 4X HD
@osma putnica
da ne izvlachim citate...

Ja se slazem da mushkarci, ispravnije reci dechaci umeju da se ponashaju kao idioti... dobacivanje, vulgarnosti..., i sigurno da u tome mogu i jesu gori od devojaka jer retko koja devojka bi sebi dozvolila ponashanje kako sebi moze da dozvoli neki klinac. Ali, to su situacije u kojoj je povratna reakcija jasna i jednostavna. Ali to nije ono o chemu govorimo, to su napaljeni klinci , oni nisu "ljuti" na nachin na koji su "ljute" devojke o kojima tema govori. Oni nisu merilo a sigurno nisu opravdanje da nekoga kome se svidjash i ko je jedva sakupio hrabrosti da ti stidljivo pridje osakatish emocionalno za ceo zivot, jer tebe sigurno nije ( ili ne bi smelo ) da strashno pogodi to shto ti je neki balavac u prolazu dobacio neshto vulgarno.
I ne govorimo o situacijama gde se nekome "jednostavno ne razgovara ni sa kime" govorimo o situacijama kada je upravo mesto i vreme za upoznavanje i muvanje, o mestima gde ljudi dolaze da muvaju i budu muvani.
I ne tvrdim da su sve devojke takve kako sam ih opisao, ali te "ljute" jesu. One normalne jednostavno nisu ljute.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

high prudence

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 9110
Zastava Amber
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.11
mob
Nokia 1800
Citat
Ja se slazem da mushkarci, ispravnije reci dechaci umeju da se ponashaju kao idioti... dobacivanje, vulgarnosti.

A imaš i tih 'ljutih' devojaka kojima se te vulgarnosti baš sviđaju. Iako to ne priznaju otvoreno. Pa ne bi muški pričali gadosti da nemaju publiku.  Smile Primer:

Imam ortaka koji svaki dan priča sex gadosti (one najgadnije, da sad ne navodim primere) kako bi radio ovo ili ono nekoj devojci. Lik je visok, debeo, mastan, smrdi (ubija), ne pere zube ceo život, ima više peruti nego mozga, a 4 devojčice iz odeljenja hoće da idu s njim na maturu. Upravo one 4 koje su slušale kako im govori gadosti, a one njemu govorile kako je bolestan i nenormalan (ali realno ume da zasmeje nas ostale tim gadostima, da ne mož da dišeš).
Šta reći na kraju. U klubu/diskoteci/kafiću će najbolje proći onaj muškarac koji zna kakva je devojka kojoj prilazi. A to mora da zna po stavu, izgledu, i svemu što može da sazna sa daljine. Što se ovih ljutih tiče, one bi zbunile tog lika zato što bi reagovale kao da nije pogodio karakter te devojke (a jeste) na šta će pametan muškarac pomisliti "uuuu, omašio sam, dal da idem na rizik da popijem šamar ili da se okrenem i odem?"
Naravno, danas muški ne rizikuju toliko kao pre. Tako da su i devojke na gubitku. Pogotovo ove ljute.
IP sačuvana
social share
                                Someone stole my donuts, and now you're all gonna pay!                               
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Krajnje beznadezan

s'brda s'dola

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 14157
Zastava
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.0.10
mob
LG 4X HD
Heh...matura  Smile kako to davno beshe  Smile    Hvala ti shto si me podsetio koliko sam nekompetentan da pishem o ovoj temi.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 8 9 11 12 ... 16
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 07. Avg 2025, 12:19:11
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.064 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.